Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
...i još se divi debilnom tekstu kojim cigo truje generacije navodeći ih na samosažaljenje , ne kontam taj projekt folk i turbofolk je postigao toliki uspjeh vjerovatno jer je lakše slušat cigu kako nariče nego bilo koju pjesmu u kojoj se ne rimuju io i ao.Meni se taj vid muzike oduvijek gadio al opet kažem koga pali nek sluša nije moj problem.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Timewriter
- Kontakt:
to ti duhovit
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Aesthetic je bez uvrede za tvoj ukus najgori bend poslije Grave Desecratora i Jovanovih sranja koji sam im´o priliku slusati, jednostavno taj "moderni metal" ne leži a imo sam ih prilike slušat 3-4 puta...ŠB_Fidelis je napisao/la:Pazi, Aesthetic Empathy je najbolji bend u BiH.Heller je napisao/la:Meni je Agonize bolji za mrvicu, i to zbog vokalaskeva je napisao/la:Fino fino, vidim metalaca ima i po sportskim portalima![]()
Toxicdeath je po meni najbolji BH metall bend novije generacije...mrsko mi sad kasnije cu ostatak Bosne i Srbiju obradit pa onda nove bendove da vide djeca šta valja
Hrvati idu previše u New Breed
Toxicdeath i Agonize su vec klasika. Southern Storm je imao Hota, dovoljno svakome.
Zaboravio si Monolit.
Eto.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije old school metal, al je manje vise jedini bend u BiH za kojeg ces reci da zvuci europski, svjetski, na prvo slusanje, cisto samo poslusas zvuk, te vokalne kombinacije, bendovi s puno boljim uvjetima to puno losije rade.
Slusam vecinom ''desete'' stvari ''po svijetu'', al njih znam dosta dugo, pojedine, al sto se tice BiH izdvajaju se iz dosta toga na sceni, i nema price, najperspektivniji iz BiH. :p
Malo ti to osluhni po youtube, i sl., pa opet. Gdje ces navoditi Grave Desecrator, mogao si onda uzeti Corbansick.
Slusam vecinom ''desete'' stvari ''po svijetu'', al njih znam dosta dugo, pojedine, al sto se tice BiH izdvajaju se iz dosta toga na sceni, i nema price, najperspektivniji iz BiH. :p
Malo ti to osluhni po youtube, i sl., pa opet. Gdje ces navoditi Grave Desecrator, mogao si onda uzeti Corbansick.
...Život za Široki...
Vala sam se najezio....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma sluso sam i yt i uzivo, Agonize je dese puta svjetskiji naprimjer, a Grave Desacrator govorim jer sam ih gledo na SMF pa ako si bio znas da su ih otjerali sa bineŠB_Fidelis je napisao/la:Nije old school metal, al je manje vise jedini bend u BiH za kojeg ces reci da zvuci europski, svjetski, na prvo slusanje, cisto samo poslusas zvuk, te vokalne kombinacije, bendovi s puno boljim uvjetima to puno losije rade.

Nullius in verba
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritikom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorijevanjem, TURBO FOLK je gorenje naroda!!! Rambo Amadeus 

najjaci vokal na Balkanu!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Timewriter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma Agonize je odlican, samo govoris o bendu koji je 15 godina star, al garantiram da izadju na strano trziste da ovi imaju vise sanse, opet ''svjetskije'' zvuce, a sramota je da nemaju album.Heller je napisao/la:Ma sluso sam i yt i uzivo, Agonize je dese puta svjetskiji naprimjer, a Grave Desacrator govorim jer sam ih gledo na SMF pa ako si bio znas da su ih otjerali sa bineŠB_Fidelis je napisao/la:Nije old school metal, al je manje vise jedini bend u BiH za kojeg ces reci da zvuci europski, svjetski, na prvo slusanje, cisto samo poslusas zvuk, te vokalne kombinacije, bendovi s puno boljim uvjetima to puno losije rade.
Malo ti to osluhni po youtube, i sl., pa opet. Gdje ces navoditi Grave Desecrator, mogao si onda uzeti Corbansick.![]()
![]()
Lako je za GD.

...Život za Široki...
hajteeeeeeeeeeeMirzoni89 je napisao/la:hajmooooo
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Novi album Chestera i drustva ;Living Things,nesto slicno ko i prosli,ugl lose u odnosu na stare rokace
Po meni se izdvajaju dvije note:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Po meni se izdvajaju dvije note:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretno zmajevi!!
@MARCELO i meni isto, samo te dvije. Neke još nisam ni preslušao. Meni bolji prošli album.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.