Protiv Sunderlanda treba početi klasičnom 442 formacijom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Odigrane su 3 utakmice.Bez imalo zelje za sprdanjem, kazem da je Everton daleko bolje izgledao u ove tri utakmice i da imaju REALNU sansu da zavrse ispred Liverpoola!
Stavio sam ja na stranici prijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Link?
I to svakako stoji, mada budimo relani, svaki navijač Liverpoola bi ga rado gledao u crvenom dresu.Trezegol je napisao/la:I da moze doci cisto sumnjam da ce kod vas, mnogo je vezan za Celzi da bi presao u bilo koji drugi engleski klub...
Onaj Drogba kojeg poznajemo to nikada ne bi uradioEBSCO je napisao/la:Sad sam pročitao da bi nam Drogba mogao doći u slučaju da Shenua otpusti njega i Anelku![]()
![]()
Ne znam ja ni jednog osim Gerrarda da to ne bi uradio zbog paraneo je napisao/la:Onaj Drogba kojeg poznajemo to nikada ne bi uradioEBSCO je napisao/la:Sad sam pročitao da bi nam Drogba mogao doći u slučaju da Shenua otpusti njega i Anelku![]()
![]()
Sinclair je fulio penal, a neko drugi je natrcao. Sad rece komentator da je on sutao.SGLS je napisao/la:Rezerve 1:1 da niej Sinclair zabio![]()
![]()
Evo dobrog linka : http://atdhe.tw/watch.php?id=400149" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.