FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
grande Alvaro Recoba ...
Pazzoo fino 3gola ... Drago mi je radi njega , niceg vise ...
Pazzoo fino 3gola ... Drago mi je radi njega , niceg vise ...
Pa stvarno sam gotivio Pazzinia dok je bio u Interu al ljudi jeste vi vidili kakve je on golove dao pa vise nego smijesno jedino ovaj treci je za postovanja tako da je suvisno o njemu pricati o njemu
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Inace Strama nije zadovoljan sa zrijebom za Europa Ligu jer moramo preletit oko 14.000 kilometara
To je kao relacija Italija-Novi Zeland

To je kao relacija Italija-Novi Zeland

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duel na Meazzi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odkud da nema Pjanića u prvih 11 ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji duel na Meazzi![]()
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Nevjerujem bas da ce ga izostavit iz prve postave ali lose je odigra proslo kolo pa mozda je to razlog.
Danas po pobjedu i nova 3 boda
Postava mi se sviđa iako fali tu Couti ali uci ce on vec pocetkom drugog poluvremena sigurno.
Danas po pobjedu i nova 3 boda

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
vidim da ste nesto optimsticni..a niste bili tako prosli put kada je bilo rastavljanje na proste faktore..opet da napomenem, ni roma nije imala dobru sezonu, a ni odbranu..pa se opet desi debakl..i znas onu staru..ko visoko leti,..Yuto je napisao/la:Ako ne primite tricu sutra budi zadovoljan
Strama : "Ranocchia je lider nase odbrane" ! Tako je Strama, Zabac je nas najbolji stoper i ove godine ce to i dokazat. Ako ga smrad Prandelli ne zovne u repku treba mu jbat mater

Unica grande amore
Ko visoko leti..nisko zimi..AllAbout je napisao/la:vidim da ste nesto optimsticni..a niste bili tako prosli put kada je bilo rastavljanje na proste faktore..opet da napomenem, ni roma nije imala dobru sezonu, a ni odbranu..pa se opet desi debakl..i znas onu staru..ko visoko leti,..Yuto je napisao/la:Ako ne primite tricu sutra budi zadovoljan
Strama : "Ranocchia je lider nase odbrane" ! Tako je Strama, Zabac je nas najbolji stoper i ove godine ce to i dokazat. Ako ga smrad Prandelli ne zovne u repku treba mu jbat mater

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Piris,Castan,Tachtsidis,Florenzi... jaooo ko su ovi 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
mora mu se trazit mjesto u postavi, ko da pare daje da igraSiamoNoi je napisao/la:Jer je otac.JohnLowe je napisao/la:da mi Strama objasni samo zasto je Cambiasso jos u postavi![]()

inace ?
optimisticni smo zato sto je mercato uradjen kako smo i zamisljali,prosle sezone su nas mnogi guzili pa tako se i vi osladili,iako ste i vi bili losi mi smo bili jos gori...AllAbout je napisao/la: vidim da ste nesto optimsticni..a niste bili tako prosli put kada je bilo rastavljanje na proste faktore..opet da napomenem, ni roma nije imala dobru sezonu, a ni odbranu..pa se opet desi debakl..i znas onu staru..ko visoko leti,..
a ove po meni opet niste uradili sjajan mercato,puno je tu nepoznanica i ocekivanja ako prodje prodje,a letimo visoko s dobrom podlogom i to bi mogli veceras vi da osjetite

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Većina navijača Rome mi kaže da očekuju Pjanića na klupi,a ne od prve min.Vidjet ćemo.
Što se naše ekipe tice,nadam se Palaciu i možda čak Pereiri od početka.
Što se naše ekipe tice,nadam se Palaciu i možda čak Pereiri od početka.
4-3-2-1 formacija ... Ne znam , meni se iskreno ne svidja ...
4-2-3-1 cini se mnogo efikasnija ...
pustati gargana-cuchua-guarin a ispred ostaviti samo Sneijdera i Palacio ... Al hajd ... to ce vjerovatno u drugom poluvremenu da predje u 4-2-3-1 ...
edit: ali kad bolje razmislim, zasto to strama cini ... pa vjerovatno jer zeli pruziti potporu po bokovima, pa bi mozda Zanetti i Pereira ostavljali malo vise prostora a to bi mogli kompenzirati Gargano, Cuchu ... Moguce da je ovo kompaktnija taktika ... Ali ajd vidjet cemo kako ce to izgledati ..
4-2-3-1 cini se mnogo efikasnija ...
pustati gargana-cuchua-guarin a ispred ostaviti samo Sneijdera i Palacio ... Al hajd ... to ce vjerovatno u drugom poluvremenu da predje u 4-2-3-1 ...
edit: ali kad bolje razmislim, zasto to strama cini ... pa vjerovatno jer zeli pruziti potporu po bokovima, pa bi mozda Zanetti i Pereira ostavljali malo vise prostora a to bi mogli kompenzirati Gargano, Cuchu ... Moguce da je ovo kompaktnija taktika ... Ali ajd vidjet cemo kako ce to izgledati ..
Volio bih kad bi Perreira startao umjesto Yuta. Ostalo je relativno OK, mada mislim da nam trenutno bolje lezi 4-2-3-1, nego ova sto se najavljuje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jucer na treningu je na mjestu Cuchu-a igrao Pereira a Nagatomo na svojoj poziciji,vjerovatno da ce igrat sa 3 u veznom redu Gargano,Guarin,PereiraPuma je napisao/la:Volio bih kad bi Perreira startao umjesto Yuta. Ostalo je relativno OK, mada mislim da nam trenutno bolje lezi 4-2-3-1, nego ova sto se najavljuje

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
saznaces vecerasAndrej je napisao/la:Piris,Castan,Tachtsidis,Florenzi... jaooo ko su ovi

čuj Perreira na DMC/MC.... nigdje veze lik je bek... i ovaj Strama zna nekad preseravat...sanjingr je napisao/la:Jucer na treningu je na mjestu Cuchu-a igrao Pereira a Nagatomo na svojoj poziciji,vjerovatno da ce igrat sa 3 u veznom redu Gargano,Guarin,PereiraPuma je napisao/la:Volio bih kad bi Perreira startao umjesto Yuta. Ostalo je relativno OK, mada mislim da nam trenutno bolje lezi 4-2-3-1, nego ova sto se najavljuje
nakon R.Carlosa napokon kupiš lijevog beka i staviš ga na DMC...

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Longo od pocetka protiv Levantea. Prebacio sam to da gledam jer ne mogu ovaj cirkus gledat.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kakva golcina Longa. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mamma mia
Careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Joj golcine braco mila,jooooooooooooooooooooooooooooooj
Al imam osjecaj kad da prebacim na ovu utakmicu,svaka mi cast
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kakva golcina Longa. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mamma mia

Careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Joj golcine braco mila,jooooooooooooooooooooooooooooooj

Al imam osjecaj kad da prebacim na ovu utakmicu,svaka mi cast

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.