Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta bi ja puka neku kaznu svakom komentatoru koji prica prilikom izvođenja YNWA, sramota.
Jel ovo Sahin u prvoj? Nisam uvatia postave.
Jel ovo Sahin u prvoj? Nisam uvatia postave.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
imas postave stranicu iza il dvije.. inace sad Borini imao prvu priliku, odbrana arsenala mu se otvorila na sut.. steta sto nije bio neki sut dobar.
Joj sve me nesto strah kad lpool kombinuuje u odbrani i dodaju se. NIkad mi nece izac iz glave kad je Gerrard poklonio Drogbi za titulu
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Bravo za Gerarda, 3 utakmice 3 gola. Svaka čast kapitenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
RVI
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- tyler durden
- Kontakt:
A i Sahin briljira nema sta
Ne trci lik nista.

Ne trci lik nista.
- reds_forever
- Kontakt:
a moramo mi sami sebe ukopat vazda

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
sramota ....od ovakvog Arsenala gubimo na Anfieldu

kakav ej gol ? ne pratim vec duze vrijeme
- AndyCarrol
- Kontakt:
Allen je igracina .
Gerrard više ne može i ne smije igrati dvije utakmice tjedno.
bojim se da ne moze ni jednu, povrede i godine su ga pregazile, totalno je van forme u poslj 3,4 godineMarcusLFC je napisao/la:Gerrard više ne može i ne smije igrati dvije utakmice tjedno.
Glory Glory Man United!
- reds_forever
- Kontakt:
odbrana katastrofa
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Liverpool veoma dobro igra. Zna Brendan sta radi. Veoma brzi i precizni pasovi.
Sterlling ce biti igracina !
Sterlling ce biti igracina !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nek su Gigs i Skols u formi, a najbolji engleski veznjak u zadnjih 20 godina nije .
ne brukaj se, Steven bi mogao uciti od ove dvojice, mladji je od njih desetljece a igra na nivou champioshipa u poslj 4 godine. Ustani kad pricas o Sir Giggsu.STEVEN je napisao/la:Nek su Gigs i Skols u formi, a najbolji engleski veznjak u zadnjih 20 godina nije .
Glory Glory Man United!
Po svim parametrima najbolji engleski veznjak zadnjih 20 godina, a u tom periodu je i jedan od najboljih svjetskih veznjaka.Anderson8 je napisao/la:ne brukaj se, Steven bi mogao uciti od ove dvojice, mladji je od njih desetljece a igra na nivou champioshipa u poslj 4 godine. Ustani kad pricas o Sir Giggsu.STEVEN je napisao/la:Nek su Gigs i Skols u formi, a najbolji engleski veznjak u zadnjih 20 godina nije .
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 4 gosta.