Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 03 sep 2012, 22:35

Opa trojca. :P

TH14, franqqqq i moja malenkost, svi mišljenja (/nadanja) kako će se Fabregas jednog dana vratiti u Arsenal. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2012, 22:35

Fabregas se ovde poštuje jer je on dao mnogo svojih godina Arsenalu, jes da ih je mogao dat još al hajd :mrgreen: .
Onda On je realno dijete Barselona iako ga je Arsenal stvorio.
Velika je razlika između njega i Robina.
i mi nećemo imat veznog dugo ko fabregasa, veoma dugo. Čovjek je bio najkorisniji igrač Evrope dok je igro za arsenal :cry:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 sep 2012, 22:37

[youtube][/youtube]

Ni sjena igrača u Barceloni kakav je u Arsenalu bio, teško mi ga onako gledat kad se pati :(

Ja ne vjerujem da će Robin više ikad doć na Emirates na pogleda utakmicu svojih saigrača, da dolazi kad god slobodno ima u London da bude sa njima. Zbog toga sam uvjeren, on još uvijek voli i London, a Boga mi i Arsenal. Nadat ću se da će se vratit, pa makar to bilo i u zalasku njegove karijere :mrgreen:
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 03 sep 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 03 sep 2012, 22:43

Ljudi moji pa zasto raspravljamo o igracima koji nisu dio naseg kluba,svaka cast Fabregasu,Songu,Henry,momci su otisli u klub koji nema veze sa nasom ligom,koji je daleko od nas,neminovno je da su fantasticni igraci,meni je zao iskreno gledati Fabregasa kako sjedi na klupi,onako sjeban,al to je sad njegova stvar,hvala mu za sve dok je bio kod nas,sad vise nije i ne zanima me...a treba pljuvati po Van Pusiju,Chlichy,i onom seljacini Nasriju,koji su otisli u klubove koji su nam rivali... nikad nikad nikad se necu nagledati golova Berkampa,Piresa,Ljunberga,Itd....RESPEKT----------

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 03 sep 2012, 22:44

@frank
Postavio sam ja taj klip.Stvarno je odličan.

[youtube][/youtube]

@Arnelinho
Izgleda da je i Nedim Cescov fan. :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 03 sep 2012, 22:48

Svakako sam ZA povratak Fabregasa u Arseanal jednog dana. To sam pisao prije par mjeseci ovdje.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2012, 22:49

ja nekad davno piso kako je bio dobar da je imo 104 asistencije ja mislim za arsenal, niko nije obraćo pažnju :lol: .
igračina.
Po ovim postovima valjda skontaju malo ovi provokatori da mi ne mrzimo svakog igrača koji ode.
Vođa zna.

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 03 sep 2012, 22:59

Dovoljno je pogledati da je Cesc prosle godine bio u konkurenciji za idealni tim kad je PL obiljezavala 20 godina postojanja. On je igracina i ljudina. Ne smijemo ga trpati u isti kos s Nasrijem i Robinom.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 03 sep 2012, 23:11

Cesc je svaku sezonuu kojoj imao mjesto u startnoj postavi a to je 5-6 sezona izuzevsi ovu posljednu,igrao na vrhunskom nivou,a ne kao RvP jednu jedinu,tako da mi je kad je otisao bio jedan od najtezih trenutaka u zivotu,izuzetno lucidan igrac,sa vanserijskim pregledom igre,kratkim-dugim passovima,sjajnom realziacijom osoba za prijmer drugim,jednom rijeci kompletan igrac..I JA SAM JEDAN OD ONIH KOJI VJERUJU DA CE SE EL CAPITAIN VRATITI !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 sep 2012, 23:12

Meni je Cesc ispao supak. Koliko god da je volio Barcu trebao je ipak imati razumijevanja za Arsenal. Nek bi te pare otisle sefovima, opet je ostetio malo i Arsenal. Ali naravno da nije na nivou Nasrija ili Robina. Clichy je nesto kao Song. I svakako da bih podrzao Cescov povratak u Arsenal, ali on meni nikad nece biti veca legenda Arsenala od Sagne, ili sta ti ja znam koga. Na stranu njegova fudbalska inteligencija, igra i sve ostalo, on jeste jedan od najboljih veznih Arsenala ikada, ali Ray Parlour i slicni su vece legende. Zato je po mom nekom izboru Adams najveca legenda Arsenala, Dennis drugi, Henry treci.

A sad zamislite ovo:

----Arteta-Diaby----
-Jack-Cesc-Cazorla-
---Ko god davao bi golove--
Celik!3,2,2.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 03 sep 2012, 23:17

AllGunsBlazing je napisao/la:----Arteta-Diaby----
-Jack-Cesc-Cazorla-
---Ko god davao bi golove--
bilo bi golova kao u rukometu :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 sep 2012, 23:19

Kažu za ovog momka, da Wenger smatra kako će biti novi Fabregas. Ja baš i ne vjerujem, s obzirom na iskustva sa skandinavcima u arsenalovoj akademiji.

[youtube][/youtube]

Kako god, ovo je njegov debi, sa tek napunjenih 17 godina. Rodjen u junu '95. Wenger mu je čak dao i penal izvoditi. Doduše, jest prijateljska utakmica.

@AGB meni je Dixon nekako jedan od najdražih. Uz Henrya sigurno, a ostali su tu negdje. Mogu se zvati legende, al' nisu mi dragi kao ova dvojca (ili su mi dragi, a nisu prihvaćeni kao legende).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 sep 2012, 23:32

Zanimljivo :)
The first live coverage of a soccer match shown on television, was in the year 1937. It was a practice match of Arsenal and was played at Highbury stadium

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 sep 2012, 23:43

SamoZeljo je napisao/la:Zanimljivo :)
The first live coverage of a soccer match shown on television, was in the year 1937. It was a practice match of Arsenal and was played at Highbury stadium
Prvi radio prijenos je bio Arsena, prvi 3d prenos je bio Arsenal :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 04 sep 2012, 00:05

Ova pobjeda nad Liverpoolom bio je Wengerov dokaz navijacima da mozemo pobjedjivati i bez dovodjenja zvucnih imena zadnji dan prijelaznog roka. Momci su pokazali karakter i zelju za pobjedom. Liverpool je savladan na svom stadionu i to je sigurno jedan lijep podvig nase ekipe. Cazorla je jos jednom potvrdio epitet najboljeg pojacanja za ovu sezonu i ponovo odigrao veoma dobru utakmicu. Ono sto me raduje vise od ove pobjede jeste cinjenica da smo jedina ekipa u Engleskoj koja jos nije prmila gol u ova 3 kola. Kada Giroud i Podolski nastimaju sprave kako treba, uz ovakvu odbranu, bit ce tu svega.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 04 sep 2012, 10:28

Deschamps sees Abou Diaby as one of the most naturally gifted footballers in the entire France squad. "When fit, Abou is unplayable."
8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 sep 2012, 12:33

Darren ‏@DarrenArsenal1
NextGen secures 4-year TV deal with Eurosport http://www.fcbusiness.co.uk/news/articl ... sport+deal" onclick="window.open(this.href);return false; Looks like we may see some #Arsenal games live and possibly highlights
Imat ćemo priliku gledat naše mlade na djelu 8-)

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 04 sep 2012, 13:02

Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore :mrgreen:

Onaj koji ne bi volio vidjeti Fabregasa u dresu Arsenala, je zreo za ludnice ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 sep 2012, 13:20

Iskreno nakon sto se tranfer ostvario, pljuvao sam po Cescu. Zasto? Zato sto je sebi nesto umislio da je duzan Barceloni, ne osporavam cinjenicu da je on prve korake u Barci naucio, ali ARSENAL i Wenger I APSOLUTNO NIKO VISE, su napravili igraca i covjeka od njeg. U njemu da je Barca vidjela potencijala zadrzala bi ga, a ne prodali za par stotina hiljada €, a ne ga odbacila kao opusak. A kad su vidjeli kako dobro igra, u sta se pretvorio, pocinje Barcina propaganda. Odjednom Iniesta, Xavi, Messi i klapa placu za njim, k'o da im za lijeka treba i sto je najtuznije on je na to nasjeo iako, opet ponavljam, ON BARCI APSOLUTNO NISTA NIJE DUZAN. Eh ta Barcina politika je jedan od dva razloga zbog kojih ih nimalo ne gotivim, ne mrzim ih, al ih ne gotivim ni sekunde.
Naravno kao i svaki normalan navijac volio bih da se vrati, jer ocigledno nesto mu ne odgovara u Barci, nije ni sjena igraca iz Arsenala, ali to je ono Wengerovo izvlacenje 200% iz igraca u cemu je jedino Ferguson bolji od njeg.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2012, 13:26

To danas svi rade, ne samo Barcelona. Isto su radili u Realu kad su Modrica nagovarali, i Rooney je davao izjave kad je vPersie trebao preci kod njih....

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.