Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Potpisat će oni nove ugovore pa će vrijediti i više nego što @neo predviđa.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naravno, spreman k'o zapeta puška! 

mora da ti je rodgers izvorHenderson je napisao/la:Nije istina.sumnjam da je zbog affelaya dobio otkaz jer su čak neki spominjali da nimo uopće biti zainteresovani za njega. jedini razlog zbog čega i koga je dobio otkaz je dempsey.Ova riječ jedini te zeza.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mogao je ovde Arsavin preko usta dobiti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije mu bio na ruku, ipak je ljevak. 

Ovo kad nam je 4-ku uvalio ? jbt nikad mu to halalit' necu, ta 2 boda su nam titulu uzelaPonos Torina je napisao/la:Mogao je ovde Arsavin preko usta dobiti![]()
![]()
![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
Agger se spremio da ga cepiraOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije mu bio na ruku, ipak je ljevak.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sutra ćemo konačno vidjeti ima li Rodzers materijala da vodi jednog giganta... Ustvari ima li materijala da vodi posrnulog giganta i što je još važnije da ga vrati ili malo digne.... Inače sve više se bojim da Liveru prijeti prosjecnost narednih godina...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije, ja mislim da je imao žuti dres kada nam je četvorku uvalio. 

teško da će se on povrijediti, samo je potrebno da zabija stopostotne šanse.Jimmy Rice @JimmyRiceWriter
Luis Suarez didn't miss a single league game through injury in 2011-12 #LFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

Danas u pobjedu,za njega.
Sretan rodjendan LEGENDO
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 02 sep 2012, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nije tad je bio zuti dres u Arsenalafanatic je napisao/la:Ovo kad nam je 4-ku uvalio ? jbt nikad mu to halalit' necu, ta 2 boda su nam titulu uzelaPonos Torina je napisao/la:Mogao je ovde Arsavin preko usta dobiti![]()
![]()
![]()

Rođen s tobom da budem
- peppo_owen
- Kontakt:
Danas aBd da dobijemo Arsenal,makar 2-1:D Nadam se da ce Sahin poceti od prve minute,da ga vidim na djelu.Imam neki osjecaj da bi Coates mogo pocet umjesto Skrtela
Bice gusto,al msm da bi se mogli dobiti ovu
Pozz svima,i vidimo se na okupljanju.
YNWA

Bice gusto,al msm da bi se mogli dobiti ovu

Pozz svima,i vidimo se na okupljanju.
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ovako ćemo danas istrčati:
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Sahin, Allen, Gerrard, Sterling, Suarez, Borini
Klupa: Jones, Coates, Kelly, Downing, Assaidi, Shelvey, Henderson
Dobijamo danas glatko...
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Sahin, Allen, Gerrard, Sterling, Suarez, Borini
Klupa: Jones, Coates, Kelly, Downing, Assaidi, Shelvey, Henderson
Dobijamo danas glatko...
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Na današnji dan 1913. godine je rođen veliki Bill Shankly. Sretan rođendan legendo!
Danas jako važna utakmica za nas, jer ako već u prva 3 kola (2 utakmice kući) nemaš pobjedu to ne valja nikako. Jak protivnik, ali povratak Aggera, te dolazak Sahina nam ulijevaju nadu u dobar rezultat. Ja se iskreno nadam da ćemo na kraju slaviti, iako će biti jako teško. Nadam se da će Sterling ponovo dobiti priliku, barem 45 minuta, a onda da vidimo Assaidija na djelu i(li) Downinga na svojoj novoj poziciji.
---------------------Reina-------------------------
Glen--------Skrtel---------Agger--------Enrique----
-------------------Allen---Sahin--------------------
---------------------Gerrard------------------------
----Suarez---------------------------Sterling------
----------------------Borini------------------------
Vjerovatno će biti ovako nešto, pitanje je gdje će Borini, da li će ići na stranu ili ipak u sredinu, a mislim da je najbolje riješenje Suarez na strani on u sredini. Drugo krilo vjerovatno Sterling, kako je Downing dobio novu poziciju nevjerujem da će mu pomrsiti račune u startnoj postavi, jedino Assaidi, ali neće ga Rodgers odmah gurnuti u vatru.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
da nam je kakve srece da ovo pobjedimo danas....
You are someone else I am still right here
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne zna se kome više treba pobjeda, i ko bi bio sretniji od navijača kad bi pobijedili. I LFC i mi smo u vrlo zafrkanoj situaciji.. Danas je baš ono, 'neka pobjedi bolji'fera je napisao/la:da nam je kakve srece da ovo pobjedimo danas....

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ja se nadam da ce biti dobra utakmica i normalno suđenje i da ce stvarno pobjediti bolji tim. meni i nije bitno toliko da liverpool pobjedi danas vise bi volio da se napokon pocnu pobjeđivati male ekipe...TheVerminator je napisao/la:Ne zna se kome više treba pobjeda, i ko bi bio sretniji od navijača kad bi pobijedili. I LFC i mi smo u vrlo zafrkanoj situaciji.. Danas je baš ono, 'neka pobjedi bolji'fera je napisao/la:da nam je kakve srece da ovo pobjedimo danas....
u svakom slucaju zanimljiva utakmica jer su obje ekipu u slicnim problemima s tim da je u arsenalu po mom mishljenu ipak bolja situacija.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.