FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 14:10

SamoZeljo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
enobarca je napisao/la:neko je na ovoj temi pisao kako bi Hulk dobro dosao Barceloni i sl..e od toga nema nista, ode on u Zenit :D ...mislio sam da on ne bi isao za parama kad je odbio Celzi, ali izgleda da niasm bio u pravu.
Ma ne mora znaciti da je otisao za parama, nije ni Porto glup pa da ne uzme para za njega, ako je Zenit ponudio 50 miliona, dok Chelsea sigurno nije htio dati tolike pare. Nekada igrac ne odlucuje o svojoj buducnosti, nego jednostavno klub prihvati ili odbije ponudu.
Isto tako i igrac moze jednostavno prihvatiti ili odbiti ponudu. Da je on odbio Zenit, ostao bi u Portu! Niko ga ne moze otjerati ako on ne prihvati ponudu!
Znaci, birao je pare. Ko bi zbog neceg drugog igrao u Zenitu?
Nije bilo drugih ponuda, kako ne kontas? Covjek zelio da promijeni sredinu i rekao je da ce nakon Olimpijade znati gdje ce. Ovi jedini poslali zadovoljavajucu ponudu, liga bolja od Portugalske, covjek otisao i to je to. Sigurno je njemu Roman mogao istu platu da ponudi, ali Porto nije bio zadovoljan uslovima transfera. Klub odredjuje gdje ce igrac igrati, a ne sam igrac, igrac moze prihvatiti ili odbiti ugovor, ali ne moze on birati ko ce za njega ponuditi zadovoljavajucu cifru za Porto.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 14:22

Al sto lete u zimu :D
Trebalo bi malo i curicu da se ohladi tamo. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2012, 14:24

zizu1991 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Znaci, birao je pare. Ko bi zbog neceg drugog igrao u Zenitu?
Možda voli zimu :lol:
Sigurno da voli zimu. :lol: Dosadio mu ovaj celzijus. :lol:
Nista drugo ja ne vidim u Rusiji, osim para koje je dobio. Dobre su i Ruskinje ali toga ima svugdje, znaci nije ni to. :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 14:50

Svi zadovoljni - jedino predsjednik nesto nervozan. :)

http://sportsport.ba/ino_fudbal/rossol- ... ovor/87243" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 sep 2012, 14:55

bparena je napisao/la:Al sto lete u zimu :D
Curicu što ga meće Barci zadnjih 5 utakmica? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 sep 2012, 14:56

konacno da barca ima igraca veceg od jednog metra.. 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 14:57

T-MAC je napisao/la:konacno da barca ima igraca veceg od jednog metra.. 8-)
:lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2012, 14:58

Nisam znao da je tenise Rosol ujedno i predsjednik Barcelone. Jes' se uhljebio, jbt. :mrgreen: Dobija Nadala i u teniski, a vala i u fudbalskim mečevima. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 15:19

Toxicity je napisao/la:
bparena je napisao/la:Al sto lete u zimu :D
Curicu što ga meće Barci zadnjih 5 utakmica? :mrgreen:
:? oooooo moj Toxi - tek 5 tekmi .... nebi dalje..... ;)

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 04 sep 2012, 15:32

:mrgreen:

slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 sep 2012, 15:46

song se izgleda expresno uklopio u barcin sistem i bice izgleda dobro pojacanje, sto zbog njeg samog, sto zbog toga da ce i sergio sad imati konkurenciju opasnu i onda ce i on biti bolji vjerovatno

bilo bi dobro da tito isproba songa i na mjestu stopera jer i tu smo tanki, pa da bude onda back up za dvije pozicije

nisam nesto bio za njegova transfer, volio sam aggera da su doveli, al ajd, mozda i song donese puno dobra nasem klubu

sledecu utakmicu cekacemo desetak dana, gostujemo getafetu, opasno gostovanje i nezgodno, narocito zato sto dolazi poslije reprezentativnih obaveza, vidjeli smo kako je real kod njih fasovao, nasi moraju ozbiljno to shvatiti i upisati nova tri boda

naredno kolo idemo getafetu, dok real gostuje sevilji, dake nije nemoguce da ovih plus pet ide i na plus 7

igra nam nije nesto posebno, al tek je ovo i zagrijavanje, ne smijemo dozvoliti bezvezne kikseve kao prosle sezone i titula ce doci, domaci el classico ako dobijemo tad cemo vjerovatno napraviti ogromnu prednost u odnosu na real i lagano to drzati do kraja, oni ce platiti i danak teskoj grupi u ligi prvaka, tako da je situacija odlicna

samo jos da vilja podigne formu na neku solidnu razinu, da se niko od bitnih igraca ne povrijedi na duzi vremenski rok, i kompletan ovaj prvi dio sezone tamo do januara trebao bi biti mozda i odlucujuci u borbi za titulu primiere
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 04 sep 2012, 15:48

I ti si se kao uzivio, MI Barselona, idemo, dolaze nam... o **** te Lepa Breno...
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 sep 2012, 16:07

neo je napisao/la:
bparena je napisao/la:Song extra pojacanje.
Recite to navijacima Arsenala, po kojima ste trebali dovesti Diaby-a!
Ti si bas bolestan lik. Ali stvarno, idi se malo lijeciti nije dobro ovoliko spominjati Arsenal na temama koje nemaju veze sa Arsenalom.

Song je otjeran iz Arsenala. Ali ti to ne razumijes. Ocigledno da je Wengeru bio bolji Diaby nego Song. Inace bi Songa zadrzao a ovog drugog prodao. A ako je Wengeru bolji, zasto i meni ne bi bio? Medjutim, hajde da malo trolam i ispadam glup bolje to.
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 sep 2012, 16:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
neo je napisao/la:
bparena je napisao/la:Song extra pojacanje.
Recite to navijacima Arsenala, po kojima ste trebali dovesti Diaby-a!
Ti si bas bolestan lik. Ali stvarno, idi se malo lijeciti nije dobro ovoliko spominjati Arsenal na temama koje nemaju veze sa Arsenalom.

Song je otjeran iz Arsenala. Ali ti to ne razumijes. Ocigledno da je Wengeru bio bolji Diaby nego Song. Inace bi Songa zadrzao a ovog drugog prodao. A ako je Wengeru bolji, zasto i meni ne bi bio? Medjutim, hajde da malo trolam i ispadam glup bolje to.
ne vjerujem da ja diabi bio bolji vengeru, song je dokazano bolji igrac od diabija, vjerujem da bi venger prije prodao diabija nego songa da se radi o priblizno para, medjutim ponuda je dosla za songa, arsenal na toj poziciji ima prikladne zamjene, i covjek proda songa, ne moze prodati nekoga za koga nema ponude

u ovom transferu je bilo na obostrano zadovoljstvo i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 sep 2012, 16:37

Doživotni ugovor za Messija u Barceloni?

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell odlučio je da najboljem nogometašu svijeta Lionelu Messiju ponudi doživotni ugovor i na taj način se osigura od eventualnih ponuda bogatih klubova kao što su Manchester City, Paris Saint Germain ili Anži.

Kako prenosi dnevnik "As" Rosell je veoma zabrinut, uprkos Messijevim izjavama da je Barcelona njegov klub i da ne razmišlja o odlasku.

Prvi čovjek katalonskog kluba, kako se navodi, na ovaj način želi i da spriječi Messijevu ideju da posljednju profesionalnu sezonu odigra za argentinski Newell's Old Boys, u kojem je počeo karijeru.

Messijev sadašnji ugovor s Barcelonom važi do 2016. godine. Njegova godišnja plata je 10,5 miliona eura, a otkupna klauzula je 250 miliona.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 16:40

skeva je napisao/la:I ti si se kao uzivio, MI Barselona, idemo, dolaze nam... o **** te Lepa Breno...
Y.bi je (tu seljanku iz Brckog) sto se nas tice. Mi volimo nasu blaugranu...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 sep 2012, 17:02

bparena je napisao/la::? oooooo moj Toxi - tek 5 tekmi .... nebi dalje..... ;)
5 u nizu.. ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 sep 2012, 17:10

ne kontaju ljudi da kad nesto volis mozes se i poistovijetiti s tim, pa onda i govoriti mi, nasi, nese, moje itd

a sto se tice ovog dozivotnog ugovora za messija, to je glupost, odstetna klauzula je sasvim ok, ako neko ponudi 250 miliona i messi odluci da napusti klub koji ga je stvorio, onda ok neka ide,niko nije veci od kluba pa ni najveci igrac ikada, leo messi

mada sto se mene tice, ako messi zaista pozeli da ode nekuda, ako zeli pokazati recimo da i u engleskoj ili negdje drugo moze biti ubjedljivo najbolji igrac, zbog svih njegovih zasluga ja bi ga pustio ako je to njemu zaisa zelja, nek ode na posudbu dzaba sto se mene tice godinu dana da vidi kako je, ako se ne pozeli vracati u barcu, opet mu hvala za sve, nismo mi ko navijaci arsenala da pljujemo po ljudima koji su zaduzili klub, jedino odlazak u real bio bi supaluk, sve drugo po meni messiju bi se moglo oprostiti

ako ove sezone osvojimo ligu prvaka i ligu, sta ja znam, mozda bi bilo i zanimljivo da messi ode na posudbu negjde jednu godinu, da bude zanimljivije i njega vidjeti kako se dokazuje negdje, a i nama da pokazemo da je barca bolja od drugih i kad nema messija

ali sve su ovo samo price, messi 99 posto nece nikada nigdje otici
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2012, 17:12

Kakva crna posudba moj Romario :lol:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 sep 2012, 17:39

Romariooo je napisao/la:ne kontaju ljudi da kad nesto volis mozes se i poistovijetiti s tim, pa onda i govoriti mi, nasi, nese, moje itd

a sto se tice ovog dozivotnog ugovora za messija, to je glupost, odstetna klauzula je sasvim ok, ako neko ponudi 250 miliona i messi odluci da napusti klub koji ga je stvorio, onda ok neka ide,niko nije veci od kluba pa ni najveci igrac ikada, leo messi

mada sto se mene tice, ako messi zaista pozeli da ode nekuda, ako zeli pokazati recimo da i u engleskoj ili negdje drugo moze biti ubjedljivo najbolji igrac, zbog svih njegovih zasluga ja bi ga pustio ako je to njemu zaisa zelja, nek ode na posudbu dzaba sto se mene tice godinu dana da vidi kako je, ako se ne pozeli vracati u barcu, opet mu hvala za sve, nismo mi ko navijaci arsenala da pljujemo po ljudima koji su zaduzili klub, jedino odlazak u real bio bi supaluk, sve drugo po meni messiju bi se moglo oprostiti

ako ove sezone osvojimo ligu prvaka i ligu, sta ja znam, mozda bi bilo i zanimljivo da messi ode na posudbu negjde jednu godinu, da bude zanimljivije i njega vidjeti kako se dokazuje negdje, a i nama da pokazemo da je barca bolja od drugih i kad nema messija

ali sve su ovo samo price, messi 99 posto nece nikada nigdje otici
Ali ga i ti znaš izvaliti, do jaja :mrgreen: :D
Gdje ces Messia posuđivati na godinu dana :lol: :lol: na kaljenje u Totenhem :mrgreen: hajd dobro, nebitno hahah

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.