FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Batistuta » 04 sep 2012, 15:17

hamzaTM87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Nek komšiji crkne krava :D evo i jedna prikladna http://fksinfo.com/galerija/28-kolo-pl- ... lika#13569" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/galerija/5-kolo-plbi ... lika#14660" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

EVO NAMA FARUKA OPET ZA PREDSJEDNIKA :lol:
Ma jok ba evo jedna jača http://www.google.com/imgres?start=182& ... 24&bih=605" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 04 sep 2012, 15:17

I k'o je bio jaci,Dino Pekic ili Kujo? :mrgreen:
Kujo izvuk'o deblji kraj.

khaj phice.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 15:18

SA1946 je napisao/la:I k'o je bio jaci,Dino Pekic ili Kujo? :mrgreen:
Kujo izvuk'o deblji kraj.

khaj phice.
Vidjet cemo ko ce se smijati za koji mjesec, jer ako mislis da ce nas ovo poremetiti varas se !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CARSON

Post Postao/la CARSON » 04 sep 2012, 15:19

Utic je napisao/la:Info za Zuju i nije nesto neocekivano... Zujo je dostigao svoj limit i sretno mu bilo u daljem zivotu i radu.
Po meni samo mozemo naprijed, naravno uz pretpostavku da strucni stab ostane (prevashodno mislim na Amara, mada mislim da to nije tema razgovora i on ostaje svakako).
Izuzetno mi je drago da su se navijaci i simpatizeri drugih klubova obradovali ovakvom razvoju situacije, treba imati razumjevanje za takve sitne duse, ipak ovo im je jedna od rijetkih prilika da se obraduju necemu... do cetvrtka.
Cao. :lol:

Ma **** dusmane ovo nam je bas dobro doslo da ubijemo ovu pauzu moje misljenje je da se nece nista promjeniti i ko god da dodje isto ce biti jer koliko ja znam sve ide preko Amara i njegovog racuna mozda grijesim ali bi volio da nam Aco nesto vise kaze ili pile......itd

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 sep 2012, 15:19

halo udbaši nemate pravo javljanja, kad osvojite više trofeja javite se, do tada, pozdrav ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 sep 2012, 15:21

"Istina je, podnio sam ostavku iz samo jednog razloga, a to je moja poslovna zauzetost. Mislim da budući predsjednik FK Željezničar mora biti profesionalac, odnosno mora biti na dispoziciji klubu 24 sata dnevno. Ja to u ovom trenutku nisam u stanju zbog poslovnih obaveza", kazao je Žujo za SportSport.ba i dodao:

"To je jedini razlog zbog kojeg odlazim, a siguran sam da ćemo na sjednici predsjedništva iznaći pravo rješenje za prvog čovjeka kluba. U Željezničaru sam uvijek radio drage volje, odnosno davao sam cijelog sebe za ovaj klub. I naravno, i dalje ću, koliko god budem mogao, pomagati klubu".

Objasnio fino, hajmo Greda zauzmi tu poziciju i nastavljamo!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 sep 2012, 15:22

socrates je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:
ripper je napisao/la:Žujo je bio naslabija karika u Želji ;)
vidim ovo odjednom potencirate kako je žujo bio najslabija karika :shock: bože sačuvaj, lik jeste seoska lola međutim je jako sposoban čovjek pravi onaj biznismen, tako se postavljao i dok je bio predsjednik željezničara. da je amar osim recimo imao landžu samira umjesto žuje, šipak bi bilo uspjeha u ovoj ligi. no dobro, vi ga ne volite iz razloga što vam je bacao ublehe oko stadiona. ko vam je kriv što ste se primali ko saučešće na to?
POTPIS :!:
Samo nam je tvoj potpis trebao... bez takvih, sitnih dusa, nista.
Inace, navijaci kojima je najpoznatija parola "MRZIM ŽELJEZNIČAR"... shvaceni ste ozbiljno... veoma ozbiljno. :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 sep 2012, 15:24

Ovo se neće ni osjetiti, samo u slučaju da Greda uzme mjesto pretsjednika, evo mu prilike.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 sep 2012, 15:25

Prvo se iznerviram kad vidim postove ovih udbasa, a onda se sjetim prethodne godine, i one prije, i one prije i bude mi cakum pakum :D

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 04 sep 2012, 15:28

zasto se ovi navijaci udbaskog kluba njanjajevo javljaju?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 15:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Joj udbasa, k'o da je Amar otis'o, pa zayebavaju.Oni sve znaju, kad i kako je Sabahudin otis'o prosli put, sve oni znaju, isto tako znaju da ce sad uzeti trofej nakon toliko godina suse, ma yebo vidovitu Dzemilu, sta su pitari.Sabahudin jeste davao pare, ali umjesto da izvrsava ono sto obecava, on je samo obecavao, a nista nije radio.Postavlja se pitanje, zasto si obecavao nesto sto nisi u stanju ispuniti?Nek' bude kako bude, al nek' si Sabahudine otis'o, vrijeme ti je bilo, pogotovo nakon onog skandala poslije utakmice sa Slavijom.I plus pitari se slazu, mozes misliti, haj nek i to vidim.Vidite li da samo vas dvojica "potpisujete"?
pa ti jos ne kontas,jel?? sine dragi..ovim potezom nece se predugo cekati na jos odlazaka...vi znate kome ne bi htjeli ledja vidjeti nikako..ali...daleko je sunce,sine..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 04 sep 2012, 15:32

iskreno mene obradovala vjest...radio je zujo fine prije..u zadnje vrijeme je malo popustio..posteno od njeg sto se povukao na vrijeme...sad aBd Gredica na ovu poziciju i onda smo jaki i u politickom i u sportskom smislu.. ;)

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 sep 2012, 15:32

socrates je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Joj udbasa, k'o da je Amar otis'o, pa zayebavaju.Oni sve znaju, kad i kako je Sabahudin otis'o prosli put, sve oni znaju, isto tako znaju da ce sad uzeti trofej nakon toliko godina suse, ma yebo vidovitu Dzemilu, sta su pitari.Sabahudin jeste davao pare, ali umjesto da izvrsava ono sto obecava, on je samo obecavao, a nista nije radio.Postavlja se pitanje, zasto si obecavao nesto sto nisi u stanju ispuniti?Nek' bude kako bude, al nek' si Sabahudine otis'o, vrijeme ti je bilo, pogotovo nakon onog skandala poslije utakmice sa Slavijom.I plus pitari se slazu, mozes misliti, haj nek i to vidim.Vidite li da samo vas dvojica "potpisujete"?
pa ti jos ne kontas,jel?? sine dragi..ovim potezom nece se predugo cekati na jos odlazaka...vi znate kome ne bi htjeli ledja vidjeti nikako..ali...daleko je sunce,sine..
mislim da bi trebao da se bavis pitanjima u svom klubu jer ovim samo pokazujes da niste navijaci sarajeva nego mrzitelji Zeljeznicara, a drugarski imas foruk fk sarajevo i tamo da pises do mile volje
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 sep 2012, 15:33

udbaši vratite se u svoje rupe i nastavite pratit vaš udbaški klub i vratite se udbi od koje ste nastali
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 sep 2012, 15:34

socrates je napisao/la:
Sine dragi, mi bi htjeli tebi ledja vidjeti svakako... nadam se da necemo dugo cekati, sine...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 04 sep 2012, 15:35

KB-TM87 je napisao/la:udbaši vratite se u svoje rupe i nastavite pratit vaš udbaški klub i vratite se udbi od koje ste nastali
koliko samo frustracije u jednom postu :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 15:35

Ja samo cekam da nam komsije najave titulu ili duplu. :lol:

Vise se oni raduju odlasku Zuje nego sto mi zalimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:36

socrates je napisao/la:
Kad si me tako uputio sta ce biti sa mojim klubom u buducnosti, yebiga imas tu mogucnost da gledas u buducnost, svaka ti cast na tome, nema to svako, reci mi sta ce biti sa tvojim klubom, kako ce se on ponasati? Ja sam covjek sirokih shvatanja, nastojim biti u toku, pa me zanima, onako cisto informativno, sta ce biti sa vama, jel' i dalje "Ismire tvoju nagradu ne zasluzuje niko" il' ce biti neki pomak?
Za zivot cijeli!

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 04 sep 2012, 15:36

p.s aloo ovi sa hadisona ( dusmani),zasto neposjetite malo vas uveli forum...ostavite se naseg..vi nenavijete ja njanjajevo vi mrzite Nas ZELJEZNICAR.. :lol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 15:37

Amar_TM87 je napisao/la:Prvo se iznerviram kad vidim postove ovih udbasa, a onda se sjetim prethodne godine, i one prije, i one prije i bude mi cakum pakum :D
pa ti se vrati onda u te prethodne godine,i zivi zivot unazad...bjezeci od pogleda u sutra...s tim u vezi mogu shvatiti zasto pominjes godinu,dvije,tri,188 godina unazad... :lol: :lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, mavi, ristagrad, TefalTava i 50 gostiju.