Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 02 sep 2012, 23:56

youngredcomps je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Popisam se ja na Skrtela i Reinu i na posjed lopte,kad niko nema muda da puca na gol....
ovdje neki veliki br suteva a nismo imali ni jednu priliku da valja,ja samo ne znam sta je sa nasom odbranom prosle godine bili skoro najbolji ove ih svi kantaju,jedan diaby predje cijelu nase ekipu i sredinu i odbranu kaoda je walcot.nasi bi trebali igrati malo grublje,jer ovi arsenalovci grizu za loptom ,svaka cast wengeru kad ih moze ovako motivisat
slika

btw. meni se ne da stvarno vise o vlasnicima raspravljat, al neke stvari u postu ovog Shanksa su za vica.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 sep 2012, 23:59

Liverpool.F.C je napisao/la:treba vidjeti ima li koji sejk da trazi klub :D
treba to podhitno provjeriti, samo sumnjam da bi ameri prodali klub :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 sep 2012, 00:00

Ian Ayre, sta bi s ovim botom jel' nogiran.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2012, 00:06

malo ste prestrogi prema sebi(liverpulu) Realno po meni ova utakmica ne mora da znači ništa. Arsenal kad se branio, branio se sa 11 igrača, a takvu odbranu barsa protiv čelzija nije probila. Samo dajem primjer , ništa ne mora da znači, možda i jest do liverpula.
Uglavnom odavno discplinovaniji Arsenal nisam gledo'.
Vođa zna.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 03 sep 2012, 00:13

nedim1993 je napisao/la:malo ste prestrogi prema sebi(liverpulu) Realno po meni ova utakmica ne mora da znači ništa. Arsenal kad se branio, branio se sa 11 igrača, a takvu odbranu barsa protiv čelzija nije probila. Samo dajem primjer , ništa ne mora da znači, možda i jest do liverpula.
Svaka tebi čast al' si subjektivan 8-)
Da je kojim slučajem bilo 1:1, a ovakva igra na obje strane, sad bi na temi Arsenala pljuvali po određenim igračima do nekih neviđenih granica.Ovako tvoj tim pobijedio, sretan si do besvijesti, šta ti fali biti obazriv prema nama, unesrećenicima.Sve u svemu, hvala za dobre namjere, pa nismo šta ja znam sad lupam, Aston Villa, da smo totalno loši.Neki su čak spominjali i borbu za opstanak :?
Ovako nama poraz, blijeda partija, zujimo al' malo meda dajemo...
Vi pobjeda, rutinski po meni ništa posebno, branili se rutinski, zbog naše slabe realizacije i neiskorištenosti bilo kakvih šansi, uzimali ste nas na kontre od 3 kontre, 2 su ušle.Čiča miča i gotova priča.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2012, 00:15

BeyKopites je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:malo ste prestrogi prema sebi(liverpulu) Realno po meni ova utakmica ne mora da znači ništa. Arsenal kad se branio, branio se sa 11 igrača, a takvu odbranu barsa protiv čelzija nije probila. Samo dajem primjer , ništa ne mora da znači, možda i jest do liverpula.
Svaka tebi čast al' si subjektivan 8-)
Da je kojim slučajem bilo 1:1, a ovakva igra na obje strane, sad bi na temi Arsenala pljuvali po određenim igračima do nekih neviđenih granica.Ovako tvoj tim pobijedio, sretan si do besvijesti, šta ti fali biti obazriv prema nama, unesrećenicima.Sve u svemu, hvala za dobre namjere, pa nismo šta ja znam sad lupam, Aston Villa, da smo totalno loši.Neki su čak spominjali i borbu za opstanak :?
Ovako nama poraz, blijeda partija, zujimo al' malo meda dajemo...
Vi pobjeda, rutinski po meni ništa posebno, branili se rutinski, zbog naše slabe realizacije i neiskorištenosti bilo kakvih šansi, uzimali ste nas na kontre od 3 kontre, 2 su ušle.Čiča miča i gotova priča.
ako ikako obratiš moje postove na ovoj temi shvatićeš da ja ovo stvarno mislim . Al jok moraš ti bit uvrijeđen. Pa i Arsenal je bio ovakav isti prva 2 kola yebote.
al shvati kako hoćeš boli me. ja samo reko ono što mislim
Vođa zna.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 sep 2012, 00:22

protiv Citija

New signing Joe Allen was prominent throughout, and covered the most ground among the Liverpool players with 6.78 miles
• That makes Allen’s performance the fifth highest distance covered by a player in an individual game so far this season
• Raheem Sterling also looked bright and was second only to Allen with 6.29 miles on the clock

zna li neko statistiku sa danasnje utakmice kada je u pitanju trcanje i pasovi :?:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 sep 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 03 sep 2012, 00:33

auuuuuuu jos se raspravljate o danasnjoj tekmi, lose, lose, nova utakmica nova nafaka :D
imam neku suhu na 5000-toj stranici cemo pisati o tome kako je liverpool SaMpIoN :D :D (filing)
ARSENAL=kita Mehina ekipa tacka
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 00:35

supersonicnigerrard je napisao/la: imam neku suhu na 5000-toj stranici cemo pisati o tome kako je liverpool SaMpIoN :D :D (filing)
Za 4 godine ko ziv ko mrtav...ovaj drugi dio :idea:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 sep 2012, 00:39

neo je napisao/la:
supersonicnigerrard je napisao/la: imam neku suhu na 5000-toj stranici cemo pisati o tome kako je liverpool SaMpIoN :D :D (filing)
Za 4 godine ko ziv ko mrtav...ovaj drugi dio :idea:
da se kladimo u 1000 KM na ovaj post?
Vođa zna.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 sep 2012, 01:03

Pogledao sam snimku i nemam snage ni motivacije za neki duži post.

Sutra nekad.Samo ću reći da šansu za trofej treba tražiti kroz preostala 3 takmičenja.
U Premiershipu se boriti,davati Rodgersu podršku ali šanse TOP 4 nakon današnje partije svedene su na minimum.
You'll never walk alone.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 sep 2012, 01:15

VolimLiverpool je napisao/la:Pogledao sam snimku i nemam snage ni motivacije za neki duži post.

Sutra nekad.Samo ću reći da šansu za trofej treba tražiti kroz preostala 3 takmičenja.
U Premiershipu se boriti,davati Rodgersu podršku ali šanse TOP 4 nakon današnje partije svedene su na minimum.
Smiješno je uopšte govoriti o top 4. Ni Arsenal nije siguran u top 4, a dobiše nas rutinski na našem terenu. Ova sezona je tranziciona (po ko zna koji put :mrgreen: ), i od nje, pogotovo ne u ligi, ne treba ništa očekivati.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 sep 2012, 01:16

Definitivno,ali bilo je nekih priča. :lol:

Šansu za trofej treba tražiti u kupovima.Trofej je trofej,kakav god bio.
You'll never walk alone.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 sep 2012, 02:31

Naglasio je kako ne bi pustio Andya Carrolla u West Ham da je znao da mu uprava neće dovesti nekog drugog napadača. Isto tako, nije odbacio niti mogućnost za angažman nekadašnje zvijezde Liverpoola, 32-godišnjeg Michaela Owena, koji je slobodan igrač i Liverpool bi ga mogao dovesti u svakom trenutku.

- Razmotrio bih mogućnost za dovođenje svakog igrača koji nas može unaprijediti. Imamo vrlo malu grupu igrača, jučer sam ih imao samo 19 na treningu. Neki od njih su vrlo mladi. Dakle, ne mogu reći ne za bilo kojeg igrača koji nam može pomoći – zaključio je Rodgers.
Vas će ovo "jbt" dokle god pošteno ne proširite kadar. Drago mi je da je ovo uvidio i Rodgers. Vjerovatno su i svi treneri prije njega, al' negdje u finansijama ima kočinica. Proširiti ekipu i tek onda ćete se moći upustiti u mnoge velike utrke, do tada sam ja pesimista. Što se mene tiče bolje 5 prosječnih (doduše ne flopova) igrača, nego 1 velika zvijezda.

Riješenje je najzad za mene vrlo jednostavno: prodat Suareza za velike pare i dovesti 3-4 igrača. Luis je dobar igrač, al' ima problema sa realizacijom. A takav zatvara vrata nekom, ko bi možda bio i slabiji igrač, al' imao bolji postotak realizacije.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 02:33

Owen, kao i svaki drugi igrac se moze dovesti do utorka kada se mora predati spisak od 25 igraca.
Naravno, postoji diskreciono prao lige da prihvati naknadu registraicju samo AKO tim preda spisak manji od 25 igraca!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2012, 02:37

Koliko znam, Carroll se može vratiti u Januaru. :roll:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 02:38

Ako je placen fee onda ne moze...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 sep 2012, 02:38

neo je napisao/la:Owen, kao i svaki drugi igrac se moze dovesti do utorka kada se mora predati spisak od 25 igraca.
Naravno, postoji diskreciono prao lige da prihvati naknadu registraicju samo AKO tim preda spisak manji od 25 igraca!
Pa rođer izjavi da mu je jucer na treningu bilo samo 19 igraca, od toga i par mladjih, tako da ce ostat' mjesta bar toga imamo.. :mrgreen:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 sep 2012, 07:44

Čestitam na igri ,sterling i shelvey ono malo što je igro su bili predobri,a drago mi je što ste ipak vi dobili sahina,uopće se nije vidio na terenu

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 sep 2012, 09:14

Liverpool.F.C je napisao/la:treba vidjeti ima li koji sejk da trazi klub :D
Čudo pa se ne javi neko i kaže nije to "Liverpool way". :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.