Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2009, 23:00

Wolverine je napisao/la:2-1 kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

and by the way, congratulations

O Ramose :twisted: nismo nizaslužili bod Sevilja zasluženo pobjedila...nema veze idemo dalje nečemo potonuti zbog poraza od Sevilje u SEVILJI...na greškama se uči....Marselo stvarno doista...treba Arbeloa na desni bek pa nemora preč polovicu terena...Benzema oscilira....loša utakmica bez par igrača...da ste mi rekli da če Real tek u Oktobru doživjet prvi poraz nebi vam vjerovao...
doduše Viljareal i Sevilja sa iza nas za razlliku od Malage i Almerie...

vidi ovih botova....dugo ste čekali..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 23:03

Da dam i ja svoj komentar o ovoj utalmici. Vidim da odmah pljujete po Marcelu i Benzemi. Za to nema razloga, po meni su izuzetno dobri igraci, ne mogu svako dan biti raspolozeni. Sjajna utakmica, iako sam gledao samo drugo poluvrijeme. Svaki napad bilo koje ekipa rezultira prilikom, sto je pokazalo i broj suteva. Vide se da bez 9 slabo igrate. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Malo po malo ode Barca. Jesus Navas zvijer. Nije mi jasno kako Perez nije bacio oko na ovog momka. Pa razvalio je po onoj desnoj strani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 okt 2009, 23:06

omerbavarac je napisao/la:Da dam i ja svoj komentar o ovoj utalmici. Vidim da odmah pljujete po Marcelu i Benzemi. Za to nema razloga, po meni su izuzetno dobri igraci, ne mogu svako dan biti raspolozeni. Sjajna utakmica, iako sam gledao samo drugo poluvrijeme. Svaki napad bilo koje ekipa rezultira prilikom, sto je pokazalo i broj suteva. Vide se da bez 9 slabo igrate. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Malo po malo ode Barca. Jesus Navas zvijer. Nije mi jasno kako Perez nije bacio oko na ovog momka. Pa razvalio je po onoj desnoj strani.
pa razvalio bih i ja da me cuva Marselo tramvaj-igrac (ispada ko iz tramvaja) nakav slab nizasta,benzema se nije vidio i bolje da su doveli aguera il pata mjesto njeg al et sta ces.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 23:14

A_d_0 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Da dam i ja svoj komentar o ovoj utalmici. Vidim da odmah pljujete po Marcelu i Benzemi. Za to nema razloga, po meni su izuzetno dobri igraci, ne mogu svako dan biti raspolozeni. Sjajna utakmica, iako sam gledao samo drugo poluvrijeme. Svaki napad bilo koje ekipa rezultira prilikom, sto je pokazalo i broj suteva. Vide se da bez 9 slabo igrate. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Malo po malo ode Barca. Jesus Navas zvijer. Nije mi jasno kako Perez nije bacio oko na ovog momka. Pa razvalio je po onoj desnoj strani.
pa razvalio bih i ja da me cuva Marselo tramvaj-igrac (ispada ko iz tramvaja) nakav slab nizasta,benzema se nije vidio i bolje da su doveli aguera il pata mjesto njeg al et sta ces.
Znas sta mi je najgore. Sto nakon prvog, hej ali prvog poraza u sezoni odmah kudite te igrace. Pa Benzema kad je dosao svi su govorili, ovo ono, dobar igrac, majstor. Ja i dalje stojim iza toga da je on dobar. Siguran sam da bi i Drenthe odigrao onako ili bilo koji lijevi bek. Pa Navas je igracina. Zahvalite Casillasu, sta sve brani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2009, 23:15

A_d_0 je napisao/la:
jbg 21 godina neče valda več sad lejtet po terenu normalno da oscilira kao i Marcelo...joj jesmo nezadovoljni bolji početak nije moga biti....ode Barca :!: kud ode.....jel bila u Sevilji ili kod Viljareal il kao što vidimo vrlo dobrog Deportiva...pa ljudi moji neče to biti 103,102 boda :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 okt 2009, 23:16

omerbavarac je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Znas sta mi je najgore. Sto nakon prvog, hej ali prvog poraza u sezoni odmah kudite te igrace. Pa Benzema kad je dosao svi su govorili, ovo ono, dobar igrac, majstor. Ja i dalje stojim iza toga da je on dobar. Siguran sam da bi i Drenthe odigrao onako ili bilo koji lijevi bek. Pa Navas je igracina. Zahvalite Casillasu, sta sve brani.
iskreno meni se benzema nikad nije svidjao mogao je tamo u francuskoj igrat al po meni 10x su bolji igraci tipa Aguero il Pato...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2009, 23:20

@A_d_0 cini ti se. Aguero svejedno nikad nece u Real, to je sam rekao.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 04 okt 2009, 23:21

quote="A_d_0"]
omerbavarac je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
iskreno meni se benzema nikad nije svidjao mogao je tamo u francuskoj igrat al po meni 10x su bolji igraci tipa Aguero il Pato...[/quote]
šta serete mislim sevilla je to nije barnli
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 23:22

@Ado: Svaki igrac ima svoje prednosti i mane. Pato i Aguero su sjajni igraci, vrlo brzi, ali samo su brzi. Naravno momci imaju dobru tehniku. Benzema je majstor. Hem je brz, ima dobru tehniku, dobar u skoku, jak. Jednom rjecju strasan. Ako vam se ne svidja, pa dajte ga nama ( Bayernu ). :mrgreen: :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2009, 23:25

omerbavarac je napisao/la:@Ado: Svaki igrac ima svoje prednosti i mane. Pato i Aguero su sjajni igraci, vrlo brzi, ali samo su brzi. Naravno momci imaju dobru tehniku. Benzema je majstor. Hem je brz, ima dobru tehniku, dobar u skoku, jak. Jednom rjecju strasan. Ako vam se ne svidja, pa dajte ga nama ( Bayernu ). :mrgreen: :mrgreen:
Koji če vam on ima te Gomeza....

21 Benz
21Pipita

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 04 okt 2009, 23:26

omerbavarac je napisao/la:@Ado: Svaki igrac ima svoje prednosti i mane. Pato i Aguero su sjajni igraci, vrlo brzi, ali samo su brzi. Naravno momci imaju dobru tehniku. Benzema je majstor. Hem je brz, ima dobru tehniku, dobar u skoku, jak. Jednom rjecju strasan. Ako vam se ne svidja, pa dajte ga nama ( Bayernu ). :mrgreen: :mrgreen:
potpis
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 okt 2009, 23:26

Ista stvar vas se desava kao i Manchesteru prosle sezone .. Bez Cristine nista .. Drugo je Ferguson koji ove godine bez njega igra odlicno ali trener Reala ( ne znam mu ni ime ) je pff kako da ga nazovem - dbl - .. Zasto uz ovolike silno ulozene novce doveli stopera .... Sve u svemu davno sam ja rekao , Barca je Barca i Spanska liga je njihova bez obzira koliko novca trosio Real .. Samo nek neki igrac zabija golove ili nek je ikona nekog kluba Realu je MIO i nastoje da ga dovedu pa koliko god platili .. Kvantitet a ne kvalitet , svaka cast za Ronalda i Xabiu .. Kaka i Benzema su komotno mogli da ne dodju .. Roben je bio strasan igrac , vise minutaze dati VDV i sredina bombona .. Raul i Higuain su mogli razbijati mreze uz Ronalda i Robbena da je ostao.. Pa zasto ne i Adebayor koji je zelio otici
!
I sada vam svima nevalja Benzema ali potrebno je igracu vremena da se uklopi .. Polako ljudi ne moze to svako!

--------------Cassillas--------------
Ramos--Lucio--Lescot--Marcelo
---------Xabi--------Lass----------
Ronaldo---------------------Robben
----------Raul----Adebayor--------

Igraci u odbrani koji su zeljeli napustiti klub , pored Adebayora ofc .. Da je Real one silne novce ulozio za odbranu bilo bi dobro .. Ali ne njima je vazno da je Kaka ikona i da Benzema razbija Francuze .. :o

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 23:28

Raul_64 je napisao/la:
Koji če vam on ima te Gomeza....

21 Benz
21Pipita
Ja lijepo rekao, ako ga ne zelite. Od viska glava ne boli. :mrgreen: :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2009, 23:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ista stvar vas se desava kao i Manchesteru prosle sezone .. Bez Cristine nista .. Drugo je Ferguson koji ove godine bez njega igra odlicno ali trener Reala ( ne znam mu ni ime ) je pff kako da ga nazovem - dbl - .. Zasto uz ovolike silno ulozene novce doveli stopera .... Sve u svemu davno sam ja rekao , Barca je Barca i Spanska liga je njihova bez obzira koliko novca trosio Real .. Samo nek neki igrac zabija golove ili nek je ikona nekog kluba Realu je MIO i nastoje da ga dovedu pa koliko god platili .. Kvantitet a ne kvalitet , svaka cast za Ronalda i Xabiu .. Kaka i Benzema su komotno mogli da ne dodju .. Roben je bio strasan igrac , vise minutaze dati VDV i sredina bombona .. Raul i Higuain su mogli razbijati mreze uz Ronalda i Robbena da je ostao.. Pa zasto ne i Adebayor koji je zelio otici
!
I sada vam svima nevalja Benzema ali potrebno je igracu vremena da se uklopi .. Polako ljudi ne moze to svako!

--------------Cassillas--------------
Ramos--Lucio--Lescot--Marcelo
---------Xabi--------Lass----------
Ronaldo---------------------Robben
----------Raul----Adebayor--------

Igraci u odbrani koji su zeljeli napustiti klub , pored Adebayora ofc .. Da je Real one silne novce ulozio za odbranu bilo bi dobro .. Ali ne njima je vazno da je Kaka ikona i da Benzema razbija Francuze .. :o
Evo neznam šta ču od muke što smo njega prodali..Kaka podbacio jednu utakmicu i odma je istrošena zvijezda...kažem dugo vam je trebalo-Oktobar..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 okt 2009, 23:50

Ova utakmica bila je prvi ozbiljniji test Realove snage u ovoj sezoni, i pokazalo se na Real, bez obzira na skupa i brojna pojačanja jos uvijek nije ekipa za visoke domete. Jednostavno, nema tu dovoljno kvaliteta. Ono sto vrijedi su Casilas, Lass Diara, Kaka i Ronaldo. Xabi Alonso, Benzema, Guti, Ramos i Higuain su dobri igraci, ali nedovoljno dobri za velike uspjehe, znaju odigrati odlicno, ali isto tako i pogubiti se ko Dziha u grahu. Odbrana je tarlasika, skoro svaki ozbiljnija ekipa moze im se nadavati golova, vezni red nije uigran i fali jos kvaliteta, isto tako i napad, ozbiljnije odbrane ce lako neutralisati Kaku i Ronalda, ako nema potpore ostalih igraca.
Sve u svemu, one najave da cete osvojiti Ligu prvaka su smijesne i mnogo nerealne, mnogo su jace ekipe Celzi, Liverpul, Arsenal, Inter i Barca. U Primieri je Barca i dalje jaca za klasu, a ni Sevilja i Valencija nisu slabiji od Reala nesto izrazito. Sevilja isto ima slabu odbranu, i dosta prilika ne znaju iskoristiti, i opet vas nadigraju, a mozete misliti sta bi se desilo kad ovakav Real dodje Barci. Pet-sest komada vam ne gine opet, i to sa raspolozenim Casiljasom. Jednostavno, braniti se ne znate da tako nesto pokusate, a Kaka i Ronaldo nece vidjeti loptu. Ne govorim ovo navijacki, jednostavno preslabi ste za Barcu i u nekoj otvorenoj postenoj igri izginut cete ko rasada.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2009, 00:05

Romariooo je napisao/la:Ova utakmica bila je prvi ozbiljniji test Realove snage u ovoj sezoni, i pokazalo se na Real, bez obzira na skupa i brojna pojačanja jos uvijek nije ekipa za visoke domete. Jednostavno, nema tu dovoljno kvaliteta. Ono sto vrijedi su Casilas, Lass Diara, Kaka i Ronaldo. Xabi Alonso, Benzema, Guti, Ramos i Higuain su dobri igraci, ali nedovoljno dobri za velike uspjehe, znaju odigrati odlicno, ali isto tako i pogubiti se ko Dziha u grahu. Odbrana je tarlasika, skoro svaki ozbiljnija ekipa moze im se nadavati golova, vezni red nije uigran i fali jos kvaliteta, isto tako i napad, ozbiljnije odbrane ce lako neutralisati Kaku i Ronalda, ako nema potpore ostalih igraca.
Sve u svemu, one najave da cete osvojiti Ligu prvaka su smijesne i mnogo nerealne, mnogo su jace ekipe Celzi, Liverpul, Arsenal, Inter i Barca. U Primieri je Barca i dalje jaca za klasu, a ni Sevilja i Valencija nisu slabiji od Reala nesto izrazito. Sevilja isto ima slabu odbranu, i dosta prilika ne znaju iskoristiti, i opet vas nadigraju, a mozete misliti sta bi se desilo kad ovakav Real dodje Barci. Pet-sest komada vam ne gine opet, i to sa raspolozenim Casiljasom. Jednostavno, braniti se ne znate da tako nesto pokusate, a Kaka i Ronaldo nece vidjeti loptu. Ne govorim ovo navijacki, jednostavno preslabi ste za Barcu i u nekoj otvorenoj postenoj igri izginut cete ko rasada.
:shock: dobro pa nije navijački....zaključio si po ovom porazu da nemamo ekipu za LP za razliku od Chelsea,Man UTD-Burnley,Wigan-SEVILJA....pametno....5,6 ako ti kažeš....znam da je sinoć Barca strijepila do zadnje minute..a koliko ste vi imali "ozbiljnih" mečeva do sada :?: 1..Inter niste pobjedili a kamoli odigrali nešto posebno..
ja se nebrinem...ako mislite da je Sevilja i Valencia u rangu Reala sve si rekao...volim kad nas podcjenjuju..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 okt 2009, 01:34

Barca je imala nekoliko jacih utakmica, pocevsi od gostovanja Bilbau u Supercupu sto smo osvojili, al ajd i nije to nesto, onda supercup protiv jakog Shaktara, sto smo osvojili takodje, nismo tu odigrali nesto posebno, ali smo pobijedili, niti smo izgubili niti bili nadigrani. Od jacih ekipa igrali smo protiv Atletico Madrida i dali im pet komada, vidjet cemo kako ce Real s njima, nismo izgubili niti od Intera niti smo nadigrani, nerijeseno je dobar rezultat bio zato se igraci nisu nesto pretrgli da daju gol, al smo opet vise manje igrali viktoriju protiv velikog Intera i to na njihovom terenu, a cak je i uvijek prepotentni Mourinho rekao da je zadovoljan bodom protiv najjaceg kluba u svijetu. Mislim da je bezveze porediti Barcu i Real kad je razlika nebo i zemlja. Igramo tecnije, uigranije, sigurnije, cvrsce kako god hoces. To sto ne nabijamo te manje ekipe pokazatelj je ozbiljnosti, a ne slabosti neke. Nama je lako iz druge brzine presaltati u petu, vidi se ocigledno da Guardiola pametno tempira ekipu, Messi, Ibra, Henry, Iniesta i ostali ne trose se nepotrebno i ne ganjaju nekakve licne rekorde, igraju lagano koliko treba, kad zatreba vidjeces kako ce da grmi i sijeva sa svih strana. Ta tekma protiv Almerije jeste bila najlosija, ali tu je Pep experimentisao i uigravao Maxwela, Marquesa, Bousquetsa,Pedra i tek oporavljenog Iniestu, dakle pola prve ekipe tu nije igralo, i opet smo pobijedili lagano, da je Guardiola presaltao u vecu brzinu bilo bi kantanja, al mi nismo tim opsjednuti. Sevilju bi dobili mislim u ovom trenutku sa dva-tri razlike, odbrana im je kao i vasa suplja, a Navas se ne bi onako naigrao pored Abidala i Puyola. Ali eto, vidjecemo protiv Valencije, nadam se samo da Valencija nece igrati bunker na svom terenu. Ne zelim potcjenjivati nikoga, ali mislim da ove sezone protiv Barce dobar rezultat moze izvuci jedino Celzi sa nekom savrsenom rovovskom defanzivnom igrom. Mozda i Liverpul nekako ili Arsenal ako odigra dvije ludo dobre utakmice. Ostali, ukljucujuci i Real, jednostavno nemaju sta traziti, pogotovo jos ako hoce da se nadigravaju. Drugaciji scenariji moguci su samo u slucaju dugotrajnih povreda glavnih igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 05 okt 2009, 12:00

Romariooo je napisao/la:Barca je imala nekoliko jacih utakmica, pocevsi od gostovanja Bilbau u Supercupu sto smo osvojili, al ajd i nije to nesto, onda supercup protiv jakog Shaktara, sto smo osvojili takodje, nismo tu odigrali nesto posebno, ali smo pobijedili, niti smo izgubili niti bili nadigrani. Od jacih ekipa igrali smo protiv Atletico Madrida i dali im pet komada, vidjet cemo kako ce Real s njima, nismo izgubili niti od Intera niti smo nadigrani, nerijeseno je dobar rezultat bio zato se igraci nisu nesto pretrgli da daju gol, al smo opet vise manje igrali viktoriju protiv velikog Intera i to na njihovom terenu, a cak je i uvijek prepotentni Mourinho rekao da je zadovoljan bodom protiv najjaceg kluba u svijetu. Mislim da je bezveze porediti Barcu i Real kad je razlika nebo i zemlja. Igramo tecnije, uigranije, sigurnije, cvrsce kako god hoces. To sto ne nabijamo te manje ekipe pokazatelj je ozbiljnosti, a ne slabosti neke. Nama je lako iz druge brzine presaltati u petu, vidi se ocigledno da Guardiola pametno tempira ekipu, Messi, Ibra, Henry, Iniesta i ostali ne trose se nepotrebno i ne ganjaju nekakve licne rekorde, igraju lagano koliko treba, kad zatreba vidjeces kako ce da grmi i sijeva sa svih strana. Ta tekma protiv Almerije jeste bila najlosija, ali tu je Pep experimentisao i uigravao Maxwela, Marquesa, Bousquetsa,Pedra i tek oporavljenog Iniestu, dakle pola prve ekipe tu nije igralo, i opet smo pobijedili lagano, da je Guardiola presaltao u vecu brzinu bilo bi kantanja, al mi nismo tim opsjednuti. Sevilju bi dobili mislim u ovom trenutku sa dva-tri razlike, odbrana im je kao i vasa suplja, a Navas se ne bi onako naigrao pored Abidala i Puyola. Ali eto, vidjecemo protiv Valencije, nadam se samo da Valencija nece igrati bunker na svom terenu. Ne zelim potcjenjivati nikoga, ali mislim da ove sezone protiv Barce dobar rezultat moze izvuci jedino Celzi sa nekom savrsenom rovovskom defanzivnom igrom. Mozda i Liverpul nekako ili Arsenal ako odigra dvije ludo dobre utakmice. Ostali, ukljucujuci i Real, jednostavno nemaju sta traziti, pogotovo jos ako hoce da se nadigravaju. Drugaciji scenariji moguci su samo u slucaju dugotrajnih povreda glavnih igraca
potpisujem apsolutno ;)
samo me nesto interesuje al sad da se jave oni koji su prije pocetka sezone na sve strane hvalili realovu novu odbranu RAMOS-ALBIOL-PEPE-MARCELO,za pepea ste govorili da je sigurno najbolji stoper primere,a da je albiol sigurno jednako dobar ako ne i bolji od piqea,ramos da je jedan od najboljih bekova(to nije daleko od istine),a za marcela je isto bilo hvaljenja,vezni red i napad su vam strasni,imate 2. i 3. najboljeg igraca svijeta(ronalda i casillasa),al vam je odbrana suplja,nesto kao u bosne samo vi nemate spahica
p.s nemojte me pogresno shvatiti :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2009, 12:19

-Barcelona- je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Barca je imala nekoliko jacih utakmica, pocevsi od gostovanja Bilbau u Supercupu sto smo osvojili, al ajd i nije to nesto, onda supercup protiv jakog Shaktara, sto smo osvojili takodje, nismo tu odigrali nesto posebno, ali smo pobijedili, niti smo izgubili niti bili nadigrani. Od jacih ekipa igrali smo protiv Atletico Madrida i dali im pet komada, vidjet cemo kako ce Real s njima, nismo izgubili niti od Intera niti smo nadigrani, nerijeseno je dobar rezultat bio zato se igraci nisu nesto pretrgli da daju gol, al smo opet vise manje igrali viktoriju protiv velikog Intera i to na njihovom terenu, a cak je i uvijek prepotentni Mourinho rekao da je zadovoljan bodom protiv najjaceg kluba u svijetu. Mislim da je bezveze porediti Barcu i Real kad je razlika nebo i zemlja. Igramo tecnije, uigranije, sigurnije, cvrsce kako god hoces. To sto ne nabijamo te manje ekipe pokazatelj je ozbiljnosti, a ne slabosti neke. Nama je lako iz druge brzine presaltati u petu, vidi se ocigledno da Guardiola pametno tempira ekipu, Messi, Ibra, Henry, Iniesta i ostali ne trose se nepotrebno i ne ganjaju nekakve licne rekorde, igraju lagano koliko treba, kad zatreba vidjeces kako ce da grmi i sijeva sa svih strana. Ta tekma protiv Almerije jeste bila najlosija, ali tu je Pep experimentisao i uigravao Maxwela, Marquesa, Bousquetsa,Pedra i tek oporavljenog Iniestu, dakle pola prve ekipe tu nije igralo, i opet smo pobijedili lagano, da je Guardiola presaltao u vecu brzinu bilo bi kantanja, al mi nismo tim opsjednuti. Sevilju bi dobili mislim u ovom trenutku sa dva-tri razlike, odbrana im je kao i vasa suplja, a Navas se ne bi onako naigrao pored Abidala i Puyola. Ali eto, vidjecemo protiv Valencije, nadam se samo da Valencija nece igrati bunker na svom terenu. Ne zelim potcjenjivati nikoga, ali mislim da ove sezone protiv Barce dobar rezultat moze izvuci jedino Celzi sa nekom savrsenom rovovskom defanzivnom igrom. Mozda i Liverpul nekako ili Arsenal ako odigra dvije ludo dobre utakmice. Ostali, ukljucujuci i Real, jednostavno nemaju sta traziti, pogotovo jos ako hoce da se nadigravaju. Drugaciji scenariji moguci su samo u slucaju dugotrajnih povreda glavnih igraca
potpisujem apsolutno ;)
samo me nesto interesuje al sad da se jave oni koji su prije pocetka sezone na sve strane hvalili realovu novu odbranu RAMOS-ALBIOL-PEPE-MARCELO,za pepea ste govorili da je sigurno najbolji stoper primere,a da je albiol sigurno jednako dobar ako ne i bolji od piqea,ramos da je jedan od najboljih bekova(to nije daleko od istine),a za marcela je isto bilo hvaljenja,vezni red i napad su vam strasni,imate 2. i 3. najboljeg igraca svijeta(ronalda i casillasa),al vam je odbrana suplja,nesto kao u bosne samo vi nemate spahica
p.s nemojte me pogresno shvatiti :mrgreen:
Nemam ni volje ni želje da ti sad odgovaram.....sačekaj malo....

>>barcelonista<<
Kontakt:

Post Postao/la >>barcelonista<< » 05 okt 2009, 12:22

barca je imala tekmu sa atleticom koji je po sastavu najjaci poslije barce i reala , a da je bilo pravde sinoc sevilla bi pobjedila 4-1 ovako budite srecni sto niste jos vise najebali ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.