Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Rios

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 01:21

trenersvihtrenera je napisao/la:Ozljeda Pandže nije i ne smije biti hendikep, pogotovo kad s druge strane stoje neki, da prostiš sine, amateri. Jednom prilikom je tata Ćiro ostao bez napadača u Nantesu. Ima tome i dvadeset pet godina skoro. I šta je tata Ćiro uradio? Stavio je rezervnog golmana u napad, a on onako visok i skočan, odmah u prvoj utakmici da gol glavom za pobjedu mojih Kanarinaca. Pouka priče je da s tata Ćirom nema zime, a poruka priče glasi: nije važno jeli igrač dobar ili ne, nije važno ni koju poziciju igra, igrača samo treba na pravi način galvanizirati i na pravi način mu pojasniti da on može akceptirati koja je njegova uloga u timu. Pa majku mu, svi su oni proveli pola svog života na stadionu, nije štoper ili lijevi bek na Marsu, već na travnjaku. Ako znaš igrati jednu poziciju, onda znaš sve. Vjeruj tata Ćiri!
:roll: :roll: :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2012, 01:23

Kao da igramo protiv Njemacke pa se raspisali o formacijama, taktikama, i td..igramo protiv klasicnih amatera prvu utakmicu, a drugu kuci protiv poluamatera, tako da je sve suvisno, 6 bodova ako se ne uzme razapet ovog klovna od trenera.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 01:34

velez_mostar je napisao/la:Kao da igramo protiv Njemacke pa se raspisali o formacijama, taktikama, i td..igramo protiv klasicnih amatera prvu utakmicu, a drugu kuci protiv poluamatera, tako da je sve suvisno, 6 bodova ako se ne uzme razapet ovog klovna od trenera.
Poluamateri koji su bili na velikom takmicenju,gdje smo tek onda mi,znaci ni polu....
I u pravu si, ako dobijemo onda razapet ove dosadne kriticare pa nek strce mjesec dana do slijedecih tekmi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 04 sep 2012, 02:29

I sta sad Susicu???

Dali ti ovo citas mozda? Boli me kur*8 sta si ti uradio za bivsu zemlju, ja sam iz nove generacije, mene samo Bosna interesuje a ti ces nas kostati!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 sep 2012, 08:31

Čuj nije Pandžina povreda hendikep. :roll: Još kad pročitah da je svanulo određenim ljudima zbog Pandžine povrede, shvatih da sam na pogrešnom mjestu. :? Da ne govorim o tome kako igramo sa 10 igrača kad je on, a protivnik sa 12. Majke mi, to je ono naše (Bavčić, Kikanović, Pandža, Zahirović, Bajramović K.). Nebitno kako ljudi igraju, bitno je da su na listi za odstrel jer, eto, mora se neko pljuvati. :? Pandža je u prethodnim utakmicama pokazao koliko je pouzdan stoper. Igra srcem, ali i razmišlja, pa čovjek nas je "vadio" i asistencijama u prethodnom ciklusu, da ne govorim o njegovim pravim (defanzivnim) zadacima.

Yebem te lopto, ko te sve gleda :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 08:41

Monolog je napisao/la:Čuj nije Pandžina povreda hendikep. :roll: Još kad pročitah da je svanulo određenim ljudima zbog Pandžine povrede, shvatih da sam na pogrešnom mjestu. :? Da ne govorim o tome kako igramo sa 10 igrača kad je on, a protivnik sa 12. Majke mi, to je ono naše (Bavčić, Kikanović, Pandža, Zahirović, Bajramović K.). Nebitno kako ljudi igraju, bitno je da su na listi za odstrel jer, eto, mora se neko pljuvati. :? Pandža je u prethodnim utakmicama pokazao koliko je pouzdan stoper. Igra srcem, ali i razmišlja, pa čovjek nas je "vadio" i asistencijama u prethodnom ciklusu, da ne govorim o njegovim pravim (defanzivnim) zadacima.

Zaboravio si i Ibricica, on je kriv za sve cak i kad ne dobije poziv :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 08:48

Monolog je napisao/la:Čuj nije Pandžina povreda hendikep. :roll: Još kad pročitah da je svanulo određenim ljudima zbog Pandžine povrede, shvatih da sam na pogrešnom mjestu. :? Da ne govorim o tome kako igramo sa 10 igrača kad je on, a protivnik sa 12. Majke mi, to je ono naše (Bavčić, Kikanović, Pandža, Zahirović, Bajramović K.). Nebitno kako ljudi igraju, bitno je da su na listi za odstrel jer, eto, mora se neko pljuvati. :? Pandža je u prethodnim utakmicama pokazao koliko je pouzdan stoper. Igra srcem, ali i razmišlja, pa čovjek nas je "vadio" i asistencijama u prethodnom ciklusu, da ne govorim o njegovim pravim (defanzivnim) zadacima.

I to k'o s poslom u zamjenu krhnu Kerle i Kerlice.Definitivno ovih dana je vecinom plavaca naograisalo da ih pet hodzinih zapisa ne spasi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2012, 08:55

Ma jebbat' ćemo im mater.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 04 sep 2012, 09:02

Zna li neko kad pocinje prodaja ulaznica za utakmicu sa Latviom?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 sep 2012, 09:33

_karabaja_ je napisao/la:Zna li neko kad pocinje prodaja ulaznica za utakmicu sa Latviom?
Pa još juče mislim, ja svoju već imam u džepu :D
Dragon Town

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 04 sep 2012, 09:36

Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 sep 2012, 09:57

http://****.ba/vijest/42511

ZUKANOVIC
Nista nije dovoljno, ni povreda Pandze da ga pozove...zalosno :( :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 10:15

Yebem ti ekipu gdje je kriza nakon povrede jednog Borisa Pandze. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 10:30

sinergija je napisao/la:Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!
Pod kojim cemo to imenom otici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 sep 2012, 10:41

Imao je gospodin itekako dosta vremena da isproba nove stopere u svim onim prijateljskim utakmicama. Koga smo dobili? Sad kad nam se jedan Pandža povrijedi, g. selektor go*na jede ko falan "imam ja dosta drugih igrača, što mogu igrati na toj poziciji"... To je onaj tipični bosanski mentalitet - sad kad sam več usro situaciju, mi se valja nekako iskoprcat. Da ne bi bilo smiješno, bilo bi žalosno.

Šta bi bilo kad Spahić ne bi mogao igrati poslije onog udarca u glavu?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 04 sep 2012, 10:41

zbog papetovih dana, na glavi mi kana :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 10:58

sinergija je napisao/la:Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!
Mi? A ko ste to vi? Da nisi iz Zimbabvea?

Edit: Uh vidim da navijas za Rudar Bijeljinu, pises jedan grad jedan klub itd. sto dovodi do zakljucka da si stanovnik Bijeljine, odnosno BiH, tako da je ova repka i tvoja repka, ne samo "nasa".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 sep 2012, 11:28

trenersvihtrenera je napisao/la:Ozljeda Pandže nije i ne smije biti hendikep, pogotovo kad s druge strane stoje neki, da prostiš sine, amateri. Jednom prilikom je tata Ćiro ostao bez napadača u Nantesu. Ima tome i dvadeset pet godina skoro. I šta je tata Ćiro uradio? Stavio je rezervnog golmana u napad, a on onako visok i skočan, odmah u prvoj utakmici da gol glavom za pobjedu mojih Kanarinaca. Pouka priče je da s tata Ćirom nema zime, a poruka priče glasi: nije važno jeli igrač dobar ili ne, nije važno ni koju poziciju igra, igrača samo treba na pravi način galvanizirati i na pravi način mu pojasniti da on može akceptirati koja je njegova uloga u timu. Pa majku mu, svi su oni proveli pola svog života na stadionu, nije štoper ili lijevi bek na Marsu, već na travnjaku. Ako znaš igrati jednu poziciju, onda znaš sve. Vjeruj tata Ćiri!
:lol: ko da je ciro piso :lol:
nego, treneru svih trenera, mozes li nam napisati par rijeci o nasim narednim protivnicima, sansama bosne u ovim kvalifikacijama, ali i par rijeci o dosadasnjem radu naseg selektora susica?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 11:32

Ali ovo galvaniziranje je uvijek bilo glavno kod Cire. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 04 sep 2012, 11:54

Pa sta je ovo yebote,svi se povrijedili.Na kraju Vrancic,Vranjes u prvih 11. :roll:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.