Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Znao sam da ćeš se ti najviše obradovati.frankqqqqq je napisao/la:Jao jao jao ako nas Ališa preuzmeWenger će moć trošit koliko mu volja, al će opet trošit pametno i nećemo biti u problemima nikad. Još kad babo Dein dođe u upravu ima da bude ludnica
Mašala, mašalafrankqqqqq je napisao/la:Ališa je i od Romana bogatiji
Ocigledno da je rekao da slijede teski dani.Hill-Wood dismissed this, he told the Evening Standard: ""We have a pretty good chance of challenging for the Premiership. I don't see why we cannot win it this year."
To ti brate, samo dragi Bog znavedofeelgood je napisao/la:Moze ako puste UsmanovaPa šta je sad, jel ima tih 31,3% dionica ili nema
![]()
Pobogu šta je ovo ovako nepismenoBluesForever je napisao/la:Hill-Wood pod-direktor Arsenala izjavio sledece za Exprees.co.uk :
" Arsenal nemoze ucniti u sledecih godina ni jedan top transfer svijeta ili premier lige , jer mocnost klubova poput Chelsea i Man Citya je nevjerovatna . Finansiski i Tehnicki . Tek nas slijede teski dani topnici "
Sa neke Fb stranice.MoR je napisao/la:Pobogu šta je ovo ovako nepismenoBluesForever je napisao/la:Hill-Wood pod-direktor Arsenala izjavio sledece za Exprees.co.uk :
" Arsenal nemoze ucniti u sledecih godina ni jedan top transfer svijeta ili premier lige , jer mocnost klubova poput Chelsea i Man Citya je nevjerovatna . Finansiski i Tehnicki . Tek nas slijede teski dani topnici "![]()
Odakle je ovaj citat?
Tih 30% mu nista ne znaci jer Kroneke ima oko 65% dionica i ne namjerava ih prodati a i nema razloga super zaraduje na Arsenalu.arsengunner je napisao/la:sad citam na fejsu Usmanov postao vlasnit dodatnih dionica i sad ima 31,3 i pravo da kupi ostale ???
Ja sam se odjavio sa svih tih bezveznih stranica. SVAKI BALAVAC TI PAMET SOLI NA TOM FEJSBUKU.BluesForever je napisao/la:Sa neke Fb stranice.MoR je napisao/la:Pobogu šta je ovo ovako nepismenoBluesForever je napisao/la:Hill-Wood pod-direktor Arsenala izjavio sledece za Exprees.co.uk :
" Arsenal nemoze ucniti u sledecih godina ni jedan top transfer svijeta ili premier lige , jer mocnost klubova poput Chelsea i Man Citya je nevjerovatna . Finansiski i Tehnicki . Tek nas slijede teski dani topnici "![]()
Odakle je ovaj citat?
Vidjecemo, kazu da ce poceti od naredne sezone, 2013/14. najprije kobejagi sa nekim limitom ,45 mio. u minusu, a onda i pozitivna nula. Odn. u pocetku ces smjeti ici 45 000 000 u minus, zaduziti se, a kasnije ce avaki klub morati da posluje u skladu sa svojim primanjima. Otprilike, prihodi-rashodi=0.
Za Arsenal nema panike, jer Arsenal ionako tako posluje. Neki drugi klubovi ce mozda imati problema, al' mislim da se to da zobici, pa nece puno ni uticati na njih, bar sto se sankcija tice, dok ce vjerovatno svoje poaslovanje morat prilagoditi. Uglavnom vecina ce ili morati smanjiti troskove ili povecati prihode, nece se vise moci zivjeti na kredit.
A ja ti mislim da ce i cijena igraca pasti, a ako mali klubovi budu stedjeli na obrazovanju igraca, mogao bi i kvalitet fudbala pasti.Ono sto je dobro je da ce strategije i taktike u fudbalu napredovati, jer ce se ljudi sa malo para morati snalaziti i praviti rezultate.
Eto, nadam se da sam kol'ko tol'ko pomog'o.
Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.