FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Paranoja » 04 sep 2012, 21:44

Buu je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:@Buu

Mislim da si ti pametan momak, ako vjerujes u ovo onda ne znam. Covjek voli Zelju, zivio je za Zelju i nece biti papak da pravi nemire u klubu i da kaze zasto je zaista otisao.
Fol, privatni razlozi i vozdrica. Najlakse da svi podnesu to.
Ne ide na dobro vjerujte mi ...
A kako bi to stvorio nemire u klubu da je rekao da odlazi radi navijaca ?
Jednostavnije receno, nije to uradio samo zbog Amara. Navijaci su svoje odradili i vise baklje neces vidjeti na jugu ;)
Znas i sam da sam bio protiv ulazka navijaca u klubu na bilo koji nacin. Nisam bio za onaj neki PR-a menader satro i tako to. I prode nekoliko sedmica i sranje ..
Zujo se zajebo, pojeo **** i gotovo mu je sad...
Htio biti dobar, dati priliku svima a oni njemu noz u leda ..
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 04 sep 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 sep 2012, 21:46

Rios je napisao/la:Ja opet ponavljam da ne vjerujem u razloge koje je naveo Zujo..Nema logike nikakve..Odjednom je problem njegova firma koja je tu bila i prije godinu,dvije i od samog pocetka zapravo..Ok,moze biti da je u krizi nekoj,ali i to se moglo rijesiti,nije morala ostavka i povlacenje iz predsjednistva skroz koliko sam ja shvatio..Ako grijesim nek me neko ispravi..Mislim da ima neslaganja nekih,najprije sa Amarom,ali moze biti i sa nekim trecim..Ko zna..Pa samo uzmite dva dogadjaja-Zujine kritike Amara i njegovih odluka,igraca nakon Maribora i one rasprave poprilicno zucne na treningu..Da nije bilo toga prije ostavke ja bih povjerovao u ovo sto je on naveo,ovako..Al elem,nije to vise ni vazno,sad moliti Boga da se ne poljujaju temelji,da mjesto popuni neko sposoban,odan Zelji i da se nastavi kretati uzlaznom putanjom..Nedo Bog scenarija iz prvog Osimovog mandata,ne znam kako bi to podnio opet.. :?
on je planirao dati ostavku na pocetku ove godine, ali je naposljetku odlucio da ostane do kraja ove godine, to je ono sto ja pouzdano znam krzo medije. Sada da ja nagadjam dalje, ne pada mi na pamet, ali se nadam da ce ga zamjeniti neka osoba dostojna ovog kluba i te pozicije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 sep 2012, 21:59

Na osnovu slika shvatili da je bila žustra rasparava...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 04 sep 2012, 22:10

Da malo razbijemo ovaj crnjak koji je zavladao forumom zadnjih par dana ;)

[youtube][/youtube]

8-)

"Zvali su ga lepi zajko
Lepi Zajko sampion!" :D

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 04 sep 2012, 22:14

nimalo mi nije drago sto nam predsjednik ode al jbg sta je tu je moramo dalje,nadam se da ce izabrat pravu osobu koja ce se posvetit klubu upotpunosti da cemo nastavit s dominacijom
sto se kupa tice kupa i ja bi volio gostovanje kod komplexasa da ih jos jednom ponizimo nek nas jos vise mrze ;)
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 04 sep 2012, 22:17

ipetm je napisao/la:Na osnovu slika shvatili da je bila žustra rasparava...
zanimljivo

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 04 sep 2012, 22:25

samo da promjena ne utiče na igrače i na njihovu psihu, a protiv maribora smo se uvjerili na kakvom im je nivou psiha :roll:
Odlazi Safete.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 sep 2012, 22:26

Mijau je napisao/la:Da malo razbijemo ovaj crnjak koji je zavladao forumom zadnjih par dana ;)

[youtube][/youtube]

8-)

"Zvali su ga lepi zajko
Lepi Zajko sampion!" :D
Ma sta kazes... :P

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 sep 2012, 22:49

Sto mi mozemo s r a t i to nemoze niko.. Covjek rekao zasto odlazi a mi lafo citamo izmedju redova.. Te svadja sa Amarom, te navijaci, te ovo, te ono..Jedino dobro sto je Zujo uradio je sto je doveo Amara.. Ostalo vrijeme je uglavnom supljirao i ofirao nas po medijima.. Ograda na istoku bi se srusila da nije kolaca koji je drze, na jugu i oko njega botanicki vrt, nemas funkcionalan wc na citavom stadionu, nema generalnog sponzora, nema kvalitetne opreme, nema pojacanja.. Ah da, zaboravio sam.. Zujo je sam izjavio da on nizasta nije odgovoran jer nije placen da se bavi tim problemima.. E krajnje je vrijeme da se te pozicije prihvati osoba koja ce se brinuti o svim problemima koji nisu bili u opisu Zujinog radnog mjesta.. Novog predsjednika ce birati clanovi skupstine koji su i do sada bili na tim pozicijama i ne vidim zasto bi ljudi koji su izabrali Zuju sada birali nekog ko ce da unisti sve ovo sto se stvaralo zadnjih godina.. I na kraju krajeva Zujo bi otisao na kraju sezone tako da je u neku ruku puno bolje sto je to uradio sada pa da se fino organizujemo do sledecih nastupa u Evropi..
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 sep 2012, 22:53

Paranoja je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:@Buu

Mislim da si ti pametan momak, ako vjerujes u ovo onda ne znam. Covjek voli Zelju, zivio je za Zelju i nece biti papak da pravi nemire u klubu i da kaze zasto je zaista otisao.
Fol, privatni razlozi i vozdrica. Najlakse da svi podnesu to.
Ne ide na dobro vjerujte mi ...
A kako bi to stvorio nemire u klubu da je rekao da odlazi radi navijaca ?
Jednostavnije receno, nije to uradio samo zbog Amara. Navijaci su svoje odradili i vise baklje neces vidjeti na jugu ;)
Znas i sam da sam bio protiv ulazka navijaca u klubu na bilo koji nacin. Nisam bio za onaj neki PR-a menader satro i tako to. I prode nekoliko sedmica i sranje ..
Zujo se zajebo, pojeo **** i gotovo mu je sad...
Htio biti dobar, dati priliku svima a oni njemu noz u leda ..
Svakom ozbiljnom klubu je potreban PR menadzer. I Zujo bi sigurno rekao da je su navijaci razlog, ako si slusao onaj intervju vidio si i sam koliko je ljudi u klubu prozvao.

Moguce je da nas kazne sa 2 utakmice pred praznim tribinama.

$ ? " " & ? ' & $ 8.000 & " " $ $ $ ' & " ? & $, ?, ? & " / заставе " " " на " " ?.
NO PYRO NO PARTY

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 sep 2012, 23:05

znaci ako bude ta kazna od dvije utakmice bez igranja publike treba sve razjebati onda,uletiti koji put u teren napasti gostujuce navijace gadati ih stjenama,prozvati koji put i one u hagu,mislim kad se vec radi nesto onda uraditi nesto "korisno" za sta se ne dobije neka velika kazna nego par hiljada KM i jedna tekma zabrane ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 04 sep 2012, 23:10

mislim da je vrijeme da na jug ulete oni specijalci pa da malo izdegenece kretene koji pale i skandiraju

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 04 sep 2012, 23:13

ma nece biti kazne,babo ce to srediti :)

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 23:15

jug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je vrijeme da na jug ulete oni specijalci pa da malo izdegenece kretene koji pale i skandiraju
Haj ne seri majke ti!!!!! Sram te bilo kad mozes nesto ovako da napises!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 sep 2012, 23:17

Fino fino, redovno punimo kasu savezu, svaka utakmica po 5-6 hiljada, nije loše nije..zaradit ce oni na nama ove sezone. :?

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 sep 2012, 23:18

na sta je spao jug? prije 10 godina kad su ratne oziljci bili svjeziji, nisam nikad cuo od nacionalizma na jugu? a tamo sam visiko od 1997. do 2008. svaku utakmicu... a sad svako malo se nadje neki maloumnici da prave ispade... kuku nama... nisu to manijaci kojim se ja ponosim... ono sto danas predstavlja tm87 su balavci koji nisu rata vidjeli i ponasaju se ko lesinari ili skripari... strasno... stid me sad reci da sam bio clan tm87...

sve dok se ne ocisti nasa tribina od balavaca, necemo napredovati u navijackom smislu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 sep 2012, 23:18

old school je napisao/la:znaci ako bude ta kazna od dvije utakmice bez igranja publike treba sve razjebati onda,uletiti koji put u teren napasti gostujuce navijace gadati ih stjenama,prozvati koji put i one u hagu,mislim kad se vec radi nesto onda uraditi nesto "korisno" za sta se ne dobije neka velika kazna nego par hiljada KM i jedna tekma zabrane ;)
Ovo je nama drugi put, ako bude ova kazna(2 utakmice zabrane + 8000 KM) onda smo dobro prosli.
NO PYRO NO PARTY

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 04 sep 2012, 23:25

Rios je napisao/la:Ja opet ponavljam da ne vjerujem u razloge koje je naveo Zujo..Nema logike nikakve..Odjednom je problem njegova firma koja je tu bila i prije godinu,dvije i od samog pocetka zapravo..Ok,moze biti da je u krizi nekoj,ali i to se moglo rijesiti,nije morala ostavka i povlacenje iz predsjednistva skroz koliko sam ja shvatio..Ako grijesim nek me neko ispravi..Mislim da ima neslaganja nekih,najprije sa Amarom,ali moze biti i sa nekim trecim..Ko zna..Pa samo uzmite dva dogadjaja-Zujine kritike Amara i njegovih odluka,igraca nakon Maribora i one rasprave poprilicno zucne na treningu..Da nije bilo toga prije ostavke ja bih povjerovao u ovo sto je on naveo,ovako..Al elem,nije to vise ni vazno,sad moliti Boga da se ne poljujaju temelji,da mjesto popuni neko sposoban,odan Zelji i da se nastavi kretati uzlaznom putanjom..Nedo Bog scenarija iz prvog Osimovog mandata,ne znam kako bi to podnio opet.. :?
Normalno da neće reći da za tri godine klub nema stabilnih prihoda i da finansijska situacija nije dobra. U biti u njegovoj se izjavi vidi da bi najrađe smjenio Amara ali da Amar ima bezrezervnu podršku pa nesmije. Smjenio bi ga jer nije prodao Adilovića i Kvesića i jer nismo prošli Maribor te tako izgubili puno para. A kako je i Džeko ostao u MC logično je da klubu treba uprava koja može osigurati pare. Inače nije Žujo jedini član uprave koji je digao sidro, ali o tom po tom. .

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 sep 2012, 23:41

Buu je napisao/la:
old school je napisao/la:znaci ako bude ta kazna od dvije utakmice bez igranja publike treba sve razjebati onda,uletiti koji put u teren napasti gostujuce navijace gadati ih stjenama,prozvati koji put i one u hagu,mislim kad se vec radi nesto onda uraditi nesto "korisno" za sta se ne dobije neka velika kazna nego par hiljada KM i jedna tekma zabrane ;)
Ovo je nama drugi put, ako bude ova kazna(2 utakmice zabrane + 8000 KM) onda smo dobro prosli.
drugi put,a koji je sve put bio njima u lukavici pa opet nista posebno,ali hajde eto ako treba da se kola lome nek se slome na nama,ali nek nas ne kazne 2 utakmice i 8.000 nek nas kazne onda 6 utakmica i 15.000,pa da vidimo hoce li biti toga vise ;) sve je to u pet deka smijesnih kazni mi je preko glave,ali neko ce reci podrzavao si prije par postova,nisam nego me samo ljuti nasa naivnost i poletnost da potrcimo da sami sebe kudimo da trcimo kolektivno da se izvinjavamo nekome. Svi se slazemo da jug vise nije ni blizu juga iz prve sezone povratka Osima na klupu,zbog cega je to tako?Pa mnogo se toga desavalo od nekih nesuglasica,ali mislim da je ovo sve jedna nova generacija Manijaka koja stice iskustvo,kojoj je neiskustvo upravo kumovalo da se desava ovo sto se vec desava ne zadnje dvije tekme,nego zadnje 2 godine mogu reci.Nama treba neko kao Tarik,treba nam vise takvih ljudi koji ce ciniti okosnicu tribine.Znam da nije ovo mjesto da pisem o ovim stvarima ali kad vec pricamo par dana o tome da napisem i ovo.Ali siguran sam da bi nam novi stadion poboljsao posjetu za bar 35%,jer bi dolazile i porodice i svi bi mogli sjesti normalno birajuci sebi mjesto ili dio stadiona...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 04 sep 2012, 23:53

Sto kaze old nek se kola slome na nama. Nek to bude kazna i 4 utakmica i 20.000 km ali ko sljedeci to ponovi isto ili slicno ide kazna 8 utakmica i 40.000km i da vidimo dokle ce tako ici. Slazem se
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer i 5 gostiju.