Jos nikako da skontam kako onako lako Messi se rjesava igraca na malom prostoru.To je samo jos Zidane radio.
They make it look easy.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Samobanuj se.LarryDavid je napisao/la:Zar si stvarno pomislio da bolje znas od Tite? Covjek na kormilu najbolje ekipe u povijesti nogometa, a ti ko fol nalazis mane njegovim odlukama? Boze pameti!messilla je napisao/la:Bravo Adriano.
Proslu sam ga pljuvao, sad je red da ga pohvalim.
messilla je napisao/la:Samobanuj se.LarryDavid je napisao/la:Zar si stvarno pomislio da bolje znas od Tite? Covjek na kormilu najbolje ekipe u povijesti nogometa, a ti ko fol nalazis mane njegovim odlukama? Boze pameti!messilla je napisao/la:Bravo Adriano.
Proslu sam ga pljuvao, sad je red da ga pohvalim.
Sta ako je na klupi najbolje ekipe svijeta, jel to znaci da je bezgresan, da nema mana, da ne donosi lose odluke ?
Uostalom, valjda znas sta je cilj foruma.
Ma ja ne znam sta ti meni uopste govoris, ja se uopste nisam bunio sto igra Adriano.LarryDavid je napisao/la: u pravu si, ne sto se tice adriana, nego moje argumentacije...sta ima veze sto je trener ne mora uvijek donosti savrsene odluke...ali velika je vjerovatnoca da je on malo bolje upoznat od tebe sa situacijom oko Adriana i opcenito i da vidi malo dalje i sire...naravno ne mora biti u pravu...a mozda covjek jednostavno isprobava i testira
haha! dobro si, kraj dana , ja se premorio pa ne znam ni kome sta govorim....eto 3 nova boda za titulumessilla je napisao/la:Ma ja ne znam sta ti meni uopste govoris, ja se uopste nisam bunio sto igra Adriano.LarryDavid je napisao/la: u pravu si, ne sto se tice adriana, nego moje argumentacije...sta ima veze sto je trener ne mora uvijek donosti savrsene odluke...ali velika je vjerovatnoca da je on malo bolje upoznat od tebe sa situacijom oko Adriana i opcenito i da vidi malo dalje i sire...naravno ne mora biti u pravu...a mozda covjek jednostavno isprobava i testira
Ma dosta,samo neka su 3 boda ostala u barceloniD10S je napisao/la:Malo ovo nesto.
PonizavajuceDesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]Ma dosta,samo neka su 3 boda ostala u barceloniD10S je napisao/la:Malo ovo nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.