Na cemu temeljis takav optimizam?arminarsenal je napisao/la:Sve osim 3 boda je neuspjeh !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Na cemu temeljis takav optimizam?arminarsenal je napisao/la:Sve osim 3 boda je neuspjeh !
Vjerujem u "svoje" igraceHenderson je napisao/la:Na cemu temeljis takav optimizam?arminarsenal je napisao/la:Sve osim 3 boda je neuspjeh !
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH,liverpool ima jacu vezu ???????? HAHAHAHAHHAHenderson je napisao/la:Drugo je to. Liverpool ima jacu odbranu i vezu, Arsenal krila i napad + Howard Veb, bice to opet X.
Ma kakvo to,poderaćemo ihHenderson je napisao/la:Drugo je to. Liverpool ima jacu odbranu i vezu, Arsenal krila i napad + Howard Veb, bice to opet X.
Najbolje ti je prije tekme dobro se nacugaj il napuši,i onda ce ti u svakoj varijanti bit dobro,+ malo ces i na nju zaboravit...P.S Yebla pleme svoje !vedofeelgood je napisao/la:Upravo me djevojka koju volim sjebala do kraja, ako sutra ne pobjedimo ili barem remiziramo, ja cu da se ubijem
Za djevojkama i autobusom se nikad ne trci. Za 5 minuta eto novog/nove.vedofeelgood je napisao/la:Upravo me djevojka koju volim sjebala do kraja, ako sutra ne pobjedimo ili barem remiziramo, ja cu da se ubijem
suti neo brate dragi kako nije jedina, kad jesteneo je napisao/la:Sto se tice djevojke, nije jedinaFala Bogu mlad si, zdrav i ne fali ti nista. Uz malo srece pronaci ce se ona prava, a ova neka ide svojim putem. Uz jaku volju sve se moze prebroditi...
S druge strane, jedan je klub pa ti tu ne mogu pruziti utjesnerijeci...
Uvijek si mi bio šuhveli što se toga tiče, znao sam da te nešto tišti u dubini duše. Prazni postovi, tekst otrcanProfesor je napisao/la:mojne o zenama barem ovdje molim vas... ima vise gunnersa slomljenog srca :PPP
danas naravno po tri boda u pool. Sve osim pobjede ili remija, bit ce katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.