FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 03 sep 2012, 23:58

U napadu, ko i u drugim dijelovima tima kod nas nema zime.
Al ev napad, tu imamo uz Gomeza, Mandžu sad koji može par godina igrat, znači obojica su za duže staze, obojica imaju kvalitet. Pizarro je jedno prelazno rješenje, ova sezona plus eventualno još jedna, vrlo moguće da će bar 2 tu ostat. Eh onda imamo Petersena koji je na posudbi u Werderu, on nije definitvno za bacit, to sam govorio već prije, Jupp njemu pravu šansu nije dao, a ev momak već pokazuje da bi u Werderu mogao super sezonu imat. Ja mislim da njega trebamo vratit i onda ćemo vidjet dalje, momak uz pravu šansu može baš igračina biti.
E sad dal će narednog ljeta biti bombi zavisi od ove sezone, o različitim faktorima, ne treba se pretjerano rasipat ak sezona bude dobra. A ovaj prelazni rok me toliko zadovoljio, pa to je čudo jedno...... ;) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 04 sep 2012, 00:04

effe_sa je napisao/la:mamo Petersena koji je na posudbi u Werderu, on nije definitvno za bacit

Mislim da se on više neće vraćati u klub! Meni nije jasno zašto te iste godine kada je doveden i Petersen nismo klapili André Schürrle-a. Jes da je bio skuplji (6-7 milja ako se ne varam) al bio bi riješenje za duže staze.
Zadnja izmjena: libje, dana/u 04 sep 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 sep 2012, 00:04

effe_sa je napisao/la: A ovaj prelazni rok me toliko zadovoljio, pa to je čudo jedno...... ;) :)
Visestruko podrzavam :D
Ja u cijeloj prici oko transfera sam bio nezadovoljan u vezi Mandzukica, ali moram priznati da sam promijenio misljenje.. Definitivno!
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 04 sep 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Klare

Post Postao/la Klare » 04 sep 2012, 00:05

libje je napisao/la:Pa naravno ako ti ti golovi na kraju donesu 3 X 2 mjesto.
Da naravno, i Gomez je izraziti krivac za ta druga mjesta. :roll:
Koje smeće, koji otrovi, koje neznanje, kakve gluposti se pišu prethodnih stranica, zar je moguće?

Pojedini misle da njihova logika radi 3 koraka ispred drugih, pojedini su 'pak ubijeđeni da su rođeni 10 godina ranije, a ovi treći, eh za njih nemam riječi. :mrgreen:

A evo sada mi je i nekultura pripisana :D , oh, oh šta se radi, šta se radi.

Koji laici :o (ne, nisam iznenađen :D ), no šta da se radi, šta da se radi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 sep 2012, 00:05

Tweeds_10 je napisao/la:za martineza ste imali pol poziciju, niko ga od velikih klubova nije trazio. .a jos ste i pri tome ponudili i 40 mil :lol:

bayern nema tu moc da se natjece s klubovima iz engleske i spanije, donekle i italije(samo sto ove financije hebu :mrgreen: ). da je chelsea ili manu bio in za martineza i da je ponudio 40 mil, vec bi bio u londonu, ili manchesteru. ;)

to je fakat.

Čuj Bayern nema financijsku moć. :lol:

Koliko znam Barcelona i City su bili zainteresovani za Martineza, prvi ga nisu doveli jer im je bio previše skup a drugi su dobili šut kartu od Martineza.

libje je napisao/la:@effe_sa zadnji tvoj post potpisuje.
Mi smo se ovdje zakačili za Falca-a al ima još dosta napadača koji bi se mogli dovest i za manje para.
Recimo Suarez (Liverpool), Higuain (Real), recimo i Rooney jer sam pročitao da bi ga Ferguson dao za 40 milja sad eura ili funti to ne znam!
Znači tržište je ogromno a mi imamo lovu! Pa samo sa proširenjem stadiona za 3000 gledalaca namakli smo godišnju plaću Kroosa ili Mullera.

Higuain- čovjek koji je u stanju fuliti sve živo u prevodu prosjek od igrača.
Suarez - jedina njegova vrlina je padanje u i oko šesnesterca.
Rooney - mora da se šališ.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 sep 2012, 00:07

libje je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:mamo Petersena koji je na posudbi u Werderu, on nije definitvno za bacit

Mislim da se on više neće vraćati u klub!
Za sad je na posudbi, tako da će se vratit sigurno, samo dal će ostat to će uprava procijenit. Potencijala momak ima, šteta što ne dobi više prilike prošle sezone, ali dobro će mu boravak u Werderu doći i vjerujem da bi od njega mogao postat ozbiljan napadač.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 04 sep 2012, 00:21

Klare je napisao/la: libje je napisao/la:Pa naravno ako ti ti golovi na kraju donesu 3 X 2 mjesto.

Da naravno, i Gomez je izraziti krivac za ta druga mjesta. :roll:
Koje smeće, koji otrovi, koje neznanje, kakve gluposti se pišu prethodnih stranica, zar je moguće?

Pojedini misle da njihova logika radi 3 koraka ispred drugih, pojedini su 'pak ubijeđeni da su rođeni 10 godina ranije, a ovi treći, eh za njih nemam riječi. :mrgreen:

A evo sada mi je i nekultura pripisana :D , oh, oh šta se radi, šta se radi.

Koji laici :o (ne, nisam iznenađen :D ), no šta da se radi, šta da se radi.
Meni je jako drago da na ovom forumu ima stručnjaka kao što si ti!!! Toliko sam prosvijetljen ovim tvojim postom da ne znam kako ću spavati od uzbuđenja.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 sep 2012, 00:23

Ufff steta,zakasnio sam na ove postove padobranaca. Od raznih zabara, njemaca koji citav zivot u njemackoj a nezz glavni grad njemacke i slicnih...
Sad je malo i kasno da se ukljucujem,ali mogu dodati par stvari.

Bayern ima para da dovede kojeg god hoces igraca i bayern se moze nosit sa unitedom,barcom,chelseaem i sl. Ne moze sa PSG City, Real...
Talijanske klubove necu porediti sa nasom MASINERIJOM!!!
Ali Bayern ne zeli platiti 40miliona za recimo Falcaa,ali ce to Chelsea uradit il PSG. Barca je ove godine imala oko nekih 50milki za transfere,tako da nije bilo sansi da oni dovedu Martineza!!!
Trebate razlikovati dva pojma, imati finansijsku moc da dovedes igraca (BAYERN je ima) i zelju igraca da igra za Bayern ili neki drugi klub....

Kao sto neko rece,nama nije problem platiti Modrica da dodje nama,al on ne zeli igrat u Bayernu,kada tu Real pokuca, slicno je i sa Barcom!
Ali kada pokuca jedan city ili psg,bayern je u prednosti,city i psg hoce ponudit vise para i bolji ugovor,hvala bogu i dan danas ima razumnih igraca,koji znaju sta im jedan city i psg nude,a sta Bayern!!!

Mogao bih sad u nedogled pisati,ali necu,ljepse je citati ove bombe padobranaca!!!

@anton
svaka cast za post,ti si bio pokretac ove rasprave izgleda!!!
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 sep 2012, 00:53

Ovoliki broj provokatora na temi naseg Bayerna ne pamtim.

Zasto je ovim kvazi strucnjacima Martinez trn u oku? Svi se cude kako je Bayern pljunuo 40mil.Vrhunac vecerasnje rasprave je bio kada je neki tamo napisao da je samo Bayern zelio Martineza?!

Drugovi moji bavarci pustite ih neka pljuju i pisu sta hoce,nebitni su.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2012, 08:23

Treba biti realan i reći da je Mancinijev prvi izbor bio DDR (De Rossi). Eh, kada se Roma predomišljala oko tog transfera (sve dok sam DDR nije rekao da nema namjeru ići iz Rima), onda je logično što je Javi Martinez preskup za Mancinija. Ipak je DDR svjetska klasa, sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) zadnji vezni na dunjaluku. :D Martinez to još uvijek nije. Al', ima sve preduslove da to postane. Član je reprezentacije koja hara evropskim i svjetskim fudbalom (ok, nije u prvih 11), produkt je jedne od najboljih fudbalskih škola u Španiji, ima usađen pobjednički mentalitet, igra na (barem) 2 pozicije...Jednostavno, ima sve ono što vrhunskog fudbalera čini vrhunskim.

Bayern je, nakon Robbena, doveo zvučno ime i osobu koja predstavlja nešto u svijetu fudbala (čast Mandžukiću i ostalim, al' oni nisu vruća roba). Igrač kojeg traže City, Barcelona (preskup im je bio, jer ga Bilbao nije htio za te pare pustiti u španski klub) i Real mora da je dobar. 8-)
proFCB je napisao/la:imati finansijsku moc da dovedes igraca (BAYERN je ima) i zelju igraca da igra za Bayern ili neki drugi klub
Bayern ima para da dovede i Messija, al' problem je upravo u ovom boldovanom dijelu posta. Niko ne spori (nit' ima pravo na to) da je Bayern veliki klub, al' kada te zovu Barcelona i Real, jednostavno taj poziv ne odbijaš. Modrić je mogao birati Chelsea i United, al' nije bojkotovao treninge dok se nije umiješao veliki Real. Cesc i Mascherano su se odrekli dijela kolača kako bi zaigrali tamo. Jednostavno, to je tako.

Bundesligaški klubovi posluju zdravo i upravo iz tog razloga neće biti dolazaka velikih zvijezda (hoće onih na zalasku karijere). S druge strane, u Engleskoj to nikoga ne interesuje jer se može potrošiti 200 miliona samo da bi dokazao bjelosvjetskoj javnosti da imaš te pare. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 sep 2012, 10:03

@monolog
To sam i ja pokusao da objasnim,ali nisam bio toliko vjest sa rijecima!!!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 sep 2012, 10:06

tuna83 je napisao/la:Pa kako neko može tvrditi da će Gomeza izvuči raspoloženost ostatka ekipe, a da se ta ista stvar ne može primjeniti na Manđu?
kako da ti objasnim kad nemas kapaciteta da to shvatis?
pazi, ne mislim ja da si ti glup, naprotiv. problem je sto si ti toliko zaljubljen u gomeza da nis drugo ne vidis i ne zelis da vidis. ono sto napisah ne mozemo preslikati na mandzu jer momak ima tehniku o kojoj gomez moze samo da sanja. kad si ti vidio gomu da se izvlaci na krilo da bi asistiro nekom saigracu?
hoce l neko bit fin ppa da nam kaze u koliko je golova ucestvovo mandzukic?
ovdje zavrsavam svaku diskusiju s tobom jer si nam fino objasnio sta za tebe znaci gomo i koliko si zaljubljen u njega(mislis zaljubljen u njegovu igru, ili?)
effe_sa je napisao/la:Et okrenuh se protiv Ante, valjda onaj otrov prestao djelovat (doduše ti si imao te insinuacije da me barba Antun otrovao nečim, dal vodom ili nekom vrstom ribe više ne znam :lol: :lol: ).
sihiri bolan, sihiri :lol:
ostatak teksta moram pohvaliti i reci da mu ne fali nis´.
effe_sa je napisao/la:Npr. Man. City je najvjerovatnije htio Martineza
hej, heeejjjj, hos da ja tebi zakljucim jedinicu iz opstenarodne bayernologije :lol: ?
jesi li gledao onaj intervju? ako jesi, sigurno nisi detaljno. da si malo bolje slusao cuo bi martina kada je rekao da je odbio siti.
Za Robbena su bili npr. zainteresovani drugi klubovi
najglasniji su bili njegovi talijani.
nemoj da krenem te ispitivat njemački jezik, geografiju, kulturu
:lol: ono, dos´o si na temu, cek da te prvo malo propitam :lol:
žibje je napisao/la:....................Falcao........................
...Ribery............................Robben.....
.............Švajni.......Kroos..................
...................Martinez......................
..Alaba......Dante.....Badstuber.......Lahm.
......................Neuer.......................
ffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
prekucali bi bundesku, a bome i ligu prvaka.
effe_sa je napisao/la:Ja npr nikad ne bi pustio iz naših redova Mullera, Riberyja , Badstubera, Neuera.
maj men, maj men 8-)
inace, jos jedan odlican post.
ps.
vegash lash, vis ti ove danasnje omladine, nikog ne postuju :x
poderase te ko fudbalku :lol:
cuti ba, bolje je vikati jes, jes, nego fasovat :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 sep 2012, 10:17

secer je napisao/la: kako da ti objasnim kad nemas kapaciteta da to shvatis?
pazi, ne mislim ja da si ti glup, naprotiv. problem je sto si ti toliko zaljubljen u gomeza da nis drugo ne vidis i ne zelis da vidis. ono sto napisah ne mozemo preslikati na mandzu jer momak ima tehniku o kojoj gomez moze samo da sanja. kad si ti vidio gomu da se izvlaci na krilo da bi asistiro nekom saigracu?
hoce l neko bit fin ppa da nam kaze u koliko je golova ucestvovo mandzukic?
ovdje zavrsavam svaku diskusiju s tobom jer si nam fino objasnio sta za tebe znaci gomo i koliko si zaljubljen u njega(mislis zaljubljen u njegovu igru, ili?)
Samo zašto ti nećeš shvatiti, da Bayern može dobivati utakmice sa GManđom u ekipi bez Manđine dobre igre, ergo, ako Gomezu možeš prikovat da će se utakmice nekada dobivati bez da on bude dobar, da tako kažem, zašto se ta ista stvar ne može primjeniti na Manđu?

To su ta dvostruka mjerila koja meni smetaju. Inače meni se bljuje kad mi se igrač izvlači na krilo. Znao je tako jedno vrijeme i Gomez kod nas igrati i ja sam pizdio, jer ne želim da to radi!!! I to pogotovo ne paše Bayernu ako nema Mullera u ekipi i kada su na krilima Robben i Ribery te Kroos iza špice. Poanta je da kad se Manđa izvuče na to famozno krilo ako Mullera nema u sredini, od toga nema nikakve koristi, moraš u toj situaciji imati igrača u ekipi koji će popuniti poziciju špice i zato to jedino ili ti najbolje funkcionira sa Mullerom.

Kad bi neko pogledao prvih 25 minuta utakmice protiv Stuttgarta, pito bi se o ćem ti pričaš. E sad kad mi igramo bolje onda nije problem, no Gomez je morao davati golove kada smo mi igrali čitavu utakmicu onako kako smo igrali protiv Stuttgarta prvih 25 minuta. Ok ti meni predbacuješ moju zaljubljenost u Gomeza, ali meni je fascinantno koliko si ti čorav da ne vidiš što on radi i koje su Bayernove prednosti kad on igra.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 sep 2012, 10:27

nema tu dobra il losa igra - govorimo o tehnickoj limitiranosti jednog igrac koji nije u stanju pomoc svojoj ekipi.
razlika izmedju njih je ta sto mandzo suradjuje sa saigracima i mnoge od njih gura u prvi plan. dakle, bayo je posto nepredvidljiv. mandzo se podredjuje ekipi i cini da ista bude jos jaca, dok je gomez ta sorta kojoj moras podredit kompletnu ekipu da ga hrani loptama kako bi mrcina funkcionisala.
cekaj, hejnkes ga gura dvi godine i nist. gaal ga je drzo na klupi i uzeo ligu i kup.
lud li je gaal, hah :roll:

teb se bljuje, teb se bljuje :roll:
bolan, furtu i stutgartu zabismo deset komada, a teb se bljuje :roll:
haj, sad je stvarno dosta.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 sep 2012, 10:33

secer je napisao/la:nema tu dobra il losa igra - govorimo o tehnickoj limitiranosti jednog igrac koji nije u stanju pomoc svojoj ekipi.
razlika izmedju njih je ta sto mandzo suradjuje sa saigracima i mnoge od njih gura u prvi plan. dakle, bayo je posto nepredvidljiv. mandzo se podredjuje ekipi i cini da ista bude jos jaca, dok je gomez ta sorta kojoj moras podredit kompletnu ekipu da ga hrani loptama kako bi mrcina funkcionisala.
cekaj, hejnkes ga gura dvi godine i nist. gaal ga je drzo na klupi i uzeo ligu i kup.
lud li je gaal, hah :roll:

teb se bljuje, teb se bljuje :roll:
bolan, furtu i stutgartu zabismo deset komada, a teb se bljuje :roll:
haj, sad je stvarno dosta.
Bljuje mi se zbog drugih razloga, a jedan od njih je predbacivanje da je Gomez kriv što mi nismo uzeli kantu! :lol: Pa nije Gomez kriv što smo primili gol nakon vodstva u Finalu, nit je Gomez kriv što nismo osvojili LIgut itd. Kad se krene tim putem svaka ozbiljna rasprava za mene je bezpredmetna i ne mogu vjeovati da u ovoj situaciji di su nam je u sve 4 tekme falilo par prvotimaca, MANĐA najzaslužniji što nam je igra tako dobro.

Pa zar toliko daleko seže ljudska glupost? :? Ti kao da nisi vidio neko razaranje određenog kluba dok je Gomez bio u prvih 11. Pa baš sa Gomezom u ekipi smo prošle sezone imali onaj famozni niz kad Neuer nije primio gol PK i opet nismo osvojili ligu...

Prošle godine ako je neko podbacio to je bio Schweini i Robben te nam je momčad ili kadar bio pretanak i zato smo podbacili i nismo uzeli niti jednu titulu, a ne zbog Gomeza! :evil:

Znači ti tvrdiš da kao će nam Gomez igrati mi nećemo pobjeđivati niti ćemo išta osvojiti? :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 sep 2012, 10:48

haj, dosta te je vise, pocinjes umarat.
te i slicne gluposti ostavi za rasprave na pdf ´serie a´

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 sep 2012, 11:14

Monolog je napisao/la:
Bayern ima para da dovede i Messija, al' problem je upravo u ovom boldovanom dijelu posta. Niko ne spori (nit' ima pravo na to) da je Bayern veliki klub, al' kada te zovu Barcelona i Real, jednostavno taj poziv ne odbijaš. Modrić je mogao birati Chelsea i United, al' nije bojkotovao treninge dok se nije umiješao veliki Real. Cesc i Mascherano su se odrekli dijela kolača kako bi zaigrali tamo. Jednostavno, to je tako.
Dobro što se Messija tiče, za njega i nema pare.... :) Razlog je prost, za Messija bi trebalo izdvojit preko 100 miliona eura plus plata i vjerovatno bi nagomilavanjem svih tih troškova i Bayern otišao u dugove. :)
Kad govorimo koga je nerealno dovest u Bayern, onda su to uz Messija još igrači poput Ronalda, Inieste, Xavija....To je ta kategorija. Kao prvo ove igrače njihovi klubovi ne bi ni prodavali, pitanje je ima li iko na svijetu ko ih može kupit, izuzev da tamo zakuhaju s upravom, pa postoji volja da se ti igrači prodaju, ali njih bi onda prije neko kupio od tih sejkovski klubova poput PSG-a.
Za sve ostale igrače Bayern ima realne šanse, jer može dovoljno iskeširat i kad baš zapne onda su te šanse izuzetno velike. A naravno jedan Ribery je u ovoj vrhunskoj kategoriji, znači odmah iza igrača poput Messija, Ronalda i čak odmah uz njih.
Monolog je napisao/la: Bundesligaški klubovi posluju zdravo i upravo iz tog razloga neće biti dolazaka velikih zvijezda (hoće onih na zalasku karijere). S druge strane, u Engleskoj to nikoga ne interesuje jer se može potrošiti 200 miliona samo da bi dokazao bjelosvjetskoj javnosti da imaš te pare. :mrgreen:
Zavisi ovde šta podrazumijevaš pod pojmom velika zvijezda? Veliki zvijezda u BuLi već ima, a jedino oni gore skroz nabrojani igrači teško da će ikad doći. Ako njih ubrajamo samo u velike zvijezde, onda ih u BuLi nema. Ali pojam velika zvijezda je širok. :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 sep 2012, 11:35

secer je napisao/la:haj, dosta te je vise, pocinjes umarat.
te i slicne gluposti ostavi za rasprave na pdf ´serie a´
Pa zar se mi stvarno moramo u svemu slagati? :D Ja se neću žaliti ak mi sve zememo, a manđa nam bude prva špica! :P Druga je stvar što ja u takav rasplet nevjerujem (po pitanju prve špice) :ugeek:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 04 sep 2012, 11:36

moze bayern iskesirati effe, to niko ne spori u kompletnoj prici.

ali cinjenica je da ce igrac uvjek prije otici u jedan engleski velikan, nego u bayern - kad bi mogao da bira...

za to ti i ne trebaju neki argumenti da bi zakljucio, vazda tako bilo. liga kao i klub su neatraktivni. naravno govorimo o najboljim igracima ;)
pi.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 sep 2012, 12:21

Tweeds_10 je napisao/la:moze bayern iskesirati effe, to niko ne spori u kompletnoj prici.

ali cinjenica je da ce igrac uvjek prije otici u jedan engleski velikan, nego u bayern - kad bi mogao da bira...

za to ti i ne trebaju neki argumenti da bi zakljucio, vazda tako bilo. liga kao i klub su neatraktivni. naravno govorimo o najboljim igracima ;)
Još zadaću od sinoć nisi uradio a opet došao provocirat. :D :D
Al s tobom ću sad završit, al s jednom rečenicom da te dotučem, ustvari samo da se spustim na kratko na tvoj nivo rezonovanja.

Hulk je otišao za veliku sumu u Zenit za 50 miliona eura sinoć. Ruska liga je po ovome dokazala da je atraktivnija i od BuLi i od Premiershipa.

Znači bitni pojmovi:

Hulk- poznato , veliko ime
Obeštećenje - velika suma
Ruska liga- atraktivna liga

E sad kad produmaš i razmotriš malo stvari koje sam rekao (a ovde sam se još spustio na tvoj nivo rezonovanja, bar onom gore rečenicom, dok ovi dole pojmovi se mogu razradit i mnoge stvari izrečene ovde postavit na svoje mjesto).
E sad budi pametan pa skontaj.... ;) Al ja već od tebe očekujem neku izvlakušu, samo i to će biti zanimljivo vidjet.... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.