FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 03 sep 2012, 18:02

UnKnownBA je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Nisam u toku. Jel to ima nekih novosti u vezi stadiona il je zezancija?
Ma nema raja se zajebavaju :P

slika
Stadion Grbavica, projekat!

Evo sta sam ja nasao sa zadnjeg sastanka o stadionu Grbavica, na nekom clanku ne znam tacno sa koje stranice ali vjerujem da je lako mozete preko googla naci!
Ja mislim da je ovo izvod iz katastra, a ne projekt :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 sep 2012, 18:03

Po Zujinim rijecima za 20-tak dana ce izaci idejni 3D model moguce rekonstrukcije koji je vec u izradi...

Po meni, ja bi volio kada bi se odradilo po sljedecem planu:

1. Sredimo teren/travnjak kao sto se to uradilo u Zenici - 1.500.000 KM
2. Sredimo sjever (sa svim sto je potreno po UEFA pravilima, novi krov, kamere, WC, itd...) - 1.000.000 KM
3. Dignemo u nivou sa SJEVEROM, ISTOK & ZAPAD (s tim da se na zapadu nalazi sve, od: Vip-a, svlacionica, salona, muzeja, ma sve sto je potrebno) - 10.000.000 KM
4. Jug nasminkamo koliko god da je to moguce (omogucimo bolje prilaze tribini, napravimo WC-ove i kada bude love da se natkrije) - 500.000 KM

Ukupno: 13.000.000 KM

Dakle, ovo je moje videnje kako bi sve trebalo sve izgledati. Bice ljudi kojima se ovo moje ne svida, a bice onih kojima se svida. Ono sto zahtijevam od vas, jeste da me sada ne fatate za zub i rastezete radi ovoga ili onoga. Cifre koje vidite mozda su smijesne za nekoga, ali po mojoj evidenciji se za ovoliko pare moze sve ovo napraviti, samo je pitanje volje i zelje. Hvala ;)

@Buu - Probaj ovaj link - http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 sep 2012, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 sep 2012, 18:08

ceze je napisao/la:
UnKnownBA je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Nisam u toku. Jel to ima nekih novosti u vezi stadiona il je zezancija?
Ma nema raja se zajebavaju :P

slika
Stadion Grbavica, projekat!

Evo sta sam ja nasao sa zadnjeg sastanka o stadionu Grbavica, na nekom clanku ne znam tacno sa koje stranice ali vjerujem da je lako mozete preko googla naci!
Ja mislim da je ovo izvod iz katastra, a ne projekt :D
Upravo tako, a raji se od od izvoda iz katastra poceli i projekti prividjat ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 18:11

DzoleZeljo je napisao/la:@UnKnownBA - Ma to ti je drug samo maketa naselja Grbavica II i Hransnog na kojem se nalazi stadion. Ustvari samo maketa stadiona, jer se gore vidi tranzit. Moja greska.... ;) :D

Po Zujinim rijecima za 20-tak dana ce izaci idejni 3D model moguce rekonstrukcije koji je vec u izradi...

Po meni, ja bi volio kada bi se odradilo po sljedecem planu:

1. Sredimo teren/travnjak kao sto se to uradilo u Zenici - 1.500.000 KM
2. Sredimo sjever (sa svim sto je potreno po UEFA pravilima, novi krov, kamere, WC, itd...) - 1.000.000 KM
3. Dignemo u nivou sa SJEVEROM, ISTOK & ZAPAD (s tim da se na zapadu nalazi sve, od: Vip-a, svlacionica, salona, muzeja, ma sve sto je potrebno) - 10.000.000 KM
4. Jug nasminkamo koliko god da je to moguce (omogucimo bolje prilaze tribini, napravimo WC-ove i kada bude love da se natkrije) - 500.000 KM

Ukupno: 13.000.000 KM

Dakle, ovo je moje videnje kako bi sve trebalo sve izgledati. Bice ljudi kojima se ovo moje ne svida, a bice onih komija se svida. Ono sto zahtijevam od vas, jeste da me sada ne fatate za zub i rastezete radi ovoga ili onoga. Cifre koje vidite mozda su smijesne za nekoga, ali po mojoj evidenciji se za ovoliko pare moze sve ovo napraviti, samo je pitanje volje i zelje. Hvala ;)

@Buu - Probaj ovaj link - http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da za ovo sto si ti naveo ispod min 20-25 mil. km se nema sta pricati..Mada ni te pare nisu velike za zdruzene snage opcine,Kantona,Federalne vlade i nekog dobrog sponzora,kao npr. sto se javio BH Telecom ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 sep 2012, 18:14

DzoleZeljo je napisao/la:
Ma idi na ove podstranice ili kako se vec zove. Vecina ih je jos u izradi.
NO PYRO NO PARTY

mustuluk
Kontakt:

Post Postao/la mustuluk » 03 sep 2012, 19:36

[youtube][/youtube]

BH Telekom Premier liga
5.kolo:

ŽELJEZNIČAR - SLAVIJA 2-0

by: željotv
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 sep 2012, 21:00

Početak sezone je odličan, po mjeri naših želja i očekivanja. 5 utakmica, 4 pobjede i 1 remi, od toga 3 gostovanja, sasvim solidan bilans. Ono što se već sada može reći je da ove godine Borac nije konkurent za titulu, Široki nije pokazao da je jak kao prije, ali mislim da će se oni vremenom konsolidovat i lagano stići do Evrope, ali mislim da smo dovoljno bolji od njih da nam nisu veća prijetnja. Ostaju još pitari koji su prvi put odigrali kako treba u 5. kolu, a imaju isto bodova ko mi, što za njih možda izgleda pozitivno, da ne znam s kim su igrali mislio bi da su jaki, kao pobjeđuju i kad nisu dobri, al' ovako, pitanje je vremena kad ćemo se mi odlijepit od ostalih klubova, jer je razlika u kvaliteti više nego evidentna! DUPLA MAJSTORE! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Feudalizam
Kontakt:

Post Postao/la Feudalizam » 03 sep 2012, 21:23

Sto se tice tice utakmice sa slavijom misljenja sam da su neke stvari krenule na bolje a neke na gore vec nam se ponavljaju stvari koje nas ne karakrerisu kao ljude i navijacku skupinu i nadam se da ce stvari poput ovih u zadnje dvije utakmice prestati i da ce se o manijacima opet pricati kako se pricalo poslje kupa utakmice protiv borca.... i bilo bi lijepo kada bi se nekim ljudima zabranio ulaz na zapadnu trebinu stadiona grbavica vjerujte mi bio sam tamo i onakvi ljudi se i budale stide a furaju se na neku gospodu!

TM87

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 03 sep 2012, 23:05

slika

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 sep 2012, 23:56

UnKnownBA je napisao/la:slika
Zlo mi od ove reprezentativne pauze. :mrgreen:
Za zivot cijeli!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 sep 2012, 23:58

Ima li neko dobru sliku za Facebook Cover... Treba mi dobra Zeljina slika

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 00:04

MrAmani96 je napisao/la:Ima li neko dobru sliku za Facebook Cover... Treba mi dobra Zeljina slika
http://pokit.org/get/?46fc191cc8c55f8ba ... 263396.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Za zivot cijeli!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 sep 2012, 00:22

mustuluk je napisao/la:[youtube][/youtube]

BH Telekom Premier liga
5.kolo:

ŽELJEZNIČAR - SLAVIJA 2-0

by: željotv
Drugi go je fantastican.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 sep 2012, 09:32

Jadan ovaj Svraka. Umorice nam se :oops:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 sep 2012, 11:36

Ma ne trebamo se zamarati "njima" i sta "oni" misle o nama.. Mi smo FK Zeljeznicar.. Gospodski klub koji je uvjek imao gospodske navijace i to tako treba i ostati.. I samo zbog toga treba sprijeciti ovakve scene na Grbavici u buducnosti..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 04 sep 2012, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 sep 2012, 11:43

Klub podhitno treba organizovati sastanak sa vodstvom grupe na kojem će ih podsjetiti šta je Željo, a oni neka se izjasne hoće li navijati za takvog Želju ili protiv njega. Ako će protiv, kao u zadnje dvije domaće utakmice, onda primijeniti silu.
Najviše me stid Ivice, iako ga ne poznajem lično.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 sep 2012, 12:42

gollum je napisao/la:Klub podhitno treba organizovati sastanak sa vodstvom grupe na kojem će ih podsjetiti šta je Željo, a oni neka se izjasne hoće li navijati za takvog Želju ili protiv njega. Ako će protiv, kao u zadnje dvije domaće utakmice, onda primijeniti silu.
stidi se sam sebe ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 sep 2012, 13:14

old school je napisao/la:
gollum je napisao/la:Klub podhitno treba organizovati sastanak sa vodstvom grupe na kojem će ih podsjetiti šta je Željo, a oni neka se izjasne hoće li navijati za takvog Želju ili protiv njega. Ako će protiv, kao u zadnje dvije domaće utakmice, onda primijeniti silu.
stidi se sam sebe ;)
šta je pogrešno rek'o ?
Osim - drugo ime za Želju !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 sep 2012, 13:16

Odlicna ideja,a oni koji te napadaju,upravo i pokazuju ko su... ;)

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 04 sep 2012, 13:33

Slažem se sa tobom. Takvi kvazi navijači tjeraju vjerne manijake. Neka idu u p.m. da se iživljavaju. Željo je institucija i mora biti primjer po svemu. Od takvih se ne treba ograđivati izjavama, već pendrecima. Puna podrška da se toj šaki jada koja se predstavlja dijelom manijaka zabrani ulaz na stadion (a svi znamo ko su i lahko ih je identifikovat). U tom smislu murijašima dati odriješene ruke. Nemojte da poslije kukamo ( svi sportski portali balkanskih zemalja su na udarnim mjestima objavili vijest o nacionalističkom orgijanju "željinih navijača"), jer takvi navijači Želji samo prave štetu i finansijsku i ono što posebno boli srozavaju ugled koji je građen desetljećima.
Ebem im od do.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.