Buu je napisao/la:old school je napisao/la:znaci ako bude ta kazna od dvije utakmice bez igranja publike treba sve razjebati onda,uletiti koji put u teren napasti gostujuce navijace gadati ih stjenama,prozvati koji put i one u hagu,mislim kad se vec radi nesto onda uraditi nesto "korisno" za sta se ne dobije neka velika kazna nego par hiljada KM i jedna tekma zabrane

Ovo je nama drugi put, ako bude ova kazna(2 utakmice zabrane + 8000 KM) onda smo dobro prosli.
drugi put,a koji je sve put bio njima u lukavici pa opet nista posebno,ali hajde eto ako treba da se kola lome nek se slome na nama,ali nek nas ne kazne 2 utakmice i 8.000 nek nas kazne onda 6 utakmica i 15.000,pa da vidimo hoce li biti toga vise

sve je to u pet deka smijesnih kazni mi je preko glave,ali neko ce reci podrzavao si prije par postova,nisam nego me samo ljuti nasa naivnost i poletnost da potrcimo da sami sebe kudimo da trcimo kolektivno da se izvinjavamo nekome. Svi se slazemo da jug vise nije ni blizu juga iz prve sezone povratka Osima na klupu,zbog cega je to tako?Pa mnogo se toga desavalo od nekih nesuglasica,ali mislim da je ovo sve jedna nova generacija Manijaka koja stice iskustvo,kojoj je neiskustvo upravo kumovalo da se desava ovo sto se vec desava ne zadnje dvije tekme,nego zadnje 2 godine mogu reci.Nama treba neko kao Tarik,treba nam vise takvih ljudi koji ce ciniti okosnicu tribine.Znam da nije ovo mjesto da pisem o ovim stvarima ali kad vec pricamo par dana o tome da napisem i ovo.Ali siguran sam da bi nam novi stadion poboljsao posjetu za bar 35%,jer bi dolazile i porodice i svi bi mogli sjesti normalno birajuci sebi mjesto ili dio stadiona...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!