FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HzSM » 01 sep 2012, 22:35

harry_90 je napisao/la:Ne znam zbog cega Ibrakovica treba otjerati,covjek nema s kim da radi,otjerali su Mutapcica,pogledaj bgti igraca na terenu sve sami manekeni osim onog momka sto je dosao iz Celika,sta rade legende kluba,bitno je galamit na pressici povodom ispadanja Slobode iz PL,a oni su to sve mirno posmatrali i odjednom se ukazuju pred izbog Secer,Meske i Lica ;) oni ako vrate sjaj Slobodi osjecu sebi tuki na djelove ;)

Dosao nam Mesic najveca ljenguza na terenu vuce se ko prebijena macka po terenu k.urca i napadaca za njega je Mujic klasa ...

Ojjj hljebe i Bozee od Podgrmeca izgubitt :oops: :oops:
Podgrmec vjerovatno ima jednu od losijih odbrana u ligi,ali je odbrana Podgrmeca u odnosu na napad Slobode danas izgledala predobro.Smigalovic i Jackson se nisu sastavili sa loptom kako treba,stoperi ih strpali u dzep.Na kraju da ti kazem da nije sramota izgubiti od Podgrmeca jer je Podgrmec u ovom trenutku bolja ekipa.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu imate pogodak Cosica.Stvarno nisam imao namjeru da provociram,ali kako vidim mnogi omalovazavaju Sanski Most i Podgrmec,to vam samo moze biti neka utjeha jer Premijer Ligu mozete zaboraviti.Ima mnogo ozbiljnijih i organizovanijih ekipa i gradova u ovoj ligi od vas,dzaba sto ste vi kao "najveca carsija".Krivce trazite u Jasminu Imamovicu i opcinskoj vlasti,a ne u Podgrmecu jer su vas momci u potpunosti nadigrali i posteno pobjedili!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2012, 22:35

eo vako..ceko sam da se malo emocije slegnu i misljenja sam...da,ukoliko u naredne 2 tekme se ne klepi 6 boba ili najgorem sslucaju 4 Ibri se treba zahvalit na saradnji i MOMENTALNO trazit trenera koji ce nas vratit na pravi kolosjek...dal ce to bit Sok,tetka zuhra,kapelo,ferguson il moj otac..ne zanima me...sve trenere na svijetu drze rezultati i tabela..tako i Ibraka...a mi ih nemamo...mrljavo je to i mora puuunooo bolje..po meni je Ibra ispuco sve kredite mada je i meni licno drag lik al mislim da bi ga trebalo smijenit ako se nastavi sa ovako losom igrom i porazima na strani..mada,nije on glup..ako zijanimo i u hercegovini vjerovatno ce i sam skontat da ne ide i da ce podnijet ostavku..jos veci problem je ko ce se prihvatit ovako vruce stolice a da je slobodan :? ...suma sumarum..do sad vidzeno je smijesno...za to sam da se igracima i treneru da jos malo kredita u naredne 2 tekme a onda bi trebale i Fukare vfino malo popricat sa igracima i objasnit im da ljudi predzu 600,700 km da bi gledali kako oni trckaraju..e pa...nece moci,rodzaci :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 sep 2012, 22:42

RUDARSKA2 je napisao/la:

POTPISUJEM POST ... jedino sto ja ibraku dajem podrsku , a sto se SOKA tice , ja ga gotivim pravo , ali covjek je selektor juniorske reprezenzacije i dize veliku lovu , ne vidim razlog da radi 300KM u slobodi !!!
Ma ima Ibrak i od mene podrsku,nisam od onih sto odmah yebu i pljuju sve redom,al ko sto @Claus rece naredne dvije utakmice 6 bodova il noga,nema ovdje puno cekanja...
A Sok voli Slobodu to je sigurno i moze se naci sa njim neko rjesenje,puno toga mu je obecano i nek konacno covjeku rjese to stambeno pitanje koje je vise smjesno spominjat,nije ni mandat u reprezentaciji dozivotan i sigurno bi i njemu vise godilo da radi ovdje jer Tuzla je njegov grad i Sloboda klub i ne moze nikom bit svejedno za ove blamaze...
Al treba sacekat ova dva kola i dat podrsku pa onda vidjet sta i kako...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 sep 2012, 23:33

Sok bi bio pun pogodak ..ovoj ekipi nedostaje borbenosti, kvaliteta ima, jer sigurno imamo najbolju ekipu u ligi.
Kod Soka su se uvijek igrači borili, jer je on je baš trener koji ide na rezultat.

Ako ova ekipa dobije tu borbenost, neće izostati ni povratak u PLBiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 02 sep 2012, 00:19

Tuzlaci, nadam se da ste vidjeli da ova liga uopste nije lagana, naprotiv... ovo sto cu reci ne govorim bezvze, ne vratite li se sada jos mnogo cete ostati u Prvoj ligi, i neko je rekao da imate najbolju ekipu... vjerujte da nemate, ako zelite u Premijer ligu morate odrijesiti kasu i kupovati tekme na strani, jer tako to ide u ovoj ligi,Pozdrav za Tuzlu

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 sep 2012, 00:27

[youtube][/youtube]

oj podgrmece crni podgrmece :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zato smo sad ovo sa d :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 00:28

Ma ovo je najrealnije il 6 bodova il noga,dosta su navijaci Slobode bili zavlaceni godinama i onda kad je tesko il sve gotovo ko kad smo ispali iz lige svi generali poslije bitke. Nego odma trazit rijesenja koji su đavo dolazili ako nece radit.Netreba nikom vise dozvolit da se zeza sa Slobodom. Ono sto vise brine od poraza to je ocajna igra, da smo mi bili dominantni sa velikim posjedom lopte sa konstantnim napadima,sa 5-6 sto postotnih sansi pa profulali, i onda Podgrmec iz niceg dao go,to bi bilo druga prica. A mi jednu dobru sansu samo stvorili i bili u podređenom polozaju i treba im davat podrsku,ma kakvi, nego postavit odma ultimatum 6 bodova il noga Ibraku,ove manekene pokaznjavat. Dosta je vise igranja sa Slobodinim imenom i nekih glumaca na terenu i uprave koja nista neradi. Pa oni jos nisu zvanicno odrzali sastanak nove uprave neznam jel ih skupstina i usvojila. Sve ovo ide presporo ooko organizacije ove legende nista

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 02 sep 2012, 00:39

[youtube][/youtube]

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 02 sep 2012, 00:55

E moja braco Tuzlaci na sta smo mi spali da igramo u ovoj ligi . Evo nama 6 sezona u ovome kokosinjcu a ni ova me sezona ne vuce na PL . Nemojte dopustati da vam klub vode neznalci i ljudi koji gledaju samo na sebe i svoj dzep . Sve te manekene istjerajte iz ekipe . Napravite velik protest kao i mi prije nekoliko mjeseci i trazite ljude koji su citav zivot uz Slobodu i koji vole Slobodu . Naravno Tuzla je veci grad i vise ce naroda doci . Nemojte sebi dopustiti da vam se ovako kao i nama rugaju ove EKIPE . Eto i mene na te proteste jer Tuzla je moj drugi grad , korijeni su mi od tamo i tesko mi je da gledam sve ovo ! Imate veliki pozdrav iz Bihaca !

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 02 sep 2012, 01:45

sad sam dosao,samo mogu reci BRUKA I SRAMOTA.
Muminhodzicu zelim da vise nikad ne obuce kopacke i odigra tekmu (bar za Slobodu)
UPRAVA NAPOLJE!

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 02 sep 2012, 01:54

kenanSN1996 je napisao/la:E moja braco Tuzlaci na sta smo mi spali da igramo u ovoj ligi . Evo nama 6 sezona u ovome kokosinjcu a ni ova me sezona ne vuce na PL . Nemojte dopustati da vam klub vode neznalci i ljudi koji gledaju samo na sebe i svoj dzep . Sve te manekene istjerajte iz ekipe . Napravite velik protest kao i mi prije nekoliko mjeseci i trazite ljude koji su citav zivot uz Slobodu i koji vole Slobodu . Naravno Tuzla je veci grad i vise ce naroda doci . Nemojte sebi dopustiti da vam se ovako kao i nama rugaju ove EKIPE . Eto i mene na te proteste jer Tuzla je moj drugi grad , korijeni su mi od tamo i tesko mi je da gledam sve ovo ! Imate veliki pozdrav iz Bihaca !
Krajnje jadan komentar,šta drugo reći osim,Bože sačuvaj..
U kokošinjcu ???Po čemu vi to vrijediti više od ostalih ekipa u ovoj ligi ,od Krajine sumnjam 3-4 godine ne znate za pobijedu a u zadnjoj ste imali 3 poraza (2 prvenstvo ,1 kup)...Od Brastva,Rudara,Buducnosti,Bosne sigurno nevrijedite nista vise...Imali ste bum 2-3 sezone u PL i to je to,a i Bosna je bila osvajač kupa,a prosle sezone 2.liga Federacije pa se ljudi vratiše..U ovoj ligi jedva da ostajate i onda to nazivaš kokošinjcem ...Ja da sam na tvom mjestu ipak bi imao obzira prema drugima
Sve dok Vi budete smatrali da je ova liga kokošinjac ,bogami teško ce te iz tog kokošinjca izaći možete samo ispasti..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2012, 01:56

De ba ljudi, smirite malo tenzije. Poraz, pa sta, kao da ce biti jedini u ovoj sezoni. Liga je tek pocela, 4 kola su odigrana, ne zaostaje se sad 10 i vise bodova da se digne toliko buka.
U narednih nekoliko kola treba vidjeti sta se moze uraditi, ako nista onda probati do zimske stanke skupiti sto veci broj bodova, po mogucnosti sve domace pobjede i barem nesto sa strane a poslije traziti jos bolja pojacanja koja bi na kraju krajeva iznijela teret tog drugog dijela sezone i pokusala izboriti Premijer ligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 sep 2012, 02:55

kralj_je_mrtav je napisao/la:U ovoj ligi ne pobjedjuje ni terener ni ekipa, nego Uprava. Vi dok shvatite te stvari prvi ce vam pobjeci 13 bodova.
sve vi znate u pm :roll: ...jel istina de se skandiralo UPRAVA NAPOLJE...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2012, 05:49

ma upravu je covjek ebiga bodove moras poceti kupovat nema ti druge...drugi ce ih uzeti...sreca nam je velika jer su konkurenti kiksali kuci, a mi to jos uvjek nismo pa nam je to veliki pus...samo moramo poceti igrati taj fudbal na gostovanju u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 02 sep 2012, 09:29

SaltCityAttack je napisao/la:ma upravu je covjek ebiga bodove moras poceti kupovat nema ti druge...drugi ce ih uzeti...sreca nam je velika jer su konkurenti kiksali kuci, a mi to jos uvjek nismo pa nam je to veliki pus...samo moramo poceti igrati taj fudbal na gostovanju u pm
Daj ba ne se*ite više sa tim kupovanjima, kako je Gradina prošle sezone ušla ? prvo kolo gostima 0:3 , i tako malo po malo bod po bod i uđoše ljudi..svi su govorili Gradina kupuje ovo ono a ljudi poštenim radom uđoše..tako i vi isto..izbacite one koji nece igrat ubacite one koji su zeljni igre i zdra'o.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 02 sep 2012, 09:47

AboveTheLaw je napisao/la:Daj ba ne se*ite više sa tim kupovanjima, kako je Gradina prošle sezone ušla ? prvo kolo gostima 0:3 , i tako malo po malo bod po bod i uđoše ljudi..svi su govorili Gradina kupuje ovo ono a ljudi poštenim radom uđoše..tako i vi isto..izbacite one koji nece igrat ubacite one koji su zeljni igre i zdra'o.
Ja eto...
Sve postenjacina do postnjacine, ama kad se mora kupovat i radit sa sudijama u PL mislim da je sasvim logicno da jos veci lopovluk vlada u nizim rangovima...
Nemozes ti bit toliko dobar kolko te sudija moze povalit (normalno ja ne mislim da smo mi uopste bili dobri u ovim prvim kolima)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 02 sep 2012, 09:58

staragarda je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:U ovoj ligi ne pobjedjuje ni terener ni ekipa, nego Uprava. Vi dok shvatite te stvari prvi ce vam pobjeci 13 bodova.
sve vi znate u pm :roll: ...jel istina de se skandiralo UPRAVA NAPOLJE...
Cuje se i na klipu..

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 02 sep 2012, 10:21

Al stvarno sam ljut na Tuzlu,
Toliko se raduju jucerasnjim otvaranjem 3 hebenog slanog jezera a ovamo sport dno dna znaci ide sve nize i nize..
Al kad izadje dragi nacelnik na binu aplaus i ostalo maltene "ližu mu dupe svi redom"

Stvarno mi je žao, al dajte pravite kakve proteste zar vam treba turisticka Tuzla :?:

Jos uskoro ce bit i neki kip tvrtka haman, super a stadion nek bude prazan nek onako stoji pa moze se otic u TK ligu pa s biciklima na utakmice da se ide..

Iskreno se nadam da ce se ljudi Tuzle probudit iz dubokog zimskog sna, jer bgm žao mi je dešavanja "sporta" :(

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 11:49

Ocekujem u sledeca tri kola 9 bodova al kako igraju i 7 nebi bilo lose,sad je vrijeme za seriju sad il nikad. Sledeca tri kola igramo:
Sloboda-Čapljina: Vjerovatno opet teska utakmica,momci se igrati teskih nogu ovaj poraz ih je sigurno uzdrmo a bit ce dosta nervoze sa tribine. Go u ranoj fazi utakmice bi nam dobro dosao da se momci oslobode pritiska a i nama navijacima da je lakse gledat tekmu. Nesumnjam u pobjedu momaka ko i svaki navijac volio bih da to bude rutinski jedno 3-0, a zadovoljan i teskom pobjedom 1-0.Ibrak sebi ovdje nece dozvolit kiks on je svjestan vec sad nervoze i pritiska sa tribina, a i zna da ako kiksa ovo bi mu mogla bit zadnja tekma,jer bi uprava njeg odma skinula da pokaze da sta radi pogotov jer su vec krenuli povici Uprava napolje,a u slucaju kiksa to bi orilo sad sa tribina i sjevera i zapada.

Troglav-Sloboda:Tesko gostovanje pogotov jer domacinu gori pod nogama dosta su bodova vec prosuli kuci. Ako ovdje ne uzmemo barem bod neznam gdje cemo idemo timu koji ce se sigurno borit za opstanak i od kojeg smo kvalitetnij. Zato sam ja i rekao u slucaju poraza Ibraku noga nakon ovog meca. Troglav igra lose a imaju i oni svojih unutrasnjih problema tako da trebamo tu zapet i ici na tri pogotov sto sam ubijeđen da na proljece tesko ko da ce ovdje do boda a kamol do tri jer ce tada krenut odlucujuca bitka za opstanak. Ovdje poraz bi bio ravan katastrofi,al ni u kojem slucaju domacina ne treba pod cijenit,jer sam ubijeđen da ce zapeti ko nikad da prekinu losi niz,a zar ima boljeg trenutka za prekinut losi niz od ovog kad igraju sa Slobodom.

Sloboda-Branitelj: Kako cemo docekati ovaj mec zavisi od ova gore prethodna dva. U slucaju gore dobrih rezultat ubijeđen sam da bi gledali najbolju igru Slobode od pocetka sezone. I najidealnij scenari bi bio da sa ovom pobjedom zaokruzimo 9 bodova u tri meca, a nebi bilo lose ni sedam. Sa porazom u Livnu ovaj mec bi docekali napeto ko nikad sa puno turbulencija, i morali bi ici na pobjedu kako znamo i umijemo, a tek tad bi vidjeli sta znaci patnja. Ako nam se potrefi losa strana price uz malo srece Branitelj iako domacinska ekipa mogao bi ovdje do boda.
Tad bi bilo pravo rasulo u klubu i dosta prljavog bi izaslo na vidjelo cak sam ubijeđen da bi legende digle sidro. Ja sam optimista al nisam budala tako da razmisljam o svim scenarijima. Ako se sad uozbiljimo Ibrak dovede stvari na svoje mjesto sto se tice terena uprava pocne radit svoj posao ,ovdje cemo da slavimo trecu pobjedu u nizu onako kako ime Sloboda zasluzuje.

Poslije ide tesko gostovanje Rudaru zbog toga ovi gore mecevi jos vise dobijaju na znacaju,kako cemo u Kaknju igrati tesko za prognozirat jer za mene su kljuc ova tri kola. Ako ih dobro odradimo mogli bi mi ovdje rijesit jesnju titulu,jer poslije ide kuci Vitez pa onda Lukavac. Ovih šest kola ce nam dati odgovor na sve kakve su ambicije uprave dal su tu sjeli da rade il radi neceg drugog,koliko je ustinu dobar Ibraki i ovaj nas sastav. Kako god i sta god da se desi uz Slobodu sam, jer ljubav prema Slobodi je ljubav koja nikad ne nestaje vec samo raste.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 02 sep 2012, 13:37

Bio sam juce u Sanskom,ljudi pricajte vi sta hocete al ova ekipa nema kvalitet da se vrati u premijer ligu,totalna katastrofa,pa ljudi juce na ulazu govore pobjedit ce te vi nas mi smo slabi,kontaju SLoboda je to nemamo sta trazit,a ono u suprotnom 2 sanse dobre imali i to je sve,bruka i sramota.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.