Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 15:27

Je*ote, zar već ima 32 godine. :lol: Kako vrijeme brzo leti.
Protiv Sunderlanda treba početi klasičnom 442 formacijom. ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 sep 2012, 15:31

Bez imalo zelje za sprdanjem, kazem da je Everton daleko bolje izgledao u ove tri utakmice i da imaju REALNU sansu da zavrse ispred Liverpoola!
Odigrane su 3 utakmice.
1.Liverpool je promjenio trenera.
2. Liverpool je promjenio stil igre.
3. Liverpool je prodao 6 igrača koji su igrali prošle sezone ( Kuyt, Maxi, Bellamy, Spearing, Adam i Carrol ).
4. Liverpool je počeo igrati sa 4 nova igrača u startnih 11.

Everton je, sa druge strane, ostavio istog trenera i igra isto već 10 sezona. Od novih pojačanja jedino je Pienar tu, ali on je već igrao dugo za njih i propustio je samo jednu sezonu. Iz prve postave su prodani jedino Jack i Cahil. Ogromna je razlika.

Neka, sačekajmo još 35 kola pa ćemo onda pričati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 03 sep 2012, 15:32

NBA zvijezda LeBron James obećao je igračima Liverpoola da će organizovati veliki parti u Las Vegasu u njihovu čast ukoliko osvoje trofej ove sezone.

"Proveo sam neko vrijeme sa Stevenom Gerrardom i on je strastven o svom timu. Svako u sportu treba poticaj, a ukoliko dečki iz Liverpoola osvoje nešto ove sezone, ka ću im pružiti najbolji vikend u njihovom životu u Vegasu..

"Odvest ću ih na mjesta u Las Vegasu za koja 99% ljudi ne zna da uopšte postoje." (R)

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 03 sep 2012, 15:34

Poserem se na tvoj parti LBJ , daj ljudima koji milion koji zaradis evo npr daj nam 55 miliona tvojih godisnje da dovedemo Radamala Falcaa i da smo ok i dobit ces trofej ;) Hahaha :D
Tako blizu, a tako daleko.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 15:35

Bitno je da mi stvaramo tim za budućnost :lol:
Što se tiče tih novih pojačanja, ne treba nam niko.. Valjda nekako izguramo do sredine tebele do januara.
Najmanje treba kriviti Rodgersa za sve ovo što se dešava u timu trenutno. Neke stvari se dvije sezone u nazad ne poklapaju kako treba, a on nije 'Superman'. ;)

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2012, 15:37

Evo ga, 1:0 Pelosi strijelac :D

Robinson izasao, usao Brad Smith.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 03 sep 2012, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 sep 2012, 15:39

#LFC team: Stephens, Wisdom, Sama, Sololik, Robinson; Ibe, Coady, Roddan, Pelosi; Adorjan, Ngoo.

Ovamo igraju Barry i Sinclair. :o :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 15:44

Link?

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2012, 15:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Link?
Stavio sam ja na stranici prije :)

http://www.soccer4you.info/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba IE i Sopcast.

Penal za city.
Stativa pa na odbijenu naleti neko, 1:1, steta.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 sep 2012, 15:49

Sad sam pročitao da bi nam Drogba mogao doći u slučaju da Shenua otpusti njega i Anelku :lol: :lol: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 15:50

Otpušten je Drogba ali koliko znam ne može doći jer nije bio slobodan igrač tokom prelaznog roka.

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 03 sep 2012, 15:51

I da moze doci cisto sumnjam da ce kod vas, mnogo je vezan za Celzi da bi presao u bilo koji drugi engleski klub...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 15:53

Trezegol je napisao/la:I da moze doci cisto sumnjam da ce kod vas, mnogo je vezan za Celzi da bi presao u bilo koji drugi engleski klub...
I to svakako stoji, mada budimo relani, svaki navijač Liverpoola bi ga rado gledao u crvenom dresu.
Owena ni pod razno ne treba dovoditi, DICKHEAD! ;)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 15:55

EBSCO je napisao/la:Sad sam pročitao da bi nam Drogba mogao doći u slučaju da Shenua otpusti njega i Anelku :lol: :lol: :lol:
Onaj Drogba kojeg poznajemo to nikada ne bi uradio :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 03 sep 2012, 15:55

Rezerve 1:1 da niej Sinclair zabio :?: :?:
Evo dobrog linka : http://atdhe.tw/watch.php?id=400149" onclick="window.open(this.href);return false;
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 03 sep 2012, 15:58

neo je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Sad sam pročitao da bi nam Drogba mogao doći u slučaju da Shenua otpusti njega i Anelku :lol: :lol: :lol:
Onaj Drogba kojeg poznajemo to nikada ne bi uradio :)
Ne znam ja ni jednog osim Gerrarda da to ne bi uradio zbog para ;)
A možda ga i Chelsea sad dovede, šta znaš da bude zamjena ako Torres ne nastavi zabijati, za sad mu poprilično dobro ide :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 sep 2012, 16:09

SGLS je napisao/la:Rezerve 1:1 da niej Sinclair zabio :?: :?:
Evo dobrog linka : http://atdhe.tw/watch.php?id=400149" onclick="window.open(this.href);return false;
Sinclair je fulio penal, a neko drugi je natrcao. Sad rece komentator da je on sutao.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

inokaler
Kontakt:

Post Postao/la inokaler » 03 sep 2012, 16:15

Pozdrav svima,novi sam na forumu a navijac Liverpoola sam vec 10-tak godina..Vidim da se najvise spominje o lošem startu u prvenstvu i tome kako nisu dovedena prava pojačanja..Što se tiče igra ja baš i nisam zadovoljan njome,vidi se da se nisu još svi uklopili u taj novi stil koji preferira Rodgers,ali po mom nekom misljenju za nekih mjesec-dva ce se vec vidjeti veliki pomak u igri što ce naravno donijeti pomak prema vrhu tabele..Također me brine loša forma Gerrarda,Reine,Škrtela,Borrinija pa čak i Suareza,Joe Allen se pokazao kao pravo pojačanje,odličnu pas igru ima i igra odlično u fazi obrane,mislim da bi se trebao još više forsirati Shelvey i Coates jer imaju veliki potencijal..
O Sterlingu se vec sve zna,mali razvaljiva za svoje godine i za 2-3 godine ce biti jedan od najboljih igraca na svijetu.. :D
E sad malo o "pojačanjima" za ovu sezonu..
Nuri Sahin,hmmm,tek je dosao pa ne mogu nista o njemu reci,u Dortmundu je pokazao da je igračina,u Realu su ga ozljede uništile,nadam se da ce se preporoditi u Liverpoolu.. ;)
Assaidi,gledajuci klipove po youtubu vidio sam da je strašno brz igrac,e sad kako igra u fazi obrane i kako ce se uklopiti sa suigračima vidjet cemo dok on dođe u pravu formu.. :)
Borini je za mene prosjecan igrac,nije se baš pokazao kao pojačanje ali eto ima puno utakmica pred njih pa nek dokaže suprotno,po mom misljenju on bi trebao igrati u špicu a suarez preci na krilo,ali eto Rodgers zna najbolje..
Spominje se da bi ovih dana mogao doci Owen,Klasnic ili čak Drogba,pa sad ne znam hoce li oni(Drogba ne vjerujem da ce doci ali on bi pomogao sigurno) moci puno pomoci ali opet to su sve klasni napadaci koji mogu dobro odraditi posljednjih 20-tak minuta i zabiti koji gol..
Iako mislim da ce dovesti Owen-a,pa sad ne znam kako ce navijači postupiti prema izdajici :?

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 sep 2012, 16:25

jeste skontali da svi novi koji se regaju,napisu dug post o situaciju u klubu i to na isti nacin,samo se ubaci tekma il pojacanje vise ;) ;) :? :? :?

dobro doso
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 16:26

Pa na ovoj temi Liverpoola, imaš 10ak pravih accounta, ostalo su ti fakeovi. :mrgreen:
U svakom slučaju dobrodošao, ili dobrodošao opet, pa kako se osjećaš. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.