FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma jok, samo se sire na derbiju i na evropskim utakmicama da dizu koreografiju, nemoj iznositi lazi ovdehoshtapler je napisao/la:Ima ih 800 na Sjeveru kada se rašire po tribini i zauzmu po dvije stolice

Za zivot cijeli!
Cuj ovog zenickog hejtera, koji je zajedno sa svojim pajdašem @bparenom punu heftu dana konstantno pljuvao po Želji i Amaru na temi Slobode, ronio suze za tuzlacima, pri tom im se uspješno žetonirao....i sad šatro želi nekome sve najbolje
kakvi dvolicnjaci, za kolekcije jbt

Valjda su se ispucali ovi trollovi pa da se tema vrati na stari kolosjek, a to je FK Željezničar!!! Aco brate, i ti nikad s godišnjeg doći, nakupilo ti se dosta posla ovdje.
Koji je razlog ove Žujine ostavke ne znamo, mislim, nagađamo ali niko ne zna tačno zašto?! Nadam se da će se u četvrtak naći pravo rješenje, i obavezno budućem predsjedniku staviti klauzulu u ugovor ''NEMA MIJEŠANJA AMARU U POSAO''!

Koji je razlog ove Žujine ostavke ne znamo, mislim, nagađamo ali niko ne zna tačno zašto?! Nadam se da će se u četvrtak naći pravo rješenje, i obavezno budućem predsjedniku staviti klauzulu u ugovor ''NEMA MIJEŠANJA AMARU U POSAO''!

e cuj sta se sve tu moze procitati: "dovesti nekoga ko ce donijeti pare"..a u nastavku se kaze: "sve ide preko amarovog racuna"....aa izeta fazlinovica ovdje...svasta u bozijoj basti,pardon na ovoj temi..cccc 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ove godine nema nagrade za njega, znaš koliko fali njemu do desetke IQ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da se dodjeljuje kakva nagrada za glupost, ti bi siguran sam par puta odbranio tu nagradu, prvo zbog tog nicka, pa onda zbog komentara napisanih pod istim.videoton1 je napisao/la: Bit će opet ovako.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Mnogo brate, mnogo.England je napisao/la:Ove godine nema nagrade za njega, znaš koliko fali njemu do desetke IQ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da se dodjeljuje kakva nagrada za glupost, ti bi siguran sam par puta odbranio tu nagradu, prvo zbog tog nicka, pa onda zbog komentara napisanih pod istim.videoton1 je napisao/la: Bit će opet ovako.
Za zivot cijeli!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pitari idite na svoju temu i mastajte kako uzimate titulu 

I onda , teferić u obitelji, mali došao na cenera.Kolju sve u kući životinje, vesela sestra nepusta sisu iz krave, otac sto put čizme mjenja , a mater čarape(brze naravno)plete, sinu za cenera.
sto bolan to radis trpas covjeka na silu u ne navijace selje....ne mozes da prihvatis cinjenicu da ima i medju vama koliko toliko realnih,jel?barbarez je napisao/la:kod vas je slicno i kad je sve uredu i kad nema kazni.evo bio gosk neki dan,kontali ljudi da je bajram.promjeni nick u zeta ,to ti je u modi sadvideoton1 je napisao/la:
Bit će opet ovako.
Sto se tice udbastva ni tu mi niste jasni,pa jel vi vidite na vlastite oci....prodajete povremeno kad to zatreba,vlastiti klub i stadion kao mjesto za predizborne kampanje,i u politicke svrhe..kad se to zatrazi od vas,za neku sicu kojom cete pokriti troskove za kazne sto u domacoj ligi, sto zbog kazni za nekoliko sati provedenih u evropi...

i cudo vam sto zujan nece da bude dio toga...
a jeste krema svih krema...ali samo u skretnicarskim okvirima..sto jest,jest...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:sto bolan to radis trpas covjeka na silu u ne navijace selje....ne mozes da prihvatis cinjenicu da ima i medju vama koliko toliko realnih,jel?barbarez je napisao/la:kod vas je slicno i kad je sve uredu i kad nema kazni.evo bio gosk neki dan,kontali ljudi da je bajram.promjeni nick u zeta ,to ti je u modi sadvideoton1 je napisao/la:
Bit će opet ovako.
Sto se tice udbastva ni tu mi niste jasni,pa jel vi vidite na vlastite oci....prodajete povremeno kad to zatreba,vlastiti klub i stadion kao mjesto za predizborne kampanje,i u politicke svrhe..kad se to zatrazi od vas,za neku sicu kojom cete pokriti troskove za kazne sto u domacoj ligi, sto zbog kazni za nekoliko sati provedenih u evropi...![]()
i cudo vam sto zujan nece da bude dio toga...
a jeste krema svih krema...ali samo u skretnicarskim okvirima..sto jest,jest...
Jel tebi zao Zuje?
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa kome se vi priklanjate da mozete igrati na AFH yebo ga zivot da ga yebo?
Ko vas je osnovao?
O kakvoj ti politici i FK Zeljeznicar pricas?
Ko vas je osnovao?
O kakvoj ti politici i FK Zeljeznicar pricas?
Za zivot cijeli!
najjače ovogodišnje pojačanje je odlazak gosp.Žuje.a usput lijepo je vidjeti kako su divovi sretni.
Ma ne odgovarajte ovim likovima Socratesu i ostalima, namjerno provociraju i pisu neke nemoguce stvari, jer ne znaju sta ce od sebe, a sto se tice Zujinog odlaska, ok je radio svoj posao i sve, nije ispunio par obecanja, pa sta
Ni sheik ne ispuni svako obecanje, ja se samo nadam da nece sada doci neki politicki debil da unisti sve ovo sto Amar stvara 3-4 godine

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nemoj tako, divovi sretni, tek će biti, oni su naša pošast, ispljunemo ih iz usta , kao uvjek.hannya je napisao/la:najjače ovogodišnje pojačanje je odlazak gosp.Žuje.a usput lijepo je vidjeti kako su divovi sretni.
ripper je napisao/la:Halo Plavac, ne zavlaci pricu, ne postavljaj mu pitanja da bi mu dao povoda da i dalje kenja na ovoj temi, ukratko - ne hranite trollove
Ma nije brate on zapeo oko Zuje ko da mu je brat rodjeni!!! Elem,demokratija je

-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
neko ovdje spominje da će i Amar otići, ma nema šanse. evo zašto, on jedino može otići u slučaju dobre ponude iz vana, ali ako bi on otišao, otišao bi jedino kada bi ispunio sve zacrtane ciljeve, koje s Željom želi realizovati, i da klub konačno postane samoodrživ, tako da kada njega ne bude, da njegov naslijednik nastavi tamo gdje on stao......
-
- Moderator
- Kontakt:
Možel mi neko reći nešto više o Farisu Zeljkoviću, prošao vašu omladinsku školu.. junior, ako ga je neko upoznat 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
"divovi" se mogu radovati al samo dok ne isplivaju njihove nevolje, njihov potop je tako blizu...... a nije mi drago nimalo.... jer su mi poslije želje najdrazi oni
zujo budala kao i uvijek na njegovu poziciju i majmuna dovest željo opet ide naprijed
zujo budala kao i uvijek na njegovu poziciju i majmuna dovest željo opet ide naprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.