nego htjeo sam da vas pitam kakav je L'pool. Šta realno očekujete. Neko objektivno malo da razloži ako nije problem. Da ne bude ono rastavićemo vas na proste faktore ili arsenal će nas otpuhat il biće glupa utakmica. Znate šta mislim.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ako budu igrali kao i u pola ko protiv Citya, onda ce da bude dominacija LFC-a manje vise cijelu tekmu . Samo se nemojte previse prepadat prilika za LFC, ocekujemo jedno 5-6 100% i od toga 1 pogodak maximalno . Jos suarez doda 1 iz neke nemoguce situacije(nakon sto ofula 3 zicera) i eto ga 2:0 . Bice tu barem 1 poklon nase odbrane koji ce vasi valjda iskoristit, samo se nadam da ce taj poklon doc' kod 2 gola razlike za nas..nedim1993 je napisao/la:da vas obradujem Ščezni nam ne počinje, da vas rastužim Ox počinje
.
nego htjeo sam da vas pitam kakav je L'pool. Šta realno očekujete. Neko objektivno malo da razloži ako nije problem. Da ne bude ono rastavićemo vas na proste faktore ili arsenal će nas otpuhat il biće glupa utakmica. Znate šta mislim.
to bi onda značilo da shelvey počinje, mada vjerujem da će šahin početiHeKen je napisao/la:izgleda da sahin pocinje sa klupe sutra
Mislim da nema neke prevelike razlike izmedju Arsenala i Liverpoola, ocekujem da ce presuditi neke sitnice, mada sumnjam da cete nas pobjediti. Imate jaci napad, mi imamo jacu odbranu, a nisam siguran ko ce igrati u sredini za nas tako da cu reci da smo tu podjednaki. 30 % za pobjedu Liverpoola, 60% za nerijesen rezultat i 10% za pobjedu Arsenala.nedim1993 je napisao/la:da vas obradujem Ščezni nam ne počinje, da vas rastužim Ox počinje
.
Admir_Sa je napisao/la:kupiti kerola je bila glupost, kupiti ga za 35mil je glupost bez granica, poslati ga na posudbu a u rosteru ostaviti samo borinija i suareza je glupost na kub![]()
da su bar posudili, kupili nekog tipa zamora ili slicno, samo da imas covjeka u napadu kao neku opciju
ako se nekad bude pisala knjiga gluposti velika šteta bi bila da uprava i menageri liverpula u zadnjih 5 godina ne dobiju jedno sto stranica
Ne brini nije do tebe, meni je iskreno smiješno što @Admir_Sa ponavlja jednu te istu priču evo već godinu dana...nedim1993 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:kupiti kerola je bila glupost, kupiti ga za 35mil je glupost bez granica, poslati ga na posudbu a u rosteru ostaviti samo borinija i suareza je glupost na kub![]()
da su bar posudili, kupili nekog tipa zamora ili slicno, samo da imas covjeka u napadu kao neku opciju
ako se nekad bude pisala knjiga gluposti velika šteta bi bila da uprava i menageri liverpula u zadnjih 5 godina ne dobiju jedno sto stranica![]()
![]()
![]()
ja ne znam da l' je do mene il je ovo fakat smiješno. stomak me zaboli od smijanja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sumnjam da je zbog affelaya dobio otkaz jer su čak neki spominjali da nimo uopće biti zainteresovani za njega. jedini razlog zbog čega i koga je dobio otkaz je dempsey.Henderson je napisao/la:Ayr je otpušten zbog Affelaya jer ga nije doveo u klub. Svi mediji su pisali kako Liverpool želi Tella a ono je Liverpool već imao potpisan ugovor sa Barcelonom o Affelayu. Barcelona je prihvatila ponude još Tottenhama i Schalkea i on se na kraju odlučio za Njemačku.
On je otpušten i zbog Dembseya što ga nije doveo
Njegovo otpuštanje je dokaz da se i vlasnici kaju zbog lošeg prijelaznog roka. To samo može biti dobro po nas. Bliži se januar.
Nego niko da se vlasnicima zahvali što nam nisu doveli AVB.![]()
Mi samo treba da pričamo da je Tottenham i Arsenal i svi ostali bolji od nas i onda sve ide po loju.
I treba da pustimo flopove da piše a mi se ne obaziremo na njih. To je dobitna kombinacija.
Ocito ne moze preci preko Carrollovog transfera, ali ne znam ni sto covjeka napadate ponekad i smatrate da nije pravi navijac. Svako ima pravo na svoje misljenje, pa cak i ako nije narocito optimisticno. Opet kazem, kad su pojedinci govorili da ce Liverpool postati ekipa sredine tabele, meni to nije djelovalo moguce, a eto, desilo se. Sada sve uzimam sa nekom rezervom, pa i njegovi postovi itekako imaju smisla. Ja to tako gledam, i opet kazem: svako ima pravo na svoje misljenje, a koliko sam primijetila mnogi od vas odmah napadnu nekog koji nema bas vedre prognoze iako se ni oni ne nadaju previse...BeyKopites je napisao/la:Ne brini nije do tebe, meni je iskreno smiješno što @Admir_Sa ponavlja jednu te istu priču evo već godinu dana...nedim1993 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:kupiti kerola je bila glupost, kupiti ga za 35mil je glupost bez granica, poslati ga na posudbu a u rosteru ostaviti samo borinija i suareza je glupost na kub![]()
ako se nekad bude pisala knjiga gluposti velika šteta bi bila da uprava i menageri liverpula u zadnjih 5 godina ne dobiju jedno sto stranica![]()
![]()
![]()
ja ne znam da l' je do mene il je ovo fakat smiješno. stomak me zaboli od smijanja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije istina.sumnjam da je zbog affelaya dobio otkaz jer su čak neki spominjali da nimo uopće biti zainteresovani za njega. jedini razlog zbog čega i koga je dobio otkaz je dempsey.
Henderson je napisao/la: Njegovo otpuštanje je dokaz da se i vlasnici kaju zbog lošeg prijelaznog roka. To samo može biti dobro po nas. Bliži se januar.
Za 20 miliona funti Walcotta, LLorentea i Sturidga.neo je napisao/la:Henderson je napisao/la: Njegovo otpuštanje je dokaz da se i vlasnici kaju zbog lošeg prijelaznog roka. To samo može biti dobro po nas. Bliži se januar.![]()
Prije 24h zavrsen prelazni rok i ti vec mislis o januaru ? Ma daj
Dalje, mozes li mi reci koga bi vi to doveli u januaru i za koje novce, te mi reci ko se to pojacao u januaru pa je to pojacanje prevagnulo u daljem toku sezone ? Znas li ti koliko igracu treba da se uklopi (vecini) kada dodje u ljeto i prodje sve pripreme, a kamo li igracu koji dodje u januaru ? Jos ako promjeni ligu...uhh
Sve to stoji samo neki dodju ovamo pa namjerno iznesu slabo mišljenje samo da bi mu neko citirao post pa da mu on odgovara da se prepire i da si sve više postova napiše. Ovo ne leti ni na BeyKopites ni na Nedima da se razumijemoOcito ne moze preci preko Carrollovog transfera, ali ne znam ni sto covjeka napadate ponekad i smatrate da nije pravi navijac. Svako ima pravo na svoje misljenje, pa cak i ako nije narocito optimisticno. Opet kazem, kad su pojedinci govorili da ce Liverpool postati ekipa sredine tabele, meni to nije djelovalo moguce, a eto, desilo se. Sada sve uzimam sa nekom rezervom, pa i njegovi postovi itekako imaju smisla. Ja to tako gledam, i opet kazem: svako ima pravo na svoje misljenje, a koliko sam primijetila mnogi od vas odmah napadnu nekog koji nema bas vedre prognoze iako se ni oni ne nadaju previse...
Zvuci fenomenalnoHenderson je napisao/la: Za 20 miliona funti Walcotta, LLorentea i Sturidga.![]()
Dovoljno je reći Luis Suarez-![]()
Pa svim ističe ugovor u junu, tako da će biti pravo jeftini.neo je napisao/la:Zvuci fenomenalnoHenderson je napisao/la: Za 20 miliona funti Walcotta, LLorentea i Sturidga.![]()
Dovoljno je reći Luis Suarez-![]()
Sretno i da se ostvari, a ne da se Walcott plati 15mil, LIorente 25 mil a Sturige 20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.