Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
suarez je bio gori od gerrarda, a niko ga ne spominje.
borini tanak
borini tanak
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne bih baš rekao da je jedna kontra Arsenala, kad su imali i najbolju priliku na utakmici kod promašaja Girouda. Lijepo je Diaby odradio ove poluvrijeme, odlične kontre.Henderson je napisao/la:Zujimo oko gola ali po golu slabo. Diaby igrač poluvremena definitivno. Jedna kontra i ljudi daju go ali to je naša relanost. Agger nije smio ono promašiti u 5-toj minuti iz kornera glavom kao i Borini je mrao bolje šutirati ili dodati Gerardu.
Imamo posjed lopte, kornere i zujanje oko kaznenog ali Arsenal ima go više. Sad je i remi dobar.![]()
Svaka čast Vebu što nije dosudio penal nad Raheemom jer se mali okliznuo. Sve u svemu, nepošten rezultat, igra i nekako i hajmo sad. Iammo još 45 minuta da promjenimo stvari na terenu.
Penal nije bio, Per je prvo dohvatio loptu.
a sta ste mislili vi za Bornija? talijan u englesku tj liverpulu.. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Posjed lopte 54:46
šutevi 5:4 u okvir 0:2
jednostavno smo izjednačeni. Posle gola ste imali više loptu.
što se tiče igre treba liverpoolu još vremena da stvore igru kakvu imaju u glavi al su na pravom putu samo što ja stvarno u toj igri ne vidim Gerrarda. Ne znam moje mišljenje. Ne uklapa se u ovaj protok lopte nikako.
šutevi 5:4 u okvir 0:2
jednostavno smo izjednačeni. Posle gola ste imali više loptu.
što se tiče igre treba liverpoolu još vremena da stvore igru kakvu imaju u glavi al su na pravom putu samo što ja stvarno u toj igri ne vidim Gerrarda. Ne znam moje mišljenje. Ne uklapa se u ovaj protok lopte nikako.
Vođa zna.
Da je Arsenal imao bilo koga osim Girouda u napadu dosada bi vodili s vise razlike.
pi.
Interesuje me jel taj borini igrao za Romu ikako, koliko je meceva skupio, kakav bio? U Liverpoolu odmah od prve minute, to se nije desavalo ni mnogim vecim igracima od njegaAndrej je napisao/la:a sta ste mislili vi za Bornija? talijan u englesku tj liverpulu..

Glory Glory Man United!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igramo bez napadaca,zato sto Suarez igra u vezi iako mu je receno da igra u napadu,on konstantno izigrava playmakera....Carlo je napisao/la:suarez je bio gori od gerrarda, a niko ga ne spominje.
borini tanak
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Treba biti realan i kritikovati umjereno...Očito ti to ne možeš postići !Tweeds_10 je napisao/la:Kako los Liverpool. ne mogu da vjerujem, prilike nisu stvorili
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Suarez najgori na terenu izgubio je mislim jedno 5-6 lopti Borini takođe neprimjetan konstantno se zavlači negdje u stranu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gerrard je svoje odsvirao, Sahin se nije sastavio sa loptom, Borini nidje veze (gdje njega iskopaše da mi je samo znati, isti qurac ovaj Francuz u napadu Arsenala, klocine i jedan i drugi). Diaby održao lekciju kako se igra na sredini terena. Ipak mislim da nas čeka preokret u 2. poluvremenu.
YNWA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa u Engleskoj su igrali Vialli, Ravanelli, Casiraghi, Zola, Di Matteo, Eranio, Carbone, Di Canio, Balotelli. Čovjek bi rek'o da nijedan Talijan nije ostavio upečatljiv trag na Otoku. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa bio je solidan u romi, 24 nastupa 9 pogodakaAnderson8 je napisao/la:Interesuje me jel taj borini igrao za Romu ikako, koliko je meceva skupio, kakav bio? U Liverpoolu odmah od prve minute, to se nije desavalo ni mnogim vecim igracima od njegaAndrej je napisao/la:a sta ste mislili vi za Bornija? talijan u englesku tj liverpulu..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sumnjam da možemo stići ovaj rezultat, sada hvatamo rezultat što znači da ćemo se još više otvoriti a Arsenal je strašno opasan iz kontri, najbolje šanse i gol su stvorili upravo iz kontri jer naši bekovi ostaju duboko u njihovoj polovici. Na klupi ne vidim neko rješenje, jedino možda Shelvey da donese neku dodatnu agresivnost ali bila je glupost svjetskih razmjera dati back-up napadača na posudbu a ne dovesti nikoga.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo Rodgers pravi zapise igracima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
allen opet imo 100% tacnih pasova (38) u prvom poluvremenu 

Nije los u Romi onda bio, a evo gledam da je za Chelsea igrao... Chelsea, Roma, Liverpool, igracina je decko
...
Gledam klupu liverpoola isto ko ovi komentatori sa sky sporta i ljudi ne mogu vjerovat da su dali carrola a nisu doveli zamjenu. Koga uvesti, sta napraviti?
Ne doo Boq da se povrijedi Suarez u sezoni... Igrat ko Spanija bez napadaca?

Gledam klupu liverpoola isto ko ovi komentatori sa sky sporta i ljudi ne mogu vjerovat da su dali carrola a nisu doveli zamjenu. Koga uvesti, sta napraviti?
Ne doo Boq da se povrijedi Suarez u sezoni... Igrat ko Spanija bez napadaca?

Glory Glory Man United!
Nista iznenadjujuce, katastrofalno poslovanje u prelaznom roku, pustili Carrolla, a zamjenu nisu doveli. Pitam se zbog cega Allen vrijedi 15 miliona funti kao i Dembele, kad je ovaj drugi kvalitetniji najmanje dva puta?!
Ovaj mali Sterling će biti dobar igrač.
treba Liverpulu jedan Adam Johnson ili Ramirez!
Borini moze lagano ic na klupi, jest sad cete reci treba mu malo vremena nije ista liga Premier i Serie A..Zanimljivo je to sto Parma je nudio Borinija Juventusu ali Juve lagano ih ****..
p.s. Izigrao sam ova utakmica 1 i izgleda pisi sve propalo, videcemo nadam se da gresim.
Borini moze lagano ic na klupi, jest sad cete reci treba mu malo vremena nije ista liga Premier i Serie A..Zanimljivo je to sto Parma je nudio Borinija Juventusu ali Juve lagano ih ****..

p.s. Izigrao sam ova utakmica 1 i izgleda pisi sve propalo, videcemo nadam se da gresim.

Ovo bi vrlo lako mogla biti najgora klupa koju sam ikad vidio. 

Trenutno korisnika/ca: kakarut, TheTruth34 i 19 gostiju.