Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

harishp
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 15:01

Elegant je napisao/la:@sinergija s' kime RS igra, koja ste grupa ?
Prevedi mu,ne konta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 15:03

Ma svi smo mi Jugosloveni bili :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 sep 2012, 15:04

Ma pobijediti Lichta... pa zapeti da se dobije i Latvija... na padobrance se ne obazirite...

IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 sep 2012, 15:15

Monolog je napisao/la:Sinergija, banovan si.
Ako ti je potreban prijevod, idi na vukajliju. :D
Btw, nisi pisao na srpskom jeziku, već ćiriličnim pismom, a to su 2 različita pojma.
... cije porijeklo potice i iz Bosne i Hercegovine, dodao bih. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 sep 2012, 15:23

Baljić poručuje kako su momci izuzetno motivisani, međutim čak 5 ih se žali na povrede...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 04 sep 2012, 16:05

*p!p!t@* je napisao/la:Baljić poručuje kako su momci izuzetno motivisani, međutim čak 5 ih se žali na povrede...
Ma mi smo stalno motivisani..a ima da odemo na SP tek kad sakupimo sve Zmajeve kugle. :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 sep 2012, 16:09

h1a2s3o je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Baljić poručuje kako su momci izuzetno motivisani, međutim čak 5 ih se žali na povrede...
Ma mi smo stalno motivisani..a ima da odemo na SP tek kad sakupimo sve Zmajeve kugle. :D
Zmajevi ostaju kod kuće kako bi gledali Zmajčeke (janeze) na Svjetskom prvenstvu... Tako to biva inače ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 sep 2012, 16:13

ZAsto se sikiraju za Lulica sto je propustio trening kad on ionako ne moze igrat prvu utakmicu nasi isto ko da ne znaju za suspenziju ?? MOze se desiti da nam oduzmu bodove ako bude frajer igro,a to bi bio onda neviđeni cirkus..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 16:16

Monolog je napisao/la:Sinergija, banovan si.
Ako ti je potreban prijevod, idi na vukajliju. :D
Btw, nisi pisao na srpskom jeziku, već ćiriličnim pismom, a to su 2 različita pojma.
Hahahahahahahha kralju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 16:21

zgembo89 je napisao/la:ZAsto se sikiraju za Lulica sto je propustio trening kad on ionako ne moze igrat prvu utakmicu nasi isto ko da ne znaju za suspenziju ?? MOze se desiti da nam oduzmu bodove ako bude frajer igro,a to bi bio onda neviđeni cirkus..
Ma gdje će to, ko o tome pomišlja ikako :D

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 04 sep 2012, 16:27

ja bih napunio vezni red sa svim sto imamo... zahirovic, medunjanin, misimovic i pjanic...svi da igraju, krila nam ioanako ne trebaju, bekovi ce da budu u napadu 95% utakmice... a ko je bolji, Sunjic ili Vranjes?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 sep 2012, 16:29

zgembo89 je napisao/la:ZAsto se sikiraju za Lulica sto je propustio trening kad on ionako ne moze igrat prvu utakmicu nasi isto ko da ne znaju za suspenziju ?? MOze se desiti da nam oduzmu bodove ako bude frajer igro,a to bi bio onda neviđeni cirkus..
Dobro si, niko ne piše da Lulić nema pravo nastupa u prvoj utakmici. Je l' neko Safetu javio, dok nas nije syebo odmah na startu? :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 16:29

voltron30 je napisao/la:
Dobro si, niko ne piše da Lulić nema pravo nastupa u prvoj utakmici. Je l' neko Safetu javio, dok nas nije syebo odmah na startu? :D
Haha, vjeruj da me ne bi nista cudilo od ovih nasih strucnjaka u savezu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 sep 2012, 16:31

Cartman je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
A jbg, zlu ne trebalo, valjda neko od njih čita forum. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 16:37

voltron30 je napisao/la:
Ma pišem ja, al šta ću ti kada me ne uzimaš za ozbiljno :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 16:44

Cartman je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Jedino ako ga vi ne stavite u ekipu,vase se pita.Svi ste bili u Jablanici....kod Gojka :lol:
Posto inace svake hefte smjenjujete kompletan savez sa komitetom,pozivate igrace,tjerate itd.... :mrgreen:
Sad sto to niko ne benda,necemo u detalje. 8-)
Uostalom Lulic bi onda bio tu najnenormalniji kad bi se nakon crvenog se pojavio na tekmi on ga je i zaradio.Valjda konta pravila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 04 sep 2012, 16:50

Прво $ се на & & " Панџе & $ је $,а $ ' - ",? " " " / се $ $ " " ¥ ? Сарајево-"-?." " " $ - васа " " у &.? ? у '.$ " " & & на " ? $ 1990 на ".
П.С." $ - " " $ " ста је $ ",па & $ & $ са & " " те се!

Pa ak ne znamo pročitat što onda pišeš na ćirilici.Meni je više drago sto pišeš na ćirilici ,odmah mi lakše preskočit tvoj post :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2012, 16:57

Liechtenstein je zajeban pravo, ovaj jedan vezni sto u banci radi kaze da ima odradit papirologiju za jedan veci kredit, i nakon toga ce dan-dva trenirat, a, cuo se i sa ostalim radnicima u reprezentaciji, jedan je mljekar, drugi je sahadzija, i smatra da taj trojac moze napravit probleme Susicevom timu.

Ja se kao navijac nadam da ce Susic, moci odgovoriti zadacima, i da ce barem minimalno pobjediti strasni Liechtenstein, jer ce i nakon toga pobrati simpatije, pogotovo na forumu, gdje ce ga dizati u nebesa.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 04 sep 2012, 16:58

Jel mogu uzeti karte online preko ove nove stranice ili se mora ici u poslovnicu ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 17:02

velez_mostar je napisao/la:Liechtenstein je zajeban pravo, ovaj jedan vezni sto u banci radi kaze da ima odradit papirologiju za jedan veci kredit, i nakon toga ce dan-dva trenirat, a, cuo se i sa ostalim radnicima u reprezentaciji, jedan je mljekar, drugi je sahadzija, i smatra da taj trojac moze napravit probleme Susicevom timu.

Ja se kao navijac nadam da ce Susic, moci odgovoriti zadacima, i da ce barem minimalno pobjediti strasni Liechtenstein, jer ce i nakon toga pobrati simpatije, pogotovo na forumu, gdje ce ga dizati u nebesa.
Dobili Svajcarce u kvalifikacijama a poslije par mjeseci ta ista Svajcarska tukla svjetske sampione Spaniju na svjetskom prvenstvu.Dobar im kredit.
Kazu da su se i Svajcarci sprdali kao i ti prije meca sa Lihtenstajnom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.