FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Juvelandia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Juvelandia » 02 sep 2012, 22:23

Nema vala neke razlike izmedju Levantea i Valencie kad ih gledas protiv Barselone kod kuce. :mrgreen:
Jos nikako da skontam kako onako lako Messi se rjesava igraca na malom prostoru.To je samo jos Zidane radio.
They make it look easy.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 sep 2012, 22:24

Smjesti ga Adriano u "rahulje" :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2012, 22:25

LarryDavid je napisao/la:
messilla je napisao/la:Bravo Adriano. :D
Proslu sam ga pljuvao, sad je red da ga pohvalim. :mrgreen:
Zar si stvarno pomislio da bolje znas od Tite? Covjek na kormilu najbolje ekipe u povijesti nogometa, a ti ko fol nalazis mane njegovim odlukama? Boze pameti!
Samobanuj se.

Sta ako je na klupi najbolje ekipe svijeta, jel to znaci da je bezgresan, da nema mana, da ne donosi lose odluke ?

Uostalom, valjda znas sta je cilj foruma.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 02 sep 2012, 22:47

messilla je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
messilla je napisao/la:Bravo Adriano. :D
Proslu sam ga pljuvao, sad je red da ga pohvalim. :mrgreen:
Zar si stvarno pomislio da bolje znas od Tite? Covjek na kormilu najbolje ekipe u povijesti nogometa, a ti ko fol nalazis mane njegovim odlukama? Boze pameti!
Samobanuj se.

Sta ako je na klupi najbolje ekipe svijeta, jel to znaci da je bezgresan, da nema mana, da ne donosi lose odluke ?

Uostalom, valjda znas sta je cilj foruma.

u pravu si, ne sto se tice adriana, nego moje argumentacije...sta ima veze sto je trener ne mora uvijek donosti savrsene odluke...ali velika je vjerovatnoca da je on malo bolje upoznat od tebe sa situacijom oko Adriana i opcenito i da vidi malo dalje i sire...naravno ne mora biti u pravu...a mozda covjek jednostavno isprobava i testira
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2012, 23:00

LarryDavid je napisao/la: u pravu si, ne sto se tice adriana, nego moje argumentacije...sta ima veze sto je trener ne mora uvijek donosti savrsene odluke...ali velika je vjerovatnoca da je on malo bolje upoznat od tebe sa situacijom oko Adriana i opcenito i da vidi malo dalje i sire...naravno ne mora biti u pravu...a mozda covjek jednostavno isprobava i testira
Ma ja ne znam sta ti meni uopste govoris, ja se uopste nisam bunio sto igra Adriano.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 02 sep 2012, 23:14

Dugo nisam gledao dosadniju utakmicu

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 02 sep 2012, 23:24

messilla je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la: u pravu si, ne sto se tice adriana, nego moje argumentacije...sta ima veze sto je trener ne mora uvijek donosti savrsene odluke...ali velika je vjerovatnoca da je on malo bolje upoznat od tebe sa situacijom oko Adriana i opcenito i da vidi malo dalje i sire...naravno ne mora biti u pravu...a mozda covjek jednostavno isprobava i testira
Ma ja ne znam sta ti meni uopste govoris, ja se uopste nisam bunio sto igra Adriano.
haha! dobro si, kraj dana , ja se premorio pa ne znam ni kome sta govorim....eto 3 nova boda za titulu
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 sep 2012, 23:24

Song masina 8-)
I sto mi je veoma drago jeste da je Alexis danas puno bolji u odnosu na prehodne utakmice :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 sep 2012, 23:29

Solidna utakmica.Bila je Barcelona bolja , posebno je u prvom djelu igrala dobro.

Song,Alexis,Adriano su bili odlicni veceras.
Messi nesto slabiji nego inace ali sasvim zadovoljavajuce.

Imal' neko gif ili snimak detalja kada je Xavi izblamirao Guardada :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 02 sep 2012, 23:29

Malo ovo nesto.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 sep 2012, 23:29

8-)
[youtube][/youtube]
D10S je napisao/la:Malo ovo nesto.
Ma dosta,samo neka su 3 boda ostala u barceloni :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 sep 2012, 23:30

Valencia na svu srecu nije imala nijedan sut u okvir gola :mrgreen:

I jos pobjeda bez messijevog gola, da se i to nekad desi :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 02 sep 2012, 23:31

Alexis ima tehniku, brzinu, dribling, svašta nešto - ali ima i grozna riješenja u napadu :oops: posebno u 16-ercu kad treba biti odlucniji, brže ragovati, biti konkretniji itd....mnogo koci igru u samoj završnici, a to mu Tito nece puno tolerisati....doduše treba istaci da je Sanchez poslužio kao na tacni Fabregasa (nakon što se majstorski driblingom oslobodio cuvara), a ovaj se odužio tako što je napucao loptu nekoliko metara iznad gola....i još jednan zicer u prvom poluvremenu je Cesc promašio (nakon proigravanja od strane Messia) i doveo nas u neizvjesnu završnicu....umjesto da zabije stroge zicere i riješi tekmu...šta se dešava sa Fabregasom, to neka Tito riješi sa njim :?
Uglavnom bitna pobjeda nad opasnom Valencijom, koja je odnijela bod sa Bernabeua u prvom kolu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 sep 2012, 23:32

ccc dugo losiju barcu nisam gledo od ove u drugom pol,U prvom i nekako a drugo nidje veze, tito je usro ovo stvarno,ak se vako bojazljivo bude igralo i dalje nema od ove barce nista ,zadnjih 15 min valecija pritisla a barca se povukla a i kad se ide u napad ,nema riskantih dodavanja da bi se zabio drugi gol, sve nesh bezze ,stvarno su me iznenadili losom igrom,
i ono me nervira stalno izbijanje lopte valdesa (sto tito sad preferira), pa je*o ga ko da dajes valenciji loptu u noge svakim tim izbijanjem ccc

uglavnom pi*kasta igra tita (iako je bio na tribinama ,zna se instrukcije od koga igraci su dobili )

kod guardiole je bilo napad je najbolja odbrana ,ko ovog hadalja nema od toga nista
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 sep 2012, 23:32

nisam gledao utk jer nisam imao struje pa ako bi netko mogao napisati kako su igrali, ko je bio najbolji i sl.. :)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 sep 2012, 23:33

DesimaL je napisao/la:8-)
[youtube][/youtube]
D10S je napisao/la:Malo ovo nesto.
Ma dosta,samo neka su 3 boda ostala u barceloni :D
Ponizavajuce :twisted:

Cesc se gubi , veceras dvije gadne prilike je masio.Nece mu se ovo tolerisati zasigurno.Nema on razloga za kredit.
Alexis je odlican bio , previse trazi Messija i pokusava sa njim suradjivati.Ima on i odlicnu zavrsnicu samo mu fali doza odlucnosti i drskosti.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 sep 2012, 23:33

@Barca_87
De nemoj pricati gluposti majketi :?

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 02 sep 2012, 23:41

Ne može se onoliko oklijevati i cekati u samom 16-ercu, to nije normalno šta Alexis radi :oops:
Kod Reala je sve u 3 pasa, lopta u prostor i pići, šutiraj, zabijaj, samo brzo radi - nije problem ni mašiti ,ali brzo reaguj, razmišljaj, djeluj
Jok Sanchez bude izbacen na krilo i onda pocne zalamanje igraca, prvo jednom , malo mu i to pa onda dva puta, ceka se, oklijava se (valja je dupli pas prva i osnovna opcija) , u međuvremenu se vrati odbrana Valencije, ljudi se postave i kasnije izbiju loptu...šta si radio - ništa, gdje si pošao - nigdje :oops: :oops: onaj Tello se bar zna usuditi drsko da krene na u prodor 1 na 1 :!: veceras, sam Messi se zalijece na cetvoricu u 3-4 navrata jer kasne opcije na krilima.
Ali dobro, pobjedi se ne treba gledati u zube...valjda ce se ovo ispraviti što prije

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 sep 2012, 23:43

Zaslužena pobjeda Barce, ali poprilično dosadna tekma. Prvo poluvrijeme je opet bilo koliko toliko sadržajno. Onaj pokušaj Soldada, pa onda Messiev šut glavom, pa golčina Adriana, pa šanse za Pedra i Fabregasa. Drugo, smor živi. Do 90. minute ništa značajno. Onda ona 2 pokušaja za Valenciju, Valdeza i Jonesa i to bi bilo to. Uglavnom, 3 boda su tu i +5 u odnosu na Real. To je najbitnije.
FK Pjetlovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2012, 23:51

Song 0 izgubljenih lopti. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986 i 3 gosta.