Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Budi sam na ulici
Postao/la Budi sam na ulici » 03 sep 2012, 10:28
Grbavicu pod hitno suspendovati jel je postala leglo fasizma
+1
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
-
VAM
-
Kontakt:
Ne znam cemu se čudite?Pa samo su skinuli maske,nisu vise mogli da glume i to je to.Gori su oni sto su mislili da su oni zaista multietnićni

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
sinergija
-
Kontakt:
U slucajevima kod nas,jel se nigdje drugo i ne desava,spaljivanje zastave jednog naroda je politicka poruka,sjetite se samo Poljuda cini mi se 1990,da je bilo spaljivanje nekog navijackog transparenta niko to nebi ni spominjao.Ovo sto se desava na Grbavici vec drugi put moze da odvede u sasvim drugom pravcu.Najbolji primjer za to su utakmice SCG-BIH iz 2005 ,ko je zaboravio neka pogleda na you tube.Poslije ovakvih stvari ne vjerujem da ce se Manijaci dobro provoditi u RS,cak sto vise pitanje da li ce uopste i stizati do stadiona.
-
Nimla_RZ
-
Kontakt:
VAM je napisao/la:Ne znam cemu se čudite?Pa samo su skinuli maske,nisu vise mogli da glume i to je to.Gori su oni sto su mislili da su oni zaista multietnićni

Ti našao pričati o multietničnosti. To nije nikakva zabluda. U nekim gradovima, za razliku od nekih dijelova lijepe naše, to je zaista tako. Samo mi reci koliko ti imaš drugova na tribini, a da su "drugačiji" od tebe? Ja ti ne moram ni govorit' koliko "drugih" živi za moj Čelik jer mi ionako nećeš vjerovati. U Sarajevu je ista stvar, to znam.
Čelik Zenica 1945
-
England
-
Kontakt:
Budi sam na ulici je napisao/la:Grbavicu pod hitno suspendovati jel je postala leglo fasizma
+1
Gle, leglo, **** sa tim grbom ajduka, jugende.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
Ferplejko
-
Kontakt:
bio sam na utakmici i mogu reci sljedece. Skandiranja Ubi..j Srbina sigurno nije bilo. Oko 30 minute je bilo skandiranje Cetni..ke pi..ke. Sudija odmah prekino, spiker upozorio i toga dalje nije bilo.
Negdje oko 60 minute desilo se (iz cista mira) da su dvije baklje na sjeveru zapaljene i bacene prema sokolovima (nesto slicno sto je bilo i protiv Borca). Jedna je totalno fulila, za drugu nisam dobro vidio gdje je zavrsila. Zastitari i policija odmah reagovali i prosilrili tampon zonu. Po meni trebalo je privesti i namlatiti mangupe koji su zapalili i bacili te baklje.
Sto se tice zastave Srbije ili RS (nisam dobro vidio) ona je bila spremna za paljenje na tribini, ali se ispregovaralo sa zastitarima da ne bude spaljena na tribini. Ipak mislim da je na kraju zapaljena iza ograde ispod juga i to tako da se ne vidi (osim sa juga) da je zapaljena neka zastava. U svakom slučaju potez za osudu.
Nije to bila nikakva atmosfera linca ili tako nesto, onaj Savija sigurno preuvelicava. Pojedinacna verbalna dobacivanja i psovke prema trenerima (sa zapada) i prema igracima (golmanu kad ispucava iz peterca, igracu kad izvodi korner ili aut) su nesto sto se na Grbavici desava na svim utakmicama, bet obzira ko je protvnik
-
arelinho
-
Kontakt:
Ferplejko je napisao/la:bio sam na utakmici i mogu reci sljedece. Skandiranja Ubi..j Srbina sigurno nije bilo. Oko 30 minute je bilo skandiranje Cetni..ke pi..ke. Sudija odmah prekino, spiker upozorio i toga dalje nije bilo.
Negdje oko 60 minute desilo se (iz cista mira) da su dvije baklje na sjeveru zapaljene i bacene prema sokolovima (nesto slicno sto je bilo i protiv Borca). Jedna je totalno fulila, za drugu nisam dobro vidio gdje je zavrsila. Zastitari i policija odmah reagovali i prosilrili tampon zonu. Po meni trebalo je privesti i namlatiti mangupe koji su zapalili i bacili te baklje.
Sto se tice zastave Srbije ili RS (nisam dobro vidio) ona je bila spremna za paljenje na tribini, ali se ispregovaralo sa zastitarima da ne bude spaljena na tribini. Ipak mislim da je na kraju zapaljena iza ograde ispod juga i to tako da se ne vidi (osim sa juga) da je zapaljena neka zastava. U svakom slučaju potez za osudu.
Nije to bila nikakva atmosfera linca ili tako nesto, onaj Savija sigurno preuvelicava. Pojedinacna verbalna dobacivanja i psovke prema trenerima (sa zapada) i prema igracima (golmanu kad ispucava iz peterca, igracu kad izvodi korner ili aut) su nesto sto se na Grbavici desava na svim utakmicama, bet obzira ko je protvnik
ono sto je sudija prekinuo nije bilo zbog naseg skandiranja nego zato sto je dino pekic trazio da se opemenu navijaci slavije zbog psovanja muslimana i sudija je to uradio prekinuo utakmicu i onda su oni prekinuli skandiranje
-
Elegant
-
Kontakt:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
England
-
Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AxTXnmmPepU[/youtube]
da se smijem od smijeha
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
MinjonKocka
-
Kontakt:
Postao/la MinjonKocka » 03 sep 2012, 11:33
Nije mi jasno zasto se pravdate ovim tzv moralistima sto svoje maske nikad nisu ni stavljali, nego od zajednicke lige na sve nacine osporavaju drzavu, slave zlocince i nikada se toga ne stide. Sad su kao zabrinuti u sta se Manijaci pretvorise. Ma mrs!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
-
sinergija
-
Kontakt:
Malo cudnovato da na ovom portalu nema ni rijeci o dogadjajima ove vrste sa utakmice Zeljeznicar-Slavija.
-
MinjonKocka
-
Kontakt:
Postao/la MinjonKocka » 03 sep 2012, 11:38
sinergija je napisao/la:Malo cudnovato da na ovom portalu nema ni rijeci o dogadjajima ove vrste sa utakmice Zeljeznicar-Slavija.
Takodjer nema ni za pjesmice iz bl o nekim misterioznim generalima. Ovo je sportski portal, ne mogu sa svake utakmice prenositi da li je neko 10 sekundi skandirao nesto uvredljivo. Morali bi onda navesti i vrijedjanja sokolova, a svi znamo da oni nisu takvi, duse slatke...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
-
sinergija
-
Kontakt:
MinjonKocka je napisao/la:Nije mi jasno zasto se pravdate ovim tzv moralistima sto svoje maske nikad nisu ni stavljali, nego od zajednicke lige na sve nacine osporavaju drzavu, slave zlocince i nikada se toga ne stide. Sad su kao zabrinuti u sta se Manijaci pretvorise. Ma mrs!
Niko ovdje ne osporava probosnjacku orjentaciju Manijaka,ali nemojte se predstavljati kao multietnicka navijacka grupa,kada vec niste,sto djelima i dokazujete.
-
sinergija
-
Kontakt:
[/quote]
MinjonKocka je napisao/la:sinergija je napisao/la:Malo cudnovato da na ovom portalu nema ni rijeci o dogadjajima ove vrste sa utakmice Zeljeznicar-Slavija.
Takodjer nema ni za pjesmice iz bl o nekim misterioznim generalima. Ovo je sportski portal, ne mogu sa svake utakmice prenositi da li je neko 10 sekundi skandirao nesto uvredljivo. Morali bi onda navesti i vrijedjanja sokolova, a svi znamo da oni nisu takvi, duse slatke...
Ali ima mjesta za pisanjeo neslaganju navijaca repke oko pozivanja M.Pehara u mladu reprezentaciju,samo zato sto je momak Hrvat a to je kao sport,ili ipak naruceni politicki tekst [/quote]
-
hamo_pipa
-
Kontakt:
sinergija je napisao/la:MinjonKocka je napisao/la:Nije mi jasno zasto se pravdate ovim tzv moralistima sto svoje maske nikad nisu ni stavljali, nego od zajednicke lige na sve nacine osporavaju drzavu, slave zlocince i nikada se toga ne stide. Sad su kao zabrinuti u sta se Manijaci pretvorise. Ma mrs!
Niko ovdje ne osporava probosnjacku orjentaciju Manijaka,ali nemojte se predstavljati kao multietnicka navijacka grupa,kada vec niste,sto djelima i dokazujete.
Manijaci su ZELJINA navijacka skupina.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
ekran
-
Kontakt:
Nikome ne smeta što je Hrvat, nego ljudima, pa i meni smeta što je KONJ. Primitivac kojem nije mjesto u sportu, a kamoli u reprezentaciji moje zemlje.
-
voltron30
-
Kontakt:
@sinergija
Jesi ti glup, retardiran, zaostao u razvoju ili samo trollaš s razlogom??? Daj jedan post nađi gdje se neko buni protiv Pehara zato što je Hrvat, samo jedan post?!!
-
MinjonKocka
-
Kontakt:
Postao/la MinjonKocka » 03 sep 2012, 11:49
Hahaha covjek izvali da mi ne zelimo mileta pehara u repki zato sto je hrvat
Mora da si u toku sta se desavalo na mostarskom derbiju....s kim se mi ovdje raspravljamo!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
-
hamo_pipa
-
Kontakt:
hajde sinergijo, hoces li odgovorit, ko i gdje se protivi pozivanju Pehara u reprezentaciju zato sto je on Hrvat?
ODGOVORI!!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
sinergija
-
Kontakt:
Procitajte tekst i citajte malo izmedju redova,koga je M.Pehar saplitao na utakmici protiv Zrinjskog,i zasto su igraci Veleza bjezali u svlacionice,jel to nije Mostar podjeljen grad itd.Tekstovi se nekada citaju izmedju redova.Pametnima i to dosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.