btw. kud bas Romi da ga nude
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: AS Roma
Nisam ga nesta pratio al' vjerujem da bi bio kvalitetno pojacanje za Romu jos ako se radi o tako maloj cifri ne treba tu puno razmisljat.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ako je to tacno..ne znam..zvuci kao novinarska patka..sta ce nama arapi nudit igrace..a i ne bih volio da dovode vise bilo koga...eto boriella kao back up..neka destro i nico dobiju sto vise sansi
Unica grande amore
-
Evil Genius II
nijedna ozbiljnija romina stranica (osim vocegiallorossa) nije pisala o tome tako da mi to smrdi samo na jos jednu glasinu koju su pokrenuli ljudi sa calciomercato.com-a, pozivajuci se na bojanov odlazak u milan. borriello ce otici iz kluba jer zeman na njega ne racuna, samo je pitanje hoce li biti prodan ili cemo raskinuti ugovor s njim kao sa prethodnim starosjediocima (odluka pada danas). sto se tice dovodjenja novog igraca, ocekujem neko iznenadjenje tipa pjanic posljednjeg dana prelaznog roka.
in walter we trust
mexes: ''ukoliko me milan zeli prodati rado bih se vratio u romu. to je moj grad, moji ljudi i bilo bi lijepo tamo zavrsiti karijeru pred navijacima kakve nigdje jos nisam dozivio.''
ostani tamo, ljepoto, i truhni na klupi. boli te kita, osvojio si toliko zeljeni scudetto.
in walter we trust
mexes: ''ukoliko me milan zeli prodati rado bih se vratio u romu. to je moj grad, moji ljudi i bilo bi lijepo tamo zavrsiti karijeru pred navijacima kakve nigdje jos nisam dozivio.''
ostani tamo, ljepoto, i truhni na klupi. boli te kita, osvojio si toliko zeljeni scudetto.
Jel' to nismo doveli pouzdanog stopera?Znači ništa od Rome i ove godine.Borba za 3.mjesto plafon 
-
Evil Genius II
AS ROMA 2012/2013
Goalkeepers:
Maarten Stekelenburg
Bogdan Lobonț
Marco Goicoechea
Defenders:
Ivan Piris
Nicolas Burdisso
Leandro Castan
Federico Balzaretti
Dodo
Marcos
Alessio Romagnoli
Rodrigo Taddei
Midfielders:
Daniele De Rossi
Michael Bradley
Marquinho
Miralem Pjanic
Panagiotis Tachtsidis
Alessandro Florenzi
Simone Perrotta
Forwards:
Pablo Osvaldo
Francesco Totti
Erik Lamela
Nicolás López
Mattia Destro
Tallo Gadji
na kraju smo potpisali jos jednog golmana i to je to. ocekivao sam desnog beka ali izgleda da zeman misli kako su piris i taddei sasvim dovoljni . . .
Goalkeepers:
Maarten Stekelenburg
Bogdan Lobonț
Marco Goicoechea
Defenders:
Ivan Piris
Nicolas Burdisso
Leandro Castan
Federico Balzaretti
Dodo
Marcos
Alessio Romagnoli
Rodrigo Taddei
Midfielders:
Daniele De Rossi
Michael Bradley
Marquinho
Miralem Pjanic
Panagiotis Tachtsidis
Alessandro Florenzi
Simone Perrotta
Forwards:
Pablo Osvaldo
Francesco Totti
Erik Lamela
Nicolás López
Mattia Destro
Tallo Gadji
na kraju smo potpisali jos jednog golmana i to je to. ocekivao sam desnog beka ali izgleda da zeman misli kako su piris i taddei sasvim dovoljni . . .
Au,ako sa ovim sastavom izborimo 3 mjesto-treba svi da se udarimo nogom u d.upe
)
Opet i razumljivo je ne igra se LP i tesko je onda doci do nekih ozbiljnih pojacanja....
Opet i razumljivo je ne igra se LP i tesko je onda doci do nekih ozbiljnih pojacanja....
ne razumijem vas..ja sam zadovoljan sa pojacanjima i sastavom..samo da se to uigra malo..bice dobro
Unica grande amore
-
Evil Genius II
jedina 'mahana' ove ekipe je odbrana, ali pisao sam o tome i ranije: i da nam maldini i nesta iz najboljih dana igraju stopere mi bi sa zemanom primili golova i golova. samo nek napad i vezni red odrade svoje i ja sam zadovoljan. ne moramo ni u LP al' daj barem da budemo konkurentni a ne da nas gaze lecce, cagliari , nazio i ostale prosjecne ekipe 
Ja sam zadovoljan pojacanjima koliko toliko,kako god okrenes imamo dosta bolju ekipu nego prosle godine i s pravom se mozemo nadati toj trecoj poziciji,pa sjetite se samo anhela i rosija po krilima,ma muka mi bilo gledati kad oni primaju loptu,likovi odroni mrtvi,eno odmah u prvom kolu parma primi gol preko rosijeve strane ehehehe,a sto se tice tekme sa Interom tu cemo vidjeti koliko smo uistinu jaki ove sezone
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakvi su vam ovaj Castan i Piris?Jel Piris više ofenzivni bek ili defanzivnije igra?
Danas protiv intera...posle juBentusa i retardiranih komsija meni najdraza ekipa za pobjedjivanje
))
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Protiv Juventusa ih možeš izbrojat na prste jedne rukeDanas protiv intera...posle juBentusa i retardiranih komsija meni najdraza ekipa za pobjedjivanje
Lazio dosta više, Inter ste često znali pobijediti, a na Meazzi ste uvijek dobro igrali, iako već 10 utakmica tamo nemate pobjedu, bilo je dosta remija. Ipak, večeras imam osjećej da Inter sigurno uzima, mada bih volio da griješim.
P.S.
GRANDE TOTTI
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
tu je čak i aplauz interista dobio. samo njemu može pasti na pamet lobovati onako golmanaGoogle je napisao/la:Danas protiv intera...posle juBentusa i retardiranih komsija meni najdraza ekipa za pobjedjivanje))
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Taj lob udarac je njegov trademark
[youtube][/youtube]
Ostali su Zanetti i on i nema više... kakva je to plejada fudbalera bila...
[youtube][/youtube]
Ostali su Zanetti i on i nema više... kakva je to plejada fudbalera bila...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
od svih lobova najdraži su mi oni protiv lazija i intera, al ubjedljivo najljepši mi je ovaj protiv empolija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nema potpisa
Inter-Roma:
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, De Rossi; Destro, Osvaldo, Totti
steta ovako slabasnija sredina terena zbog povreda
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, De Rossi; Destro, Osvaldo, Totti
steta ovako slabasnija sredina terena zbog povreda
Unica grande amore
sta je s pjanicem? kako ce ovaj napad funkcionisati, na pesu ovo ne moze bez lamele 
Destro daje gol 100000000000% 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
TRPAJ!!!

joj gola i srece boze dragi :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.