FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma treba svako podnijeti ostavku radi ovakvih navijača ovo je očekivan potez Žuje nije čovjek bolestan ni nacionalista ovo da proživljava na utakmici. Eto Vam sad još Amar da je pametan da podnese i neka vas vodi lanđo i ala lanđo.
Majstor Karatea
- samir_tm87
- Kontakt:
eno i za ovo navijaci krivi hahahaha 

ove sezone ce vas europa bas kostati....toliko o info kako su amar i zujo sredili odnose...covjek je poslije prve tekme s mariborom i incidenta sa osimom vozio cijelo vrijeme sve do danas pod rucnom...ne moze vise....izgoree
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tame
a evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco 
uglavnom, sami ste sebi najveći dušmani.

- KB-TM87
- Kontakt:
Almire Grediću, otvoren ti je put za predsjednika 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
100 % si u pravu neću više ići na utakmice dok ima ovoga na tribinama.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tamea evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco
Majstor Karatea
Dolaze bolji dani za naseg Zelju, samo polahko..... Sve ce znati u Cetrvtak na sjednici....
@Nikica
Evo svi
sto neces doci.... I ne trebaju nam takvi koji ce doci samo u dobru.....
@Nikica
Evo svi

Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 04 sep 2012, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta sve ovdje covjek nece cutipacovi_tu_ima je napisao/la:ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tamea evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco

ZELJEZNICAR 1921!
- champions1921
Zujo je dobro radio izpocetka ali ocigledno je u zadnje vrijeme zapostavio u potpunosti svoju funkciju u klubu i osim suplje nista konkretno nije uradio.. Po meni je ovo logican potez bivseg predsjednika.. Hvala mu na svemu ali sada tu poziciju treba preuzeti neko ko ce se u potpunosti posvetiti klubu.. Neko poput Amara..
BUDI ŽELJO !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
Nikica je napisao/la:100 % si u pravu neću više ići na utakmice dok ima ovoga na tribinama.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tamea evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco
kako ce klub bez tebe da mi je znati
PRAVDA ZA NIKICU!
- champions1921
Trolovi smijesni steNikica je napisao/la:100 % si u pravu neću više ići na utakmice dok ima ovoga na tribinama.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tamea evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco

BUDI ŽELJO !!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Al kad bi Ivica htio da se ufati ovog posla bilo bi nešto od Želje, ili neki bivši igrač... ako ništa neki šeik iz KataraNajavljujem zvanicne razloge: "Nacionalisticki ispadi Manijaka"!
Nezvanicni, ali pravi razlozi: "Nema para, niko nije prodan, nismo prosli dobro u Evropi, a Amar je kod raje nedodirljjiv da bi njega pozvao na odgovornost."

Željezničar - kult glavnog grada
Nama vecih dušmana od vas "dobronamjernih" komšija, koji cekaju ko lešinari prve znake krize u redovima dominantnog duplokrunaša.pacovi_tu_ima je napisao/la:ovako je žujo poslije heartsa digao sidro, pa je za njim i amar otišao, na kraju je bilo 7 godina tamea evo vidim vaša tribina počela sa predizbornom SDA kampanjom, malo se pale zastave, malo se nacionalistički navija, malo se veličaju ratni zločinci kao što je caco
Ali džabe ste se ponadali

Ako ti je ono dobro sa onim transparentima onda se zabrini za sebe.Hypnose je napisao/la:Dolaze bolji dani za naseg Zelju, samo polahko..... Sve ce znati u Cetrvtak na sjednici....
@Nikica
Evo svi![]()
Majstor Karatea
- champions1921
Kojim transparentima troluNikica je napisao/la:Ako ti je ono dobro sa onim transparentima onda se zabrini za sebe.Hypnose je napisao/la:Dolaze bolji dani za naseg Zelju, samo polahko..... Sve ce znati u Cetrvtak na sjednici....
@Nikica
Evo svi![]()

BUDI ŽELJO !!!
Ako ima pameti u klubu, Žujina ostavka je razvojni potez.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
...prije svega želim reći da je gospodin žujo puno dao želji; ako bismo statistički posmatrali njegovo vrijeme provedeno u želji, mislim da je najuspješniji od svih; posebnu težinu ipak ima ovaj njegov mandat, kada znamo u kakvom blatu i hamelju je klub bio; da je bio savršen - sigurno ne; da je znao baciti bombu - sigurno da; da je mogao više - sigurno da; ipak, hvala mu za sve
...nadam se da su motivi ovakvog i ovog postupka zaista tačni i da se ne radi o nečemu drugom što ima veze sa klubom i eventualnim previranjima; ostaje nam da se nadamo da će ovo biti prilika da se na čelo kluba dovede čovjek koji će još više unaprijediti i poboljšati klub u svim segmentima; svi mi koji volimo ovaj klub trebamo zaista učiniti i dati i svoj doprinos da se ovaj put nastavi;
...PRIMITIVCI koji se bave nacionalizmom i ostalim sranj.ma nikako ne čine uslugu klubu
...nadam se da su motivi ovakvog i ovog postupka zaista tačni i da se ne radi o nečemu drugom što ima veze sa klubom i eventualnim previranjima; ostaje nam da se nadamo da će ovo biti prilika da se na čelo kluba dovede čovjek koji će još više unaprijediti i poboljšati klub u svim segmentima; svi mi koji volimo ovaj klub trebamo zaista učiniti i dati i svoj doprinos da se ovaj put nastavi;
...PRIMITIVCI koji se bave nacionalizmom i ostalim sranj.ma nikako ne čine uslugu klubu
Iskreno ova vijest oko Zuje mi je uljepsala dan
vjerovatno sam i "poznat" na ovom forumu po tome sto nikada nisam Zuju simpatisao, ali vjerujte mi, on je najveci shupljikat u cijeloj BiH, i to ne govorim samo zbog njegovog mandata kao direktora u Zelji (stadion, Mercede arene, trening centri, grupna faza LP, milioni, avioni itd.), nego i iz drugih (poslovnih) razloga. Takodjer mi je drago i zbog Amara, sa kojim, koliko sam skontao nije imao nesto dobar odnos. Sad fino postaviti neku legendu kluba kao predsjednika, i nekog sposobnog ko zna donijeti pare u klub i udri po dusmanima
ovo nam je super prilika, po meni.

Volim te Zeljo!!!
Dusmani jedva docekali, a nisu svijesni da cemo jos jaci biti !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Levin i 123 gosta.