Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 21:45

Nek oni nose nagrade , Real ce nosat barcu..

i kad bi napisao gdje je popljuvao klub bilo bi fantasticno , nema dakako zato zipit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 sep 2012, 21:49

bparena je napisao/la: d.s. za to vrijeme Mesi i Inijesta nosaju nagrade.
Samo Iniesta.
Inace, Real je bolji od Barce ako nisi primjetio. Znam da su ti Messijeve individualne nagrade bitnije od tebe samog, ali ono, predstavljas se kao navijac Barce, oltiga sakupljac zeljeza
PatrickBateman je napisao/la:Ha ja,pi.cka :mrgreen:
Pa ne smije zbog ovih odozgor. I onako je ovako previse otkrio :D Kontao sam ovo odgovoriti bpareni, ali sam uvjeren da ne bi shvatio.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:50

barca_87 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pa kad je tako sve fino sročio mogao je onda i pravi razlog nezadovoljstva reć'.
ma nece na kraju se ni znat u vezi cega je to bilo ,sta god da je u pitanju to ce se rjesavat (kako je i trebalo )iza zatvorenih vrata a ne on u javnosti moro izlazit sa tim izjavama bezze
Vrlo je moguce da je od muke zavrtio suplju pricu kako bi poklopio Inijestin trijumf. Bolest je to al haj - takav je.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 sep 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:52

D10S je napisao/la:
bparena je napisao/la: d.s. za to vrijeme Mesi i Inijesta nosaju nagrade.
Samo Iniesta.
Inace, Real je bolji od Barce ako nisi primjetio. Znam da su ti Messijeve individualne nagrade bitnije od tebe samog, ali ono, predstavljas se kao navijac Barce, oltiga sakupljac zeljeza
PatrickBateman je napisao/la:Ha ja,pi.cka :mrgreen:
Pa ne smije zbog ovih odozgor. I onako je ovako previse otkrio :D Kontao sam ovo odgovoriti bpareni, ali sam uvjeren da ne bi shvatio.
Barcelona u zadnje vrijeme dobija Real koliko i Real Barcu i mogli bi malo smanjiti dozivljaje oko toga. Naravno da mislite da ste dorasli jer ste godinama redovno gubili i sad kad ste se primakli ko fol sad ste bolji. Titulu mozete zahvaliti onom majmunu jer da je ostalo 3:1 s onim rezultatom mi bi osvojili titulu. I oko toga da je se placo priblizio broju Mesijevih golova Realu ne zaboravite da je postigao tek 5 Barci a prebrojte Mesijeve Realu. Mesi je imao zgoditke u devet uzastopnih tekmi sto picic tek treba da postigne. No naravno jedini vas odgovor na sve ovo je da se mi bojimo. Cega ? Trenutne bodovne razlike ?

p.s. jedina vasa nada i moj strah je onaj majmun na golu blaugrane ali o tom potom. ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 sep 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 sep 2012, 21:53

bparena@ Da ti sebe vidis mojim ocima, odmah bi se objesio.

Ne, ne, ne. Ja zapravo mislim da je bparena nekakav madridista koji se samo pretvara da je navijac Barce kako bi iste predstavio u sto ruznijem svjetlu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 21:54

Dvomec je odlucila greska Valdesa a ne zicere sto je skidao i sto je Higuain masio u drugoj.

odlogiraj se ti covjece od 40 ljeta..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:56

D10S je napisao/la:bparena@ Da ti sebe vidis mojim ocima, odmah bi se objesio.

Ne, ne, ne. Ja zapravo mislim da je bparena nekakav madridista koji se samo pretvara da je navijac Barce kako bi iste predstavio u sto ruznijem svjetlu.
Koji je u tebe uvrnut IQ da je to prosto neshvatljivo. :) Ponekad neko pokusa da te razumije ali ti ovakvim ispadima iznenadis i samog sebe. Sto se tice tvojih ociju - idi umij se. :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:59

Raul_64 je napisao/la:Dvomec je odlucila greska Valdesa a ne zicere sto je skidao i sto je Higuain masio u drugoj.

Zicere koje je majmun skino u drugoj utakmici - slicne zicere je odbranio i Iker. Sve je odlucila ta greska a i ti to znas.

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 04 sep 2012, 22:00

Raul_64 je napisao/la:Dvomec je odlucila greska Valdesa a ne zicere sto je skidao i sto je Higuain masio u drugoj.

potpis
HALA MADRID!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 22:01

Raul_64 je napisao/la:Nek oni nose nagrade , Real ce nosat barcu..
Da hoce i dalje tako Real da nosa Barcu :lol: . U Ronaldovom vremenu u Realu, Barca ima 8 pobjeda, Real 3, 4 nerijeseno. Barca 2 titule prvaka Spanije, Real 1. U LP Barca jednu titulu, Real krompir. Kup kralja, Barca jednu titulu, Real takodjer jednu. UEFA Super Cup Barca 2 puta, Real ih gledao preko TV. FIFA Club World Cup Barca 2 puta, Real preko TV.

Samo da se ovako nastavi dominacija Reala i ja prezadovoljan :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 22:02

adriano_leite je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Nek oni nose nagrade , Real ce nosat barcu..
Da hoce i dalje tako Real da nosa Barcu :lol: . U Ronaldovom vremenu u Realu, Barca ima 8 pobjeda, Real 3, 4 nerijeseno. Barca 2 titule prvaka Spanije, Real 1. U LP Barca jednu titulu, Real krompir. Kup kralja, Barca jednu titulu, Real takodjer jednu. UEFA Super Cup Barca 2 puta, Real ih gledao preko TV. FIFA Club World Cup Barca 2 puta, Real preko TV.

Samo da se ovako nastavi dominacija Reala i ja prezadovoljan :D .
Potpis

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 sep 2012, 22:02

Eto ti znas sta je IQ yebem te mrtva.

Cuj to. Pa zar nije i Iker poklonio vama gol kod Messijeva slobodnjaka? Zar niste dali gol iz ofsajda u prvoj utakmici? Zar nije Pepeu ponisten dvojben gol? Zar niste zadovoljni cinjenicom da Higuain nije 5 100%-tnih prilika nije pretvorio u gol?

Raspravljati sa navijacem Barce je isto kao da zelis magarca nauciti atomsku fiziku.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 sep 2012, 22:03

Real je ispunio kvotu pod Mourinhom od jednog trofeja po sezoni :mrgreen:

@D10S Volim kad glumis da si objektivan :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 22:04

Nista manju gresku nije napravio nego Maskerano koji je ostao kratak ili jos bolji primjer Iker koji je uzasno postavio zivi zid..

zicera je bilo podjednako ako ne i vise na strani Reala,koji je bio bolji i pobjedio..

od-logos
Da hoce i dalje tako Real da nosa Barcu . U Ronaldovom vremenu u Realu, Barca ima 8 pobjeda, Real 3, 4 nerijeseno. Barca 2 titule prvaka Spanije, Real 1. U LP Barca jednu titulu, Real krompir. Kup kralja, Barca jednu titulu, Real takodjer jednu. UEFA Super Cup Barca 2 puta, Real ih gledao preko TV. FIFA Club World Cup Barca 2 puta, Real preko TV.

Samo da se ovako nastavi dominacija Reala i ja prezadovoljan .
ako odemo malo dalje u prolost vidjet ces da smo 2007/8 dobili obje utakmice ili ako odes malo u pedesete..

no pogledaj trenutno stanje koje je prouzrokovala odlazak Pepa..
zadnja 3 trofeja,dva je odnio Real.
nista od toga defanzivnom igrom.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 22:07

D10S je napisao/la:Eto ti znas sta je IQ yebem te mrtva.

Cuj to. Pa zar nije i Iker poklonio vama gol kod Messijeva slobodnjaka? Zar niste dali gol iz ofsajda u prvoj utakmici? Zar nije Pepeu ponisten dvojben gol? Zar niste zadovoljni cinjenicom da Higuain nije 5 100%-tnih prilika nije pretvorio u gol?

Raspravljati sa navijacem Barce je isto kao da zelis magarca nauciti atomsku fiziku.
Pa koji vrag sam sad - blaugrana ili onaj gore madridista. Oj portillo presaberi se - opet si se oklizno :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 sep 2012, 22:07

adriano_leite je napisao/la: Samo da se ovako nastavi dominacija Reala i ja prezadovoljan :D .
Lave, to sa tim sranjima sto si nabrojao je davno has been.

Dominacija ce se nastaviti bas ovako:
slika

slika

Navijac si Barce, oprosteno ti je, ali nemoj da se vise ponovi.
@D10S Volim kad glumis da si objektivan
Ne glumim lave. Ja nikada nisam objektivan, ali cak i neobjektivan sam objektivniji od navijaca Barce :D
bparena je napisao/la: Pa koji vrag sam sad - blaugrana ili onaj gore madridista. Oj portillo presaberi se - opet si se oklizno :D
Rekoh ja Batemanu da neces skontat, al nea veze.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 sep 2012, 22:11

Pobijte se ko ljudi, najbolje bi bilo :lol: :D ovako se samo svađate i ujedate kao kakve tetkice

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 22:12

@D10S
Yebi ga kad ti je uvrnut IQ pa te niko ne konta dok pojedinacno ne pojasnis. ;)

p.s. ripper ne znas ti portilla - nije ovo svadza - ovo je normala po pitanju tog ... :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 22:14

Ne bi valaljalo po vas :twisted:
ja 193
Portiljo 186
Nail 188..
i jos par grdosija :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 sep 2012, 22:15

187
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.