Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Defanizvno dominantni,pametno u ofanzivi ! SVAKA CAST MOMCIMA,bez lose karike danas,malo Jenkison na pocetku se bio prepao ba je bilo 5-6 katastrofalnih pasova,poslije je bio odlican !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
gledao sam tekmu i moram priznati da je Arsenal zaista odigrao odličnu partiju, pogotvo sam ostao impresioniran partijom Diaby-a u veznom redu... Čestitke na pobjedi...
Agieren statt reagieren
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma nije toliko ni bitna ofanziva na desnoj strani,kad na lijevoj imas dva i vise nego ofanzivna igraca Gibbsa i SantosaAllGunsBlazing je napisao/la:Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Rođen s tobom da budem
- vedofeelgood
- Kontakt:
Protiv Southamptona treba biti sigurna pobjeda. Vidjet cemo sta ce uraditi sad protiv Uniteda pa onda cemo procjeniti sta mozemo mi protiv njih.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- HighburyHigh
- Kontakt:
Centarsut je jedna od najbitnijih karika zavrsne ofanzive beka. A njegov centarsut treba dosta dosta popravke. Znas i sam kakav centarsut ima Sagna. To je razlika izmedju njih. Ali ako nastavi sa radom mogao bi izrasti u jako dobrog beka.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Victoria Concordia Crescit.
Rekoh vam ja!Trener1 je napisao/la:Arsenal bi mogao ove sezone pokazati kriticarima novo ruho uzimajuci u obzir stil igre koju preferira wenger.
Po meni kljucni igraci ove sezone ce biti arteta i cazorla, dva jako tehnicki potkovana igraca.
Ko sumnja da podolski nece biti dostojna zamjena za persia po mom misljenju se jako vara jer ako s te pratili bundes ligu vidilo se da je on taj jedini koji je keln drzao u koliko tolikom kontinuitetu.
Najbolje bi bilo da igra konstantno centralnog napadaca jer tu on najvise dolazi do izrazaja!
Naravno tu je i giroud koji mozda moze i bolje odraditi ali tu je teren pa nek se dokazu, uglavnom wenger je na slatkim mukama!
Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da je song otisao jer je on tip igraca tzv. " pokrivac", u ovom slucaju bi bio idealan za santia i artetu al ne sumnjam da ce wenger izvuci najbolje iz diabya i druzine!
U svakom slucaju nadam se jednom iznenadjenju arsenala za sve koji ne vjeruju da ce bilo sta napraviti!

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Upravo, to je balans koji nam treba, jer onda Vermaelen moze ici vise lijevo, desno uvijek imas Jenkinsona koji ne ide naprijed, i tu je Mertesacker da cisti lopte. Ali mora se reci da je i Ox odigrao fantasticnu utakmicu u defanzivi, pravo dobro. Kao i Podolski. Sve ukupno defanzivna igra je bila odlicna, sa malo gresaka, ali opet je sve dobro proslo.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma nije toliko ni bitna ofanziva na desnoj strani,kad na lijevoj imas dva i vise nego ofanzivna igraca Gibbsa i SantosaAllGunsBlazing je napisao/la:Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Celik!3,2,2.
- zanatlija57
- Kontakt:
Tvrdio sam a to zelim podebljati, da je Diabi jedan od najboljih veznjaka u Evropi. Sjetite se KOseva i tekme sa Francuzima. Ubio nas je na sredini. Danas,maestralan. Vraca se u formu, dobija samopouzdanje samo nas malo usporava u kontrama ili polukontrama. Ali to ce za 15 dana sve biti OK i sa Artetom ce biti velika prednost u sredini. Podolski neprimjetan, kao i Kazorla u prvih 15 minuta ali su kasnije odgovorili zadatku. Žiruu samo treba gol za samopouzdanje i nezelim povjerovati da nam se moze dogoditi Samak. Jenkinson moze se slepati, Ox solidan,Gibs dosta dobar,Mertesaker bolji od uobicajenog a Manone nije primio gol,mada jedva cekam Vojceha. Onih posljednjih minuta vidio sam moj Arsenal kako igra kao prije par godina. Bicemo jos bolji. Definitivno ono sto svi smo prepoznali Bould je puno ucinio za kratko vrijeme u odbrani (barem sebi nedajemo golove). Idemo dalje.
Zabit' ce i Giroud sigurno. Idemo dalje bez euforije, iduce kolo se moraju uzeti 3boda. Lijepo je sto nema pritiska na ovu ekipu jer mnogi ne ocekuju previse. Mogli bi napravit' par zanimljivih rezultata...
Inace Arshavin izostavljen sa spiska reprezentacije, ima toj informaciji par dana vec ali niko je nije spomenuo.
Inace Arshavin izostavljen sa spiska reprezentacije, ima toj informaciji par dana vec ali niko je nije spomenuo.
valjda ce ovo shvatiti ispravno...“I was expecting that Capello would apply – shall we say – unpopular measures,” he told Sport-Express. “The Italian is trying to inject new blood, add new players to increase the level of competition in the national team. I think his decision is justified. I believe that it’s time for the national team to call up players judging by their game, but not their names. Arshavin and Pavlyuchenko are far from their best condition. The players’ attitudes towards competing for their country must also be taken into account.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jenkinson ima bar tri do cetiri puta bolji centarsut nego Sagna. Jedina ofanzivna stvar koju Jenkinson i ima. U ovoj utakmici i nije isao naprijed, nije ni centrirao, ali ima mnogo jaci centarsut od Sagne.HighburyHigh je napisao/la:Centarsut je jedna od najbitnijih karika zavrsne ofanzive beka. A njegov centarsut treba dosta dosta popravke. Znas i sam kakav centarsut ima Sagna. To je razlika izmedju njih. Ali ako nastavi sa radom mogao bi izrasti u jako dobrog beka.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Eto ga...Wenger ''Jack Wilshere will be back in a month!''

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ovakve utakmice daju pobjednicki mentalitet ekipi,i mogu da budu prekretnica citave sezone(kao Chelsea 3-5 prosle sezone).Kod igraca sada nema sumnje nakon pobjede protiv Liverpoola da mogu dobiti svakoga,a sta tek reci za 3 utakmice bez primljenog gola,samopouzdanje raste.Stvari se krecu u pozitivnom smijeru za nas...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Nisam pogodio rezultat 3-2 , al eto pogodio sam da cete dobit 
Diaby prekrasno odigrao , svaka mu cast , oduševio me .

Diaby prekrasno odigrao , svaka mu cast , oduševio me .

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jah sto volim gledati Jenkija. Koliko sam prosle godine uzivao u igri Oxa, pretprosle u igri Jaca, u ovo par tekmi sam u igri Jenkija. Odlican je i bas pravi starinski bek, al' takvi su i najbolji. 
Sto se mene tice Sagna nek jos malo boluje, jer ovaj momak je u odbrani beton.

Sto se mene tice Sagna nek jos malo boluje, jer ovaj momak je u odbrani beton.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
OPET PUSSY !
dominacija 

- HighburyHigh
- Kontakt:
Ma daj, zna se da je Sagna popularan po svojim centarsutima i nacin na koji svaki ide tacno u igraca, samo tada nije bilo nikoga za realizaciju. Ne znam koliko puta si obracao paznju na nacin na koji Jenkinson to radi, al' za sada nije itekako zadovoljavajuce, par dobrih ubacivanja, ostali su niski i preostri.AllGunsBlazing je napisao/la:Jenkinson ima bar tri do cetiri puta bolji centarsut nego Sagna. Jedina ofanzivna stvar koju Jenkinson i ima. U ovoj utakmici i nije isao naprijed, nije ni centrirao, ali ima mnogo jaci centarsut od Sagne.HighburyHigh je napisao/la:Centarsut je jedna od najbitnijih karika zavrsne ofanzive beka. A njegov centarsut treba dosta dosta popravke. Znas i sam kakav centarsut ima Sagna. To je razlika izmedju njih. Ali ako nastavi sa radom mogao bi izrasti u jako dobrog beka.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Ne osprorava se ovdje njegova igra, popravlja se dosta, i nadam se da ce barem popraviti te neke sitnije aspekte.
Victoria Concordia Crescit.
Dominacija je neminovnost!

- TheVerminator
- Kontakt:
Neopisivo mi je drago zbog pobjede, ali još mi je draže što smo zabili gol. Svi smo znali da će doći gol zbog otvorene igre Liverpoola i došao je. Još samo Giroud da ga zabije, i onda je dosta svih koji su govorili da nemamo dovoljno dobre napadače (Giroud i Poldi).
btw. Jel' se sjećate ovog gola?

btw. Jel' se sjećate ovog gola?

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@HH jel me zajebavas? Sagna i centarsut? Covjek svaku drugu trecu izbije u gledaliste. Ja necu reci da je Jenk bolji igrac, nije, ali ima bolji centarsut, jer ovaj prakticno i nema centarsuta.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.