Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

don_burza
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la don_burza » 04 sep 2012, 12:01

Stvarno su ovi iz Avaza smecari teski
Thomas Müller - Fußballgott

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 12:02

Sve gore od goreg :lol:

doduse i ja sam kada je Wayne rekao "I'm sick and I want to leave Manchester United" ponadao se da bi mogao doci u Madrid..
al sam bio realan i znao da nema od toga nista..
kao i u ovom slucaju..

Havaz nesto pise a Jose prije mjesec produzio do 2016.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 04 sep 2012, 12:03

don_burza je napisao/la:Stvarno su ovi iz Avaza smecari teski
Kakve veze ima Avaz, nije Avaz autor clanka, Avaz samo copy paste

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 sep 2012, 12:06

ZOI84 je napisao/la:
sa ovim gore "NASTAVLJA SE SAGA O NAJVEĆEM PLAČLJIVKU DANAŠNJICE"
Thomas Müller - Fußballgott

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 12:12

Da mi je znati sta muci ovu curicu Ronaldu. :cry:

Boze dragi kakvih ljudi ima, sto rece onaj iz Barcelone "Ima sve sto zivot moze da ponudi a on nesretan", a koliko je nesretnih u pravom smislu rijeci, gladnih, ljudi bez krova nad glavom ...itd. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 04 sep 2012, 12:19

don_burza je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
sa ovim gore "NASTAVLJA SE SAGA O NAJVEĆEM PLAČLJIVKU DANAŠNJICE"
Upravu su. Stvarno pretjeruje, Bog mu je dao sve, a on tužan, pa je li javno to morao reci, kad jeste, onda nek trpi posljedice.Kao da drugi igraci nemaju i nisu imali problema, pa se niko javno ne žali. Ok, savršen si grac, ali brate mili bilo ih je i prije tebe i bice ih još. Trebao bi malo biti zahvalan zivotu i sreci koju ti je Bog pružio. Istina on puno i radi, ali rade i drugi ljudi, pa nisu placeni nikako za svoj rad. Dakle imas sve materijalno, zdravlje, e pa sta hoceš još, naravno da ce izazvati gnjev ljudi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 12:25

ZOI84 je napisao/la: Upravu su. Stvarno pretjeruje, Bog mu je dao sve, a on tužan, pa je li javno to morao reci, kad jeste, onda nek trpi posljedice.Kao da drugi igraci nemaju i nisu imali problema, pa se niko javno ne žali. Ok, savršen si grac, ali brate mili bilo ih je i prije tebe i bice ih još. Trebao bi malo biti zahvalan zivotu i sreci koju ti je Bog pružio. Istina on puno i radi, ali rade i drugi ljudi, pa nisu placeni nikako za svoj rad. Dakle imas sve materijalno, zdravlje, e pa sta hoceš još, naravno da ce izazvati gnjev ljudi
Hirurzi i doktori zavrse 5 godina prejebenog fakulteta, nakon toga specijalizacije itd. i spasavaju svaki dan zivote, pomazu ljudima, operisu ljude i vracaju osmjehe na lice, a ni blizu nisu placeni kao ovi danasnji fudbaleri. Jos se ovaj nadje pametan da place javno. Ubij se ako ti sta smeta jado jadni. Takve ljude ni 10 miliona sedmicno ne moze zadovoljiti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 sep 2012, 12:32

Lista najplaćenijih nogometaša, (jedan Conca zarađuje više od Messia i CR-a :roll: ), trebali bi zadnja dva sa liste biti na prva dva mjesta, jer su to zaslužili ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 12:40

Pa mozda je i to razlog - cuj Eto 20 a CR7 10 mil. :shock:

p.s. a Balkan pun gladnih. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 04 sep 2012, 12:45

madridist je napisao/la:tyler sto mu gromova pa jednom se požalio od kad je došao i odma prodaja,bolje ga imat u ekipi nego 50 nekih koji šute :lol:
Pa na sta se ima zalit?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 sep 2012, 12:46

adriano_leite je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: Upravu su. Stvarno pretjeruje, Bog mu je dao sve, a on tužan, pa je li javno to morao reci, kad jeste, onda nek trpi posljedice.Kao da drugi igraci nemaju i nisu imali problema, pa se niko javno ne žali. Ok, savršen si grac, ali brate mili bilo ih je i prije tebe i bice ih još. Trebao bi malo biti zahvalan zivotu i sreci koju ti je Bog pružio. Istina on puno i radi, ali rade i drugi ljudi, pa nisu placeni nikako za svoj rad. Dakle imas sve materijalno, zdravlje, e pa sta hoceš još, naravno da ce izazvati gnjev ljudi
Hirurzi i doktori zavrse 5 godina prejebenog fakulteta, nakon toga specijalizacije itd. i spasavaju svaki dan zivote, pomazu ljudima, operisu ljude i vracaju osmjehe na lice, a ni blizu nisu placeni kao ovi danasnji fudbaleri. Jos se ovaj nadje pametan da place javno. Ubij se ako ti sta smeta jado jadni. Takve ljude ni 10 miliona sedmicno ne moze zadovoljiti.
Lakse je postat hirurg nego top 3 igrac svijeta. :D
Al ebaji ga.. Nek ljudi uzivaju u parama kad mi ne mozemo :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 12:47

Nije ni cudo sto je fudbal otisao u vraga, kad pojedinici sedmicno dobiju vrijednost honorara kao neko platu za par godina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 04 sep 2012, 12:49

Oj kako ste smiješni sa tim pričama o sirotinji na Balkanu, o doktorima koji spašavaju živote a imaju manja primanja... :lol: :lol: :lol:

Msm, uredu, situacija s novcem i sistem vrijednosti su stvarno otišli u pm, ali ovo?! :lol:

Pa, eto vi bi se kao bunili da vam neko da tolike pare da igrate fudbal. Eto vi bi kao rekli da vam je to puno, da vam se smanji plata, jer tobože nije fer prema sirotinji Balkana.

Dajte molim vas...baš bi vama bilo na pameti da se solidarišete sa sirotinjom na Balkanu. :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 12:51

Topiče, vrati se :cry: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 04 sep 2012, 12:52

raul-zakon je napisao/la:Oj kako ste smiješni sa tim pričama o sirotinji na Balkanu, o doktorima koji spašavaju živote a imaju manja primanja... :lol: :lol: :lol:

Msm, uredu, situacija s novcem i sistem vrijednosti su stvarno otišli u pm, ali ovo?! :lol:

Pa, eto vi bi se kao bunili da vam neko da tolike pare da igrate fudbal. Eto vi bi kao rekli da vam je to puno, da vam se smanji plata, jer tobože nije fer prema sirotinji Balkana.

Dajte molim vas...baš bi vama bilo na pameti da se solidarišete sa sirotinjom na Balkanu. :roll:
Jedini u ovoj prici je smijesan Ronaldo kojem se ruga cijela planeta.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 sep 2012, 12:54

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 12:56

raul-zakon je napisao/la:Oj kako ste smiješni sa tim pričama o sirotinji na Balkanu, o doktorima koji spašavaju živote a imaju manja primanja... :lol: :lol: :lol:

Nisi shvatio poentu druze. Poenta je da je sistem vrijednosti otisao u qrac. Nisu krivi za takvu situaciju fudbaleri, nego ukupno drustvo. Zasto su ovi danas bolji od Maradone, Pelea i ostalih pa da dobijaju tolike pare? Pa klocevi od igraca idu iz kluba u klub za par miliona eura, a nekada je milion eura bilo nesto veliko. Sada tim potrosi 100 miliona na 2 pojacanja, pa jbt zemlja gdje je to normalno?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 04 sep 2012, 13:00

ZOI84 je napisao/la:

Jedini u ovoj prici je smijesan Ronaldo kojem se ruga cijela planeta.
Jeste jarane, to se slžem.

Al' hajd budi realan, bi li se ti sjetio reći: neću ja toliku platu, ne zaslužujem je. Ja samo šutam loptu i imam milione, a hirurzi spašavaju živote i imaju 1500KM. Dajte meni 1000 KM i meni dosta.

Ovo je sad možda malo ugrubo, ali čitajući pojedince, stiće se dojam da bi bili zadovoljni jedino da Ronaldo(ili još neki) to kaže. ;)

@adriano

To je tvoja poenta, i s tim se slažem, ali većina ovdje krivi ISKLJUČIVO Ronalda i igrače, a ne sistem vrijednosti.

Kako drugačije objasniti komentare tipa: "Šta sad hoće, ima ptičijeg mlijeka i opet se buni yebo mu pas mater"? ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2012, 13:08

But what could be the problem? Here are several possibilities...

-Marcelo accidentally called him "Leo."
-Xabi Alonso said that "anyone who doesn't watch Breaking Bad is an idiot" and Cristiano does not watch Breaking Bad.
-Seeing Iker Casillas cry so many times has made him depressed.
-He's worried that if Kaka leaves, they won't be able to hang out on Real Madrid Resort Island together.
-He just found out that Kaka doesn't really exist and he is the only one who can see him.
-Luka Modric's physical appearance is upsetting to him.
-He got really freaked out by Michael Essien calling Jose Mourinho "daddy."
-Karim Benzema asked if his girlfriend, Irina Shayk, will leave him for Andres Iniesta now.
-Jose Callejon said that Jose Callejon has the best hair on the team and didn't realize Cristiano was standing right behind him the whole time.
-Ricardo Carvalho being tossed aside like a dead gold fish that is still very much alive.
-The rest of the team keeps asking him why he's nice to Fabio Coentrao and they all roll their eyes when he says they're friends.
-Sergio Ramos said something Sergio Ramosy.
-Sergio Ramos offered to kick his favorite ball to him from across the training pitch, but ended up kicking it into the ocean instead.
-Sergio Ramos ate the sandwich his mom packed him for lunch 16 days in a row.
-Sergio Ramos accidentally erased all the songs on his iPod.
-Sergio Ramos accidentally adopted his son and renamed him "Herman Jr."
-Sergio Ramos.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 13:11

Raul_64 je napisao/la: -Jose Callejon said that Jose Callejon has the best hair on the team and didn't realize Cristiano was standing right behind him the whole time.
:lol: :lol: :lol: jašta, ima li još ko neki razlog zašto je on depresivan ? :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.