Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

storm_raider
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la storm_raider » 03 sep 2012, 23:41

slika

@on topic, steta za Pandzu, ali ove dvije utakmice mozemo sigurno bez njega. Mali Stevanovic ce ove kvalifikacije da blista. :) Samo da ga zdravlje posluzi. Fino ce ovo Pape da poslozi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2012, 23:41

Ma vidi se da je ovo generacija odrasla na FM :D
Kada stavis LB na DMF odmah krenes gubiti utakmice jer tako je to isprogramirano tamo. ALi u stvarnom zivotu to ne mora znaciti nista, ako je igrac dobar on ce to odigrati sasvim solidno. A i ostatak ekipe ce se prilagoditi ovoj rokadi i igrati tako da olaksaju posao ovom igracu. Ta ljudi su dosta kompleksna bica, kompjuteri to ne mogu simulirati do kraja ;)
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 03 sep 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 sep 2012, 23:43

zizu1991 je napisao/la:Jašta, nego dajte, nek' mi neko kaže što to nama najednom ne valja Pandža ?
Do zadnjih tekmi bio neizostavan, a sada je gov.no po nekim forumašima
Nestalo inspiracije možda za komentarisanje Papetovih formacija i igrača koji će da sjede na klupi ?
Stvarno ne kontam neke ljude, kada je odigrao utakmicu života u Parizu, niko nije rekao bravo Borise, a sada kada se ozlijedio, ne valjda qrcu, čudan je taj naš mentalitet do zla Boga
Nije odjednom, ne valja on licno meni, otkad je pozvan u repku, ne mogu tih igraca sto mi kidaju zivce.Bio je neizostavan, jer mulac se nije usudio da pozove boljeg, a nije da ih nema.Na kraju krajeva bolje on, nego Mravac, Borisu je jedina utjeha sto zna da ima i gorih od njega.Ja sam se poslije Pariza bas bio iznenadio i rekao sam "bravo Borise", al jbg dzaba kad se mi opet nismo plasirali na prvenstvo, tako da mu je ta dobra partija ostala beznacajna.
Za zivot cijeli!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 03 sep 2012, 23:44

@harishp: Nije lijepo kako vodiš dijalog, al eto neću ti ni na tom zamjeriti. Nisam došao ovdje da se prepiremo, ja sam iznio svoje mišljenje, zbog tebe ga neću promijeniti, kao što ja to ne tržim od tebe. Pojedini igrači su žrtvovani na nekim pozicijama i nebrojano puta smo vidjeli da su izgubljeni kao burek u svemiru. Za krila Pjanić nema ni brzinu, a Bgm ni snagu, a pokazao je i svojim igrama kakav je bio na toj poziciji protiv jačih ekipa, nemojte mi Luxemburg uzimati kao relevantnu tačku. To gdje je sve igrao, to samo govorio o neupućenosti samih trenere u njegovu pravu poziciju i njegove kvalitete. Gledao sam ja Tarnata i na golu, to ne znači da je trebao godinama da bude golman, al eto kako god vi hoćete. Imam dojam da Papetu neko diriguje, on nije toliko loš koliko ga pojedini prikazuju. Mi smo hvala Bogu počeli da igramo lijepo, prepoznaje se njegov rukopis, tu stvarno nemam zamjerku, kao što sam ranije govorio i prvi stao u njegovu odbranu kad ste ga blatili i pričali svašta. Ali imam dojam da možemo biti još bolji, to me kopka, zar nam trebaju pojedini igrači igrati na pozicijama koje nisu nikad ili su možda nekad u svojoj historiji odigrali jednu ili dvije utakmice i obrukali se. Hajde da pričamo normalno i sagledamo prave stvari.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 23:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Nije odjednom, ne valja on licno meni, otkad je pozvan u repku, ne mogu tih igraca sto mi kidaju zivce.Bio je neizostavan, jer mulac se nije usudio da pozove boljeg, a nije da ih nema.Na kraju krajeva bolje on, nego Mravac, Borisu je jedina utjeha sto zna da ima i gorih od njega.Ja sam se poslije Pariza bas bio iznenadio i rekao sam "bravo Borise", al jbg dzaba kad se mi opet nismo plasirali na prvenstvo, tako da mu je ta dobra partija ostala beznacajna.
Shvatam ja to, al mi je nejasno da ga ljudi pljuju i govore ovakav onakav kada čovjek izgara na terenu, ne kažem da je odmah do Spahića, daleko od toga, al mi ne ide u glavu politika tipa pljuvanja Pandže u cilju " pravljenja " mjesta za drugoga u startnih 11 koji nije niti na mapi selektora, o tome ja govorim.
Još samo kada bi pisanje ovih postova imalo uticaja u višim sferama života...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zaha111
Kontakt:

Post Postao/la zaha111 » 03 sep 2012, 23:54

citam neki forumasi trpaju kerlu u reprezentaciju...mislim..da ne samo kerla nego ni jedan stoper iz nase lige nije kalibar za reprezentacije..pogotovo igraci na stoperskoj poziciji,,,sjetite se samo slovenije i vasilica ,pa lik je crko za 20 min.a o njegovom tadasnjem nastupu necu ni da govorim...pozz

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 23:57

<3 LiMes <3 je napisao/la:@harishp: Nije lijepo kako vodiš dijalog, al eto neću ti ni na tom zamjeriti. Nisam došao ovdje da se prepiremo, ja sam iznio svoje mišljenje, zbog tebe ga neću promijeniti, kao što ja to ne tržim od tebe. Pojedini igrači su žrtvovani na nekim pozicijama i nebrojano puta smo vidjeli da su izgubljeni kao burek u svemiru. Za krila Pjanić nema ni brzinu, a Bgm ni snagu, a pokazao je i svojim igrama kakav je bio na toj poziciji protiv jačih ekipa, nemojte mi Luxemburg uzimati kao relevantnu tačku. To gdje je sve igrao, to samo govorio o neupućenosti samih trenere u njegovu pravu poziciju i njegove kvalitete. Gledao sam ja Tarnata i na golu, to ne znači da je trebao godinama da bude golman, al eto kako god vi hoćete. Imam dojam da Papetu neko diriguje, on nije toliko loš koliko ga pojedini prikazuju. Mi smo hvala Bogu počeli da igramo lijepo, prepoznaje se njegov rukopis, tu stvarno nemam zamjerku, kao što sam ranije govorio i prvi stao u njegovu odbranu kad ste ga blatili i pričali svašta. Ali imam dojam da možemo biti još bolji, to me kopka, zar nam trebaju pojedini igrači igrati na pozicijama koje nisu nikad ili su možda nekad u svojoj historiji odigrali jednu ili dvije utakmice i obrukali se. Hajde da pričamo normalno i sagledamo prave stvari.
:roll: Ko o cemu.o skracenju,postenju.
Nazoves nekoga kerom,ovaj drugi ovako ili onako.I onda ocekujes lilanje ,moze al na q........
Sto se tice ovog o cemu ciljas ili svaki igrac na svojoj poziciji pa bilo koji selektor i trener bi sanjao da to moze pokriti.mogu velike repke sa velikim brojem kvalitetnih igraca.
Mozemo i mi ali koga iz Premier lige i sta dobijas,pecenu jagnjetinu a unutra kosti i prijesan krompir a janjetine ni za lijeka.
Mi u biti imamo pet sest igraca koji igraju kvalitetno na svojoj poziciji i timu i u repci,ovo ostalo ili ne igra,ili igra ali daleko od nekog kvaliteta.Potencionalni su u istom behutu u par deka.Jos kad se spomenu Kerle,Torlaci ,Mikelini ,Vasilici itd a hoce k'o fol na veliko takmicenje muka me spopadne
Jel,kontas sad majka mu stara.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 03 sep 2012, 23:58

zaha111 je napisao/la:citam neki forumasi trpaju kerlu u reprezentaciju...mislim..da ne samo kerla nego ni jedan stoper iz nase lige nije kalibar za reprezentacije..pogotovo igraci na stoperskoj poziciji,,,sjetite se samo slovenije i vasilica ,pa lik je crko za 20 min.a o njegovom tadasnjem nastupu necu ni da govorim...pozz
Koliko se ja sjecam to je bio Mikelini.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2012, 00:10

RajKoothrappali je napisao/la:
Koliko se ja sjecam to je bio Mikelini.

Mikelini je bio sa naznakom na ovo ( :mrgreen: ), a Kerlu su ubacivali, bez ovog ( :mrgreen: ) :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 00:14

calcio je napisao/la:
Rios je napisao/la:Malo da okrenemo temu u pravom smjeru..S obzirom na povrede i kartone,sastav bi mogao biti sljedeci
-------------------------Begovic-----------

----Vranjes----------Spahic-----Sunjic-----Mujdza

------------------------Zahirovic-----

-----Misimovic-----Medunjanin---------Salihovic

-----------------Dzeko----Ibisevic--------
Ako Spaha ne bude mogao onda ce vjerovatno Sejo na LB,Mujdza na stopera a Ibricic,Sesar ili Vrancic u vezu..Naravno,ovo pod uslovom da Pjanic ne bude spreman takodjer,u suprtonom on u igru a Medunjanin na klupu.. ;)
Moze i Zahirovic igrati stopera, igra ponekad u Rusiji.
Mogao bi i on..Onda bi mogao Sesar upasti u prvih 11,da pitarima bude dusa na mjestu :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 sep 2012, 00:27

harishp je napisao/la: :roll: Ko o cemu.o skracenju,postenju.
Nazoves nekoga kerom,ovaj drugi ovako ili onako.I onda ocekujes lilanje ,moze al na q........
Sto se tice ovog o cemu ciljas ili svaki igrac na svojoj poziciji pa bilo koji selektor i trener bi sanjao da to moze pokriti.mogu velike repke sa velikim brojem kvalitetnih igraca.
Mozemo i mi ali koga iz Premier lige i sta dobijas,pecenu jagnjetinu a unutra kosti i prijesan krompir a janjetine ni za lijeka.
Mi u biti imamo pet sest igraca koji igraju kvalitetno na svojoj poziciji i timu i u repci,ovo ostalo ili ne igra,ili igra ali daleko od nekog kvaliteta.Potencionalni su u istom behutu u par deka.Jos kad se spomenu Kerle,Torlaci ,Mikelini ,Vasilici itd a hoce k'o fol na veliko takmicenje muka me spopadne
Jel,kontas sad majka mu stara.
Sjeti se kako si prokomentarisao moj prvi post, pa si ga sad modificirao, napao si prvi na nekulturan način. Izvini Bgt za ovo keru, al tvoji postovi nisu na mjestu. Vrijeđaš skoro svakog forumaša koji iznese svoje mišljenje,a koje se kosi s tvojim ubjeđenjima, iako te neko i ne prozove, ti se opet pojaviš niotkud i ospeš s vrijeđanjima. Prvo sebe dovodiš u situaciju da ti ljudi govore svakakve stvari, nije lijepo brate.

Imamo mi igrača za odgovarajuće pozicije, ali se ne zovu iz nepoznatih razloga. Mislim da se 90% ljudi ovdje slomi trubeći o nekim igračima. Eh sad zvati baš svakog igrača koji se spomene, to je već nemoguće. Ali problem je što više ne želi da razmisli o nekim novim igračima, pa bar da ode i da ih pogleda, ma kakvi. Dosta vremena gubi gledajući našu ligu, to je malo glupo.

Nemojte momci vrijeđati Pandžu, momak je stvarno igrao srcem, pravi Bosanac koji je bio svijetla tačka i u utakmicama kad smo igrali očajno. Igrao je odlično i treba mu podrška da prebrodi ovaj težak period koji mu dolazi.

Kad je prvih 11 u pitanju, tu ima puno kombinacija, ionako niko ne igra na svojoj poziciji sem Džeke :lol: , šalim se . Stoperi su nam deficitarni, vjerujem da je Zahirović prva zamjena ukoliko Spaha ne bude spreman.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 04 sep 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 00:29

Rios je napisao/la: Mogao bi i on..Onda bi mogao Sesar upasti u prvih 11,da pitarima bude dusa na mjestu :mrgreen:
80% sastav:
-------------------------Begovic-------------------

----Mujdza-----Sunjic-----SPahic-----Salihovic

---------------Zahirovic----Medunjanin----------

-----Ibricic---------------------------Misimovic--

-----------------Dzeko----Ibisevic-----------------

Moguca je i ovo:

-------------------Begovic-------------------------

---Mujdza-----Sunjic-----Spahic-----Vranjes

----Medunjanin----Zahirovic---Salihovic----

---------------------Miske-----------------------

s tim da bi Zahirovic bio povuceniji, a Medo bi bio centralni, a Salihovic malo vise lijevo, jer bi mu ledja cuvao Vranjes, dok bi Mujdza fakticki mogao vise vremena provesti na protivnickoj polovini, tako da bi to bila neka varijanta s 3 nazad, po strani Mujdza i Salih i Miske iza ledja dva napadaca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 00:36

adriano_leite je napisao/la:
Rios je napisao/la: Mogao bi i on..Onda bi mogao Sesar upasti u prvih 11,da pitarima bude dusa na mjestu :mrgreen:
80% sastav:
-------------------------Begovic-------------------

----Mujdza-----Sunjic-----SPahic-----Salihovic

---------------Zahirovic----Medunjanin----------

-----Ibricic---------------------------Misimovic--

Moguca je i ovo:

-------------------Begovic-------------------------

---Mujdza-----Sunjic-----Spahic-----Vranjes

----Medunjanin----Zahirovic---Salihovic----

---------------------Miske-----------------------

s tim da bi Zahirovic bio povuceniji, a Medo bi bio centralni, a Salihovic malo vise lijevo, jer bi mu ledja cuvao Vranjes, dok bi Mujdza fakticki mogao vise vremena provesti na protivnickoj polovini, tako da bi to bila neka varijanta s 3 nazad, po strani Mujdza i Salih i Miske iza ledja dva napadaca.
Ova druga sadrzi iste igrace kao i moja postava,s tim sto je formacijski to drugacije i po meni logicnije..Zaha zadnji vezni,ova trojica iza Dzeke i Ibisevica..Sto se tice prve,sumnjam da ce Ibricic igrati u prvih 11,mislim da njega Pape ne begenise nesto plaho..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 00:47

harishp je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Ne znam šta je Pape zamislio, ali kako stvari stoje mi smo na jednom zdravom štoperu. Spahić je u knock downu i pitanje je koliko će sve ovo što se desilo utjecati na njega. Znači imamo samo Šunjića koji bi se vlo lahko mogao pogubiti, tek se momak privikava. Njegova današnja izjava da ima nekoliko štopera mi sad nije jasna. Ako analiziram spisak, pozvao je 2 štopera, 150 veznih igrača i 2 napadača. Nemamo nijednog klasičnog lijevog beka, što je također veiki minus. Branio sam ga ranije, al ne znam stvarno kako je zamislio neke stvari. Sesar i Svraka su dobili poziv, a uopšte neće dobiti ni minute, ljudi su samo uzeli mjesto tu. Izjavio je isto da neće slati nove pozive. Pape, mislim da si ovaj put debelo zasrao.
Analiza ti je da izvines.k'o i Fergusonova prije Basela i Bilbao-a
Lulic se vec ''uklasicio'' skoro totalu u Laziu kao lijevi bek,dobro nece ga biti u prvom mecu ali tu bi Sehic odradio posao protiv Lihtenstajna.Da nebi Subasica koji ni u drugoligasu meda ne moze,ili Papca vaditi iz bratovog kafica.Ima Salihovic koji je u biti i jedini klasicni lijevak,protiv Lihte more komotno..
Sunjic totalno standardan u ne bas tako losem i stojecem klubu u isto ne bas losoj i stojecoj ligi.
Vranjes ista prica,samo razlicit klub i liga u pet deka.
Spahic,preko njega jedino kombajnom preci par puta da se ovaj u repku nebi odazavao.Znaci jedan cak i viska.
Jedno je zelja i ''misliti'' a drugo sta ce na kraju da bude.
Modificirano je oko fergusona to jest dodano da ti bolje pricaram: :mrgreen: .
E sad ako ti ovdje nalazis teske uvrede,onda bi po tvom bila uvreda da ti kazem drago moje pametno.
BTW igraci iz nase lige su ubacivani podjahkad u igru,ali osjeti se odmah milion nedostataka.
Protiv jacih potop,a ovi onda moraju u ciglanu traziti novi posao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 00:55

Rios je napisao/la: Ova druga sadrzi iste igrace kao i moja postava,s tim sto je formacijski to drugacije i po meni logicnije..Zaha zadnji vezni,ova trojica iza Dzeke i Ibisevica..Sto se tice prve,sumnjam da ce Ibricic igrati u prvih 11,mislim da njega Pape ne begenise nesto plaho..
Logicnije je Miske iza napadaca, Medo u sredini iza njega, a Mujdza po desnoj strani, jer Miske bas i nije za igru po strani, jer je spor, zato sam i stavio Medu kao centralnog ali iza Misketa, a da po desnoj strani Mujdza unistava. Na lijevoj strani bi bio propuh jer su i Mujdza i Salihovic u tom slucaju ofanzivni. Mene je strah ovakvih ekipa, uvijek mogu napraviti neku kontru i zabiti gol, treba se biti max oprezno nazad, pogotovo radi neiskusnih igraca.

Edit: u prvoj formaciji Miske i Ibro po stranama jer bi ih zatvarali Zahir odnosno Medo, kada bi bekovi (Mujdza i Salih) krenuli naprijed. Tu bi sigurno Miske igrao vise u sredini otvarajuci prostor Salihu. Ma ima mali milion kombinacija, mozda i Vrsajevic dobije sansu na desnom krilu, mogao bi to on odigrati fino.

Mes Que Un Club!

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 00:59

Rios je napisao/la: Ova druga sadrzi iste igrace kao i moja postava,s tim sto je formacijski to drugacije i po meni logicnije..Zaha zadnji vezni,ova trojica iza Dzeke i Ibisevica..Sto se tice prve,sumnjam da ce Ibricic igrati u prvih 11,mislim da njega Pape ne begenise nesto plaho..
Logicnije je Miske iza napadaca, Medo u sredini iza njega, a Mujdza po desnoj strani, jer Miske bas i nije za igru po strani, jer je spor, zato sam i stavio Medu kao centralnog ali iza Misketa, a da po desnoj strani Mujdza unistava. Na lijevoj strani bi bio propuh jer su i Mujdza i Salihovic u tom slucaju ofanzivni. Mene je strah ovakvih ekipa, uvijek mogu napraviti neku kontru i zabiti gol, treba se biti max oprezno nazad, pogotovo radi neiskusnih igraca.

Edit: u prvoj formaciji Miske i Ibro po stranama jer bi ih zatvarali Zahir odnosno Medo, kada bi bekovi krenuli naprijed. Tu bi sigurno Miske igrao vise u sredini.
-----Medunjanin-----Misimovic----Salihovic--
--------------------Dzeko-----Ibisevic----
Sta mislis o ovome? Iza Zaha kao zadnji vezni da "hapsi" njihove napade..Bekovi kao i uvijek da se pridodaju napadu..A ovakve ekipe znaju udariti neku kontru,ali realno,sve ispo ubjedljive pobjede je blago receno katastrofa..Imamo silovit napad koji valjda toj odbrani Lihtenstajna moze utrpati bar dva-tri gola vise sve i da primimo koji :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 01:01

Pitanje je veliko jel Mudonja uopste fudbalski ziv,ili su mu jos podocnjaci od urednog Amsterdamskog nocnog zivota. :mrgreen:
Ibro jos brlju iz sebe izbacuje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 01:07

Rios je napisao/la:

Edit: u prvoj formaciji Miske i Ibro po stranama jer bi ih zatvarali Zahir odnosno Medo, kada bi bekovi krenuli naprijed. Tu bi sigurno Miske igrao vise u sredini.
-----Medunjanin-----Misimovic----Salihovic--
--------------------Dzeko-----Ibisevic----
Sta mislis o ovome? Iza Zaha kao zadnji vezni da "hapsi" njihove napade..Bekovi kao i uvijek da se pridodaju napadu..A ovakve ekipe znaju udariti neku kontru,ali realno,sve ispo ubjedljive pobjede je blago receno katastrofa..Imamo silovit napad koji valjda toj odbrani Lihtenstajna moze utrpati bar dva-tri gola vise sve i da primimo koji :mrgreen:
Volio bih ja da to bude tako ofanzivno, da zabijemo dosta golova, ali me strah ovakvih sugavih ekipa, uvijek moze neki odbijanac i slicne pizdarije da se dese, **** ih, sto je sigurno sigurno hehe.

Mes Que Un Club!

trenersvihtrenera
Kontakt:

Post Postao/la trenersvihtrenera » 04 sep 2012, 01:13

Ozljeda Pandže nije i ne smije biti hendikep, pogotovo kad s druge strane stoje neki, da prostiš sine, amateri. Jednom prilikom je tata Ćiro ostao bez napadača u Nantesu. Ima tome i dvadeset pet godina skoro. I šta je tata Ćiro uradio? Stavio je rezervnog golmana u napad, a on onako visok i skočan, odmah u prvoj utakmici da gol glavom za pobjedu mojih Kanarinaca. Pouka priče je da s tata Ćirom nema zime, a poruka priče glasi: nije važno jeli igrač dobar ili ne, nije važno ni koju poziciju igra, igrača samo treba na pravi način galvanizirati i na pravi način mu pojasniti da on može akceptirati koja je njegova uloga u timu. Pa majku mu, svi su oni proveli pola svog života na stadionu, nije štoper ili lijevi bek na Marsu, već na travnjaku. Ako znaš igrati jednu poziciju, onda znaš sve. Vjeruj tata Ćiri!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 sep 2012, 01:17

harishp je napisao/la: E sad ako ti ovdje nalazis teske uvrede,onda bi po tvom bila uvreda da ti kazem drago moje pametno.
Ništa pametnije ne bi rekao :mrgreen:. Nego vratimo se temi. Šta je s Lulićem? Misketa bi stavio iza Džeke i Ibiša. Ibiš je možda nepravedno zapostavljen u pojedinim postavkama. Mnogo bolje se kreće od Džeke, to se moglo vidjeti sad protiv Velsa. Medunjanin će sigurno igrati u prvoj, Pape ga gotivi, a i po meni je dobar igrač. Kad je igrao u Makabiju redovno, bio je i u repci među boljim igračima. Salihović bi trebao napokon u vezu, prema naprijed, on je jedan od igrača koji je žrtvovan na pogrešnoj poziciji.

Ne valja ovo što Pape potcjenjivački ulazi u ove dvoboje,bar mi je njegova posljednja izjava tako djelovala. Koliko nas je puta ova filozofija koštala. Latvija nije nimalo naivna ekipa. Prošle godine su uzeli bod Grčkoj, što svakako nije mala stvar. Ko kiksa protiv ovih ekipa i ne shvati ih ozbiljno,ti ispadaju iz utrke.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.