znaci svaka cast za post sve si upravu, prva godina kad je Amar dosao nije toliko ni zbog euforije a je bilo raje nego je jezgro grupe bilo fenomenalno bili smo medju jacim usudit cu se reci na balkanu. Bas merak bio otici na tekmu ljepota, a ne sad gluho bilo. Kazem svaka cast momcima koji se trude ali onaj nivo ce tesko dostici i trebat ce im jos mnogo mnogo jer je mnogo balavaca na tribini. Ona ekipa se kalila kad smo najlosiji bili i eksplodirala kad je Osim tek dosao ono je sezona za pamcenje a ovo zadnjih sezonu i po je za zaborav...old school je napisao/la:drugi put,a koji je sve put bio njima u lukavici pa opet nista posebno,ali hajde eto ako treba da se kola lome nek se slome na nama,ali nek nas ne kazne 2 utakmice i 8.000 nek nas kazne onda 6 utakmica i 15.000,pa da vidimo hoce li biti toga viseBuu je napisao/la:Ovo je nama drugi put, ako bude ova kazna(2 utakmice zabrane + 8000 KM) onda smo dobro prosli.old school je napisao/la:znaci ako bude ta kazna od dvije utakmice bez igranja publike treba sve razjebati onda,uletiti koji put u teren napasti gostujuce navijace gadati ih stjenama,prozvati koji put i one u hagu,mislim kad se vec radi nesto onda uraditi nesto "korisno" za sta se ne dobije neka velika kazna nego par hiljada KM i jedna tekma zabranesve je to u pet deka smijesnih kazni mi je preko glave,ali neko ce reci podrzavao si prije par postova,nisam nego me samo ljuti nasa naivnost i poletnost da potrcimo da sami sebe kudimo da trcimo kolektivno da se izvinjavamo nekome. Svi se slazemo da jug vise nije ni blizu juga iz prve sezone povratka Osima na klupu,zbog cega je to tako?Pa mnogo se toga desavalo od nekih nesuglasica,ali mislim da je ovo sve jedna nova generacija Manijaka koja stice iskustvo,kojoj je neiskustvo upravo kumovalo da se desava ovo sto se vec desava ne zadnje dvije tekme,nego zadnje 2 godine mogu reci.Nama treba neko kao Tarik,treba nam vise takvih ljudi koji ce ciniti okosnicu tribine.Znam da nije ovo mjesto da pisem o ovim stvarima ali kad vec pricamo par dana o tome da napisem i ovo.Ali siguran sam da bi nam novi stadion poboljsao posjetu za bar 35%,jer bi dolazile i porodice i svi bi mogli sjesti normalno birajuci sebi mjesto ili dio stadiona...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ja se ne slazem samo iz razloga sto mi koji idemo radi uzivanja u gledanju voljenog nam kluba bi bili onemoguceni da to cinimo da pratimo svoj klub i morali bi mi ispastati radi par kretena al dobro valjda ce i tome doci krajParanoja je napisao/la:Sto kaze old nek se kola slome na nama. Nek to bude kazna i 4 utakmica i 20.000 km ali ko sljedeci to ponovi isto ili slicno ide kazna 8 utakmica i 40.000km i da vidimo dokle ce tako ici. Slazem se
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Puni tekst, ako je bio nek brise ko je zaduzen za to...
Banjaluka - Fudbalski klub Željezničar biće kažnjen maksimalnom novčanom kaznom od 8.000 maraka i igranjem dva iduća domaća meča bez prisustva publike zbog divljanja, nacionalizma, političkih poruka i paljenja zastave Srbije njegovih navijača na utakmici protiv Slavije.
Želji dva meča bez publike
To tvrdi izvor *** blizak Fudbalskom savezu BiH.
- Sjednica Disciplinske komisije FS BiH biće održana u petak u 12 časova, ali je u ovom slučaju manje-više sve jasno, jer je svima, koji vole "najvažniju sporednu stvar na svetu" dozlogrdilo ponašanje navijača pojedinih klubova, a pogotovo Željezničarovih "manijaka" . Mogu da očekuju najdrastičniju kaznu, jer su zbog sličnih stvari već kažnjavani - rekao je izvor ***.
Iako je od početka prvenstva proteklo tek pet kola, pristalice sarajevskog kluba već tri puta su pravile incidente.
- Prvo su pravili nerede u prvom kolu kada je Željezničar gostovao na stadionu "Pirota" u Travniku i tada je klub kažnjen sa 4.000 maraka. U drugom kolu na "Grbavici" je gostovao Borac, a domaći navijači su čitavo vreme vređali goste iz Banjaluke i tada im je klupska kasa "olakšana" za 5.000 maraka. Međutim, ovo što se u subotu dešavalo na utakmici Željezničar - Slavija je daleko veći prekršaj od dosadašnjih. Osim političkih transparenata i nacionalnih uvreda, zapaljena je i zastava Srbije. Zato je krajnje vreme da se klubovi počnu drastičnije kažnjavati. Valjda će to biti i neka pouka za fudbalske huligane, kojih je sve više na stadionima - dodao je izvor ***.
Zbog vređanja službenih lica na istoj utakmici na tapetu disciplinaca trebalo bi da se nađe i trener Željezničara Amar Osim.
Direktor Slavije Zdravko Šavija ogorčen je onim što se dešavalo na "Grbavici".
- Toliko mržnje, uvreda i provokacija nismo doživeli u poslednjih 50 godina. Poniženi smo. Sramota je da se onakvi izlivi nacionalizma kakve su pokazivali navijači "Želje" dešavaju u 21. vijeku. Pored toga, predstavnici kluba vršili su konstantan pritisak na sudiju, ulazili u teren, a o uvredama na račun naše uprave i trenera Čapljića neću ni da govorim. I pored svega, potrudićemo se da u proljećnom revanšu Željezničaru pokažemo kako se ponašaju pravi domaćini - rekao je Šavija.
Banjaluka - Fudbalski klub Željezničar biće kažnjen maksimalnom novčanom kaznom od 8.000 maraka i igranjem dva iduća domaća meča bez prisustva publike zbog divljanja, nacionalizma, političkih poruka i paljenja zastave Srbije njegovih navijača na utakmici protiv Slavije.
- Sjednica Disciplinske komisije FS BiH biće održana u petak u 12 časova, ali je u ovom slučaju manje-više sve jasno, jer je svima, koji vole "najvažniju sporednu stvar na svetu" dozlogrdilo ponašanje navijača pojedinih klubova, a pogotovo Željezničarovih "manijaka" . Mogu da očekuju najdrastičniju kaznu, jer su zbog sličnih stvari već kažnjavani - rekao je izvor ***.
Iako je od početka prvenstva proteklo tek pet kola, pristalice sarajevskog kluba već tri puta su pravile incidente.
- Prvo su pravili nerede u prvom kolu kada je Željezničar gostovao na stadionu "Pirota" u Travniku i tada je klub kažnjen sa 4.000 maraka. U drugom kolu na "Grbavici" je gostovao Borac, a domaći navijači su čitavo vreme vređali goste iz Banjaluke i tada im je klupska kasa "olakšana" za 5.000 maraka. Međutim, ovo što se u subotu dešavalo na utakmici Željezničar - Slavija je daleko veći prekršaj od dosadašnjih. Osim političkih transparenata i nacionalnih uvreda, zapaljena je i zastava Srbije. Zato je krajnje vreme da se klubovi počnu drastičnije kažnjavati. Valjda će to biti i neka pouka za fudbalske huligane, kojih je sve više na stadionima - dodao je izvor ***.
Zbog vređanja službenih lica na istoj utakmici na tapetu disciplinaca trebalo bi da se nađe i trener Željezničara Amar Osim.
- Toliko mržnje, uvreda i provokacija nismo doživeli u poslednjih 50 godina. Poniženi smo. Sramota je da se onakvi izlivi nacionalizma kakve su pokazivali navijači "Želje" dešavaju u 21. vijeku. Pored toga, predstavnici kluba vršili su konstantan pritisak na sudiju, ulazili u teren, a o uvredama na račun naše uprave i trenera Čapljića neću ni da govorim. I pored svega, potrudićemo se da u proljećnom revanšu Željezničaru pokažemo kako se ponašaju pravi domaćini - rekao je Šavija.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
nezz kojim uvrredljivim parolama niko nikoga nije nicim uvrijedio uostalom ako levski nije popusio kaznu od uefe za velicanje ratnih zlocinaca onda da mi dobijamo kaznu radi spominjanja Srebrenice u nasoj drzavi bude li tako to je sramota najveca ove drzave... a i vidi se da izmisljaju jer se cviko izgleda teleportiro na klupu delegata pa odma poslije u Belgiju... ccc koja propagandaZel je napisao/la:Puni tekst, ako je bio nek brise ko je zaduzen za to...
Negde procitah prijateljska u nedelju izmedju Zelje i Novog Pazara ali ne vidjoh gde.
Je li na Grbavici ili u Novom Pazaru ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
u Novom Pazaru!Devil je napisao/la:Negde procitah prijateljska u nedelju izmedju Zelje i Novog Pazara ali ne vidjoh gde.
-
- Kontakt:
u Novom PazaruDevil je napisao/la:Negde procitah prijateljska u nedelju izmedju Zelje i Novog Pazara ali ne vidjoh gde.
- KB-TM87
- Kontakt:
ne sikirajte se vi za kazne, duzan je nama savez podosta zbog koristenja terena 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
ali brate znas kad ce ovo biti nikad,mogu oni kazniti nas nije problem,ali sta ocekivati od ljudi koji kazu da ce igrati ligu u kojoj ljudi iz jednog entiteta kazu da moraju uvijek imati njihova 3 kluba,znaci ne smiju ispasti? Ja ocekujem ponovo divljanje po banja luci,lukavici,pogotovo mostaru sljedece kolo,a onda kad dode red na Grbavicu tu ce da se sipa drvlje i osuduje i sve i sto jest i sto nije,ali ovo me vec nervira da kaznu kroje portali iz banja luke, tugaParanoja je napisao/la:Sto kaze old nek se kola slome na nama. Nek to bude kazna i 4 utakmica i 20.000 km ali ko sljedeci to ponovi isto ili slicno ide kazna 8 utakmica i 40.000km i da vidimo dokle ce tako ici. Slazem se
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- bistrikboy
- Kontakt:
Haj Amare budi molim te nekako i predsjednik!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Tih par kretena ima svugdje u svakoj navijackoj skupini pa tako da to jedino navijaci mogu da rijese.MrRiccoli je napisao/la:ja se ne slazem samo iz razloga sto mi koji idemo radi uzivanja u gledanju voljenog nam kluba bi bili onemoguceni da to cinimo da pratimo svoj klub i morali bi mi ispastati radi par kretena al dobro valjda ce i tome doci krajParanoja je napisao/la:Sto kaze old nek se kola slome na nama. Nek to bude kazna i 4 utakmica i 20.000 km ali ko sljedeci to ponovi isto ili slicno ide kazna 8 utakmica i 40.000km i da vidimo dokle ce tako ici. Slazem se
Citam na fb(ne znam jeli tacna informacija) navijaci celika prebili svog navijaca zbog toga sto je lomio stolice u travniku i ubacivao u teren.
E sad ne kazem da treba da dobije batine za to ali da ga treba ostraniti sa tribine e to 100%

Svaka im cast, ni ja ne podrzavam batine ali nesto se mora uraditi!kinder_jaje je napisao/la:Tih par kretena ima svugdje u svakoj navijackoj skupini pa tako da to jedino navijaci mogu da rijese.MrRiccoli je napisao/la:ja se ne slazem samo iz razloga sto mi koji idemo radi uzivanja u gledanju voljenog nam kluba bi bili onemoguceni da to cinimo da pratimo svoj klub i morali bi mi ispastati radi par kretena al dobro valjda ce i tome doci krajParanoja je napisao/la:Sto kaze old nek se kola slome na nama. Nek to bude kazna i 4 utakmica i 20.000 km ali ko sljedeci to ponovi isto ili slicno ide kazna 8 utakmica i 40.000km i da vidimo dokle ce tako ici. Slazem se
Citam na fb(ne znam jeli tacna informacija) navijaci celika prebili svog navijaca zbog toga sto je lomio stolice u travniku i ubacivao u teren.
E sad ne kazem da treba da dobije batine za to ali da ga treba ostraniti sa tribine e to 100%
Treba ih slikati u krupnom planu pa objavljivati slike neka pojedinci snose krivice a ne grupa i klub! Kada bi se to desilo nebi bilo vise takvih stvari!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 05 sep 2012, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ako smo zasluzili kaznu, zasluzili smo je. Treba biti objektivan i ne braniti nikoga.
I UEFA nas je debelo kaznila, sad ce i nas savez, a neki ce sve to da pravdaju kao eto, kako mogu ovi ili oni, mozemo i mi. NE MOZEMO I TACKA!
Drugi put pamet u glavu, unististe FK Zeljeznicar i njegovu tradiciju.
Izracunajte samo koliko je 2 tekme bez publike. Zajedno sa tih 8 hiljada je to otprilike 50 hiljada maraka manje u kasi Zeljeznicara.
Steta sto ce ispastati i neduzni. Treba uvesti zakon da se kaznjavaju ti idioti a ne da klub i normalni navijaci budu osteceni.
Heroji, odite u Beograd i tamo u sred centra grada palite zastavu.
Zao mi Zelje j@bala vam predizborna kampanja sve sto imate. Za male pare se prodajete idioti!
I UEFA nas je debelo kaznila, sad ce i nas savez, a neki ce sve to da pravdaju kao eto, kako mogu ovi ili oni, mozemo i mi. NE MOZEMO I TACKA!
Izracunajte samo koliko je 2 tekme bez publike. Zajedno sa tih 8 hiljada je to otprilike 50 hiljada maraka manje u kasi Zeljeznicara.
Steta sto ce ispastati i neduzni. Treba uvesti zakon da se kaznjavaju ti idioti a ne da klub i normalni navijaci budu osteceni.
Zao mi Zelje j@bala vam predizborna kampanja sve sto imate. Za male pare se prodajete idioti!
- samir_tm87
- Kontakt:
ko se prodo, za kolike pare.. imena i cifre pasa...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1209_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1209_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 05 sep 2012, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
SamoZeljo je napisao/la:Ako smo zasluzili kaznu, zasluzili smo je. Treba biti objektivan i ne braniti nikoga.
Napokon neko, hvaaaaaaaaala Bogu !!!
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Haj nek mi samo neko objasni zbog čega trebamo biti kažnjeni sa dvije utakmice bez navijača?
To ako prođe na disciplinskoj biće bruka i sramota, da ne kažem skandal!
Ko je to divljao?
Navijanje manje više kao na svakoj drugoj utakmici...
Ovo je namještaljka samo takva da je pomalo tragikomično!
Ne opravdavam poteze pojedinaca, ali utakmica protiv Slavije ni po čemu ne može biti razlog takve drakonske kazne!
Neću se vraćati na to šta smo doživljavali u pojedinim gradovima i selima, nema potrebe...
Svaki normalan čovjek vidio je dobro izrežiran scenario na Grbavici, jer je sudija više gledao u tribine nego na teren i nakon paljenja prve baklje odmah je prekinuo susret i tražio da se upozore navijači, znači nakon jedne baklje!
A o ovom saopštenju Slavije nema potrebe pričati!
Još jednom kažem, ako nas kazne sa dvije tekme bez navijača to je skandal!
Ko je to divljao?
Ne opravdavam poteze pojedinaca, ali utakmica protiv Slavije ni po čemu ne može biti razlog takve drakonske kazne!
Neću se vraćati na to šta smo doživljavali u pojedinim gradovima i selima, nema potrebe...
Svaki normalan čovjek vidio je dobro izrežiran scenario na Grbavici, jer je sudija više gledao u tribine nego na teren i nakon paljenja prve baklje odmah je prekinuo susret i tražio da se upozore navijači, znači nakon jedne baklje!
- savatihotece
- Kontakt:
Ne znam da li je namještaljka, ali da je navijanje bilo kao na svakoj drugoj utakmici apsolutno nije tačno. Nemojte da umanjujemo i prećutno prelazimo preko sramote koju nam pravi grupica nazovi "navijača" Želje. Bio sam u Gradačcu, korektno do bola i na kraju aplauz objektivne gradačačke publike.pinki je napisao/la:Haj nek mi samo neko objasni zbog čega trebamo biti kažnjeni sa dvije utakmice bez navijača?
Ko je to divljao?
Ovo što se dešavalo protiv Borca i Slavije je za svaku osudu. Nemojte se pravit slijepi i gluhi, pa bio prenos na TV, ebo ga ti.
Ne znam da li će nas kaznit i koliko, ali da uprava mora nešto poduzeti po ovom pitanju, mora.
I još nešto, ovakvi ispadi tjeraju publiku. Ja sam već napisao da Željo iz utakmice na utakmicu ima sve manje navijača na Grbavici, pa prst na čelo.
S druge strane, moraju se pod hitno obezbijediti bolji uslovi za publiku, radi njih se igraju utakmice.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ok niko nije rekao da se trebamo praviti kao da ništa nije bilo, ali je li ovo razlog za kaznu dvije utakmice bez navijača?
I nisam rekao da je navijanje bilo kao na svakoj utakmici, nego kao na svakoj drugoj i dobro znamo zašto!
To što nama svako na Grbavici može pjevati šta hoće i spominjati silovane žene, to je ok?
Trebamo ih ispratiti aplauzom? Oni su očito namjerno došli sa ciljem da isprovociraju naše navijače što su manjem obimu i uspjeli, ali ne dovoljno!
Mislim da se oni još sjećaju kad su bježali preko istoka glavom bez obzira, upravo zbog sličnog skandiranja!
Nemojte pokušavati napraviti sad od nas nacionaliste, fašiste i šta već ne, jer mi to nismo i nikad nećemo ni biti!
Ali onaj ko je bio u ratu ovdje dobro zna kako je kad ti neko dođe u tvoju kuću i vrijeđa ti ono najsvetije...
Paljenje zastave je glupost, ali šta sad trebamo dobiti zbog toga dvije utakmice bez navijača?
Je li se to može porediti sa ugrožavanjem nečije sigurnosti ili prekidom meča?
Ne budimo smiješni, trreba kazniti svaki izgred, ali proporcionalno veličini istog!
I nisam rekao da je navijanje bilo kao na svakoj utakmici, nego kao na svakoj drugoj i dobro znamo zašto!
To što nama svako na Grbavici može pjevati šta hoće i spominjati silovane žene, to je ok?
Trebamo ih ispratiti aplauzom? Oni su očito namjerno došli sa ciljem da isprovociraju naše navijače što su manjem obimu i uspjeli, ali ne dovoljno!
Mislim da se oni još sjećaju kad su bježali preko istoka glavom bez obzira, upravo zbog sličnog skandiranja!
Nemojte pokušavati napraviti sad od nas nacionaliste, fašiste i šta već ne, jer mi to nismo i nikad nećemo ni biti!
Ali onaj ko je bio u ratu ovdje dobro zna kako je kad ti neko dođe u tvoju kuću i vrijeđa ti ono najsvetije...
Paljenje zastave je glupost, ali šta sad trebamo dobiti zbog toga dvije utakmice bez navijača?
Je li se to može porediti sa ugrožavanjem nečije sigurnosti ili prekidom meča?
Ne budimo smiješni, trreba kazniti svaki izgred, ali proporcionalno veličini istog!
-
- Kontakt:
prije svega moram da jasno kažem da onaj ko galami, pjeva, pljuje, pali bilo šta što nema veze sa našim timom je jednostavno primitivac...nažalost, primitivaca u ovom gradu je sve više, a jug koji sam ja poznavao polako nestaje a taj jug je nekad imao neki karakter, dostojanstvo, priču koja je kompatibilna filozofiji našeg kluba. GRADSKI i GRAĐANSKI, RADNIČKI, COOLERSKI KLUB je danas sve manje takav..i to dobrim dijelom zbog polusvijeta koji je danas mnogo glasniji (ne i brojniji) na našem stadionu. Šteta, jer danas dosta fine raje zaobilazi Grbavicu upravo da im nebi prekipilo (a onda je svašta moguće) kad čuju šta se radi u ime našeg kluba. katarza nama treba momci, katarza. i dosta izvlakuša i alibija kako "oni tamo" mogu..pa to je smiješno. još da se sa "onim tamo" poredimo. ovo oko žuje ne mogu komentarisati jer nemam pouzdane info ali se nadam da će doći neko ko zna i želi raditi i zaraditi!!!!...nek potpiše ugovor da uzme procenat na svaku marku koju donese u klub (ali da nisu u pitanju produženi sponzorski ugovori i sl) i to je jedini put da se na toj funciji (i drugim) da maximum.
što se tiče brke i nj tima: to je sve ok i u dobrom smo ritmu iako malo-malo pa sami sebe destabiliziramo. pozdrav
što se tiče brke i nj tima: to je sve ok i u dobrom smo ritmu iako malo-malo pa sami sebe destabiliziramo. pozdrav
- SarajlijaTM
Dobro je vise sa glupostima,majka mu stara,prvi sam kritikovao neke stvari,ali preuvelicavanja mi vala pun k.
zapita se covjek,jel budala sto je objektivan?
od svega sto pisu 95% nije tacno,zapaljena je zastava,ni prva ni zadnja,btw ta zastava nema veze sa klubovima koji su igrali u subotu na grbavici,jer svi igraju PL BIH, a ne jelen super ligu ili sta vec,nekolicina s juga je navijala nekih par sec caco,caco,hebo ih on i to je bilo toliko ljudi da se ni na tv-u nije culo.popraceno zvizducima odma
na sjeveru je njih 20 prohodalo 10m dok ih rijamu nije vratila,jedna baklja je poletila,vladi č. je psovao jedan lik sa vip zapada (papak),dok je od ostatka raje dobio aplauz. nikakvo divljanje i povici ubi ovoga i ubi onoga,cista laz i izmisljotina
ako neko ima neki DOKAZ u suprotno nek predoci ili nek ne jede g.!!!
kazna moze biti 2-3000 zbog 10tak baklji i jedne petarde i to je to
fkt mi jos vece budale,mislim,nas 10tak-15 "objektivnih",sve ovo u medijima izvuceno sa foruma
cuj 2 tekme bez publike i 8000km kazne,ma daj ba hebla ih vise predizborna kampanja
@ pinki , @tojemojtim - potpis
p.s.- ako slucajno u sto sumnjam budu te 2 tekme bez navijaca na grbavici,e ima vala da i mi regularni pobudalimo...
izvinjavam se na off,al me zaista pocinje hvatati huja od ljudske gluposti
zapita se covjek,jel budala sto je objektivan?
od svega sto pisu 95% nije tacno,zapaljena je zastava,ni prva ni zadnja,btw ta zastava nema veze sa klubovima koji su igrali u subotu na grbavici,jer svi igraju PL BIH, a ne jelen super ligu ili sta vec,nekolicina s juga je navijala nekih par sec caco,caco,hebo ih on i to je bilo toliko ljudi da se ni na tv-u nije culo.popraceno zvizducima odma
na sjeveru je njih 20 prohodalo 10m dok ih rijamu nije vratila,jedna baklja je poletila,vladi č. je psovao jedan lik sa vip zapada (papak),dok je od ostatka raje dobio aplauz. nikakvo divljanje i povici ubi ovoga i ubi onoga,cista laz i izmisljotina
ako neko ima neki DOKAZ u suprotno nek predoci ili nek ne jede g.!!!
kazna moze biti 2-3000 zbog 10tak baklji i jedne petarde i to je to
fkt mi jos vece budale,mislim,nas 10tak-15 "objektivnih",sve ovo u medijima izvuceno sa foruma
cuj 2 tekme bez publike i 8000km kazne,ma daj ba hebla ih vise predizborna kampanja
@ pinki , @tojemojtim - potpis
p.s.- ako slucajno u sto sumnjam budu te 2 tekme bez navijaca na grbavici,e ima vala da i mi regularni pobudalimo...
izvinjavam se na off,al me zaista pocinje hvatati huja od ljudske gluposti
Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Orvel, Rivaldinho, svrakino1921 i 42 gosta.