FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 01 sep 2012, 17:00

dr.adnan je napisao/la:@Secko, Centre: ako vec hocete originalan,a nadasve i zvucan nadimak, onda cemo dodati malo madjarskog prizvuka (zasto madjarski - Klare je po Rusiji skolu ucio, a Madjari znaju kako gazi ruska cizma) i zato neka bude Laszlo Vegasz (ovo SZ je nase S s kvakom), ili ako vec hocete kontra Vegasz Laszlo :-) Ne smijemo smajlice zaboraviti :-)
nije los prijedlog, bez daljnjeg, ali sam za to da se momku kakav je klare da jedan onako svijetleci(shljashteci nik).
dakle, mogao bih usvojiti te kvacice, ali nisam za to da se pretjerano daleko odmice od izvornog prijedloga.
znaci, mogli bismo ga prozvati vegasz lasz(vegasch lasch. majku mu, ima li neko onu yebenu kvacicu :x ).
M4kaveli je napisao/la:Nego @seceru, de nam objasni sto Bayerna ovako ''procijenise'' .. ?
otkud znam. jbg, nisam u stanju zaviriti u neciju glavu.
sta znas, mozda su ti prognozeri neki laici koji nemaju pojma o zivotu. jer, kako inace objasniti da ispred baye budu klubovi koje je taj isti baya handrio kako je htio 8-)
dalje, mozda su ti prognozeri ljuti na nekog iz baye jer im je yebo nekoga iz blize ili dalje famelije; mozda ga je neki homich zarazio triperom ili nekom drugom opakom polnom bolescu.
imamo jos jednu mogucnost koja kaze da medju tim prognozerima sjede znalci koji su zakljucili d ce se bayo koncentrisati na bundesku i njemacki kup - dvije titule koje se moraju vrnuti u minhen, tako da ce ispastati treca linija fronta.
licno sam misljenja da ce real uzeti ligu prvaka.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 17:03

secer je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:@Secko, Centre: ako vec hocete originalan,a nadasve i zvucan nadimak, onda cemo dodati malo madjarskog prizvuka (zasto madjarski - Klare je po Rusiji skolu ucio, a Madjari znaju kako gazi ruska cizma) i zato neka bude Laszlo Vegasz (ovo SZ je nase S s kvakom), ili ako vec hocete kontra Vegasz Laszlo :-) Ne smijemo smajlice zaboraviti :-)
nije los prijedlog, bez daljnjeg, ali sam za to da se momku kakav je klare da jedan onako svijetleci(shljashteci nik).
dakle, mogao bih usvojiti te kvacice, ali nisam za to da se pretjerano daleko odmice od izvornog prijedloga.
znaci, mogli bismo ga prozvati vegasz lasz(vegasch lasch. majku mu, ima li neko onu yebenu kvacicu :x ).
M4kaveli je napisao/la:Nego @seceru, de nam objasni sto Bayerna ovako ''procijenise'' .. ?
otkud znam. jbg, nisam u stanju zaviriti u neciju glavu.
sta znas, mozda su ti prognozeri neki laici koji nemaju pojma o zivotu. jer, kako inace objasniti da ispred baye budu klubovi koje je taj isti baya handrio kako je htio 8-)
dalje, mozda su ti prognozeri ljuti na nekog iz baye jer im je yebo nekoga iz blize ili dalje famelije; mozda ga je neki homich zarazio triperom ili nekom drugom opakom polnom bolescu.
imamo jos jednu mogucnost koja kaze da medju tim prognozerima sjede znalci koji su zakljucili d ce se bayo koncentrisati na bundesku i njemacki kup - dvije titule koje se moraju vrnuti u minhen, tako da ce ispastati treca linija fronta.
licno sam misljenja da ce real uzeti ligu prvaka.
Hahahahaha
To ce biti najprije :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 sep 2012, 17:37

dortmund remizirao druga tekma druga losa odigrana tekma ocigledno je da zutaljima ne ide sve po planu kako su planirali sutra je sansa da im bezimo na dva boda

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2012, 18:05

Treba dodati da ga je Petersen metn'o po prvi put u svojoj karijeri, barem sto se tice prve lige. :D
Pogodio je za pobjedu Werdera.

Haman da bi mogli imati zlatnu koku na posudbi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 sep 2012, 18:08

Omerbavarac je napisao/la:Treba dodati da ga je Petersen metn'o po prvi put u svojoj karijeri, barem sto se tice prve lige. :D
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 sep 2012, 18:08

Prvi kiks zutalja danas idemo sutra pobijediti i napraviti odmah mini razliku,nadamo se debiju Martineza.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2012, 18:10

Zdena04 je napisao/la:
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:[/quote]
Bravo. 8-)
Totalno sam smetnuo sa uma taj njegov prvijenac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 01 sep 2012, 18:15

Omerbavarac je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:
Bravo. 8-)
Totalno sam smetnuo sa uma taj njegov prvijenac.[/quote]
Koliko znam metn'o ga je i Freiburgu u onoj pobjedi od 7:0. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 sep 2012, 20:52

Momci sutra je rodjedan novom clanu nase porodice Javi Martinezu nadam se da cemo ga sutra vidjti par minuta protiv stutgarta da vidimo sta se moze ocekivati od njega ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 21:09

Tek dos'o a vec ostari godinu u Bayernu :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 01 sep 2012, 21:13

ljudi navodno je sve dogovoreno s guardiolom...sto mislite tome da nas on preuzme sljedece sezone??

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 sep 2012, 21:18

Mislim da sam negdje procitao da ce Javi sutra igrati barem 10 -15minuta,i naravno sretan mu rodjendan i sto bolji debi sutra.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 21:20

badstuber je napisao/la:ljudi navodno je sve dogovoreno s guardiolom...sto mislite tome da nas on preuzme sljedece sezone??
Odakle ti to ?

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 01 sep 2012, 21:34

badstuber je napisao/la:ljudi navodno je sve dogovoreno s guardiolom...sto mislite tome da nas on preuzme sljedece sezone??
Ja mislim da je navijačima Bayerna dosta više priča o transferima za narednih godinu dana. sad bi samo trebalo da do slijedećeg prijelaznog roka raspravljamo hoćel ili nećel doći!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 sep 2012, 22:10

libje je napisao/la:
Ja mislim da je navijačima Bayerna dosta više priča o transferima za narednih godinu dana. sad bi samo trebalo da do slijedećeg prijelaznog roka raspravljamo hoćel ili nećel doći!
slika
Ali, kad bolje razmislim slika te price ce nas pratiti dok god se ne sazna nastavlja li JH i je li se PG odlucio gdje nakon odmora.
Meni niti smrdi slika to sto se povezuje sa nama (znam, znam da je mnogima zelja, ali bez cvrstih nagovjestaja pun mi je klinac ovih transfera).
Od sada zatvaram okice slika i predajem se slika

Idem se veseliti slika sezoni koja je pred nama i zaista puno ocekujem od ove ekipe.

Ovo je podrska (u vidu smaja) za sve neshvacene, odnosno Klareta :lol: koji se zaista napreze da baci cavc.., ups, da napravi dobru atmosferu na ovoj temi i da prepozna prave stvari. slika

Osim toga, palac gore za slikaslika
Vom Jäger zum Gejagten

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 01 sep 2012, 22:39

Što se tiče nas i transfera mi ne možemo jednog Pranjića dovesti a da nebude trzavica. :D Ako se razvije ova priča sa Guardiolom onda... ne mogu ni zamisliti! :lol:
geronimo je napisao/la:Idem se veseliti slika sezoni koja je pred nama i zaista puno ocekujem od ove ekipe.
Potpis

Ni uz dragi Ramazan mi ovako nisu minute sporo prolazile.Odavno jednu nedelju nisam ovako sa ushićenjem očekivao!
Još 18 sati i 50 minuta:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 sep 2012, 22:42

Sto se mene tice o mogucem dolasku Guardiole u Bayern ja nisam za ,zasto respekt guardioli kao treneru ono sto je ucinio sa barcom osvoji sve sto se moglo osvojiti u tako kratkom periodu kome mogu komotno da pozavide i najvece ovdasnje trenerskeface , veliki broj trofeja uspjeha ,ali treba biti posten pa reci zaista , tim kao sto je barca ne zahtjeva neko preveliko trenersko znanje to su momci bar vecina njih koji su od mladjih kategorija igrali zajedno znaju se u bobu kako ko dise mada kazem trener je taj koji vuce knce na kraju krajeva .Misljenja sam da bi se tesko mogao uklopiti u svabski sistem evo imate primjer andjelotia odlaskom iz milana nista on nije unapredio celzi naprotiv ga je unazadio osvojio je ako se ne varam titulu Fa cup i to je to a na evropskoj sceni nista posebno evo vidite kako se pati na klupi PSG.Ne znam licno bi volio trenera tipa klopa ili Mirka Slomke.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 sep 2012, 22:50

Guardiola.Ev' sad mu je dos'o i Martinez pa nek' od njih dvojice pocne nasa tika taka :mrgreen:
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 01 sep 2012, 23:03

@Gal iskren da budem i ja sam do skora razmišljao kao ti. Mislio sam da nema na dunjajluku lakše zarađenih para nego sjediti na klupi Barce ali...
Gledao sam utakmice Barce protiv Reala (obe) i protiv Osasune.Nije to više TO. OK neko će sad reći promjena trenera i promjena sistema igre ali nije tako. On je sa Gardiolom od samog početka znači nema on šta puno tu da mijenja.
Zato, volio bi da naši probaju potpisati sa Gardiolom jer ne može biti gore od JH.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 01 sep 2012, 23:07

Zamislite prvo upoznavanje i prvi trening Guardiole sa Robbenom,Riberyem,Lahmom, Gomezom i ostalim izgleda ovako! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.