nego reko, mozda neko ima pouzdaniju informaciju. zato sam i pito.
masic je prva liga. mozda je covjek prirodno onako povucen.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mogu itekako, Kuzmic ima 22 (i pol) godine, dok je Nurkic nedavno napunio 18. Sjecam se Ognjena njegovih godina, cini mi se da je bio tada u Borcu, nije bio ni sjena Juke. Pricamo o talentu. Kako ce se odvijati karijera, pokazace vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa bas i ne mozes reci,za sada,da je talentovaniji...Ovaj vec ima iskustva iza sebe,ugovor u Spaniji i izabran je na NBA draftu...storm_raider je napisao/la:Da, nazalost je izgubljen. Sreca pa imamo talentovanijeg.
ne znam. kuzmica nisam nikada gledo kako igra. a nurkic me je prilicno odusevio, moram priznat. pogotovo staturom ali i pokretljivoscu. momak nije sekunde trom. za klasicnog centra bi mu trebalo jos 2 do 3 centimtra. mozda i izgura..storm_raider je napisao/la:Mogu itekako, Kuzmic ima 22 (i pol) godine, dok je Nurkic nedavno napunio 18. Sjecam se Ognjena njegovih godina, cini mi se da je bio tada u Borcu, nije bio ni sjena Juke. Pricamo o talentu. Kako ce se odvijati karijera, pokazace vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa bas i ne mozes reci,za sada,da je talentovaniji...Ovaj vec ima iskustva iza sebe,ugovor u Spaniji i izabran je na NBA draftu...storm_raider je napisao/la:Da, nazalost je izgubljen. Sreca pa imamo talentovanijeg.
Sulejman, Mehmed,Ibrahim nikad ne bi je drzali spustenu za vrijeme intoniranja himne to je sigurno dok su je jos ponosnije drzali jedan Nenad Markovic,Gordan Firic,Sergej Barbarez, Vukasin Stojanovic,Denis Stojinic da ne nabrajam ostale. TO je 100% sigurno a to za Masica nema veze samo kazem da je mi je malo cudno jer svi trebaju da budu sretni i ponosni sto igraju na reprezentativnom nivou. Mozda mu je ono prirodan izraz lica ili nezz ali bitno je da on za sad odradjue svoj posao korektno.KAMO SRECE DA SMO MI I NA HIMNOJ I NA TERENU DAL FUDBALSKOM KOSARKASKOM ILI BILO KOJEM KAO JEDNA ARGENTINA U KOJOJ SU IGRACI TAKO PONOSNI I TAKO HRABRO I POZRTVOVANO IGRAJU ZA SVOJU ZEMLJU DA JE TO ZADACA ZA SVE REPKE NA SVIJETU: DDDgrgr je napisao/la:Joj ove nase drzave donekle shvatim da moraju o tome raspravljat al opet mi nije jasno. Da neko ko drzi pognutu glavu slucajno se zove SULEJMAN , MEHMED , IBRAHIM i slicno nikad ne bi bilo raspave zasto drzi glavu pognutu. Medjutim posto se momak zove ANTE on odma ne voli bosnu teorije zavjere on je doso da nas izbaci iz kvalifikacija itd. Inace Ante odlican igrac izuzetno zahvalan mogu cak reci mozda nas i najbolji odbambeni igrac ne trosi puno lopti izuzetno precizan , meni je odlican... A to sta radi dok svira himna uopce nije bitno , bitno je da igra kad i kako treba...
Ne saamo da mu se ne bi gledalo da se zove Sulejman, Mehmed ili slično, nego mu se ne bi gledalo ni da se zove ANTO.grgr je napisao/la:Joj ove nase drzave donekle shvatim da moraju o tome raspravljat al opet mi nije jasno. Da neko ko drzi pognutu glavu slucajno se zove SULEJMAN , MEHMED , IBRAHIM i slicno nikad ne bi bilo raspave zasto drzi glavu pognutu. Medjutim posto se momak zove ANTE on odma ne voli bosnu teorije zavjere on je doso da nas izbaci iz kvalifikacija itd. Inace Ante odlican igrac izuzetno zahvalan mogu cak reci mozda nas i najbolji odbambeni igrac ne trosi puno lopti izuzetno precizan , meni je odlican... A to sta radi dok svira himna uopce nije bitno , bitno je da igra kad i kako treba...
U ovome se slažem za Sinanovića, apsolutnoDylan Dog je napisao/la:Ja ne pričam recimo samo o Mašiću.
Pošto u ovoj državi moraš sve izjednačavati da te ne bi proglasili mrziteljem nekog naroda,rase,religije,evo da kažem da mene boli kad vidim da je jedan Sinanović odbijao poziv da igra za BiH.
Hej,jedan Nowitzki se satra trudeći da nakon NBA sezone u kojoj se hrvao 100 utakmica 40 minuta po utakmici ispod koša sa najsnažnijim košarkašima svijeta da dođe igrati za Njemačku,ajd opet ne opravdavam ali ajd kad neke NBA zvijezde kažu da su umorne ili se oporavljaju od povrede pa ne mogu dođi da igraju za reprezentaciju,ali hej,nas **** Nedžad Sinanović odbija,ne znam da li bi se smijao ili plakao.
Moja BiH,stidi se svojih sinova..
sta reci nego ovo:Dylan Dog je napisao/la:Ja ne pričam recimo samo o Mašiću.
Pošto u ovoj državi moraš sve izjednačavati da te ne bi proglasili mrziteljem nekog naroda,rase,religije,evo da kažem da mene boli kad vidim da je jedan Sinanović odbijao poziv da igra za BiH.
Hej,jedan Nowitzki se satra trudeći da nakon NBA sezone u kojoj se hrvao 100 utakmica 40 minuta po utakmici ispod koša sa najsnažnijim košarkašima svijeta da dođe igrati za Njemačku,ajd opet ne opravdavam ali ajd kad neke NBA zvijezde kažu da su umorne ili se oporavljaju od povrede pa ne mogu dođi da igraju za reprezentaciju,ali hej,nas **** Nedžad Sinanović odbija,ne znam da li bi se smijao ili plakao.
drzavni dres i himna su svetinje to neki nikad nece shvatiti a neki pak u 30-tim Nedzad SInanovic nikad nije kasno Sinaneee covjek zakucaje bez skoka i daje ovakve trojkeLivnjak je napisao/la:sta reci nego ovo:Dylan Dog je napisao/la:Ja ne pričam recimo samo o Mašiću.
[youtube][/youtube]
Pa pricamo o talentu,ali je ovaj vec nesto uradio i njegovo ime se zna u cijelom svijetu(sto ne mozes reci za Nurkica),a jos uvijek se smatra talentom...Bez obzira na godine,ako razumijes moju poentu...Mozda Nurkic bude anonimus do 22god i ne cuje se za njega dalje od nasih prostora...storm_raider je napisao/la:Mogu itekako, Kuzmic ima 22 (i pol) godine, dok je Nurkic nedavno napunio 18. Sjecam se Ognjena njegovih godina, cini mi se da je bio tada u Borcu, nije bio ni sjena Juke. Pricamo o talentu. Kako ce se odvijati karijera, pokazace vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa bas i ne mozes reci,za sada,da je talentovaniji...Ovaj vec ima iskustva iza sebe,ugovor u Spaniji i izabran je na NBA draftu...storm_raider je napisao/la:Da, nazalost je izgubljen. Sreca pa imamo talentovanijeg.
Da, ali onda moramo pricati o Kuzmicu kakav je bio sa 18 godina i Nurkicu kakav je sada (sa 18 godina). Ne mozemo porediti Nurkica sa danasnjim Kuzmicem, zato sto Nurkic nema 22 godine. U duhu takve perspektive, Juka je dosta talentovaniji, nego sto je Kuzmic bio njegovih godina. Za 4 godine cemo moci da napravimo neku paralelu, ali kosarkas u modernom dobu sa 22 godine vec treba da je gotov proizvod.NEZALAGANJE je napisao/la: Pa pricamo o talentu,ali je ovaj vec nesto uradio i njegovo ime se zna u cijelom svijetu(sto ne mozes reci za Nurkica),a jos uvijek se smatra talentom...Bez obzira na godine,ako razumijes moju poentu...Mozda Nurkic bude anonimus do 22god i ne cuje se za njega dalje od nasih prostora...