Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 sep 2012, 22:04

Carlo je napisao/la:ja bih skrtela prodao i ne bih zalio sekunde.
Škrtela,Reinu prodati u januaru,mogu se izvući dobre pare.
Jones nek brani do kraja sezone i Coates umjesto Škrtela.
Dovesti nekog CF-a kvalitetnog za 15 miliona eura kao i jedno prodorno krilo.Sve za te pare koje smo dobili prodajom gore pomenutog dvojca.
Eto šta bi ja uradio da se mene pita.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2012, 22:05

Walcott, Sturidge, Llorente.. Ako ovi ne produže ugovore ( a sumnjam da neće ) onda bi se mogli dobiti jeftino, sve kvalitetni igrači. ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 sep 2012, 22:11

fera je napisao/la:nema veze bice bolje vazno je samo ne ispasti ove sezone.
:lol: :lol: :lol: Do cega smo dosli i ovo je moguce...

A to sto za Gerrarda govorite....pa, igrajuci godinama sa kojekakvim amaterima, morao je nekad zakrzljati. Tesko bi bilo zamisliti Liverpool bez njega, ali, sad kad pogledam njegovu karijeru i desavanja u Liverpoolu, zao mi je sto nije otisao u neki drugi klub, gdje bi imao kvalitetnije saigrace, jos bi on imao mnogo toga za pokazati...Tesko da ce mu se ostvariti san da osvoji EPL sa Liverpoolom i to je po meni jedna od najvecih nepravdi, ali, tako se desilo...
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 02 sep 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 sep 2012, 22:15

fera je napisao/la:nema veze bice bolje vazno je samo ne ispasti ove sezone.
Bas si me nasmijao :lol: :lol: .
Nakon utakmice sa Cityem,kontao sam da Liverpool moze dobiti Arsenala,ali ovo nije bilo ni L od onog Liverpoola sto je igrao protiv Citya.Ne znam sta je problem,ali definitivno ima neki.Borini jako los bio,Suarez vise mahao rukama nego sto je igrao,Sahin nevidljiv bukvalno..Opet bih istakao Allena koji je igrao prosjecno tj bio je solidan.
Gerrard isto poprilicno los.
Reina katastrofalan..Trebali bi vi uzeti nekog novog golmana,iz utakmicu u utakmicu on sve vise gresaka pravi..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 02 sep 2012, 22:19

vidim vec poceli da razmisljamo o januaru :lol: pa sezona je tek pocela, ono sto bi trebalo je da podrzavamo klub, i (iako nema neke poente) pokusamo naci rjesenje za nasu susu u napadu, ocigledno da suarez ne moze biti najistureniji u napadu, on je vrhunski kad je pritisak na protivnika u pitanju, al kad je u pitanju postizanje pogodaka, boze sacuvaj
sto se borinija tice on je u romi jako dobro igrao na poziciji lijevog krila, nije bio ni u spicu los, al nisam bas siguran da je igrao ne desnoj strani :roll:
nekako se nadam da ce ovaj assaidi donijeti nesto pozitivno u ovo sivilo, nekako volim ove igrace koji dodju za male pare, ti cesto postaju vrhunski igraci
jos i yesila da vidimo na djelu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2012, 22:51

slika
slika

I onda bi neko prodao Skrtela ili izveo neku mladu momčad. :roll:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2012, 22:53

Popisam se ja na Skrtela i Reinu i na posjed lopte,kad niko nema muda da puca na gol....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2012, 22:55

Ponos Torina je napisao/la:Popisam se ja na Skrtela i Reinu i na posjed lopte,kad niko nema muda da puca na gol....
Popišam se i ja na tebe i na tvoj post. ;) Kakve veze ima Skrtel sa tim da igrači ne znaju opucati na gol i sa tim da Reina treću utakmicu daje gol sam sebi?
Pa malo, makar razmisli, o onom o čemu pišeš.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2012, 22:56

kad već pišamo, popišam se ja na vlasnike

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 02 sep 2012, 22:58

Rizo, bio si u pravu za Webba ;)
Sta reci, osim da nismo imali srece i da je Arsenal bio za nijansu bolji protivnik.
Walk on, with hope in your hearts.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2012, 23:01

Henderson je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Popisam se ja na Skrtela i Reinu i na posjed lopte,kad niko nema muda da puca na gol....
Popišam se i ja na tebe i na tvoj post. ;) Kakve veze ima Skrtel sa tim da igrači ne znaju opucati na gol i sa tim da Reina treću utakmicu daje gol sam sebi?
Nemam sta razmisljati i popisam se ja na tebe i na tvoj post ;) vodi ih kuci ako ti se svidjaju :)To sto u jednom trenutku pises lose o reini i skrtelu,zelis da se prodaju,sad odjednom branis skrtela koji je obicna ovca,on moze svoju slamu prodavati negdje u Russiji ali ne i u Engleskoj...

Reina 3 usere Skrtel 2 usere,mislim da tu nema razlike neke,osim sto seru redovno....

Reina i Skrtel igraci koji nemaju trunku mozga ni inteligencije u svojoj glavi,samo mi nije jasno dokle ce ovo trajati i dokle ce se trpiti njihovi ispadi....

Da nisi kojim slucajem neka ikona Liverpool-a :? :?

I ko si ti da mi pises nesto ovako(Popisam se ja i na tebe i na tvoj post) :?: :?:

Trebao bi ti u banovice na koji dan zbog ovoga....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 sep 2012, 23:12, ukupno mijenjano 4 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2012, 23:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:kad već pišamo, popišam se ja na vlasnike
:mrgreen: To je već druga stvar.
Skrtel je čovjek jedan kroz jedan. Od prvog dana kada je došao nikad ni o kome nije pričao dok je čak i Agger pisao svašta o Royu za Danske novine.
Koliko nas je puta spašavao, dvaoa golove, čistio ispred gola i sve. Kad je Agger bio povrijeđen, kad je Carra pravio sranja. Neka svakome naumpadne protiv Newcastla kući prošle sezone kada je klizio 5 metara da bi nas spasio. Koliko napravio grešaka on je duplo više dao golova.

Za loše 3 utakmice krivi su Gerard, Reina i tek na trećem mjestu Skrtel. Ali u utakmici sa Cityijem rezultat bi bio 1-1 a ne ovako 2-2. Portiv WBA jeste pogriješio, ali gdje je danas on pogriješio?

Nemojte biti djeca pa prebacivati krivicu jedni na druge. Gdje su danas bili navijači? Koji je đavo njima? Danas se nisu čuli.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 02 sep 2012, 23:03

ovdje neki veliki br suteva a nismo imali ni jednu priliku da valja,ja samo ne znam sta je sa nasom odbranom prosle godine bili skoro najbolji ove ih svi kantaju,jedan diaby predje cijelu nase ekipu i sredinu i odbranu kaoda je walcot.nasi bi trebali igrati malo grublje,jer ovi arsenalovci grizu za loptom ,svaka cast wengeru kad ih moze ovako motivisat
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2012, 23:07

youngredcomps je napisao/la:
ovdje neki veliki br suteva a nismo imali ni jednu priliku da valja,ja samo ne znam sta je sa nasom odbranom prosle godine bili skoro najbolji ove ih svi kantaju,jedan diaby predje cijelu nase ekipu i sredinu i odbranu kaoda je walcot.nasi bi trebali igrati malo grublje,jer ovi arsenalovci grizu za loptom ,svaka cast wengeru kad ih moze ovako motivisat
Taj isti Diaby je do prije 15 dana izgledao jadno,tromo,nije se mogao sastaviti.Ali je danas odigrao strasno i to bez greske...Pun snage,poput gazele,nesto kao Yaya u Citiju...

Kod nas je sav teret bio na Allenu kad su u pitanju pasovi i razigravanje,igrao je kao Pirlo sto igra u Juventusu ali Liverpool nema defanzivce kao sto ih Juventus ima da pokriva Pirlove izlaske i njegovu sporost....
Prolazili su nam kroz sredinu kako su htjeli,sve je bila igra na jedan,dva dodira nasi su se igraci samo protezali....

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 02 sep 2012, 23:11

Ponos Torina je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
Taj isti Diaby je do prije 15 dana izgledao jadno,tromo,nije se mogao sastaviti.Ali je danas odigrao strasno i to bez greske...

Kod nas je sav teret bio na Allenu kad su u pitanju pasovi i razigravanje,igrao je kao Pirlo sto igra u Juventusu ali Liverpool nema defanzivce kao sto ih Juventus ima da pokriva Pirlove izlaske i njegovu sporost....
Prolazili su nam kroz sredinu kako su htjeli,sve je bila igra na jedan,dva dodira nasi su se igraci samo protezali....
znam ja i slazem se sa tobom al onaj gol ne treba zamjeriti reini,al reina svaki put kad hoce da ispuca loptu ili je u autu ili ceka da mu covjek pridje blizu.svaki put se trzam da ne pogrijesi.a skrtel je dobar zato bi ja igrao sa 3 CB(agger-skrtel-coates)diaby je onako prolazio jer nismo imali lucasa da mu koji put uklize.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 02 sep 2012, 23:18

Kad sam ja govorio da Gerrard koči ovu ekipu, a napadali me ovdje.Sad to uviđaju čak i navijači drugih klubova, a u ovakvom stilu igre pogotovo ne može da igra.Kratki pas mu je očajan, dugi pas još i nekako, ali pošto BR pokušava da svede broj dugih lopti na minimum, to nikako nije dobro.

Suarez takođe jako loš danas.Nije bio u goroj formi otkako je došao u LFC, ne znam šta mu se dešava.Možda mu je dosadilo da izmišlja toplu vodu u ovoj nesposobnoj ekipi, jer sve dok su mu saigrači Borini, Downing i ostali, ne možemo ga krivit' ako počinje lagano da gubi motivaciju.Ne bi me začudilo da nas napusti naredno ljeto, bilo bi sasvim opravdano.

Odbrana je daleko ispod željenog nivoa, a golman još više.Joe Allen je jedini danas bio koliko-toliko na nivou, što se vidjelo u činjenici da nam je prenošenje lopte sa naše na protivničku polovinu bilo relativno dobro.Međutim, džaba njemu 100 % preciznost pasova, kad to naši ofanzivci upropaste svaki put.

Za ovaj haos koji vlada na Anfieldu najmanje je kriv Rodgers.Čovjek je zatekao jako loše stanje. koje je pogoršano još više zahvaljujući našim maloumnim vlasnicima.Čovjek je očito imao plan da dovede Dempseya i nekog špica na zadnji dan transfer roka, ali su ga Ameri izradili.Njima odgovara dok klub stagnira, uzimaju se pare od sponzora i masovne prodaje igrača, a u klub se ne ulaže gotovo ništa.Isto kao pod Hicksom i Gilletom, identično, samo što se veće pare vrte.

I za kraj, sretan rođendan velikom Billu Shanklyu.Čovjek koji je stvorio veliki Liverpool, samo da bi ga ova gamad od vlasnika i ostale stoke srozala na ovo gdje je sada.

YNWA BILL
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 sep 2012, 23:36

Da pokušam.
Pročitaj, pa osudi!...

Prva 3 kola Engleske Premier Lige, Liverpool je započeo očajno.Nakon 'nespretnog i nesretnog' spleta okolnosti u prvom kolu i poraza od WBA rezultatom 3:0, te dobre partije ali nesretnog remija sa City-em, Liverpool je danas 'kiksao' na Anfieldu protiv ljutog rivala Arsenala.Kiks ne podrazumijeva poraz od vječitog rivala, jer od Arsenala nije sramota izgubiti.Kiks podrazumijeva neubjedljivu partiju u velikom derbiju te dopuštanje rutinske pobjede rivali bez imalo neizvjesnosti.Sreća u Nesreći Brendan Rodgersa je u tome da ga Mi, forumaši podržavamo pa ga vlasnici za sada Neće otpustiti :mrgreen: .

Prelijepa Tiki-taka je za igrače Liverpoola došla kao grom iz vedra neba, te se obrisi najljepšeg stila igre na svijetu još ne vide na terenu u izvedbi igrača Liverpoola.
Ali, valjda će i to doći na svoje.Posljednji dan prelaznog roka uništio je dobru atmosferu pred utakmicu s Arsenalom.Liverpool je posljednji dan prelaznog roka izgubio 2 veznjaka i 1 napadača.Iako su ih u klubu smatrali 'tehnološkim viškom', što neki zaista i jesu bili :mrgreen:, izostale su njihove zamjene, tj. pojačanja.Tako je Liverpool 'izvisio', a pogotovo je oslabljen igranjem bez pravog napadača.

Sada malo više o 'ocjenama' igrača za današnju utakmicu:

Reina
Iz dana u dan pobija onu izreku da su golmani kao vino, tj. što su stariji to su bolji.Pepe Reina kako stari postaje sve nesigurniji, pravi mnogo kikseva, a njegovi su najvažniji.Kad on kiksne, pa znamo šta se desi sa semaforom.Mislim da bi ga na ljeto trebali prodati, sigurno ima levata koji će za njega dati 'fine' pare zbog njegovog imena i renomea.Danas loš, direktan krivac za 2 gol Arsenala.
Johnson
Ne znam šta bih rekao o Johnsonu, standardni engeski bek koji igra promjenjivo, danas po meni loš.Nije dovoljno probijao kako on zna, a defanziva mu nije jača strana.Mali krivac kod prvog gola Arsenala.
Agger
Kao pojedinac danas odigrao ni tam' ni vam', za ekipu loše, iako moram dodati da ništa nije mogao uraditi kod oba gola.Utopio se u današnje sivilo.
Skrtel
Isto kao i Agger, mada će se navijači uvijek njega prvo sjetiti kod kritikovanja jer je skloniji kiksevima od prethodnika.
Enrique
Loš u predaji lopte, kada krene u napad - ne krene, iako zna nekad probiti, ali i ćorava koka ubode zrno.Pozitivna stvar je da se zna zagraditi, danas nije imao kardinalnih grešaka al' nije odigrao na nivou.
Allen
Svijetla tačka današnjeg poraza, iako je morao igrati DMF osjetilo se da mu to baš i nije prirodna pozicija.100 % tačnih pasova, jako disciplinovan iako bih ga malo naružio i zapitao se gdje je bio kod tih silnih kontri Arsenala, ipak je DMF.Sve u svemu dobra partija, ako se nešto u porazu može nazvati dobrim.
Nuri Sahin
Sahin je danas možda imao debi za Liverpool, danas je glumio neku verziju Hendersona iz prošle sezone.Trebat će mu vremena da se uklopi.
Gerrard
Što se tiče Gerrarda, nisam stručan da govorim o tome jer je Gerrard za mene nešto posebno.Danas je bio loš, sve oči su i dalje uprte u njega iako je očito da bi mu već trebali tražiti zamjenu, vjerujem da je ostalo još malo majstorije u njegovim nogama te kad bi imao nekog ravnog sebi da diktira, bio bi više opušteniji te pružao bolje partije.Priče da se ne uklapa u ovaj sistem neću komentarisati.
Borini
Borini je po krilu katastrofa i mislim da će uvijek biti takav, on je neka slabija verzija Kuyta, a upravo smo Kuyta otjerali iz kluba da bi ovog mlađahnog Italijana i doveli.Glumljenje motokultivatora po desnoj strani je izašlo iz mode te mislim da bi BR trebao zamijeniti pozicije njemu i Suarezu.
Suarez
Danas loš, uvijek se trudi, pokušava, završnica nikakva ali on će kroz sezonu dati svoj doprinos, to je sigurno!
Sterling
Za kraj i najbolji igrač današnje utakmice, nadam se buduća velika zvijezda svjetskog nogometa.Pokazao borbenost, pokretljivost, odbrana na velikom nivou za jednog mršavca i sedamnaestogodišnjaka kakav je on.Sve pohvale Sterlingu, nadam se da griješim ali mislim da neće moći iznijeti čitavu sezonu, BR ga mora rotirati sa Assaidijem i vjerujem da će to i raditi.

Da ne zaboravim zamjene.

Shelvey
Ima neke naznake Gerrarda iz mlađih dana, dobar šut, nije nešto brz ali zna povući loptu, ima muda, danas sasvim solidan.
Downing
Unio svježinu, mada ko ne bi bio osvježenje poslije onakvog Borinija.

Ako budemo igrali kao danas, uz više sreće zauzimamo 9 mjesto.Sa još jednim napadačem, možda i krilom te bez povreda, mogli bi u TOP 6.
Liverpool ove sezone neće više moći, što zbog neuigranosti, kratke klupe, nesretnog spleta okolnosti te nepodudaranja asfaltiranja mora kiselim mlijekom :mrgreen:
Toliko od mene, iako mnogi neće pročitati ovaj dugački post, vjerujem da će se strpljivim čitačima nešto i svidjeti.
YNWA !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2012, 23:43

Odličan post, svaka čast! ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 sep 2012, 23:46

Henderson je napisao/la:
nema škrtel ništa s tim što ne znaju ljudi opucati, ali ima veze s tim što je kriv za remi protiv cityja i za poraz protiv wba, a reinu nije potrebno ni komentarisati jer je čovjek rupa već tri godine, svi ga fol brane, a ja fakat ne vidim zašto.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 02 sep 2012, 23:53

treba vidjeti ima li koji sejk da trazi klub :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.