FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 04 sep 2012, 19:01

hajmo se malo raja okrenuti nekim temama drugim kao o izvlacenju u kupu pa i ko bi mogao biti novi predjsednik ako je neko nesto nacuo. svi cemo znati vise aBd u cetvrtak najvaznije je da je Amar tu i da dodje neko ko ce se posvetiti klubu, Zujo je sam rekao da ce biti uvijek tu da pomogne prica o njemu zavrsena idemo dalje boriti se za Zeljeznicar i boriti se protiv ovog kretenluka na juznoj tribini i boriti se da privucemo raju a ne odvlacimo od stadiona
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 sep 2012, 19:02

Elegant je napisao/la:
Buu je napisao/la:Kud ces lakse
Sloboda 2. liga, Borac ce biti 2. liga, Celik i pitari levati vazda bili.
Ruku na srce "neka" Sarajeva i Celika, treba Borac i Siroki na dno tabele spustit, naravno igrom i pobjedama.

P.S. Sloboda se nece tek tako vratit iz cvajte.
Ma boli me briga za ostale,nek smo mi prvi,a 2,3,4... zivo me zaboli ko je

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 04 sep 2012, 19:18

HZ_ilidzaa je napisao/la:
JOHNNYJUVE je napisao/la:Samo molim boga da nam ne dođe neki lopov kojeg samo pare zanimaju, u suprotno odosmo opet u dugove i zavrsicemo kao komsije na tenderu! Prosipaju im šuplju a ustvari prodaju klub, na kraju ce levat kupiti vecinu glasova za neke mizerne pare i bit ce vlasnik kluba s obzirom da ga niko nece moci nadglasati! Nece ga moci smjeniti niti ce moci uticati na njegovu odluku! Takve pojedince samo pare interesuju i spremni su zrtvovati sve zarad novca a ako klubu krene lose on uvjek moze izvuci svoje pare jer ga je kupio za smijesnu svotu!

:lol: :lol: gdje si ti zavrsio pravni fakultet :roll: :roll: pa fakat ovdje ima bolesnih ljudi u najmanju ruku, covječe,pa kakve veze ima organizacija FKS sa Žujom? :D mislim jadno poređenje i "predviđanje" budućnosti :) samo pazi da vam se ne vrati prošlost i 7 godina borbe za opstanak ;)
:lol: :lol: :lol: mozda ti paranoja ,aldin i slicna djecurlija sa foruma nasjednu na tu pricu ,al ti je razmisljanje u najmanju ruku smijesno.

ps. Ima li šuški ko bi ga mogao naslijediti ?
mozda nisi shvatio , ali ja navijam za FKS :) oovaj prvi dio je KOPIRAN iz onog VELIKOG posta o Žuji, gdje se vrli dotakao NARAVNO i naše organizacije kluba
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 sep 2012, 19:31

SarajlijaTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ruku na srce "neka" Sarajeva i Celika, treba Borac i Siroki na dno tabele spustit, naravno igrom i pobjedama.

P.S. Sloboda se nece tek tako vratit iz cvajte.
Ma boli me briga za ostale,nek smo mi prvi,a 2,3,4... zivo me zaboli ko je
ma ja bi najradije da dobijemo nekog tamo iz trece liga i da igramo u gostima, tamam da posjetim te stadione gdje cu rijetko otici drugom prilikom :D ili da dobijemo pobjednika iz sutrasnje utakmice Jahorina - Famos SAŠK Napredak.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 sep 2012, 19:53

09.09 igramo prijateljsku sa Novim Pazarom , nezvanicno.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 04 sep 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 sep 2012, 19:56

Buu je napisao/la:Izvlačenje parova Kupa Bosne i Hercegovine zakazano je za četvrtak u 12:00 sati. U bubnju će se naći 32 najbolje bh. ekipe a titulu najboljeg brani sarajevski Željezničar.

sloboda, smorac, pitari ili celik, moja želja :mrgreen:
Uuuuuu da mi je Slobode :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 sep 2012, 19:57

Ma **** amatere ba, daj nekog da mozemo igrat kako treba :D

Btw. prijateljska sa Novim Pazarom izgleda :)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 sep 2012, 20:11

slika
dolazi on i dovodi Gvardiolu..

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 04 sep 2012, 20:15

inacefindecko je napisao/la:slika
neka amara ostavi,kakav gvardiola :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 sep 2012, 20:16

inacefindecko je napisao/la:slika
Nema Gvardiola sta da trazi pored Amara :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 20:26

Sta god neki ovdje mislili o njemu,meni nije nimalo drago sto je Zujo otisao..Osim i on su bili dobar,uigran tim u oba mandata Amara..Ne vjerujem pravo da vam kazem ni u ovu pricu o poslovnim razlozima za ostavku jer je Farmavita bila tu citavo vrijeme pa je opet sve stizao,moje misljenje je da je puklo izmedju njega i Amara,nazalost..Mozda cak i prije Maribora,ali nakon je def eskaliralo,pa onda one rasprave na treningu.. :roll: Nista,nadam se da ce sad doci neki sposoban menadzer na celo kluba,neko ko ce moci donijeti novac prije svega,svjeze ideje,provoditi vise vremena u klubu,itd.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2012, 20:56

Rios je napisao/la:Sta god neki ovdje mislili o njemu,meni nije nimalo drago sto je Zujo otisao..Osim i on su bili dobar,uigran tim u oba mandata Amara..Ne vjerujem pravo da vam kazem ni u ovu pricu o poslovnim razlozima za ostavku jer je Farmavita bila tu citavo vrijeme pa je opet sve stizao,moje misljenje je da je puklo izmedju njega i Amara,nazalost..Mozda cak i prije Maribora,ali nakon je def eskaliralo,pa onda one rasprave na treningu.. :roll: Nista,nadam se da ce sad doci neki sposoban menadzer na celo kluba,neko ko ce moci donijeti novac prije svega,svjeze ideje,provoditi vise vremena u klubu,itd.. ;)
Ma firma mu u krizi navodno sta vam je... to mu je hljeb

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 04 sep 2012, 21:08

AboveTheLaw je napisao/la:HAHHA ma kakva Sloboda, izgubili od Podgrmeča, da dodju nama rasuli bih 5:0 i to sa drugom postavom 8-) 8-)
Zar ti ne navijas za Bratstvo? ili si neodlucan ?

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 04 sep 2012, 21:21

nime_tm87 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Sta god neki ovdje mislili o njemu,meni nije nimalo drago sto je Zujo otisao..Osim i on su bili dobar,uigran tim u oba mandata Amara..Ne vjerujem pravo da vam kazem ni u ovu pricu o poslovnim razlozima za ostavku jer je Farmavita bila tu citavo vrijeme pa je opet sve stizao,moje misljenje je da je puklo izmedju njega i Amara,nazalost..Mozda cak i prije Maribora,ali nakon je def eskaliralo,pa onda one rasprave na treningu.. :roll: Nista,nadam se da ce sad doci neki sposoban menadzer na celo kluba,neko ko ce moci donijeti novac prije svega,svjeze ideje,provoditi vise vremena u klubu,itd.. ;)
Daj ne budi dijete, kakva bolan kriz. Pa ovo i maloumnik vidi sta je u pitanju. Amar s ovim nema veze, Amar i Zujo si dobri vise nego vi mislili.
Budimo iskreni otisao je zbog juzne tribine. Za sta vise placati tolike kazne i dana u dan? Ko me davati pare, a mi jedini klub u BH krenuli pravim putem i cim nesto u BIH pocnes da radis dobro, osvajas titule igraci igraju zajedno dvije sezone, to nekim strankama ne odgovara. Nadu 100 debila i naprave sto naprave. Zna se sta su Manijaci prije bili a na sta su sada spali.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 sep 2012, 21:24

Paranoja je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Daj ne budi dijete, kakva bolan kriz. Pa ovo i maloumnik vidi sta je u pitanju. Amar s ovim nema veze, Amar i Zujo si dobri vise nego vi mislili.
Budimo iskreni otisao je zbog juzne tribine. Za sta vise placati tolike kazne i dana u dan? Ko me davati pare, a mi jedini klub u BH krenuli pravim putem i cim nesto u BIH pocnes da radis dobro, osvajas titule igraci igraju zajedno dvije sezone, to nekim strankama ne odgovara. Nadu 100 debila i naprave sto naprave. Zna se sta su Manijaci prije bili a na sta su sada spali.
"Obratio sam se klubu i ponudio ostavku zbog zaista previše poslovnih obaveza koje imam. Ja sam i dalje motivisan za rad, ali imam previše obaveza oko svoje kompanije. Želji treba neko ko će se moći maksimalno posvetiti, jer posla zaista ima.Atmosfera u klubu je dobra i treba nastaviti sa dobrim rezultatima. U klubu sam ukupno sedam godina, bilo je i trofeja, tako da sada svoju poziciju prepuštam mlađim ljudima koji će se posvetiti uspjesima kluba i nastaviti pravim putem. Zahvalio sam se svima s kojim sam sarađivao do sada. Sigurno je da ću, kad god mi se ukaže prilika, rado pomoći Željezničaru"
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 sep 2012, 21:26

Ma on da je otišao zbog juga on bi to rekao. A već odavno najavljuje odlazak i prije ovih dešavanja.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 04 sep 2012, 21:27

@Buu

Mislim da si ti pametan momak, ako vjerujes u ovo onda ne znam. Covjek voli Zelju, zivio je za Zelju i nece biti papak da pravi nemire u klubu i da kaze zasto je zaista otisao.
Fol, privatni razlozi i vozdrica. Najlakse da svi podnesu to.
Ne ide na dobro vjerujte mi ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 sep 2012, 21:30

Ultras1921 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Izvlačenje parova Kupa Bosne i Hercegovine zakazano je za četvrtak u 12:00 sati. U bubnju će se naći 32 najbolje bh. ekipe a titulu najboljeg brani sarajevski Željezničar.

sloboda, smorac, pitari ili celik, moja želja :mrgreen:
Uuuuuu da mi je Slobode :D
Uuuuuu da je i meni 1.000.000KM al' nema. Tako nema ni tebi "SLOBODE"!
Katarza ce biti duga i teska.
Katarza (emocionalno pražnjenje)
Zbog iskustva pacijenata, često se vide emocionalna pražnjenja. Svi pacijenti imaju vlastite probleme zbog bolnih sjećanja i smatramo da je bolje da ne prenose ova loša iskustva na druge u grupi. Stoga emocionalno pražnjenje nije terapeutski čimbenik u grupi već samo u individualnom razgovoru s terapeutom.
Ne bih vam dosao na temu da ne spomenuste "SLOBODA".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 21:35

Ja opet ponavljam da ne vjerujem u razloge koje je naveo Zujo..Nema logike nikakve..Odjednom je problem njegova firma koja je tu bila i prije godinu,dvije i od samog pocetka zapravo..Ok,moze biti da je u krizi nekoj,ali i to se moglo rijesiti,nije morala ostavka i povlacenje iz predsjednistva skroz koliko sam ja shvatio..Ako grijesim nek me neko ispravi..Mislim da ima neslaganja nekih,najprije sa Amarom,ali moze biti i sa nekim trecim..Ko zna..Pa samo uzmite dva dogadjaja-Zujine kritike Amara i njegovih odluka,igraca nakon Maribora i one rasprave poprilicno zucne na treningu..Da nije bilo toga prije ostavke ja bih povjerovao u ovo sto je on naveo,ovako..Al elem,nije to vise ni vazno,sad moliti Boga da se ne poljujaju temelji,da mjesto popuni neko sposoban,odan Zelji i da se nastavi kretati uzlaznom putanjom..Nedo Bog scenarija iz prvog Osimovog mandata,ne znam kako bi to podnio opet.. :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 sep 2012, 21:41

Paranoja je napisao/la:@Buu

Mislim da si ti pametan momak, ako vjerujes u ovo onda ne znam. Covjek voli Zelju, zivio je za Zelju i nece biti papak da pravi nemire u klubu i da kaze zasto je zaista otisao.
Fol, privatni razlozi i vozdrica. Najlakse da svi podnesu to.
Ne ide na dobro vjerujte mi ...
A kako bi to stvorio nemire u klubu da je rekao da odlazi radi navijaca ?
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Direktorcic i 17 gostiju.