FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kontaktiraj njihov customer support preko telefona ili e-maila
Thomas Müller - Fußballgott
Oko Martineza se mimoilazimo malo više
, kažem za Španca je prerano donositi zaključke, čekaćemo, čekaćemo, no osjećaj me vara
, ili ne
, a da može vrijediti tih 60
, e tu smo baš zaratili
, njegova pozicija je takva, geronimo će nam reći o njegovoj ulozi, de da te čujemo golube naš fini
(vidiš kako znam malo i protepati
), pa tako mislim eto može, al' samo uz ono najbolje , može se približiti cifri koja je i plaćena za njegove usluge, cirka 35.
A tvoje postove čitam, i zapamti da si uvijek upravu, inače ovo slovi za najkvalitetniji pdf, a takvog valjda ne mogu pisati ljudi, a da nisu ono baš ludi.
A secer, šta da kažem, 'sem što uživa kad me ova omladina gazi
, ništa mu draže nego me vidjeti uvaljanog u blato, a ovi odozgo, hop, hop taman k' o hijene. 

A tvoje postove čitam, i zapamti da si uvijek upravu, inače ovo slovi za najkvalitetniji pdf, a takvog valjda ne mogu pisati ljudi, a da nisu ono baš ludi.

A secer, šta da kažem, 'sem što uživa kad me ova omladina gazi

hvala..ako ne nadjem drugi nacin da nabavim te karte, sigurno cu to i morati uraditi sto si mi preporucio..zahvaljujem jos jednomdon_burza je napisao/la:Kontaktiraj njihov customer support preko telefona ili e-maila
O Martinezu sam sve rekao, pa ne mogu više. A mišljenje mi je tu ostalo isto. Samo mi je kod ovog transfera zanimljivo da je par osoba tvrdilo još u maju čini mi se (ak me pamćenje dobro služi) da ga ne možemo dovest, a sad kad smo ga doveli, sad on ono kao nije neki fudbaler, nije vruća robaKlare je napisao/la:Oko Martineza se mimoilazimo malo više, kažem za Španca je prerano donositi zaključke, čekaćemo, čekaćemo, no osjećaj me vara
, ili ne
, a da može vrijediti tih 60
, e tu smo baš zaratili
, njegova pozicija je takva, geronimo će nam reći o njegovoj ulozi, de da te čujemo golube naš fini
(vidiš kako znam malo i protepati
), pa tako mislim eto može, al' samo uz ono najbolje , može se približiti cifri koja je i plaćena za njegove usluge, cirka 35.

Doduše jedan čovjek je bio korektan poslije pa rekao da je napravljena prava stvar s transferom, a tvrdio je tad prije da ga ne možemo dovest. A radi se o Damir_Bvb-u.

A što se tebe lično tiče, upoznat ćeš ti Martineza, a jesi se malo bio ponadao da će sve propast pa me kreno prozivat.

Čuj sad to? Sa mnom se krviš malo oko Javija, a ja uvijek u pravu.Klare je napisao/la: A tvoje postove čitam, i zapamti da si uvijek upravu, inače ovo slovi za najkvalitetniji pdf, a takvog valjda ne mogu pisati ljudi, a da nisu ono baš ludi.![]()

Opasna ti je omladina, kad se sjetim prije sve informacije si mogao pokupit samo iz sportskih emisija, pa ganjaj više emisija da nađeš pravu informaciju. A sad je internet tu, ova omladina samo stranice mota, kupi informacije i još su brzi u tipkanju (a ti tu malo kaskašKlare je napisao/la: A secer, šta da kažem, 'sem što uživa kad me ova omladina gazi, ništa mu draže nego me vidjeti uvaljanog u blato, a ovi odozgo, hop, hop taman k' o hijene.

A seco ti se smijao, a danas mu ga dobro spusti, zadade udarac naš vrli Saurman, s videom o amidži. E od sad secu zovemo amidža.....

A šta je onda gero? Valjda dajdža.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
čekaćemo, čekaćemo na to.Klare je napisao/la:geronimo će nam reći o njegovoj ulozi, de da te čujemo golube naš fini

i sam se moram uvjeriti u njegove kvalitete, njegovo ukljapanje u ekipu i sve sto ide uz to.
moja opaska se odosila na to da on nije pojacanje na "zvucnim" pozicijama u ekipi i gdje smo svi vrlo lako uzdrkani nakon par tekmi. to se moglo ocekivati nakon dolaska robbena, ribija i jos nekih igraca.
velike pare uz neizbjezno velika ocekivanja, obicni navijac/smrtnik odgleda tekmu i ne vidi nista spektakularno i namah pocne rondati kako je igrac preplacen.
veoma vazna pozicija u ekipi (zato ja toliko svajnija branim i zelim da vrati formu koje se dotako one sezone pod vodstvom van gaala). bayo je bio u qrcu gledajuci tu poziciju. zasto, neki ce reci (kao i ja sam)? imas svajnija, gustava (koji je do dolaska u bayern slovio kao najveci osvajac lopti u bl), kroosa...
sta se desi? basti osim povrede bude totalno van forme (koja ga ionako cesto napusta tokom karijere) od guste bude slabo neke nafake sto se tice ofanzivnog dijela, krosonja se seta s pozicije na poziciju i pritom nikako da zadovolji sve one, jer ipak se od njega vise ocekuje. jedan se povrijedi, drugi bude u lochu, treci se suocava sa novom ulogom...
dolaskom ovog igraca i sam svajni ce morati dobro oznojiti gujcu (a to najbolje zna), drugi ce morati bolje gristi (gusta razvalio protiv svaba) i sam kroos ce moci biti blize golu i tako vise doci do izrazaja.
ps: @effe, moze dajdza ili ti ujak. svakako je onaj ramiz sad popularan.

Vom Jäger zum Gejagten
- bavaraccccc
- Kontakt:
optimista sam za CL, ocekujem minimalno da dopeljamo do polufinala!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Samo želim da nas zaobiđe maler iz prošle sezone, jedino vidim Barcelonu kao prijetnju a sa ostalim se možemo nositi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jak tim... uz Real i Barcu favoriti.
Napadača ima opcija : Od sidraša Gomeza do Mandže koji se može izvući i aktivno pomoći u napadu svojim igračima, preko iskusnog Pizzara (zvijer je frajko)
Sve izbalansirano... jaka ekipa...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Saurman je napisao/la:Šećo nakon finala na AA.

hm, to pravilo bi moglo zaziviti. tacnije, sve zavisi sta ce biti sa dolarom.calcio je napisao/la:Po meni bi trebalo postaviti i salary cap, to jest da ima granica kolike maksimalne plate mogu biti igracima.
da ne duljim, mislim da svi znaju da ameri sugavi dolar stampaju kako i koliko hoce i to sve bez pokrica(nema garancije zlatom).
nametnuli su da se nafta placa dolarom(dolar je postao svjetska rezervna valuta), tako da svako ziv ko hoce da kupi naftu prvo kupuje dolar, pa onda idu dalje. dakle, svi ti sejkovi i razni oligarsi imaju ogromne rezerve dolara koji stoji na staklenim nogama i kojeg trose u ogromnim kolicinama. sad, mnoge ekonomiste misle da je dolaru odzvonilo, pa tako i svemu sto je vezano za nj.
helem, ako do toga dodje, ili, pak, ako se desi suprotno pa dolar postane vrijedan onako kao sto je bio vrijedan dok je vazio zlatni standard, onda ce i fudbalerima biti srezana primanja.
slobodno mozemo reci da kod njih vazi pravilo: harci dok ima, jer mozda vec sutra ostanes bez icega.
ovako se 1923 islo po hljeb

naravno da ne mislim. s tim primjerom sam htio reci da primanja i atraktivnost lige nisu jedini parametri koju odlucuju gdje ce igrac nastaviti karijeru, nego je itekako bitna konkurencija na poziciji na kojoj igra.anton 1983 je napisao/la:Zar ti stvarno misliš, da bi Bayern kupio falcaa i zadržo Gomeza?
osim toga, naravno da se gomez ne bi prodavao dok falkao(mastamo, dragi moji ´spanci´) ne bi udario autogram na ugovor.
da mi je bilo smijesno - jeste, al Bog zna da nisam uzivo. jbg, sto se upustas u bitke koje ne mozes dobitivegash lash je napisao/la:A secer, šta da kažem, 'sem što uživa kad me ova omladina gazi, ništa mu draže nego me vidjeti uvaljanog u blato, a ovi odozgo, hop, hop taman k' o hijene.

za one svoje tvrdnje, a narocito ono vezano za gomeza, nemas valjanih dokaza, tako da ti je teski poraz neminovnost

+ sto je onaj moj tuzlak neka zayebana sorta i samo cekam dan kad ce se natovarit na antu i njegovog gomeza

jook, kakvo spustanje i kakvi bakraci. sarma se nasalio i to je sve. uostalom, mislis li stvarno da neko ima damu da se suprastavi najdominantnijem od svih dominatora medju ljudimaA seco ti se smijao, a danas mu ga dobro spusti, zadade udarac naš vrli Saurman, s videom o amidži.

tako i trebaE od sad secu zovemo amidža

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Mnogo toga danas podsjeća na period 20-tih i 30-tih godina prošlog vijeka, bar na taj period prije nego što će u tim godinama nastati velika kriza. Nije daleko sve od velikog finansijskog kraha.

anton 1983 je napisao/la:Zar ti stvarno misliš, da bi Bayern kupio falcaa i zadržo Gomeza?
Ove si parametre ovde dobro naveo. Samo pošto neki nisu skontali moram još jednom pojasnit. Još sam dao jučer primjer jasan ko dan i opet se vrtimo u krug....secer je napisao/la:naravno da ne mislim. s tim primjerom sam htio reci da primanja i atraktivnost lige nisu jedini parametri koju odlucuju gdje ce igrac nastaviti karijeru, nego je itekako bitna konkurencija na poziciji na kojoj igra.

Kad govorimo o problemu atraktivnosti lige, onda taj problem može samo doći do izražaja po pitanju ruske lige i donekle francuske lige (ona jedina nema od liga petice neku veliku atraktivnost). Npr. Rusi pogotovo, a i Francuzi donekle moraju ponudit igraču duplo više para, jer te lige nisu toliko atraktivne, ovo se posebno odnosi na rusku ligu. Hulk, Eto'o, Witsel, pa i prije Criscito, svi su otišli tamo zbog para, npr. i u BuLi bi došli i za manje para nego u Rusiju. Znači Rusija iako se ko liga može pogledat, solidna je, daleko je od liga petice, pogotovo prve 4 ove lige.
Pa ni u PSG u Francusku ne bi otišli Ibra i Silva da nisu dobili duplo veće plate nego što bi ih dobili u bilo kojem od klubova i Primere, Premiershipa, BuLi ili nekog drugog kluba Serie A.
Zato ona teorija o problemu neatraktivnosti Bundeslige kad je u pitanju dovođenje igrača pada u vodu. Prenosi Bundesglige su zastupljeni i u Španiji i u Engleskoj, i neće sigurno jedan Englez lupat gluposti o neatraktivnosti Bundelige, neg se prije naši nađu u tome..
E sad ka se vratimo na Bayern, znači svaki igrač će doći kod nas, ako mu ponudimo dovoljno para, znači ako dobijemo tu utrku novčanu oko njega, to cjenkanje, ako više klubova nudi pare. Sportsku perspektivu kod nas ionako vide , Bayern je ime, brend, onda kad još plata približno štima lako će se mnogi odlučit za Bayern. Znači Bayern kao paket je privlačan. Npr. jednom Martinezu je bitnija sportska perspektiva, nego šejkovske pare, a naravno da je Martinez dobio i pare, ali kod nekih igrača su pare više presudne. Imaš ti primjera fudbalera kod kojih su pare 90 % sportska perspektiva 10 %, tako npr razmišljaju.
A sad treba malo pogledat i profil ovih naših većih transfera npr od Makaaya pa sve do sad Martineza, uvijek su dovođeni kvalitetni fudbaleri, to jesu zvučna imena, ali nisu oni napucani, klasični šminkeri, pa zato nekako odmah po tom profilu bil se neko poput Falcaoa uklopio u to sve. Isto zbog toga mislim da nikad npr. jedan Aguero se ne bi uklopio kod nas, iako ti je seco on želja, jer i sebičnjak je pomalo.
Samo secko znaš koga smo mogli klepit, a meni se taj igrač po svojoj igri dosta sviđa pa da čujem mišljenje. A to je Richards, pa ona budala Manchini ga ne cijeni toliko, ali ono je profil igrača, onaj vrijedi mnogo za ekipu. Sad jeste natrpan kadar, ali njega bi mogli uvijek ugurat. Ima sad tih opcija na bekovima, ali mogao bi Micah da legne kod nas.

Koji ti je to? Nisam obraćao doduše pažnju odakle su ovi momci što načepiše Klaretasecer je napisao/la: + sto je onaj moj tuzlak neka zayebana sorta i samo cekam dan kad ce se natovarit na antu i njegovog gomeza![]()

Znam jednogsecer je napisao/la: jook, kakvo spustanje i kakvi bakraci. sarma se nasalio i to je sve. uostalom, mislis li stvarno da neko ima damu da se suprastavi najdominantnijem od svih dominatora medju ljudima![]()
![]()

A pusti ti to , Sarma je opasan lik, on ga uvali kad se niko ne nada. On ti to sve taktički upakovano, ali on kad ono boca, on to sve u jednoj rečenici, sročeno, sređeno, ali probada sve....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kao što reče @amidža, moja namjera bila čisto šaljive prirode. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
jah, mnogi predvidjaju da ce koncem 2012. godine doci do velikog kraha.effe_sa je napisao/la:Mnogo toga danas podsjeća na period 20-tih i 30-tih godina prošlog vijeka, bar na taj period prije nego što će u tim godinama nastati velika kriza. Nije daleko sve od velikog finansijskog kraha.
ali, libo me racku, nas muslimanski kalendar kae da je sad tek 1400 i neka

sto se tice liga, misljenja sam da je bundeska druga najjaca liga, tik iza spanije i jednu stepenicu iznad engleske s tim sto engleska liga ima najveci potencijal i kad-tad ce se vratiti na prvo mjesto.
najvecu gresku je napravio ferguson koji je predugo cekao prije nego sto je nasao zamjenu za matore igrace koji su dugi niz godina bili glavne karike kluba. kod celzija je isto njesra, dok je citi u izgradnji i samo ceka nekog dobrog strucnjaka koji ce to sve posloziti. malo iza ove udarne trojke stoje arsenal koji ceka novog vlasnika, totenhem koji ceka da zidov odrijesi kesu, te liverpul koji ceka vrhunskog menadzera.
kad se sve to poslozi, a najvjerovatnije da hoce, onda ce engleska ponovo preuzeti primat. vidis, oni ce imati 6 klubova koji ce biti medju favoritima tj. imati potencijal i snagu da uzmu ligu prvaka.
jos nesto sto je vrlo bitno - englezi uzurbano rade na tome

za razliku od njih, zabari izgleda jos uvijek nisu shvatili u kakva su vnago uletjeli i jos uvijek tonu.
mislim da ce tonuti jos neke 2 godine prije nego shvate gdje se nalaze. tek tad ce poceti raditi na povratku, tako da talijane ocekujem tek za nekih 5-6 godina.
vrijeme je da se vratim na bundesku i bayern.
sto se tice same bundeske, necu trositi previse rijeci jer sam ionako oduzio. mislim da je dovoljno kad kazem da se radi o najzdravijoj ligi koja non-stop napreduje. dok su englezi i zabari zivjeli za trnutak i ogromne novce pumpali u velike zvijezde, bundeska je ulagala u buducnost posvetivsi se mladim fudbalerima i njihovom skolovanju.
eh, vrijeme je da napisem par recenica o bayi

mislim da necu pogrijesiti kad kazem da je bayern najstabilniji klub na svijetu. isto tako necu pogrijesiti kad kazem da je bayern u zadnje 3-4 godine napredovao kao nijedan drugi klub, dok su glavni konkurenti u ligi prvaka ostali isti ili su nazadovali.
najbolji primjer je inter koji je u onom finalu bio fvorit. mislim da danas niko ne bi stavio ni marku na inter.
bayern je radio sve sto je radila velika vecina bundesligasa - ulagao je u svoju djecu, ali je koristio i tu ogromnu finansijsku moc i ulagao u provjerene igrace(zvijezde) o kojima drugi bundesligasi mogu samo sanjati. sad imamo jednog alabu(20 g.), badstubera(23 g.), boatenga(23 g.), kontenta(22 g.), kroosa(22 g.), mullera(22 g.) - sve maltene djeca a imaju iskustva kakvog nemaju igraci sa 30+ godina.
djeca su uzimala titule, isla do finala lige prvaka. kad insan malo zastane i razmisli o tome, ne ostaje mu nista nego da proguta knedlu. kazu da je najbolje kada je jedna ekipa sastavljena od mladih i iskusnih igraca. bayern to vec ima - u jednom

mnogi menadzer bi gazili po lesevima da dobiju nesto slicno. ovdje racunam i fergusona, i mancinija, i vengera, i abramovica, i pereza, i moratija, i mistera bunga-bunga

ako sve to uzmemo u obzir + plateznu moc bayerna, onda bez ikakvog straha mozemo reci da bayern zivi u zlatnom dobu, a da ce imati dijamantsku (ne zlatnu, nego dijamantsku) buducnost. svi ti menadzeri moraju formirati i uigrati ekipe, zar ne? to znaci da ce im bayern uvijek bjezati za jedan ili 2 koraka.
vidis druze efe, ovo su stvari o kojima svaki igrac i njegovi savjetnici razmisljaju i koje vagaju.
trebamo li pisati o bayinoj plateznoj moci? mislim da ne treba

gore spomenuh nase mlade igrace pune iskustva. njima cemo dodati martineza, sacira i vajzera - sve talentovani momci koji ce steci iskustvo a da klub ne ispasta. dakle, vec za 3 godine cemo biti spremni za smjenu generacija i to na pozicijama na kojima smo trenutno najjaci. dakle, ekipa je toliko jaka da ce bez ikakvih problema iznijeti ova 3 talenta i formirati ih u vrhunske igrace.
naslov teme: stanje evripskog nogometa sa posebnim osvrtom na fc bay mikken by amidza seco

nisi upratio zagondziju bilalla tuzlakaKoji ti je to? Nisam obraćao doduše pažnju odakle su ovi momci što načepiše Klareta

ma jooook. prefin si ti da bi izasao na kraj sa starim gulanferom ofarbanim svim bojama.Znam jednog
mene jedino moze uzeti anton al pod uslovom da me spusti na svoj nivo i dotuce na iskustvo

anto, salim se.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 05 sep 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
vidis li ti druze efe da vas amidza seco cita ko otvorenu knjiguSaurman je napisao/la:Kao što reče @amidža, moja namjera bila čisto šaljive prirode.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
secer je napisao/la:da mi je bilo smijesno - jeste, al Bog zna da nisam uzivo. jbg, sto se upustas u bitke koje ne mozes dobitivegash lash je napisao/la:A secer, šta da kažem, 'sem što uživa kad me ova omladina gazi, ništa mu draže nego me vidjeti uvaljanog u blato, a ovi odozgo, hop, hop taman k' o hijene.
![]()
za one svoje tvrdnje, a narocito ono vezano za gomeza, nemas valjanih dokaza, tako da ti je teski poraz neminovnost![]()
+ sto je onaj moj tuzlak neka zayebana sorta i samo cekam dan kad ce se natovarit na antu i njegovog gomeza![]()

Klare je prvo malo nas nacepio u vezi Martineza, ja sam naravno odgovorio. Ubuduce cu izbjegavati takve konflikte jer vidim da stvaram pogresnu predstavu o sebi.

I ne vjerujem da cemo ja i Anto doci u slican konflikt, neovisno o tome sto on simpatise Gomeza a ja ne

Napokon imamo klupu i tu rotaciju koju do sad nismo imali, sto se tice Martineza on se jos mora dokazati puno je placen i bas zbog toga mora da pokaze da vrijedi svaku marku koja je ulozena u njega, nisam bas bio za njegov dolazak jer mislim da smo za te pare mogli dovesti boljeg igraca cak vise njih ali otom potom to je samo moje misljenje, ali isto tako moram reci da je sjajan igrac pratio sam ga par puta u Bilbao dok je igrao i moram priznati da me je pozitivno iznenadio pa skoro je sam nosio tu ekipu, ali isto tako ne treba zaboraviti da Bayern nije A.Bilbao, puno smo jaci od predhodne sezone i ove godine ocekujem mnogo kad kazem mnogo mislim na finale lp jer iskreno mislim da smo trenutno rame uz rame sa Barcelonom od ostalih ekipa smo sigurno kvalitetniji ali naravno to moramo dokazati na terenu, a naravno Bundesku osvajamo ove godine bez problema dosta je svima bilo zutalja i njihove dominacije, to je to ukratko.Pozz za moje drage bavarce.
Ne znam kako su u istom rangu ?FC BAYERN je napisao/la:Napokon imamo klupu i tu rotaciju koju do sad nismo imali, sto se tice Martineza on se jos mora dokazati puno je placen i bas zbog toga mora da pokaze da vrijedi svaku marku koja je ulozena u njega, nisam bas bio za njegov dolazak jer mislim da smo za te pare mogli dovesti boljeg igraca cak vise njih ali otom potom to je samo moje misljenje, ali isto tako moram reci da je sjajan igrac pratio sam ga par puta u Bilbao dok je igrao i moram priznati da me je pozitivno iznenadio pa skoro je sam nosio tu ekipu, ali isto tako ne treba zaboraviti da Bayern nije A.Bilbao, puno smo jaci od predhodne sezone i ove godine ocekujem mnogo kad kazem mnogo mislim na finale lp jer iskreno mislim da smo trenutno rame uz rame sa Barcelonom od ostalih ekipa smo sigurno kvalitetniji ali naravno to moramo dokazati na terenu, a naravno Bundesku osvajamo ove godine bez problema dosta je svima bilo zutalja i njihove dominacije, to je to ukratko.Pozz za moje drage bavarce.
Moze li mi neko pojasnit ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Upravu si, momak ofulao, rang iznad Bayo, ali eto vi ste najblizi.M4kaveli je napisao/la:Ne znam kako su u istom rangu ?FC BAYERN je napisao/la:Napokon imamo klupu i tu rotaciju koju do sad nismo imali, sto se tice Martineza on se jos mora dokazati puno je placen i bas zbog toga mora da pokaze da vrijedi svaku marku koja je ulozena u njega, nisam bas bio za njegov dolazak jer mislim da smo za te pare mogli dovesti boljeg igraca cak vise njih ali otom potom to je samo moje misljenje, ali isto tako moram reci da je sjajan igrac pratio sam ga par puta u Bilbao dok je igrao i moram priznati da me je pozitivno iznenadio pa skoro je sam nosio tu ekipu, ali isto tako ne treba zaboraviti da Bayern nije A.Bilbao, puno smo jaci od predhodne sezone i ove godine ocekujem mnogo kad kazem mnogo mislim na finale lp jer iskreno mislim da smo trenutno rame uz rame sa Barcelonom od ostalih ekipa smo sigurno kvalitetniji ali naravno to moramo dokazati na terenu, a naravno Bundesku osvajamo ove godine bez problema dosta je svima bilo zutalja i njihove dominacije, to je to ukratko.Pozz za moje drage bavarce.
Moze li mi neko pojasnit ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.