Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
De fakat objasni sta taj potpis znaci, nije provokacija cisto me interesuje, tipa nesto kontra diaspore il sta vec ?
[quote="harishp"][quote="Sakuragi"][quote="harishp"][quote="Sakuragi"]
[quote="harishp"][quote="Sakuragi"][quote="harishp"][quote="Sakuragi"]
Pa valjda aludira na ove nase "vatrene" i "orlove".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
U Lihtejnštajnu nam sudi " susjed " Ivan Bebek...
Znaci nasi nece moci sastavljati je i besultanMurat je napisao/la:U Lihtejnštajnu nam sudi " susjed " Ivan Bebek...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kad ti je neko pazljiv na casuCartman je napisao/la:Pa valjda aludira na ove nase "vatrene" i "orlove".

Ici na ''domace'' susrete repke da ti treba pasos i jos biti ''svoj na svom'' to samo kod nas ''uspjeva''nikako u dijaspori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nevjerovatno koliko su se neki nakacili na selektora, sve i da ode ko vam garantuje da "novi" nece praviti greske, ili mozda pozvati svakog igraca koji se vama cejfne ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko ti garantuje da ce te doktor izlijeciti pa mu opet ides????Elegant je napisao/la:Nevjerovatno koliko su se neki nakacili na selektora, sve i da ode ko vam garantuje da "novi" nece praviti greske, ili mozda pozvati svakog igraca koji se vama cejfne ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Rahimic ili Jahic s obzirom na dosadasnji nacin rada ...zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
vraca se Mravac.zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Nema druge nego da se nakon ove dvije utakmice pozove jos igraca, ako se misli u Grckoj "dobro" proci. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Za zivot cijeli!
I ja također djelim @elegantovo mišljenje, sigurno je da će trebati pozvati nekog štopera još, a sada, ko će to da bude, mogu samo da nagađam, ali pretpostavljam da će to da budu ovi " provjereni " @ sakuragi Mravca pomenu, ironično ili ne, ulazi u opticaj, kao i Jahić, naravno ako bude zvao ove " provjerene "
ko je to bolji? Kerla slucajno?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?

Potpisujem!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?

OFK Gradina Srebrenik
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla, u mladoj reprezentaciji Sipovic, ma ima igraca mali milion, al se Safet skoncentris'o na ove i ne gleda nikog osim njih, a i kad pogleda nekog, to bude promasaj, cast Stevanovicu, kojeg nije on ni otkrio nego Vlado Jagodic.Jest bio odlican fudbaler, al je kao trener ocajan.Sakuragi je napisao/la:ko je to bolji? Kerla slucajno?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Za zivot cijeli!
Oh što ja ne mogu ovoga, imamo boljih, istina, ali dostupnih boljih, to treba naglasiti, selektoru u vidu boljih igrača, džaba što su oni " bolji " kada ih selektor ne zove.
Ja ne znam šta ste osuli po Pandži, momak svoje odrađiva profesionalno i u okviru svojih mogućnosti, pa nismo mi Brazil da imamo nekoliko miliona profesionalnih nogometaša da možemo birati koga ćemo.
Kada bi se ispunjavali ćejfovi svih forumaša, sastavili bi 3 prva tima
Ja ne znam šta ste osuli po Pandži, momak svoje odrađiva profesionalno i u okviru svojih mogućnosti, pa nismo mi Brazil da imamo nekoliko miliona profesionalnih nogometaša da možemo birati koga ćemo.

Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla ja igračina
kako torlaka nespomenu hahahahaha
PS : da je nama jedno 7 EDINA i 3 IBIŠA a ovako halal sve i jedne kvalifikacije nismo mi za lopte pa vi priznali ili ne ... VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!!!!

PS : da je nama jedno 7 EDINA i 3 IBIŠA a ovako halal sve i jedne kvalifikacije nismo mi za lopte pa vi priznali ili ne ... VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!!!!
Jos kad navedu te ''bolje''iz cipela vade.Dobro se ikako momci odzivaju u repku nakon ovakvih bljuvotina pojedinaca.zizu1991 je napisao/la:Oh što ja ne mogu ovoga, imamo boljih, istina, ali dostupnih boljih, to treba naglasiti, selektoru u vidu boljih igrača, džaba što su oni " bolji " kada ih selektor ne zove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Naravno, Kerla jede malu djecu, siguran sam da bi u paru sa Spahicem cinio neprobojan tandem.Ovo govorim objektivno, ne subjektivno.Dok Torlak je u padu forme, a plus je i prespor, nije agresivan uopste, ukratko nije kalibar za reprezentaciju.cera1 je napisao/la:Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla ja igračina![]()
kako torlaka nespomenu hahahahaha
Jest Pandza odradjivao posao profesionalno, ali je uvijek igrao za naseg protivnika, odnosno, mi smo njegovim prisustvom na zelenom terenu imali 10 igraca, dok je nas protivnik imao 12, prosto k'o pasulj.Na tome mu ja ne mogu biti zahvalan.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.