FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 04 sep 2012, 16:18

Otišo si Žujo ostala je tuga :lol: .
FK Željezničar
Chelsea FC

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 16:18

hoshtapler je napisao/la:Ima ih 800 na Sjeveru kada se rašire po tribini i zauzmu po dvije stolice :mrgreen:
Ma jok, samo se sire na derbiju i na evropskim utakmicama da dizu koreografiju, nemoj iznositi lazi ovde :mrgreen:
Za zivot cijeli!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 sep 2012, 16:18

Cuj ovog zenickog hejtera, koji je zajedno sa svojim pajdašem @bparenom punu heftu dana konstantno pljuvao po Želji i Amaru na temi Slobode, ronio suze za tuzlacima, pri tom im se uspješno žetonirao....i sad šatro želi nekome sve najbolje :lol: :lol: kakvi dvolicnjaci, za kolekcije jbt

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 sep 2012, 16:24

Valjda su se ispucali ovi trollovi pa da se tema vrati na stari kolosjek, a to je FK Željezničar!!! Aco brate, i ti nikad s godišnjeg doći, nakupilo ti se dosta posla ovdje. :D

Koji je razlog ove Žujine ostavke ne znamo, mislim, nagađamo ali niko ne zna tačno zašto?! Nadam se da će se u četvrtak naći pravo rješenje, i obavezno budućem predsjedniku staviti klauzulu u ugovor ''NEMA MIJEŠANJA AMARU U POSAO''! :D

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 16:25

e cuj sta se sve tu moze procitati: "dovesti nekoga ko ce donijeti pare"..a u nastavku se kaze: "sve ide preko amarovog racuna"....aa izeta fazlinovica ovdje...svasta u bozijoj basti,pardon na ovoj temi..cccc :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 sep 2012, 16:26

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
videoton1 je napisao/la: Bit će opet ovako.
Da se dodjeljuje kakva nagrada za glupost, ti bi siguran sam par puta odbranio tu nagradu, prvo zbog tog nicka, pa onda zbog komentara napisanih pod istim.
Ove godine nema nagrade za njega, znaš koliko fali njemu do desetke IQ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 sep 2012, 16:27

konačno :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 16:28

England je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
videoton1 je napisao/la: Bit će opet ovako.
Da se dodjeljuje kakva nagrada za glupost, ti bi siguran sam par puta odbranio tu nagradu, prvo zbog tog nicka, pa onda zbog komentara napisanih pod istim.
Ove godine nema nagrade za njega, znaš koliko fali njemu do desetke IQ?
Mnogo brate, mnogo.
Za zivot cijeli!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 sep 2012, 16:31

Pitari idite na svoju temu i mastajte kako uzimate titulu :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 sep 2012, 16:31

I onda , teferić u obitelji, mali došao na cenera.Kolju sve u kući životinje, vesela sestra nepusta sisu iz krave, otac sto put čizme mjenja , a mater čarape(brze naravno)plete, sinu za cenera.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 16:39

barbarez je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:slika

Bit će opet ovako.
kod vas je slicno i kad je sve uredu i kad nema kazni.evo bio gosk neki dan,kontali ljudi da je bajram.promjeni nick u zeta ,to ti je u modi sad
sto bolan to radis trpas covjeka na silu u ne navijace selje....ne mozes da prihvatis cinjenicu da ima i medju vama koliko toliko realnih,jel?
Sto se tice udbastva ni tu mi niste jasni,pa jel vi vidite na vlastite oci....prodajete povremeno kad to zatreba,vlastiti klub i stadion kao mjesto za predizborne kampanje,i u politicke svrhe..kad se to zatrazi od vas,za neku sicu kojom cete pokriti troskove za kazne sto u domacoj ligi, sto zbog kazni za nekoliko sati provedenih u evropi... 8-)
i cudo vam sto zujan nece da bude dio toga...
a jeste krema svih krema...ali samo u skretnicarskim okvirima..sto jest,jest... :arrow:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 04 sep 2012, 16:43

socrates je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:slika

Bit će opet ovako.
kod vas je slicno i kad je sve uredu i kad nema kazni.evo bio gosk neki dan,kontali ljudi da je bajram.promjeni nick u zeta ,to ti je u modi sad
sto bolan to radis trpas covjeka na silu u ne navijace selje....ne mozes da prihvatis cinjenicu da ima i medju vama koliko toliko realnih,jel?
Sto se tice udbastva ni tu mi niste jasni,pa jel vi vidite na vlastite oci....prodajete povremeno kad to zatreba,vlastiti klub i stadion kao mjesto za predizborne kampanje,i u politicke svrhe..kad se to zatrazi od vas,za neku sicu kojom cete pokriti troskove za kazne sto u domacoj ligi, sto zbog kazni za nekoliko sati provedenih u evropi... 8-)
i cudo vam sto zujan nece da bude dio toga...
a jeste krema svih krema...ali samo u skretnicarskim okvirima..sto jest,jest... :arrow:

Jel tebi zao Zuje?
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 16:44

Pa kome se vi priklanjate da mozete igrati na AFH yebo ga zivot da ga yebo?
Ko vas je osnovao?
O kakvoj ti politici i FK Zeljeznicar pricas?
Za zivot cijeli!

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 04 sep 2012, 16:49

najjače ovogodišnje pojačanje je odlazak gosp.Žuje.a usput lijepo je vidjeti kako su divovi sretni.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 04 sep 2012, 16:50

Ma ne odgovarajte ovim likovima Socratesu i ostalima, namjerno provociraju i pisu neke nemoguce stvari, jer ne znaju sta ce od sebe, a sto se tice Zujinog odlaska, ok je radio svoj posao i sve, nije ispunio par obecanja, pa sta :?: Ni sheik ne ispuni svako obecanje, ja se samo nadam da nece sada doci neki politicki debil da unisti sve ovo sto Amar stvara 3-4 godine
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 sep 2012, 16:51

hannya je napisao/la:najjače ovogodišnje pojačanje je odlazak gosp.Žuje.a usput lijepo je vidjeti kako su divovi sretni.
Nemoj tako, divovi sretni, tek će biti, oni su naša pošast, ispljunemo ih iz usta , kao uvjek.

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 04 sep 2012, 16:51

ripper je napisao/la:Halo Plavac, ne zavlaci pricu, ne postavljaj mu pitanja da bi mu dao povoda da i dalje kenja na ovoj temi, ukratko - ne hranite trollove :!:

Ma nije brate on zapeo oko Zuje ko da mu je brat rodjeni!!! Elem,demokratija je :D mandat zavrsio,doduse malo ranije i cao. Idemo dalje!
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 sep 2012, 16:54

neko ovdje spominje da će i Amar otići, ma nema šanse. evo zašto, on jedino može otići u slučaju dobre ponude iz vana, ali ako bi on otišao, otišao bi jedino kada bi ispunio sve zacrtane ciljeve, koje s Željom želi realizovati, i da klub konačno postane samoodrživ, tako da kada njega ne bude, da njegov naslijednik nastavi tamo gdje on stao......

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 16:54

Možel mi neko reći nešto više o Farisu Zeljkoviću, prošao vašu omladinsku školu.. junior, ako ga je neko upoznat :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 04 sep 2012, 16:57

"divovi" se mogu radovati al samo dok ne isplivaju njihove nevolje, njihov potop je tako blizu...... a nije mi drago nimalo.... jer su mi poslije želje najdrazi oni

zujo budala kao i uvijek na njegovu poziciju i majmuna dovest željo opet ide naprijed

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 31 gost.