FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 03 sep 2012, 10:51

neo je napisao/la:Svasta :) Bijela majica bliza, a stopala skoro u ravni, s tim da je od igraca u bijeloj maijic par cenata iza (dalje) :) Pogledaj malo bolje, izgleda mroas ocnom!
EDIT: sada ja uvidjeh da ti gledas igraca pod brojem 1, nije to druze, zezno si se, moras gledai ovog oznacenog sa 2..
Haj nema veze, naucit ces ti :)

slika
koji si ti pacijent cojce ,pa samoim tim sto si uveco sliku jos je ocitija situacija ,rame, glava i dio grudnog kosa su ocito ispred adrianovog .Jos si smjesniji sto nesto ovo linijama obiljezajes a nidje veze :lol: ,vidis ti pod kojim uglom je ova slika snimljena a ti je obiljezajes ko da je tacno u liniji :lol: :lol: :lol:
obiljezio lik kako njemu godi :lol:

edit: procitaj pacijentu malo i madridske as i marcu o ponistenom golu valencije gdje se oba njihova strucnjaka slazu da je bio offside ccc i da je dobro postupio sudija ,svi vide offside samo ti nesh bezze pricas i smaras nas ovdje bezze

as : Gol bien anulado a Víctor Ruiz en el Camp Nou ( opravdano ponisten gol vitora ruiza na nou campu )

marca :Hay fuera de juego de Víctor Ruiz en el gol anulado al Valencia (bila je nedozoljena pozicija victora ruiza ...)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 03 sep 2012, 13:07

Statistika Alexa Songa protiv Valensije:

slika

Pasovi: 61/67
Osvojene lopte: 5
Izgubljene lopte: 0
Prekršaji: 2

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 13:20

Song extra pojacanje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 13:41

bparena je napisao/la:Song extra pojacanje.
Recite to navijacima Arsenala, po kojima ste trebali dovesti Diaby-a!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 13:42

neo je napisao/la:
Nekidan pročitah da je Song bio samo Diaby-ev backup :lol: :mrgreen: . Naravno, Pajuga je autor. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 14:26

neo je napisao/la:
Ne govore sa nama ovi navijaci s ostrva. Ko da smo mi krivi sto im Blaugrana redovno ponizava klubove. Jedino ovi Chelzijevi se tu i tamo ohrabre. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 sep 2012, 14:27

bparena je napisao/la:
neo je napisao/la:
Ne govore sa nama ovi navijaci s ostrva. Ko da smo mi krivi sto im Blaugrana redovno ponizava klubove. Jedino ovi Chelzijevi se tu i tamo ohrabre. :D
tu i tamo ohrabre - u prevodu daju vam po 2 komada s igračem manje na kamp kućici :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 sep 2012, 16:27

19Tuzla87 je napisao/la:Statistika Alexa Songa protiv Valensije:

Pasovi: 61/67
Osvojene lopte: 5
Izgubljene lopte: 0
Prekršaji: 2
Ne znam za vas ali ja nisam zapazio niti jedan njegov pogresan pas sinoc. :mrgreen: Moglo bi se reci fantasticna utakmica da par puta nije zalutao naprijed i ostavio dosta prostora igracima Valencije, na tome mora malo poraditi.

Uglavnom zdravo je za ekipu je da Busi ima konkurenciju, opustio se malo u zadnje vrijeme.

I da, moram pohvaliti Adriana. I da nije dao gol mora mu se priznati da je fantasticno odigrao. ;)
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 16:32

xaviesta je napisao/la:I da, moram pohvaliti Adriana. I da nije dao gol mora mu se priznati da je fantasticno odigrao. ;)
Da, da, bio je najveća prijetnja po gol Valencie. :mrgreen:
A i najviše se trudio, baš mu je stalo da se iskupi za onaj crveni. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 16:34

@Genghis
bas tako - al samo Celzi. Ostalo talašika...... :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 17:03

slika

Evo malo Doktora fudbala na djelu :mrgreen: moj Guardado, gdje si ti poš'o :lol:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 20:25

[youtube][/youtube]

Pjesmica Songonja protiv Valencie. Pa sasvim dobar nastup, s obzirom da mu je ovo prvih 90 minuta u dresu Barce.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 sep 2012, 20:44

Samo polako, rekao sam ja da će ovo biti strašno pojačanje za Barcu...za razliku od nekih forumaša.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 sep 2012, 20:49

neko je na ovoj temi pisao kako bi Hulk dobro dosao Barceloni i sl..e od toga nema nista, ode on u Zenit :D ...mislio sam da on ne bi isao za parama kad je odbio Celzi, ali izgleda da niasm bio u pravu.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 sep 2012, 22:04

Još jedna pobjeda nakon sudijske pogreške.

Krenuli ste Realovim putem iz prošle sezone.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 22:25

enobarca je napisao/la:neko je na ovoj temi pisao kako bi Hulk dobro dosao Barceloni i sl..e od toga nema nista, ode on u Zenit :D ...mislio sam da on ne bi isao za parama kad je odbio Celzi, ali izgleda da niasm bio u pravu.
Ma ne mora znaciti da je otisao za parama, nije ni Porto glup pa da ne uzme para za njega, ako je Zenit ponudio 50 miliona, dok Chelsea sigurno nije htio dati tolike pare. Nekada igrac ne odlucuje o svojoj buducnosti, nego jednostavno klub prihvati ili odbije ponudu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2012, 08:50

Inače, u Barceloni bi igrao za 700 maraka + topli obrok. :mrgreen:
Ruska liga > Superliga, tako da ovaj odlazak Hulka znači napredak u karijeri. Ok, možda će igrati po hladnoći i proklinjati samog sebe što je došao, al' sigurno da je to ipak napredak. Dok u prvenstvu Portugala imaš 2 i po' ozbiljna protivnika, u Rusiji je to druga priča. Da ne spominjem činjenicu kako i Zenit igra Ligu Prvaka. :D
Eh, druga stvar je da l' bi Chelsea i(li) Barcelona izdvojili 50 miliona Eura za njega. Moje mišljenje je da ne bi, posebno Barcelona koja se opekla sa Ibrahimovićem kada su ti 50+ milionski transferi u pitanju. Abramovicha, s druge strane, boli ona stvar. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 13:36

Hajd bar se Hulk apsolviro. Nego sta da radimo za odbranu. Pjesma (Song) se uklopila ali sta dalje ?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2012, 14:06

adriano_leite je napisao/la:
enobarca je napisao/la:neko je na ovoj temi pisao kako bi Hulk dobro dosao Barceloni i sl..e od toga nema nista, ode on u Zenit :D ...mislio sam da on ne bi isao za parama kad je odbio Celzi, ali izgleda da niasm bio u pravu.
Ma ne mora znaciti da je otisao za parama, nije ni Porto glup pa da ne uzme para za njega, ako je Zenit ponudio 50 miliona, dok Chelsea sigurno nije htio dati tolike pare. Nekada igrac ne odlucuje o svojoj buducnosti, nego jednostavno klub prihvati ili odbije ponudu.
Isto tako i igrac moze jednostavno prihvatiti ili odbiti ponudu. Da je on odbio Zenit, ostao bi u Portu! Niko ga ne moze otjerati ako on ne prihvati ponudu!
Znaci, birao je pare. Ko bi zbog neceg drugog igrao u Zenitu?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 14:07

SamoZeljo je napisao/la: Znaci, birao je pare. Ko bi zbog neceg drugog igrao u Zenitu?
Možda voli zimu :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.