IDEMO RODJENI
Ma nije brate, neka makar jos jedna sezona, da vratimo za onaj auto gol Dupovca od prosle godine, da i vama naplatimo kao i Gosku, pa onda do godine aBdrodjak je napisao/la:Rodjeni ,je li vise vrijeme da se donesu ta sva 3 boda sa Koseva(fakat ,to niste odavno uradili),dosta mi je vise nerijesenih rezultata (preko glave),sta imamo od jedne bobe ,nista
Nego fino Bandovica kazniti sa 2 gola za izdaju
![]()
IDEMO RODJENI
Ako je istina ovo za lakija i Đubura, onda si za mustuluka, mozda se neki nece slagati, ali ja mislim da Đubur moze dosta dobrog donijeti, pogotovu sto se tice vracanja publike na stadiondalton je napisao/la:Evo nekoliko provjerenih informacija: nakon pobjede u prvom kolu prisustvovao sam raspravi kada je Nermin iskazao nezadovoljstvo igrom iako smo pobijedili... Nakon poraza od Rudara covjek je trazio objasnjenja za lose igre zatrazio punu mobilizaciju za Gradinu i izmjene u timu... Sada sam cuo iz provjerenih izvora da je insistirao na pojacanjima u upravi i da je dogovorio povratak u upravu kluba profesora Đubura, sa kojim je zajedno bio u upravi kada smo bili najjaci... I za kraj postoji sansa da se vrati Lakicevic... Dosta od mene za ovu heftu... Pozdrav za sve Rođene ma gdje bili...
A nemoj brate ni ti zaebavat, kad je najviše trebalo oni su nas spasili, cijeli stadion je skandirao njihova imena, realno samo govorim.kerzen je napisao/la:E jesam se obradov'o Džuburu. Evo sve od sreće skačem po stanu. Vraća li se i Šešlija s njim? Ne mogu da vjerujem da neko te varalice može smatrat dobrim izborom za klub...
kerzen je napisao/la:E jesam se obradov'o Džuburu. Evo sve od sreće skačem po stanu. Vraća li se i Šešlija s njim? Ne mogu da vjerujem da neko te varalice može smatrat dobrim izborom za klub...
Pa zar Laki nije otišao u Pecsi ?kajl je napisao/la: a nisam baš nešto ni za lakičevića. ne može velež biti nekim igračima sigurna rezervna opcija pa da idu po svijetu tražiti angažmane, a ako ne uspije, eto ih u sred sezone nazad u velež. prošlu sezonu je završop povrijeđen, onda otišao i tražio klubove, nije ni pripreme odradio, ko zna u kakvom je sad stanju.
zizu1991 je napisao/la:Pa zar Laki nije otišao u Pecsi ?kajl je napisao/la: a nisam baš nešto ni za lakičevića. ne može velež biti nekim igračima sigurna rezervna opcija pa da idu po svijetu tražiti angažmane, a ako ne uspije, eto ih u sred sezone nazad u velež. prošlu sezonu je završop povrijeđen, onda otišao i tražio klubove, nije ni pripreme odradio, ko zna u kakvom je sad stanju.jašta, kad te neće niko, ima ko hoće, pa opet ako ispadne dobra prilika, zbogom Bosno, odoh ti u Sarajevo
![]()
No dobro, eto ih tamo
mislim ipak da ne trebamo odbiti nikoga(pogotovo ako je solidan igrac,a laki jeste),ali treba pametno uraditi.Potpisati prvo na visegodisnji ugovor(za sitnu lovu)pa onda mora trenirati jedno vrijeme da bi steko potrebnu fizicku spremu(posto nije proso pripreme),pa tek ga onda staviti na klupu da konkurise u prvi tim,a ako se nametne strucnom stabu neka igra.Moraju se neke stvari staviti jednom na pravo mjesto,ne smije se dozvoljavati da u Velezu bude 'propuh"(kao do sada) da se ide odlazi i dolazi kad ko hoce i gdje god hoce,ta se praksa mora iskorijenitikimbo je napisao/la:Djubur nam trema a Lakicevic u ovom trenutku bi nam mozda i dobro dosao al bi to bi potez koji na duzi rok kvari koncepciju. Politika idem kad mi j k ceif i vracam se kad mi je k ceif nikada nije dobra pa da se radi o Maradoni. A sta reci onim momcima koji su tu uz ekipu bili i treniraju i sada dodje dingospo i uzme mjesto.
Ja bi mu rekao kao sto ovi sto nas napustaju uvjek kazu: Ostali smo u dobrim odnosima pamtimo te po najljepsem al u ovom trenutku nam se ambicije i planovi za buducnost ne poklapaju.
MostaracVelezovac je napisao/la:Sezona je izbora i Dzubur je covjek koji pripada jednoj od politickih stranaka. Drag mi jeste - ali ako ce dolazit na 6-7 mjeseci ponovo, onda nek ne dolazi. Jedino ako potpise na 2-3 godine, onda bi to bila super stvar.
AlemC85 je napisao/la:koliko ja znam, Ahmed Džubur je bio u stranci za BiH, pa je izašao iz nje jer se zakačio s čini mi se Milijem Huseinagićem, bivšim direktorom mostarskog vodovoda i još nekim ljudima iz te stranke, jer ga je Džubur optužio da radi protiv interesa VELEŽA. Onda je bila ona famozna skupština gdje je Huseinagić izbačen iz Veleža, a zamjera mu se još, da je on jedne sezone spasio Zrinjskog sigurnog ispadanja kada je Rudar ispao umjesto njih.
Ja samo znam da nije njega bilo, nikada se ne bismo vratili u PL. U njegovo vrijeme, je najviše urađeno na infrastrukturnom planu, kada je izgrađena ona velika tribina.
Kakav je sada Džubur ne znam, ali ako je Nikšić insistirao na jačanju UO, onda je to još jedan pozitivan korak, očigledno da se želi još viče ojačati VELEŽ, jer kada krene smanjenje PL, onda će biti teško opstati bez jake UPRAVE.
Što se tiče lakija, o meni on nema mjesta trenutno u ovom VELEŽU. toliko.....
nem73 je napisao/la:kakav god da je, bolji je od mrtvaca tane.
pa jel vi vidite ljudi moji kakve katastrofalne posjete na utakmicama imamo? smijurija živa.
Toliku nezainteresiranost i negativnu energiju je raširio debili od direktora da trenutno i ovih 500(ako i toliko) nam je VRH. Ahmeda ne da ne gotivim nego mu na dosta toga zamjerim a prvenstveno to što se povuko kao zadnja sisa kada se trebalo boriti najviše. Nadam se da ovog puta(ako ga bude)do toga neće doći.
Tana(SLON MRTVI) ili Ahmed, izbor je prejednostavan.
Pogledajte samo omjer posjeta ova dva lika pri njihovim upravljanjima klubom.
Protiv podgrmeča i vitezova smo imali 10x jače posjete nego sada protiv najači klubova iz BH premijer lige.
@lakija vezati dobrim ugovorom,
pa i ako mu se opet digne kita da prti negdje,
klub mora napokon da poćne da profitira na takvim izletima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.