OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 11:58

Juniori protutnjali Vrapčićima, visok poraz kadeta

slika

Nakon što su u prošlom kolu u Srebreniku juniori Gradine savladali Sarajeva sa 2:0, izabranici Nermina Džanića proteklog vikenda ostvarili su novu pobjedu. Naime, U19 tim Gradine u okviru 4.kola Omladinske Premijer lige BiH protutnjao je Vrapčićima savladavši vršnjake Veleža sa 1:0 golom Selimovića, a da su naši momci u pojedinim momentima imali malo više koncentracije, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Tokom svih 90 minuta Vejzović, Andrić, Osmanović, Selimović, Mašić i družina bili su bolji od "Rođenih" a da je pobjeda ostvarena i sa većom gol-razlikom, uopšte ne bi bilo ne zasluženo.

S druge strane kadetska ekipa doživjela je novi i to uvjerljivi poraz od Veleža sa čak 6:0, a s obzirom da u našem U17 timu nije nastupilo nekoliko važnih igrača koji nisu imali pravo nastupa, za očekivati je kako će u sljedećim mečevima ostvariti bolje rezultate. Sljedećeg vikenda naši kadeti i juniori u Srebreniku će u okviru 5.kola Omladinske Premijer lige ugostiti vršnjake Leotara.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 04 sep 2012, 12:08

Protutnjali sa 1:0. Daj, smanji ribu kolega.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 sep 2012, 12:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:Juniori protutnjali Vrapčićima, visok poraz kadeta

slika

Nakon što su u prošlom kolu u Srebreniku juniori Gradine savladali Sarajeva sa 2:0, izabranici Nermina Džanića proteklog vikenda ostvarili su novu pobjedu. Naime, U19 tim Gradine u okviru 4.kola Omladinske Premijer lige BiH protutnjao je Vrapčićima savladavši vršnjake Veleža sa 1:0 golom Selimovića, a da su naši momci u pojedinim momentima imali malo više koncentracije, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Tokom svih 90 minuta Vejzović, Andrić, Osmanović, Selimović, Mašić i družina bili su bolji od "Rođenih" a da je pobjeda ostvarena i sa većom gol-razlikom, uopšte ne bi bilo ne zasluženo.

S druge strane kadetska ekipa doživjela je novi i to uvjerljivi poraz od Veleža sa čak 6:0, a s obzirom da u našem U17 timu nije nastupilo nekoliko važnih igrača koji nisu imali pravo nastupa, za očekivati je kako će u sljedećim mečevima ostvariti bolje rezultate. Sljedećeg vikenda naši kadeti i juniori u Srebreniku će u okviru 5.kola Omladinske Premijer lige ugostiti vršnjake Leotara.
Cestitke vasim juniorima to je buducnost jednog kluba,a sve ostalo je kratkog daha.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 04 sep 2012, 13:29

Treba samo izborit opstanak u premijer ligi,i nema onda cega da se plasimo naredne sezone 6,7 juniora bi moglo da zaigra za prvi tim i imat cemo skoro sve domace igrace u ekipi..ukoliko gradina ispadne iz lige,ja mislim da iz ove generacije bi mogli uspjet samo 2,3 juniora a ono ostalo bise rasulo po sesoksim klubovima i poneki bi ostao da igra za gradinu...A jel mozda neko zna za Mikelinija,danas sam ga vidio u gradu..jel mozda poceo da trenira???
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 13:39

Luka je napisao/la:Treba samo izborit opstanak u premijer ligi,i nema onda cega da se plasimo naredne sezone 6,7 juniora bi moglo da zaigra za prvi tim i imat cemo skoro sve domace igrace u ekipi..ukoliko gradina ispadne iz lige,ja mislim da iz ove generacije bi mogli uspjet samo 2,3 juniora a ono ostalo bise rasulo po sesoksim klubovima i poneki bi ostao da igra za gradinu...A jel mozda neko zna za Mikelinija,danas sam ga vidio u gradu..jel mozda poceo da trenira???
Da se nisi zeznuo jarane. Ako ostanemo u ligi odavde će 2-3 igrača ostati samo tipa Vejzović,Andrić, Mašić, a ostali neće imati mjesta jer je Premijer liga. A ako ispadnemo njih 7-8 će moći igrati sigurno ;)

Vidio sam i ja ga u gradu, sa menadžerima u Hambiju i sa Zolom u društvu danas. Trebao bi se uskoro priključiti, ako već i nije.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 04 sep 2012, 16:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Luka je napisao/la:Treba samo izborit opstanak u premijer ligi,i nema onda cega da se plasimo naredne sezone 6,7 juniora bi moglo da zaigra za prvi tim i imat cemo skoro sve domace igrace u ekipi..ukoliko gradina ispadne iz lige,ja mislim da iz ove generacije bi mogli uspjet samo 2,3 juniora a ono ostalo bise rasulo po sesoksim klubovima i poneki bi ostao da igra za gradinu...A jel mozda neko zna za Mikelinija,danas sam ga vidio u gradu..jel mozda poceo da trenira???
Da se nisi zeznuo jarane. Ako ostanemo u ligi odavde će 2-3 igrača ostati samo tipa Vejzović,Andrić, Mašić, a ostali neće imati mjesta jer je Premijer liga. A ako ispadnemo njih 7-8 će moći igrati sigurno ;)

Vidio sam i ja ga u gradu, sa menadžerima u Hambiju i sa Zolom u društvu danas. Trebao bi se uskoro priključiti, ako već i nije.
Ma nisam se zezno,ukoliko gradina opstane njih 6 ,7 ce sigurno dobit priliku da igra u premijer ligi i ovako ce da steknu iskustvo i to treba iskorostit,ugovore potpisat ..a ukoliko ispadnemo 2,3 ce sigurno nesto napravit od karijere a ono ostalo ce mozda igrat za gradinu jer tad gradinu ce i sponzori i vlast ostavit po strani vjeruj mi da ce tako bit i igraci ce bit prepusteni sami sebi,pa kralju i dosad je gradina imala dobre mlade igrace i davala je dobre juniore uvijek i koji je junior neku karijeru napravio..zadnji je to uradio bekric i mozda malo dzafic a ono ostalo sve ovi sesoki klubovi ..jer dok god je gradina u premijer ligi u juniori su na cijeni i bit ce praceni ..[/quote]
a mikelini je poceo da trenira sa igracima...to je dobra vijest
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 16:49

Ma kakvih 6-7 igrača druže, nema šanse :)

Faris Zeljković pojačao Gradinu iz Srebrenika

Gradina ove sezone u prvih pet kola nije uspjela upisati niti jednu pobjedu, tako da je klub iz Srebrenika i dalje u potrazi za pojačanjima, a posljednji igrač koji je došao u redove ovog premijerligaša je Faris Zejković.

Zeljković, perspektivni defanzivni veznjak, fudbal je počeo igrati u Školi fudbala Bubamara, da bi jednu sezonu proveo u redovima Sarajeva, nakon čega je prošao omladinske kategorije Željezničara.

Veznjak koji je rođen 1993. godine nije dočekao svoj debi za prvi tim Plavih. Put ga je odveo u Srebrenik gdje je potpisao jednogodišnji ugovor s Gradinom, te će zajedno sa ostalim saigračima pokušati doći do prve premijerligaške pobjede.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 sep 2012, 16:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma kakvih 6-7 igrača druže, nema šanse :)

Gradina ove sezone u prvih pet kola nije uspjela upisati niti jednu pobjedu, tako da je klub iz Srebrenika i dalje u potrazi za pojačanjima, a posljednji igrač koji je došao u redove ovog premijerligaša je Faris Zejković.

Zeljković, perspektivni defanzivni veznjak, fudbal je počeo igrati u Školi fudbala Bubamara, da bi jednu sezonu proveo u redovima Sarajeva, nakon čega je prošao omladinske kategorije Željezničara.

Veznjak koji je rođen 1993. godine nije dočekao svoj debi za prvi tim Plavih. Put ga je odveo u Srebrenik gdje je potpisao jednogodišnji ugovor s Gradinom, te će zajedno sa ostalim saigračima pokušati doći do prve premijerligaške pobjede.
dovodimo neku djecu iz svijetaa , a nase ko .....
al et dobro dosao je i ovaj
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 16:57

Vidjeti ćemo baš kakav je. Imamo veznih preko glave, više dresova nema :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 04 sep 2012, 17:00

[quote="Benjo_AFC86"]Vidjeti ćemo baš kakav je. Imamo veznih preko glave, više dresova nema :mrgreen:[/quot

Gledo sam utakmicu protiv Sarajeva mislim na juniore i ja mislim da vec sad ima ih 4 koji bi sigurno trebali da zaigraju naredne sezone..al ajd ..veliko pojacanje ce nam biti kad zaigra mikelini..
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 sep 2012, 21:28

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma kakvih 6-7 igrača druže, nema šanse :)

To neki Adin dečkić?! :lol: Daj Bože da taj šta vrijedi..nebi ga Sarajevski klubovi lahko pustili da ima neke kvalitete..daj Bože da griješim pa bude kakvog hajra od njega.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 sep 2012, 21:34

Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidjeti ćemo baš kakav je. Imamo veznih preko glave, više dresova nema :mrgreen:
Imamo vezni preko glave a nigdje igrača..Svaki od njih ima platu najmanje 400km..zar nije bolje da su te pare što daju njima doveli dva kvalitetna vezna i platit im kako treba i uz njih pustit našu djecu da igraju džabe..ako pokažu neku kvalitetu onda im dat neku paru..
Neznam ko plaća sve ove igrače..nevjerujem da igraju ispod 400km a nevjerujem da Ado i kompanija daju iz svog džepa.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 sep 2012, 23:45

Plavi sele na Vlašić

Prvenstvenu pauzu fudbaleri Gradine iskoristit će za odlazak na mini-pripreme na Vlašić, na kojem će boraviti do nedjelje. Trener Denis Sadiković na današnjoj press-konferenciji pojasnio je novinarima razloge odlaska na planinu.

- Smatram da je ovo dobro prije svega kako bi se još bolje upoznali, zbližili, sprijateljili jer nedostaje nam tog duha. Igrači su psihološki pali nakon serije loših rezultata. Svi su očekivali više ali eto nije se desilo. Zato smatram da je jako korisno da zajedno provedemo nekoliko dana kako bi što više bili skupa, kaže Sadiković.

On smatra da je rezultat u Trebinju bolan i previsok, te da je najveći uzrok rano primljeni gol.

- Ma vratili smo se mi u igri i nakon 1:0, imali nekoliko finih situaicija ali nismo imali ni sreće. Onda nas je dotukao taj drugi pogodak, kaže "coach" Srebreničana.

Svoj debi u plavom dresu imao je i stoper Nenad Novaković, koji smatra da igrači nisu ispoštovali trenerove instrukcije.

- Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Međutim, smatram da ova ekipa ima kvalitet i da ćemo nakon ove pauze izgledati bolje te pomjeriti se sa začelja, kaže ovaj Banjalučanin.

Raspored nakon pauze nije nimalo sjajan, s obzirom da će Gradina kao domaćin ugostiti Širokog, zatim Borca pa Željezničara, ekipe iz samog vrha.

- Ne vrijedi kukati i tražiti alibi. Šta nam je to nam je. Sada se moramo skoncentrisati na rad i izvući maksimum. Smatram da je ekipa malo i umorna i da joj nedostaje svježine. Vjerujem da će nam zajednički boravak na Vlašiću dobro doći, kaže Sadiković.
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 sep 2012, 00:05

Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidjeti ćemo baš kakav je. Imamo veznih preko glave, više dresova nema :mrgreen:
Imamo vezni preko glave a nigdje igrača..Svaki od njih ima platu najmanje 400km..zar nije bolje da su te pare što daju njima doveli dva kvalitetna vezna i platit im kako treba i uz njih pustit našu djecu da igraju džabe..ako pokažu neku kvalitetu onda im dat neku paru..
Neznam ko plaća sve ove igrače..nevjerujem da igraju ispod 400km a nevjerujem da Ado i kompanija daju iz svog džepa.. ;)
zbog takvog odnosa prema njima, djeca gradine i bjeze sto dalje od kluba, i vracaju se samo kad nemaju gdje drugo, cuj da igraju dzaba, pa nisu budale po onom vremenu trenirati 2x na dan, a da nisu placeni za to....i Ordagic igra za 250 KM tj 200 + prevoz...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 sep 2012, 00:13

YNWA je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
zbog takvog odnosa prema njima, djeca gradine i bjeze sto dalje od kluba, i vracaju se samo kad nemaju gdje drugo, cuj da igraju dzaba, pa nisu budale po onom vremenu trenirati 2x na dan, a da nisu placeni za to....i Ordagic igra za 250 KM tj 200 + prevoz...
Pa ko je normalan po ovakvom vremenu davat pare nekom dzabe..
Ja sam napisao kad se pokaže onda mu dat pare..Kad je cijeli život trenirao džabe može i pola godine u seniorskoj konkurenciji džabe igrat i ako bude imao kvaliteta onda mu dat pare..tim što vrijede dat više para a ne kao sad..daj svima neke pare pa Ordaga koji jedino nešto vrijedi ima to što si napisao da ima(sad neznam dal je to tvoje tačno al sigurno nema neke velike pare)..
Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 05 sep 2012, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 sep 2012, 01:14

Brcko87 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la: Imamo vezni preko glave a nigdje igrača..Svaki od njih ima platu najmanje 400km..zar nije bolje da su te pare što daju njima doveli dva kvalitetna vezna i platit im kako treba i uz njih pustit našu djecu da igraju džabe..ako pokažu neku kvalitetu onda im dat neku paru..
Pa ko je normalan po ovakvom vremenu davat pare nekom dzabe..nije Gradina dobrovojna ustanova pa da dijeli pare džabe..
Ja sam napisao kad se pokaže onda mu dat pare..Kad je cijeli život trenirao džabe može i pola godine u seniorskoj konkurenciji džabe igrat i ako bude imao kvaliteta onda mu dat pare..tim što vrijede dat više para a ne kao sad..daj svima neke pare pa Ordaga koji jedino nešto vrijedi ima to što si napisao da ima(sad neznam dal je to tvoje tačno al sigurno nema neke velike pare)..
nece niko trenirati dzaba, pa nisu budale, i ne mislim na juniore, nego na ove malo starije...zasto bi, kad se dovode igraci sa strane koji nisu nista bolji od njih...

Naravno djeca gradine ne mogu traziti neku vecu lovu, zato i imaju daleko manja primanja od stranaca, i sasvim je normalno da onaj igrac koji se pokaze dobije bolji ugovor, ali je problem sto bi tu djeca gradine opet lose prosla, tako je uvijek bilo i uvijek ce biti, i zbog toga se vracaju samo oni koji nemaju gdje drugo...

Amer trenutno igra za 250 KM, istina ponuđen mu je novi ugovor, trogodisnji, ali nije potpisao, jer nije zadovoljan sa onim sto mu nude tj sa 350 KM..
Sarajevo i Liverpool

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 05 sep 2012, 01:33

Ako je to istina sto ti pises za Amera,ja mislim da uprava Gradine pravi veliku gresku.jer amerove uslove treba ispostovat i vezat ga ugovorom neke 3 g. jer tim ugovorom puno ce da dobiju i ofk gradina, a i sam amer nema sta puno izgubit normalno uz jedan ljudski dogovor..
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 sep 2012, 03:33

YNWA je napisao/la: nece niko trenirati dzaba, pa nisu budale, i ne mislim na juniore, nego na ove malo starije...zasto bi, kad se dovode igraci sa strane koji nisu nista bolji od njih...

Naravno djeca gradine ne mogu traziti neku vecu lovu, zato i imaju daleko manja primanja od stranaca, i sasvim je normalno da onaj igrac koji se pokaze dobije bolji ugovor, ali je problem sto bi tu djeca gradine opet lose prosla, tako je uvijek bilo i uvijek ce biti, i zbog toga se vracaju samo oni koji nemaju gdje drugo...

Amer trenutno igra za 250 KM, istina ponuđen mu je novi ugovor, trogodisnji, ali nije potpisao, jer nije zadovoljan sa onim sto mu nude tj sa 350 KM..
Nismo se možda razumili.. :D
Ja negovorim da su ovi sa strane Šta bolji..Trenutno nisu dobri ni ovi domaći ni ovi sa strane..to pokazuje i tabela..čast izuzetcima..
Imamo previše igrača,svakog tog igrača treba platit..kao što kažeš neće niko džabe trenirat..Bolje je bilo dovest manje igrača al kvalitetnije a više im platit..
A našoj djeci ako pokažu kvalitet platit im..trebalo bi im bit čast što im neko pruža priliku da se pokažu u PL..da negledaju odmah pare sa 18godina..
Puno bolje generacije podmladka Gradine nisu imali tu priliku..Igrali su drugu sjever u Gradini i za manje pare a nisu ništa bili lošiji od ovih danas..
Kažeš neće džabe trenirat..pa ni pola godine dok dokaže da ima neki kvalitet..pa šta su to oni?? Ljudi završe fakultet pa volontiraju godinu dana gotov džabe tj za 100km mjesečno..
I naša djeca su malo bezobrazna..većina njih nisu ni prosječni igrači za federalne lige a nešto glume,traže neke velike pare..pa bujrum,ako su kakav kvalitet ima još ekipa u Pl..Dobrog igrača svaka ekipa želi..Svaka ekipa ima veći budzet od Gradine i biće sigurno više plaćeni..al neće niko..
Eto uzmeš ovog Ordagića ako je istina ovo što ti pišeš..neće potpiše ugovor sa Gradinom..
Prodje sve omladinske selekcije u Gradini,pružimu se prilika da igra prvu postavu..kad dodje vrijeme da Gradina šta zaradi na njemu sutra,da potpiše ugovor on neželi..Gradina će od njega dobit muda za sve što mu je pružila..kao i od svih do sad igrača..pusti to neće potpiše jer su mu malo davali..neće potpiše jer će mu sutra bit teže otić iz Gradine,ekipa koja ga bude htjela odvest mora platit odšetu klubu..a ovako sutra spakuje kofere i ode kao dzabni igrač..ko Gradinu ebe..
Opet kažem treba momku dat više para od tog što ti pišeš..jedini od ovih mladji domaćih igrača je pokazao neku prosječnost u četiri tekme što sam ga gledao ..
OFK Gradina Srebrenik

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 sep 2012, 09:52

Brcko87 je napisao/la:
YNWA je napisao/la: nece niko trenirati dzaba, pa nisu budale, i ne mislim na juniore, nego na ove malo starije...zasto bi, kad se dovode igraci sa strane koji nisu nista bolji od njih...

Nismo se možda razumili.. :D
Ja negovorim da su ovi sa strane Šta bolji..Trenutno nisu dobri ni ovi domaći ni ovi sa strane..to pokazuje i tabela..čast izuzetcima..
Imamo previše igrača,svakog tog igrača treba platit..kao što kažeš neće niko džabe trenirat..Bolje je bilo dovest manje igrača al kvalitetnije a više im platit..
A našoj djeci ako pokažu kvalitet platit im..trebalo bi im bit čast što im neko pruža priliku da se pokažu u PL..da negledaju odmah pare sa 18godina..
Puno bolje generacije podmladka Gradine nisu imali tu priliku..Igrali su drugu sjever u Gradini i za manje pare a nisu ništa bili lošiji od ovih danas..
Kažeš neće džabe trenirat..pa ni pola godine dok dokaže da ima neki kvalitet..pa šta su to oni?? Ljudi završe fakultet pa volontiraju godinu dana gotov džabe tj za 100km mjesečno..
I naša djeca su malo bezobrazna..većina njih nisu ni prosječni igrači za federalne lige a nešto glume,traže neke velike pare..pa bujrum,ako su kakav kvalitet ima još ekipa u Pl..Dobrog igrača svaka ekipa želi..Svaka ekipa ima veći budzet od Gradine i biće sigurno više plaćeni..al neće niko..
Eto uzmeš ovog Ordagića ako je istina ovo što ti pišeš..neće potpiše ugovor sa Gradinom..
Prodje sve omladinske selekcije u Gradini,pružimu se prilika da igra prvu postavu..kad dodje vrijeme da Gradina šta zaradi na njemu sutra,da potpiše ugovor on neželi..Gradina će od njega dobit muda za sve što mu je pružila..kao i od svih do sad igrača..pusti to neće potpiše jer su mu malo davali..neće potpiše jer će mu sutra bit teže otić iz Gradine,ekipa koja ga bude htjela odvest mora platit odšetu klubu..a ovako sutra spakuje kofere i ode kao dzabni igrač..ko Gradinu ebe..
Opet kažem treba momku dat više para od tog što ti pišeš..jedini od ovih mladji domaćih igrača je pokazao neku prosječnost u četiri tekme što sam ga gledao ..
razumio sam ja tebe, naravno da je bolje dovesti sa strane kvalitetnije igrace, pa im dati vecu platu, ali nije moguce dovesti vise takvih igraca, jer gradina nema para, kad vidis da nisu mogli zadrzati husica koji je dijete gradine, znas kako stoje stvari, ili npr da varupa 2x dolazi, i kroz nekoliko dana odlazi iz gradine, a nije neki igrac...i na kraju opet moras dovesti neki prosjek, koji nisu toliko bolji od domacih igraca.....

bil ti volontirao, ako vec na drugom mjestu mozes raditi za platu :?:

o koji ti velikim platam pricas, pa igraci gradine imaju najmanja primanja u PL, mnogi prvoligaski klubovi daju vece plate svojim igracima, a zbog takvog odnosa prema njima, nijedan se ne zeli vratiti nazad, nego se vracaju oni koji nemaju gdje drugo igrati...

Amer ce potpisati novi ugovor, i jedini razlog zbog kojeg nije potpisao je to sto su mu ponudili 350 KM, a vjerovatno ce mu ponuditi jos 100 KM, pa ce amer potpisati trogodisnji ugovor...
Sarajevo i Liverpool

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 05 sep 2012, 11:30

300 km i ja cu bit trener....062 915 924

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.