cudno da Sarajlije o nama bas pisu ali opet zanimljiv clanak sve u svemu

Moderator/ica: GracanicaAA
a fkt glupost ziva za onu kaznu.. sto je najzalosnije nijedna nije zavrsila u terenu ali eto mora savez da nesto zasere...High je napisao/la:
Dobar, dobar.
Ma seljacina neka sa dna kace. Inace drotovi kreteni zestoki, ja vecih debila nisam vidio od policajaca.VolimTz je napisao/la:Momci čujem drot vadio pištolj u Kaknju !?
Nece on sigurno napustiti Podgrmec. Mislim da je momak iznad mislio na to da bi napravili veliki pomak kad bi Benjo dosao, sto je sigurno i tacno, ali o tom mozemo samo mastatiFKKrajina je napisao/la:Steta je to sto se desava s Jedinstvom,jer pred pocetak sezone to je bila najzdravija sredina za igrati,vjerujem da bi sve i jedan igrac tad zelio biti u Jedinstvu.
Samo ne znam zbog cega vi mislite da bi Benjo dosao iz Podgrmeca trenirati Jedinstvo. Ja mislim da je lakse dovesti Mourinha trenutno nego njega![]()
Ipak covjeka radi u svom gradu,vodi svoj klub i u ovom momentu ima zdraviju sredinu,bolji klub i igrace nego sad Jedinstvo,sto pokazuje i pozicija na tabeli. Cisto sumnjam da bi on napustio Podgrmec.
Istina je da ljudi rade dzaba . Stambi i Aljo vole Jedinstvo i uvijek su svoje pare davali da se stranica odrzi . Cuo sam da je Stambi dao Cizmicu nesto para da prezivixxl je napisao/la:Koliko sam ja skupio info momci sto rade sajt su napadnuti iz kluba i valja je ljudima dokipilo a rade to dzaba tako can cuo danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.