Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Vidjet cete eto da ce Podolski da ga uvali 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ma šuti, ojadio sam se. Ovo ja pokušavam zamisliti kopiju nepobjedivih. 
I ne spominji mi Squillacija.
Majke mi sad bih potpis'o tandem Senderos-Silvestre, samo da se onaj parmak oĆera. Chamakh je mila majka, kakav je ono kreten. 

I ne spominji mi Squillacija.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja da sam na Chamakhovom mjestu, ja bi radio isto što i onArnelinho je napisao/la:Ma šuti, ojadio sam se. Ovo ja pokušavam zamisliti kopiju nepobjedivih.
I ne spominji mi Squillacija.Majke mi sad bih potpis'o tandem Senderos-Silvestre, samo da se onaj parmak oĆera. Chamakh je mila majka, kakav je ono kreten.

Arsene Wenger
Arsene Wenger
kako ćemo imat kopiju nepobjedivih kad prvi wenger više nije normalan. Prošle godine ramseya forsiro, izgleda sad ćemo se gledat istu stvar sa diabyem. Pa muka gledat

Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa mora forsirati igraca, sta hoce li odigrati jednu utakmicu i onda ga sutnuti? Pa i SAF godinama forsirao Gibsona, pa Evansa, to se tako radi. Jos da spomenem da ova dvojica nikad nisu bila ni blizu potencijala Ramseya.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Halo nemoj mi za Ramiza, covjek razara ove godine vec
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Ja ne znam jeste li vi pali sa marsa ili od juce pratite Arsenal, pa Diaby je kad je zdrav i u formi a uskoro ce vrlo brzo biti takav je klasa iznad Songa, on je igracina prosle sezone na Anfieldu je usao nakon dugo vremena i upotpunosti je unistio vezni red Liverpoola koji je do tada imao incijativu. Pa ako nista sjetite se utakmice na kosevu BiH protiv Francuza poigravao se sa Pjanicem i ostatkom veznog reda bio je ponajbolji igrac a kladim se da bi pola vas zeljelo npr. Pjanica u Arsenalu a Diaby vam je levat. Ne moze levat biti neko ko je standardni prvotimac Francuske reprezentacije a Diaby kad je zdrav je upravo to.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
forsirat igrača čitavu sezonu a on ti očigledno usporava igrau, griješi i sve. gdje tu ima smisla majke ti.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa mora forsirati igraca, sta hoce li odigrati jednu utakmicu i onda ga sutnuti? Pa i SAF godinama forsirao Gibsona, pa Evansa, to se tako radi. Jos da spomenem da ova dvojica nikad nisu bila ni blizu potencijala Ramseya.
Diaby je istim putem kreno' izgleda.
Samo čekam da se vrate Wilshere i Rosicky, pa će onda valjda bit OK. Imamo dovoljno igrača tu.
A niko od mene ne bi bio sretniji da Diaby udje u formu jer je strašan igrač
Vođa zna.
E da ga yebes ti pretjera...pa stvarno ne mogu da vjerujem da se ovakve stvari pisu. Ovo moze napisait neko ko ima 14 godina i ko komentarise igraca po principu "divi mu glave kolika je"BigBigBang je napisao/la:Ja ne znam jeste li vi pali sa marsa ili od juce pratite Arsenal, pa Diaby je kad je zdrav i u formi a uskoro ce vrlo brzo biti takav je klasa iznad Songa, on je igracina
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Znalac, da si gledao utakmice Arsenala redovno zadnjih godina znao bi da je Diaby uvijek bio opcija prije Songa, bolji igrac ofanzivno, inteligentniji i u defanzivi je veoma dobar, kad je zdrav uvijek bi ga uzeo prije Songa, kao i Wenger.neo je napisao/la:E da ga yebes ti pretjera...pa stvarno ne mogu da vjerujem da se ovakve stvari pisu. Ovo moze napisait neko ko ima 14 godina i ko komentarise igraca po principu "divi mu glave kolika je"BigBigBang je napisao/la:Ja ne znam jeste li vi pali sa marsa ili od juce pratite Arsenal, pa Diaby je kad je zdrav i u formi a uskoro ce vrlo brzo biti takav je klasa iznad Songa, on je igracina
Složit ću se apsolutno da je Diaby igrač pravi, povrede su ga unazadile.
Svako ko malo duže prati Arsenal zna kako je kvalitetan.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 sep 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
upravoOxygen je napisao/la:Složit ću se apsolutno da je Diaby igrač pravi, povrede su ga unazadile.
Svako ko malo duže prati Arsenal, zna kako je kvalitetan igrač.

Vođa zna.
Wenger: "Postoje dvije vrste ekipa: One koje uspjevaju pomoću znoja i one koje uspjevaju pomoću nafte" ! 

nanek je napisao/la:Wenger: "Postoje dvije vrste ekipa: One koje uspjevaju pomoću znoja i one koje uspjevaju pomoću nafte" !

-
- Kontakt:
Ma sjetimo se samo sta se pricalo prije 3-4 godine za Van Persia, staklene noge, propao ko kauc, flop i potencijal koji nikada uspjet nece, nece sastavit 20 utakmica zaredom nikad itd. Isto je sad i za Diabya ali Wenger je uporan, Diaby ce uskoro pruzati vrhunske partije samo da ga ozlijede zaobidju.Oxygen je napisao/la:Složit ću se apsolutno da je Diaby igrač pravi, povrede su ga unazadile.
I jos bi istakao razocarenje kako neko moze da spominje dovodjenje lijevog beka pored ovakog Gibbsa jednog od mnogobrojnih uspjesnih produkata Arsenalove akademije koji nije imao srece sa ozlijedama da nam i ranije pokaze svoj talenat ali sad pruza vrhunske partije i siguran sam da ce biti prvi izbor na lijevom beku jos mnogo godina.
- frankqqqqq
- Kontakt:
He explained how much it hurt to see Robin van Persie score against Fulham and then celebrate in a Manchester United shirt last week.
Wenger said 'It felt a bit strange. I was thinking, "He has the wrong shirt on. Why does he jump around like that in that shirt?" Deep down I knew but I didn't like it too much".
Imamo mi odlicnih mladih nogometasa.
Szczesny, Gibbs, Wilshere, Coquelin, Frimpong, Ramsey, Chamberlaine, Miyaichi, Campbell
ima ih jos par u mlađim kategorijama ali ovo su ovi najpoznatiji... steta sto smo prodali Bartleya jer momak ima vec određenog iskustva, kvalitetan je, a pored svega mlad...
sreca imamo akademiju
Szczesny, Gibbs, Wilshere, Coquelin, Frimpong, Ramsey, Chamberlaine, Miyaichi, Campbell
ima ih jos par u mlađim kategorijama ali ovo su ovi najpoznatiji... steta sto smo prodali Bartleya jer momak ima vec određenog iskustva, kvalitetan je, a pored svega mlad...
sreca imamo akademiju

boli nas k.rac,za nas nema zime xDDesole je napisao/la:Imamo mi odlicnih mladih nogometasa.
sreca imamo akademiju
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zato kao sto Vođa reće mi proljevamo sopstveni znoj da bi to stvorili,a ne kao neki znoj radnika po rafinerijama !Desole je napisao/la:Imamo mi odlicnih mladih nogometasa.
sreca imamo akademiju
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Sve osim 3 boda je neuspjeh !