moze se vratiti samo sumnjam da ce ga rodgers vratiti zbog svog ponosa.neo je napisao/la:Ako je placen fee onda ne moze...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
covjek igrao tek jednu utakmicu i ti odmah to odlucujes.a i meni je drago sto je dosao kod nas,a tebi bilo ne bilo on je liverpoolov igrac bar 1 godinuRosicky je napisao/la:Čestitam na igri ,sterling i shelvey ono malo što je igro su bili predobri,a drago mi je što ste ipak vi dobili sahina,uopće se nije vidio na terenu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Marsal
- Kontakt:
mauricio je napisao/la:Danas aBd pobjeda, ne bih se usudio reći lagana ali eto nekih 2:0 bit će dovoljno, a uostalom mogao bih biti zadovoljan i sa remijem, ali pošto je ovo meč za 6 bodova vjerujem u pobjedu
HOPLIT je napisao/la:Siguran sam u pobjeduArsenal odavno nije bio ovako slab
Desmond je napisao/la: Nadam se da će Arsenal igrati sa ovakvom odbranom:
Jenkinson - Mertersacker - Vermaelen - Gibbs
-----------------------Diaby------------------------
pa da se Suarez, Sterling, a možda i Assaidi poigraju sa njima pogotovo sa ovim najgorim bekovskim tandemom lige.

Nije sramota izgubit od bolje ekipe.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:sramota ....od ovakvog Arsenala gubimo na Anfieldu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nije arsenal dobar koliko smo mi loši.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ll-1292488" onclick="window.open(this.href);return false;
kralj objasnio veliku grešku rodgersa.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ll-1292488" onclick="window.open(this.href);return false;
kralj objasnio veliku grešku rodgersa.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 03 sep 2012, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
- youngredcomps
- Kontakt:
nije on djabe KINGCarlo je napisao/la:nije arsenal dobar koliko smo mi loši.
kralj objavio veliku grešku rodgersa.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- peppo_owen
- Kontakt:
Svi nesto krive Gerrarda(uredu,bio je ocajan),a gdje je "najbolji desni bek Engleske" bio svo to vrijeme.Koliko sam zapazio oba gola smo primilo sa strane koju je trebao pokrivati Glen.Kod prvog gola se cak nije uspio ni vratiti.Samo msm da bi dosta drugacije bilo da je Kelly poceo jucerasnju utakmicu,makar nebi duvalo po desnoj strani.
Vidjelo se juce da nam treba zadnji vezni,jer Allen(jako mi se svidja njegova igra) taj zadatak nece moci odraditi.Nije fizicki jak,ne moze meda kad mu mrcina ko Diabi krene u kontru.
O Reini ne treba trosit rijeci,bolje bi onaj mladi Mađar branio.
Sterling ce biti igracina,samo da ga aBd povrede zaobiđu.Trudi se ,trci,bori,samo jos da ojaca i sazrio je u potpunosti.
Vec je svima postalo jasno,ali ne i BR, da Borini mora ici na spica a ne na krilo.Zamijeniti njemu i Suarezu mjesta i mozda bi moglo biti bolje.
Ja mislio da je onaj Ox iz Arsenala bolji(koliko ga nahvalise kolege sa Arsenalove teme,ja mislio Messi),al juce nije meda mogao,par puta ga mali Sterling otreso.
Uglavnom ne treba gubit nadu,uspjeh ne dolazi preko noci,treba vremena a i novaca da se sve poslozi kako treba.Da BR ima podrsku vlasnika i da bace jednu malo jacu injekciju za transfere(60tak M),ovaj klub bi se moga vratit iz mrtvih.Ovako,sa ovom ekipom,nas najveci domet ce postati borba za EL.
Vidjelo se juce da nam treba zadnji vezni,jer Allen(jako mi se svidja njegova igra) taj zadatak nece moci odraditi.Nije fizicki jak,ne moze meda kad mu mrcina ko Diabi krene u kontru.
Sterling ce biti igracina,samo da ga aBd povrede zaobiđu.Trudi se ,trci,bori,samo jos da ojaca i sazrio je u potpunosti.
Vec je svima postalo jasno,ali ne i BR, da Borini mora ici na spica a ne na krilo.Zamijeniti njemu i Suarezu mjesta i mozda bi moglo biti bolje.
Ja mislio da je onaj Ox iz Arsenala bolji(koliko ga nahvalise kolege sa Arsenalove teme,ja mislio Messi),al juce nije meda mogao,par puta ga mali Sterling otreso.
Uglavnom ne treba gubit nadu,uspjeh ne dolazi preko noci,treba vremena a i novaca da se sve poslozi kako treba.Da BR ima podrsku vlasnika i da bace jednu malo jacu injekciju za transfere(60tak M),ovaj klub bi se moga vratit iz mrtvih.Ovako,sa ovom ekipom,nas najveci domet ce postati borba za EL.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Total LFC @TheTotalLFC
Liverpool are set to hold talks with Michael Owen today (ESPN). #LFC

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... er-to-fans" onclick="window.open(this.href);return false;
evo henryja, obratio se

- Paraglajder
- Kontakt:
Čuj ove američke ublehe... *ebo te finansijski fair play, nije njima jasno da ćemo zabijati 1 zgoditak u 2-3 utakmice sa ovakvih neefikasnim napadom. 

YNWA
Prepostavljam kako bi to izgledalo,20M za Agbonlahora,15M za Hudllestonea,i naravno 25M za Griezmanna.peppo_owen je napisao/la:Svi nesto krive Gerrarda(uredu,bio je ocajan),a gdje je "najbolji desni bek Engleske" bio svo to vrijeme.Koliko sam zapazio oba gola smo primilo sa strane koju je trebao pokrivati Glen.Kod prvog gola se cak nije uspio ni vratiti.Samo msm da bi dosta drugacije bilo da je Kelly poceo jucerasnju utakmicu,makar nebi duvalo po desnoj strani.
Nadaleko poznata Liverpoolska pronicljivost u plaćanju transfera.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vlasnik Redsa se ugledao na celnike Milana i Juventusa, krije se iza FFP-a!Carlo je napisao/la:Total LFC @TheTotalLFC
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... er-to-fans" onclick="window.open(this.href);return false;
evo henryja, obratio se
Culi ste , cekajte 16 godina da bi se Liverpool vratio medju velikane

inace werner & henry jako cesto posjecuju sportsport, a na forumu svog kluba su redovni, ne fulaju nijedan postBeyKopites je napisao/la:Da pokušam.
Sreća u Nesreći Brendan Rodgersa je u tome da ga Mi, forumaši podržavamo pa ga vlasnici za sada Neće otpustiti.

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pad Liverpoola je počeo kad su klub predali u ruke stranim vlasnicima koji su ga svojim nesposobnim vođenjem srozali na takav način da navijači strahuju hoće li doći do pobjede protiv Norwicha.Ne postoji jasna vizija u klubu sve se radi na pogrešan način, kukaju za FFP a kupe igrača za 40 mil i daju ga na posudbu a da pritom nemaju zamjenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- CaptainFantastic
- Kontakt:
Pismo je veoma dugo ali ukratko da ne čitate :Ozren je napisao/la:Vlasnik Redsa se ugledao na celnike Milana i Juventusa, krije se iza FFP-a!Carlo je napisao/la:Total LFC @TheTotalLFC
evo henryja, obratio se
Culi ste , cekajte 16 godina da bi se Liverpool vratio medju velikane
Biće bolje !!

--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
vec su pocele price borba za opstanak, nakon ovakve utakmice nemamo sansse za top4, bla bla bla, i sve to zakljucujemo nakon 3 odigrana kola
kad je king preuzeo kluba, nakraju te sezone pocele su price, osvajamo ligu 100%, a sezona tek zavrsila, kad za godinu dana, tup
,mi iza evertona
polako sa zakljuccima, ima jos 35 utakmica da se odigra

kad je king preuzeo kluba, nakraju te sezone pocele su price, osvajamo ligu 100%, a sezona tek zavrsila, kad za godinu dana, tup

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
najbolji je i pismo je napisao samo da ne bi pare morao trositiCarlo je napisao/la:Total LFC @TheTotalLFC
evo henryja, obratio se

@rizo koji smo sad na tabeli ? koliko ce bodova ove sezone biti potrebno za opstanak

You are someone else I am still right here
18. Mislim da je potrebno 42 boda za opstanak.@rizo koji smo sad na tabeli ? koliko ce bodova ove sezone biti potrebno za opstanak

Fali nam još 41.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
imamo najboljeg vlasnika u engleskojfera je napisao/la:najbolji je i pismo je napisao samo da ne bi pare morao trositiCarlo je napisao/la:Total LFC @TheTotalLFC
evo henryja, obratio se![]()
@rizo koji smo sad na tabeli ? koliko ce bodova ove sezone biti potrebno za opstanak

Opta Sports @OptaJoe
5.6% - After posting the worst chance conversion in 2011-12 (9%), Liverpool also have the worst conversion rate so far this season. Wayward.

- CaptainFantastic
- Kontakt:
Ja sam uvijek govorio samo optimistično i naprijed....keno94 je napisao/la:vec su pocele price borba za opstanak, nakon ovakve utakmice nemamo sansse za top4, bla bla bla, i sve to zakljucujemo nakon 3 odigrana kola![]()
kad je king preuzeo kluba, nakraju te sezone pocele su price, osvajamo ligu 100%, a sezona tek zavrsila, kad za godinu dana, tup,mi iza evertona
![]()
Poslije ove pauze igramo sa Sunderlandom i MUFC....Protiv Sunderlanda bi trebali krenuti na pobjedu i napokon maznuti prva 3 boda dook sa MU realno možemo očekivati najvise bod. Ali nikad se ne zna, uvijek znamo iznenadit MU. Prva 3 kola su nam bila veoma teska iskljucujuci WBA kojeg smo trebali dobiti te ekipi treba još malo da se uigra a to je bilo teško sa PRVAKOM i Arsenalom protiv kojih smo se vise branili nego sto smo napadali. Rezultati će doći i ja vjerujem u to, Brendan ima nesto u glavi.

--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
Slažem se sa kenom, nije bitno kako počneš sezonu nego kako je završiš 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Marsal
- Kontakt:
A kako ćete je to vi završit?neurofunk je napisao/la:Slažem se sa kenom, nije bitno kako počneš sezonu nego kako je završiš

Bit ćete drugi i osvojit Capital One i FA Kup?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.