FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Real je dovodenjem ronalda i uniteda i kake iz milana stusio poremetio iz temelja nogometno transfer trziste i od tad krecu one recenice on ne vriejdi toliko njegaova je cjena tolika itd..mis smo platili martineza 40 mil., budite sigurni da ga nismo bezveze platili znaju u bayernu dobro sta rade nisu se oni tek takop preko noci odlucili da bace 40 mil.na igraca kao sto je martinez ocigledno je da ih je vise pocelo proganjati sezona i onako neslavan zavrsetak ne bi ga uzeli da nisu nesto u njemu prepoznali.
- Centre forward
- Kontakt:
Bilo je toga i prije:Zidane,R.Ferdinand,Buffon itd al' slozices se u zadnjih 2-3 god trziste je podivljalo a ekonomije u bedu,Fin.fair play je najlogicnije rjesenje.GAL je napisao/la:Real je dovodenjem ronalda i uniteda i kake iz milana stusio poremetio iz temelja nogometno transfer trziste i od tad krecu one recenice on ne vriejdi toliko njegaova je cjena tolika itd..mis smo platili martineza 40 mil., budite sigurni da ga nismo bezveze platili znaju u bayernu dobro sta rade nisu se oni tek takop preko noci odlucili da bace 40 mil.na igraca kao sto je martinez ocigledno je da ih je vise pocelo proganjati sezona i onako neslavan zavrsetak ne bi ga uzeli da nisu nesto u njemu prepoznali.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
[youtube][/youtube]
Evo ako neko nije gledao!
Ne znam šta vi mislite al Neuer je TREBAO ovu loptu za 1-0 skinuti!
Evo ako neko nije gledao!

Ne znam šta vi mislite al Neuer je TREBAO ovu loptu za 1-0 skinuti!
Zadnja izmjena: libje, dana/u 03 sep 2012, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Eno sad, svi bi nešto između redova čitali
, no ne znaju da ih šamaraš
, za to treba jako istančan njuh, zato kada neko to pokuša bez potrebnog osjećaja dobijemo salvu uvreda na moj račun(da ovo je pravilno čitanje između redova
).
Gdje sam to rekao "Ovaj čovjek ne valja, pare je vjetar odnio"?
,
Ja to onako fino upakovao, iznosio svoje osjećaje, koji me inače rijetko kad prevare(nadam se da sad hoće
) ali ništa tvrdio nisam.
Heh nisam ehehe, pa sutra kad ovaj "daj Bože" proigra hop eto me na dnu.
Centre ne mogu to tražiti, ma ništa bitno, ništa strašno, samo sam ti se tamo svašta nešta nagovorio, tako samo opušteno.
A da umal ne zaboravih, Vedo je fenomenalan, odličan, ovakav nam treba, jedan od rijetkih u Stutgi koji je nešto pokušavo, inače odbrana je bila kriminalna, pa da ne lažemo dali smo 3 ili čak 4 gola nakon ukradene lopte od njihove zadnje linije.
Nedopustivo! 

Gdje sam to rekao "Ovaj čovjek ne valja, pare je vjetar odnio"?

Ja to onako fino upakovao, iznosio svoje osjećaje, koji me inače rijetko kad prevare(nadam se da sad hoće

Heh nisam ehehe, pa sutra kad ovaj "daj Bože" proigra hop eto me na dnu.

Centre ne mogu to tražiti, ma ništa bitno, ništa strašno, samo sam ti se tamo svašta nešta nagovorio, tako samo opušteno.

A da umal ne zaboravih, Vedo je fenomenalan, odličan, ovakav nam treba, jedan od rijetkih u Stutgi koji je nešto pokušavo, inače odbrana je bila kriminalna, pa da ne lažemo dali smo 3 ili čak 4 gola nakon ukradene lopte od njihove zadnje linije.

- Centre forward
- Kontakt:
Kazi sad sta te muci 

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- brzitesanj
- Kontakt:
Bayern je danas bio na svom nivou,jako,eksplozivno i bez milosti.svaki igrač je dao svoj maksimum(pogotovo Muller)Gusavo je postigo izvaredan golkoji će vjerovtno biti u užoj konkurenci za gol sezone
TO JE BAYERN KOJEG HOĆEMO GLEDATI 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ovo danas sto se moglo vidjeti je fenomenalno! Utakmica u kojoj nam je sve polazilo za nogom. Vidim padobranci (HzBvB) su poceli bacat otrovne strelice,kada su vidjeli s kakvom masinerijom ce morat izac na kraj!!!
Muller fenomenalan na krilu,dugo ga nisam gledao u onakvoj formi...iako sam govorio da mu ne gine klupa kada se popuni kadar i kada svi budu spremni,mislim da ce mnogi igraci ove sezone proliti hektolitre znoja da obezbijede sebi poziciju u pocetnih 11.
Jedna stvar koju sam uspio zapaziti kod Martineza jesu duge lopte i preskakanje veceg dijela terena. E to mi se ne svidja,al vjerujem da ce Jupp poraditi sa njim na tome te da ce on pokazat zasto je doveden i zasto je toliko placen!!!
A vi zutalji nemojte se brinuti da li nasi igraci vrijede i koliko vrijede,brinite se za sebe!!! Mi sigurno nismo imali pogresaka medju transferima tipa vasih (Marcio Amoros
)
Muller fenomenalan na krilu,dugo ga nisam gledao u onakvoj formi...iako sam govorio da mu ne gine klupa kada se popuni kadar i kada svi budu spremni,mislim da ce mnogi igraci ove sezone proliti hektolitre znoja da obezbijede sebi poziciju u pocetnih 11.
Jedna stvar koju sam uspio zapaziti kod Martineza jesu duge lopte i preskakanje veceg dijela terena. E to mi se ne svidja,al vjerujem da ce Jupp poraditi sa njim na tome te da ce on pokazat zasto je doveden i zasto je toliko placen!!!
A vi zutalji nemojte se brinuti da li nasi igraci vrijede i koliko vrijede,brinite se za sebe!!! Mi sigurno nismo imali pogresaka medju transferima tipa vasih (Marcio Amoros

Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel ko ugledao Mariu danas na tribinama?
Jest, nas 2421 je bilo an tribinama
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hmm,ja mislim da je zbog toga i doveden.Bas tim dugim loptama se ubrza igra,a to je ono sto su htjeli uraditi u igri.proFCB je napisao/la: Jedna stvar koju sam uspio zapaziti kod Martineza jesu duge lopte i preskakanje veceg dijela terena. E to mi se ne svidja,al vjerujem da ce Jupp poraditi sa njim na tome te da ce on pokazat zasto je doveden i zasto je toliko placen!!!
Pobogu,zalite se na tromost Kroosa i kako usporava igru,a sad ovo ne valja.
U sezoni 09/10 Schweini je bas idealno dijelio te duge lopte i zato mnogi govore kako nije "vise svoj".
Jedno 60% akcija u toj sezoni je kretalo njegovom loptom,pogledajte samo highlights golova i vidjecete

Ja se bas radujem toj eksplozivnosti u igri,za koju se nadam da ce Javi unijeti i da ce Schweini imati vise slobode,da vise ide na 10ku,da sutira s distance i tako to

I nemojte se previse "dizati",kao sto je vec neko napisao,nismo samo mi igrali dobro danas,vec je Stuttgart ocajno igrao (osim prvih 15ak minuta,dok se mi nismo probudili)

#miasanmia

Neki forumasi kod nas bi se prvo trebali nauciti osnovnoj kulturi i komunikaciji pa tek onda doci na forum i kao "citati nesto izmedju redova" pa se jos i pretvarati pametniji od svih drugih

Nadam se da nikome ne smeta sto pretjerano koristim ovaj stidni smile

Dodje covjek pa napise post o Martinezu i kaze ti da nece davati ocjenu na osnovu 15 minuta njegove igre, a u istom tom postu daje ocjenu da je Martinez teski dizel, da mu nije dobro

I sve bi to bilo oki da na kraju on ne tvrdi kako nista nije tvrdio, nego je to on osjecao

ffffuuuuuu, sto bilal nakarindja vegaša laša(kako se nadje slovce š
)
cekaj, jesam li se ja nest zayebo, il stvarno ima padobranaca koji misle da mertinez nevalja
momcine mojem drage, pa samo u jucerasnjoj tekmi je izbio najmanje 5 miliona od onih 40.
jeste li vidjeli kako su igrali muler, kros i svajni? mislite li da to nije zbog pritiska kojeg pravi martinez?
zvijezde su se pobojale za svoje mjesto p a zapele iz petnih zila.
dalje, zapamtite da sa gomezom necemo imati onako tecnu igru.
mandza ucestvuje u svakoj akciji, izvlaci se na krilo, spusta lopte za saigrace, vraca se na sredinu i zapocinje napade, itd. mislite li da cemo isto ili slicno gledati od gov-njeza?
kladim se da sa gomom necemo imati ovako tecnu igru.

uf sto bi se od ovog mogla dobra pjesmica sastavitCentre forward je napisao/la:Musto

cekaj, jesam li se ja nest zayebo, il stvarno ima padobranaca koji misle da mertinez nevalja

momcine mojem drage, pa samo u jucerasnjoj tekmi je izbio najmanje 5 miliona od onih 40.
jeste li vidjeli kako su igrali muler, kros i svajni? mislite li da to nije zbog pritiska kojeg pravi martinez?
dalje, zapamtite da sa gomezom necemo imati onako tecnu igru.
mandza ucestvuje u svakoj akciji, izvlaci se na krilo, spusta lopte za saigrace, vraca se na sredinu i zapocinje napade, itd. mislite li da cemo isto ili slicno gledati od gov-njeza?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:
I jel bolja uzivo ili nije nesto?
Momci ne znam za vas ali ja jedva cekam tekmu protiv mainza 

@schweinsteiger
sjecam se te sezone,al od tada su prosle 2-3 sezone i sve se manje igralo na taj nacin,tako da sam pomislio da je to arhivirano i da se nece vracati iz arhive. No ako je to buduci nacin sahranjivanja protivnika,bujrum!
Treba obratiti paznju na Millera,on bukvalno podsjeca na svoje zlatne dane,svugdje ga ima,te u spicu te na krilu te na sredini terena,znaci trci kao sto je trcao i prije,al sad ne gubi lopte ne gubi duele nego je non stop prijetnja na go!!
Sjetite se prvog kola,utakmice kupa,onda cini mi se i protiv zutalja da je dobro odigrao,Thomas nam se vratio!!!
Iako je Jupp izjavio kako Gomeza bukvalno ceka pozicija kada se vrati i kada se oporavi,mislim da ce to jos jednom promisliti i vidjet da je po ekipu bolje rijesenje Mandzo.
Vid ovako, Mandzo vjerovatno nece postici isti broj golova kao sto bi to Gomez uradio,ali ce zato kompletna ekipa imati postignutih golova zahvaljujuci Mandzi,a to sa Gomezom ne fercera!!!
No opet kako igraca od 30miliona€ ostaviti na klupi???
sjecam se te sezone,al od tada su prosle 2-3 sezone i sve se manje igralo na taj nacin,tako da sam pomislio da je to arhivirano i da se nece vracati iz arhive. No ako je to buduci nacin sahranjivanja protivnika,bujrum!
Treba obratiti paznju na Millera,on bukvalno podsjeca na svoje zlatne dane,svugdje ga ima,te u spicu te na krilu te na sredini terena,znaci trci kao sto je trcao i prije,al sad ne gubi lopte ne gubi duele nego je non stop prijetnja na go!!
Sjetite se prvog kola,utakmice kupa,onda cini mi se i protiv zutalja da je dobro odigrao,Thomas nam se vratio!!!
Iako je Jupp izjavio kako Gomeza bukvalno ceka pozicija kada se vrati i kada se oporavi,mislim da ce to jos jednom promisliti i vidjet da je po ekipu bolje rijesenje Mandzo.
Vid ovako, Mandzo vjerovatno nece postici isti broj golova kao sto bi to Gomez uradio,ali ce zato kompletna ekipa imati postignutih golova zahvaljujuci Mandzi,a to sa Gomezom ne fercera!!!
No opet kako igraca od 30miliona€ ostaviti na klupi???
Stern des Südens
bit ce zanimljiva borba za mjesto u napadu..muller se vratio u formu i mislim da ce ovu sezonu odigrati na visokoj razini
@badstuber
kad sam vidio da si ti odgovorio morao sam se vratiti i dodati koji komentar na odigranu utakmicu badstuber-a!!!
MOMAK je KLASA!!! Znaci nevidjena klasa,doktor nauka,ALI na beku nije toliko ucinkovit sto se tice ofanzive,u defanzivi je BETON, armirani beton, dok je recimo Alaba pa cak i mali Can dosta bolji u ofanzivi...
Citao sam komentare tipa mi sa badstuberom na beku,kao da igramo sa igracem manje! E niste upravu,gledam juce tekmu,znaci nema lik greske,toliko smiren,toliko stalozen, nevjerovatno da je mali za 2sezone ovoliko uznapredovao!!!
Al ja bih ga radje vidio na stoperu zajedno sa Danteom,a Boateng na bek-a dok ne dodje Alaba!!!
Joooj Alaba,Alaba, kad se samo sjetim tekmi protiv Real-a pa sav se najezim!!!
kad sam vidio da si ti odgovorio morao sam se vratiti i dodati koji komentar na odigranu utakmicu badstuber-a!!!
MOMAK je KLASA!!! Znaci nevidjena klasa,doktor nauka,ALI na beku nije toliko ucinkovit sto se tice ofanzive,u defanzivi je BETON, armirani beton, dok je recimo Alaba pa cak i mali Can dosta bolji u ofanzivi...
Citao sam komentare tipa mi sa badstuberom na beku,kao da igramo sa igracem manje! E niste upravu,gledam juce tekmu,znaci nema lik greske,toliko smiren,toliko stalozen, nevjerovatno da je mali za 2sezone ovoliko uznapredovao!!!
Al ja bih ga radje vidio na stoperu zajedno sa Danteom,a Boateng na bek-a dok ne dodje Alaba!!!
Joooj Alaba,Alaba, kad se samo sjetim tekmi protiv Real-a pa sav se najezim!!!
Stern des Südens
A na ovo bi dodao i Gustava i on je jučer eskplodirao, jest da se on uvijek trudi, bori ali jučer pođe i taj pogodak za rukom, t.j. za nogomsecer je napisao/la:
cekaj, jesam li se ja nest zayebo, il stvarno ima padobranaca koji misle da mertinez nevalja![]()

A Muller, a taj Muller, kako volim takav tip igrača, klasična produkcija njemačke škole i to one stare, trka, borba, agresivnost, pa opet trka , borba, agresivnost = Muller. A plus na ovo dodaj sad i golove, sad opet čovjek trpa ko u prvoj svojoj sezoni među Profijima. A kad trpa, onda je Muller jedan od najjačih uopšte. A i ono njegovo kad s loptom bukvalno kroz prolazi, znači ne mora on nju nešto puno peljat, nekakve driblinge izvodit, on se zaleti i piči samo, ruši prepreke, to je deviza njegova

Moguće je da si u pravu. Ali pazi sad, šta misliš hoće li Gomo profitirat od Javija....Npr kad Javi onu jednu dubinsku loptu uputi Gomi u prostor, zar to onda nije idealno?secer je napisao/la: dalje, zapamtite da sa gomezom necemo imati onako tecnu igru.
A baš me sad zanima i jedva čekam povratak Gomeza, kako će on sad morat da ratuje na terenu i kakvo će to samo krvljenje u napadu da bude.
Krvljenje je već počelo u veznom redu, sad dolaskom Martineza nastala ta specijalna eksplozija Konkurenzkampf-a. A kad još to u napadu krene....Ufff kako će vatre da bude....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
secer je napisao/la:uf sto bi se od ovog mogla dobra pjesmica sastavitCentre forward je napisao/la:Musto![]()

#divovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene Kickera za razbijanje Švaba na Allianz Areni

Ukupne ocjene za ove 2 tekme u Bundeski

Ukupne ocjene za ove 2 tekme u Bundeski

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.