Kako i ne bi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Svaki pravi navijac Arsenala zna koji je ovo gol, kada majstor Henry to radi sve izgleda jednostavno.sejo90 je napisao/la:wow, gifa.. iako karikatura, bez greske se vidi o kome se radi..TheVerminator je napisao/la:Neopisivo mi je drago zbog pobjede, ali još mi je draže što smo zabili gol. Svi smo znali da će doći gol zbog otvorene igre Liverpoola i došao je. Još samo Giroud da ga zabije, i onda je dosta svih koji su govorili da nemamo dovoljno dobre napadače (Giroud i Poldi).
btw. Jel' se sjećate ovog gola?![]()
Jah. Standardno. I to sto kazes. Tu se najvise brinem za Diabyijafrankqqqqq je napisao/la:Wenger on S.Cazorla: "It's a pleasure to watch him. We are very lucky to have him."![]()
Ne brini Vedo, dok se ovi vrate neki od ovih prvotimaca će se povrijedit tako da neće bit težak izbor
Ta ista odbrana Chelseaja je primila i od Readinga 2, od atletija 4, tako da se vidi da ima šuba negdje.nedim1993 je napisao/la:nemojte ga zayebavat. Osvetiće nam se.
mislim da će arsenal primit gol protiv sautemptona. jbt 2 čelziju 2 mančesteru.
Isto sam mislio.nedim1993 je napisao/la:nemojte ga zayebavat. Osvetiće nam se.
mislim da će arsenal primit gol protiv sautemptona. jbt 2 čelziju 2 mančesteru.
Ja tebe ne kontam, maloprije govoris na unitedovom pdfu, da je majstor, a ovdje govoris da je pizdunfrankqqqqq je napisao/la:Yebat ga, što kvarit sebi dan radi jednog pizduna nakon onakve pobjede. Ja čekam United, jedva čekam tu utakmicu
Sejo, kad bi se on našao na klupi citya, ne bi bilo zanimljivo pratit ligu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.