nije los prijedlog, bez daljnjeg, ali sam za to da se momku kakav je klare da jedan onako svijetleci(shljashteci nik).dr.adnan je napisao/la:@Secko, Centre: ako vec hocete originalan,a nadasve i zvucan nadimak, onda cemo dodati malo madjarskog prizvuka (zasto madjarski - Klare je po Rusiji skolu ucio, a Madjari znaju kako gazi ruska cizma) i zato neka bude Laszlo Vegasz (ovo SZ je nase S s kvakom), ili ako vec hocete kontra Vegasz LaszloNe smijemo smajlice zaboraviti
dakle, mogao bih usvojiti te kvacice, ali nisam za to da se pretjerano daleko odmice od izvornog prijedloga.
znaci, mogli bismo ga prozvati vegasz lasz(vegasch lasch. majku mu, ima li neko onu yebenu kvacicu

otkud znam. jbg, nisam u stanju zaviriti u neciju glavu.M4kaveli je napisao/la:Nego @seceru, de nam objasni sto Bayerna ovako ''procijenise'' .. ?
sta znas, mozda su ti prognozeri neki laici koji nemaju pojma o zivotu. jer, kako inace objasniti da ispred baye budu klubovi koje je taj isti baya handrio kako je htio

dalje, mozda su ti prognozeri ljuti na nekog iz baye jer im je yebo nekoga iz blize ili dalje famelije; mozda ga je neki homich zarazio triperom ili nekom drugom opakom polnom bolescu.
imamo jos jednu mogucnost koja kaze da medju tim prognozerima sjede znalci koji su zakljucili d ce se bayo koncentrisati na bundesku i njemacki kup - dvije titule koje se moraju vrnuti u minhen, tako da ce ispastati treca linija fronta.
licno sam misljenja da ce real uzeti ligu prvaka.