Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Cartman
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Cartman » 05 okt 2009, 13:04

Nije igracima lahko, ali Ciro je takav tip trenera da ce on uspjet da ih jos vise motivise i ujedini poslje ovoga. Rec ce im pobjedite za ovaj narod, pobjedite za Vedrana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 okt 2009, 13:17

Kao sto je rekao Muhamed Konjic : "Ciro ce "napraviti" Estoniju vecu nego sto ustvari jeste". 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2009, 13:25

Tarik14 je napisao/la:Kao sto je rekao Muhamed Konjic : "Ciro ce "napraviti" Estoniju vecu nego sto ustvari jeste". 8-)
Pa ko to predlaže da Tarika limitirate na jedan post mjesečno...
Tarik je neprocjenljiv :mrgreen:
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 05 okt 2009, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2009, 13:30

Raul_64 je napisao/la:Pa ko to predlaže da Tarika limitirate na jedan post mjesečno...
Povlačim ono što sam napisao :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 okt 2009, 13:38

Nakon ovih nemilih događaja u Širokom, reppka je pomalo zapostavljena. Danas se naši zmajevi okupljaju pred historijsku utakmicu naše reprezentacije.

Uvjeren sam da ćemo dobiti Estonce i osigurati nastup u baražu. Još više me ohrabruju naslovi u novinam, gdje Belgijanci govore da će igrati za nas protiv Turaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 05 okt 2009, 13:41

U zadnje vrijeme i na raznim press konferencijama se moglo cuti da su najveci problem utakmice u Estoniji navijaci Bosne i Hercegovine! Da „ne do Bog“ ako se cuje glas njihov ili zapale „petardu“ sve ode „niz brdo“ i „okliznu“ nam se Afrika!

Fino su to Ciro i Munib uz „sljivu i prasetinu“ skontali, napadnimo one koji sve daju za svoju repku, njih optuzi za moguce posljedice, pricaj kako si se cuo s nekim predstavnicima navijaca i kako su ti obecali da „nece nista uradit“ i onda trazi najboljeg kupca za rezultat u Estoniji!! Ako neko „kupi“ onda baci neki „Munjin“ levat „petardu“ i eto ti frke:navijaci su krivi!

Ako ne kupi onda se pojave pred kamerama i objasne kako su opet ponovo uspjeli i smirili situaciju i eto nas u barazu.Posto ne vjerujemo da mogu kupiti igrace!!

Hvala Ciri, hvala Munibu, cestitke. Kako vodite i narod i javnost za nos.

BHFanaticos nije nikad i nece nikad nasjesti na ove price, lopovluk koji se godinama dogadja u Savezu BiH, dozivljava kulminaciju pred ovako vaznu tekmu za sve nas. Godinama su krali malo para sto je bilo, godinama su uzimali reket na igranje u repki a sad su namirisali velike pare. I sad prebacuju krivicu na navijace.

BHFanaticos nece nikad prihvatiti “primirje” sa lopovima, nikad nece voditi pregovore o dobrobiti nase repke, jer dok su oni tu ne moze biti dobrobiti oko repke. Oni ce sve napore nasih igraca i navijaca prodati za “saku eura”! Njima je vazno da imaju za “rakije i prasetine” a ostalo ce narod preboljeti. Zaliti za sansama, optuzivati se medjusobno jer je ipak neki “Munjin levat” bacio petardu u Talinu!!

BHF je davno rekao:necemo preko ledja nasih igraca,momaka koji daju sve da BiH pridje na korak do SP, preko njih necemo voditi rat sa gamadi iz Savezaa!

Ali nek Munja i njegovi znaju:dok igdje na ovom svjetu stoji BHF oni nece mirno spavati!!

Mi smo spremni za dogovore i pregovore sa Savezom BiH i trenerom repke BiH, ali onda kad u Savezu budu sjedili strucnjaci fudbala, ljudi koji BiH vide kao svoju domovinu. Kada trener BiH bude Meho Kodro, menadzer Elvir Bolic! S njima cemo pricati kako da napravimo atmosferu na stadionu, kako da s tribina pomognemo nasim momcima u pobjedama za nasu BiH!!

S kim su oni pregovarali ne znamo, s kim se dogovarali ne interesuje nas, posle “sljive I prasetine” se mozda vidi I cuje bolje.. Nama svejedno.. Mi volimo,bodrimo I borimo se za nasu JEDNU JEDINU!!

Vodja BHFanaticos

Sefalija Mujdanovic

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 05 okt 2009, 13:53

a i ovi BHF s...ru....Sta njih briga ko jede prasetinu..Hajd sve sto su pisali i sto rade al brate, ovo sa prasetinom pokazuje o kakvim se ljaksanima rade.....Ni u srcu Zenice ili Sarajeva niko ni u kog prstom ne upire niti prica o nekoj prasetini a oni se nasli xxxxxx kilometara od Bosne pricat o prasetini...A sto mi i oni vise idu na onu stvar....
Joj jedva cekam da dodje i taj dan jednom a mora doci kad tad....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 okt 2009, 13:58

ma jesu vise....hebe se meni i za munibom i cirom i ostalim..mene samo interesuje nasa repka tj.nasi igraci..hallo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 05 okt 2009, 14:09

pa fkt kako ce sad igrati pored ovoga, prije sam uvijek citao okupljanja a sad me nije zanimalo

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 05 okt 2009, 14:21

Ne do Bog da i mi sada u Estoniji napravimo neki belaj...Sada je rizik da nas izbace iz svih takmicenja uduplan..Samo nas cekaju..Ove vijesti iz Sirokog prenijeo je cijeli svijet..Jos jedan belaj i ja mislim da nam slijedi crveni karton !!!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 05 okt 2009, 14:24

doci je napisao/la:U zadnje vrijeme i na raznim press konferencijama se moglo cuti da su najveci problem utakmice u Estoniji navijaci Bosne i Hercegovine! Da „ne do Bog“ ako se cuje glas njihov ili zapale „petardu“ sve ode „niz brdo“ i „okliznu“ nam se Afrika!

Fino su to Ciro i Munib uz „sljivu i prasetinu“ skontali, napadnimo one koji sve daju za svoju repku, njih optuzi za moguce posljedice, pricaj kako si se cuo s nekim predstavnicima navijaca i kako su ti obecali da „nece nista uradit“ i onda trazi najboljeg kupca za rezultat u Estoniji!! Ako neko „kupi“ onda baci neki „Munjin“ levat „petardu“ i eto ti frke:navijaci su krivi!

Ako ne kupi onda se pojave pred kamerama i objasne kako su opet ponovo uspjeli i smirili situaciju i eto nas u barazu.Posto ne vjerujemo da mogu kupiti igrace!!

Hvala Ciri, hvala Munibu, cestitke. Kako vodite i narod i javnost za nos.

BHFanaticos nije nikad i nece nikad nasjesti na ove price, lopovluk koji se godinama dogadja u Savezu BiH, dozivljava kulminaciju pred ovako vaznu tekmu za sve nas. Godinama su krali malo para sto je bilo, godinama su uzimali reket na igranje u repki a sad su namirisali velike pare. I sad prebacuju krivicu na navijace.

BHFanaticos nece nikad prihvatiti “primirje” sa lopovima, nikad nece voditi pregovore o dobrobiti nase repke, jer dok su oni tu ne moze biti dobrobiti oko repke. Oni ce sve napore nasih igraca i navijaca prodati za “saku eura”! Njima je vazno da imaju za “rakije i prasetine” a ostalo ce narod preboljeti. Zaliti za sansama, optuzivati se medjusobno jer je ipak neki “Munjin levat” bacio petardu u Talinu!!

BHF je davno rekao:necemo preko ledja nasih igraca,momaka koji daju sve da BiH pridje na korak do SP, preko njih necemo voditi rat sa gamadi iz Savezaa!

Ali nek Munja i njegovi znaju:dok igdje na ovom svjetu stoji BHF oni nece mirno spavati!!

Mi smo spremni za dogovore i pregovore sa Savezom BiH i trenerom repke BiH, ali onda kad u Savezu budu sjedili strucnjaci fudbala, ljudi koji BiH vide kao svoju domovinu. Kada trener BiH bude Meho Kodro, menadzer Elvir Bolic! S njima cemo pricati kako da napravimo atmosferu na stadionu, kako da s tribina pomognemo nasim momcima u pobjedama za nasu BiH!!

S kim su oni pregovarali ne znamo, s kim se dogovarali ne interesuje nas, posle “sljive I prasetine” se mozda vidi I cuje bolje.. Nama svejedno.. Mi volimo,bodrimo I borimo se za nasu JEDNU JEDINU!!

Vodja BHFanaticos

Sefalija Mujdanovic
hm. haj sve, al šta je problem sa šljivom i prasetinom? Mislim i ja više volim krušku i janjetinu, al... :?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 okt 2009, 14:34

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa fkt kako ce sad igrati pored ovoga, prije sam uvijek citao okupljanja a sad me nije zanimalo
ma daj ba...nema ovo veze sa repkom...ja bih samo prkino ligu jedno odredeno vrijeme..ili bih dao zabranu dolaska gostujucih navijaca...ja sam jedva ceko okupljanje....a ovo sto se desilo..je jedan veliki minus za domaci bh fudbal...

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 05 okt 2009, 14:35

hm. haj sve, al šta je problem sa šljivom i prasetinom? Mislim i ja više volim krušku i janjetinu, al... :?
Ja i ti možemo zajedno na Čevljanoviće iduće godine. :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 okt 2009, 14:40

Žil Kretenie je napisao/la:
hahahhaahhahhahaahahahahahahaha...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2009, 14:47

Žil Kretenie je napisao/la:
,,Morete,, i u Jablanicu :mrgreen: ako hocete.Samo tamo im je grozdje favorit :lol:
Jest ,jest sta kazu momcine neko moze na prasetinu i sljivu a kod njih alkohohol skuplji od ,,ambrozije,, :mrgreen: i jos uz sve meza iz mikrovalne.
Sta ces ljubavni jadi mladog Vertera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 05 okt 2009, 15:07

Ko je na golu, Hasagic ili Begovic??

Sta je sa odbradnom, ko je spreman da igra?? Nadarevic, Spahic (upitan za sada), Berberovic (sta je sa njim), Jahic (je li on OK?), , dobro ovi ostali nisu ni bitni, mislim Mravac, Pandza i slicno, ako zafali moze Ciro pozvat nekog od navijaca da sleti sa tribina....

Sta je sa veznim redom? Mislim da je tu situacija OK, Salihovic je upitan nazalost no Rahimic je ok, kao i Misimovic, Pjanic, Ibricic, Muratovic, Bajramovic (sta je sa njim)?

Napad je napokon u formi, Dzeko iIbisevic a ko zapeta puska na klupi ceka Muslimovic

bit ce gadno ali moramo pobijediti mada en vjerujem ni u to da ce Turska imati laganz adatak u Belgiji, pa ako Turska kiksa ova utakmica nece toliko ni biti vazna, mada ima i dalje sanse da budemo najgori drugoplasirani...

Ma moramo hebiga dobiti, moramo....

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 05 okt 2009, 15:18

Najgora drugoplasirana? Teoretski da,ali bas i nije moguce,morali bi izgubiti obje iduce utakmice i to s razlikom od 11 golova ukupno!

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 05 okt 2009, 15:19

Jack_Daniels je napisao/la:a i ovi BHF s...ru....Sta njih briga ko jede prasetinu..Hajd sve sto su pisali i sto rade al brate, ovo sa prasetinom pokazuje o kakvim se ljaksanima rade.....Ni u srcu Zenice ili Sarajeva niko ni u kog prstom ne upire niti prica o nekoj prasetini a oni se nasli xxxxxx kilometara od Bosne pricat o prasetini...A sto mi i oni vise idu na onu stvar....
Joj jedva cekam da dodje i taj dan jednom a mora doci kad tad....
de ti vise **** od BHF.ti si jedan od rjetkih sto uvjek pravi temu na racune BHF.pratim tvoje izjave vec odavno.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 05 okt 2009, 15:24

kolko vidim tema je Estonija-BiH,a ne prasetina niti BHF zato malo ohladite od tih prepucavanja to nam ne treba ni sekunde nama treba pobjeda protiv Estonije........
Voli te BiH

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 05 okt 2009, 15:33

dexter___ je napisao/la:Najgora drugoplasirana? Teoretski da,ali bas i nije moguce,morali bi izgubiti obje iduce utakmice i to s razlikom od 11 golova ukupno!
Pa ne do Bog da izgubimo protiv Estonije... :idea: ne bi nimalo veselo bilo protiv Spanije.....Ja ne vjerujem da ce biti lagano protiv Spanije..Nisu im trebali toliko poeni ni u Turskoj pa su ih izvalili u po Istanbula....
Stoga sve se odlucuje u subotu i moramo da dobijemo i nema druge...

A za tebe princx, pa moram da ukazem na to koliki su seljaci ti iz BHF (ne svi ali vecina jer to pretpostavljam je njihov stav i pretpostavljam daje to njihov znavnicni izvjestaj)...Kakve veze ima ko jede prasetinu i pije rakiju ili sta je vec pisalo..To samo seljacinama sa kvote 2.500 nadmorske visine moze upasti u oci i izletiti na usta...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.