U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nedimko
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 14:11

gringobih je napisao/la:

Kod: Označi sve

Mladi 16-godišnji Alen Halilović, sin nekadašnjeg bosanskohercegovačkog reprezentativca Seada Halilovića, mogao bi u dresu zagrebačkog Dinama debitovati u Ligi prvaka.
Naime, kako prenose hrvatski mediji trener Dinama Ante Čačić u ponedjeljak će UEFA-i predati popis igrača za Ligu prvaka, a na istom će se naći i Halilović.

Na Čačićevom popisu neće biti Nikole Pokrivača, dok se još uvijek ne zna da li će Jerko Leko biti prijavljen za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.
Ovog malog ne smijemo izgubiti jer je definitivno najbolji igrac Evrope u svom uzrastu...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ne možemo ga izgubiti kad ni nije naš babo mu je to reko ali vi ste neumorni pa prije će zaigrati giggs za bih nego on
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 sep 2012, 14:13

Dobro uradio je jednu (veliku) gresku. Ali po mom mislenju i nema mjesta u timu jer su tu vec Mesanovic, Djuric, Bilbija, Suljic, Maletic... Znaci adio Pehare.

Sto se tice plavoga iz Dinama. Stvarno nema se sta reci osim da je dragulj i po. Nazalost kao sto su to vec neki i spomenuli mislim da je izgubljen za BiH.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 14:43

Fakat ste naivni ko francuske sobarice.Zar mislite da on sad izjavi da zeli igrati za BiH da bi vise ikad odigrao i sekunde kod Mamica?Ne buditie smjesni.Sve dok ne potpise profi ugovor i /ili ode vani morat ce sutjeti i trpiti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 14:46

TMovac je napisao/la:Fakat ste naivni ko francuske sobarice.Zar mislite da on sad izjavi da zeli igrati za BiH da bi vise ikad odigrao i sekunde kod Mamica?Ne buditie smjesni.Sve dok ne potpise profi ugovor i /ili ode vani morat ce sutjeti i trpiti.
tebi treba crtati mali je rekao da je rođen u hr da jedino može igrati za domovinu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 15:01

Nedimko je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Fakat ste naivni ko francuske sobarice.Zar mislite da on sad izjavi da zeli igrati za BiH da bi vise ikad odigrao i sekunde kod Mamica?Ne buditie smjesni.Sve dok ne potpise profi ugovor i /ili ode vani morat ce sutjeti i trpiti.
tebi treba crtati mali je rekao da je rođen u hr da jedino može igrati za domovinu
¸
Paša moj ne treba meni crtati.Ali i ti moras shvatiti par stvari.Da je momku tek 16 godina.Da je vezan za Dinamo minimalno do svog punoljetsva tj dok ne mogne potpisati profi ugovor.Da smo mi na balkanu.Pa zamisli samo sta bi mu uradili da kaze hebali vas vatreni odo ja igrat za zmajeve.Pa roknuli bi ga.ISto kao sto je rakitic dok je igrao u Svici govorio da ce igrati samo za Svicarce,a cim je presao u Shalke 04 okrenuo je pricu.Ili recimo mali Seferovic koji igra za Svicu a u sobi mu na zidu visi poster BH repke i sal BHF-a.Halo ba razmisli malo?Uostalom jesi li ti to bio sa njim na fuka pa da ti je to rekao u lice.Sto se mene tice sve dok ne odigra zvanicnu tekmu za A repku vatrenih treba se boriti za njeg i nogama i rukama.
PS sada se sjetih i Mujdza je to cini mi se bio izjavio prije par godina.Pa pogledaj za koga sad igra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 15:05

da bili smo zajedno ali na pivi zajedno sa mujčinom edinom i zemirom u sl.brodu bio i halilović senior kasnije su bili i u g.kolibama odakle su inače bio turnir mali u dresu hrvatske hoda po republici srbskoj frajer ipo i pitaju ga naši kolibarci što nisi u bh dresu a on kaže nije to moj dres nego mog oca ja sam hrvat eto toliko volio bi i ja da nije tako ali šta se može

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 15:13

Nedimko je napisao/la:da bili smo zajedno ali na pivi zajedno sa mujčinom edinom i zemirom u sl.brodu bio i halilović senior kasnije su bili i u g.kolibama odakle su inače bio turnir mali u dresu hrvatske hoda po republici srbskoj frajer ipo i pitaju ga naši kolibarci što nisi u bh dresu a on kaže nije to moj dres nego mog oca ja sam hrvat eto toliko volio bi i ja da nije tako ali šta se može
Fakat se sa tobom ne moze raspravljat.Opet ti kazem da ce mali drugacije razmisljati za par godina.Kada bude zreliji,pametniji.I da se ovo nebi sada pretvorilo u neko spamanje zavrsavam na ovome.Vozdra

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2012, 15:13

TMovac je napisao/la: Paša moj ne treba meni crtati.Ali i ti moras shvatiti par stvari.Da je momku tek 16 godina.Da je vezan za Dinamo minimalno do svog punoljetsva tj dok ne mogne potpisati profi ugovor.Da smo mi na balkanu.Pa zamisli samo sta bi mu uradili da kaze hebali vas vatreni odo ja igrat za zmajeve.Pa roknuli bi ga.ISto kao sto je rakitic dok je igrao u Svici govorio da ce igrati samo za Svicarce,a cim je presao u Shalke 04 okrenuo je pricu.Ili recimo mali Seferovic koji igra za Svicu a u sobi mu na zidu visi poster BH repke i sal BHF-a.Halo ba razmisli malo?Uostalom jesi li ti to bio sa njim na fuka pa da ti je to rekao u lice.Sto se mene tice sve dok ne odigra zvanicnu tekmu za A repku vatrenih treba se boriti za njeg i nogama i rukama.
PS sada se sjetih i Mujdza je to cini mi se bio izjavio prije par godina.Pa pogledaj za koga sad igra
Najzad neko ko ne razmislja plitko i naivno. 100% si u pravu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 15:18

Halilović NIKAD neće igrati za BIH,toliko o tome,živi bili pa vidjeli.Imamo mi momaka koje ne moramo moliti.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 15:37

Nedimko je napisao/la:Halilović NIKAD neće igrati za BIH,toliko o tome,živi bili pa vidjeli.Imamo mi momaka koje ne moramo moliti.
Reci cu ti jos ovo.Jesi li mu to ti caca/otac pa da znas za koga ce on sigurno igrati?
A mi ukoliko se budemo odricali tako igraca,za par godina ce nas i Malta kantat.Mi smo mala zemlja i moramo se boriti za svakog igraca koji moze igrati za nas.Pa makar se zvao i Muamba.Dovest pod nasu zastavu,pa ako sta ispadne od njeg dobro i jest,ako ne nikom nista.od 100 kojih dovedemo naci ce se makar 10 koji ce se razviti u bar nekog solidnog igraca.uostalom kada se i vece fudbalske sile bore za svakog igraca (Spanija Krkic,Reina.Krkic.o Nijemcima da i ne govorim) zasto nebi i mi.Zato malac poklopi se i tisu.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 15:42

TMovac je napisao/la:
Nedimko je napisao/la:Halilović NIKAD neće igrati za BIH,toliko o tome,živi bili pa vidjeli.Imamo mi momaka koje ne moramo moliti.
Reci cu ti jos ovo.Jesi li mu to ti caca/otac pa da znas za koga ce on sigurno igrati?
A mi ukoliko se budemo odricali tako igraca,za par godina ce nas i Malta kantat.Mi smo mala zemlja i moramo se boriti za svakog igraca koji moze igrati za nas.Pa makar se zvao i Muamba.Dovest pod nasu zastavu,pa ako sta ispadne od njeg dobro i jest,ako ne nikom nista.od 100 kojih dovedemo naci ce se makar 10 koji ce se razviti u bar nekog solidnog igraca.uostalom kada se i vece fudbalske sile bore za svakog igraca (Spanija Krkic,Reina.Krkic.o Nijemcima da i ne govorim) zasto nebi i mi.Zato malac poklopi se i tisu.
pojma ti nemaš

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 sep 2012, 15:49

Ja ne znam što se diže tolika halabuka oko tog Halilovića? O.K. veliki je talenat, dragulj..kako god..Ali nije on još ni ''i'' od igrača. Pred njim su tek godine kada treba da pokaže da li će biti igrač na svjetskom nivou, ili običan prosjek. Što se tiče reprezentacije, kada dođe vrijeme za pozivanje, obaviti razgovor s njim i s njegovim ocem, jer dok god je u Hrvatskoj neće se nikada odazvati pozivu iz BiH, što je i logično. Ali ako gledamo realno, šta tog momka veže za BiH??? Rodio se u Hrvatskoj, druži se s Hrvatima, igra za Hrvatsku reprezentaciju i tu su mu vjerovatno svi prijatelji. I sada bi po nekoj logici odmah trebao preći nama. Iskreno, nema od toga ništa, i što neko reče trebamo se posvetiti našim mlađim uzrastima.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 sep 2012, 09:42

Dobio je poziv bio pa se nije pojavio na okupljanju, čak nije ni javio?

Nije on kriv, njegov otac, nekadašnji reprezentativac BiH, mogao je barem nešto reci a ne na takav način se popišati na poziv svetinje

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2012, 13:24

Golman Reuf Duraković u19 reprezentativac BiH posuđen je Sieni ovu sezonu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.Trenutno je u primaveri, ali moguće je da bude prekomandovan u 1. tim.
http://www.transfermarkt.de/de/reuf-dur ... 29667.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sanjin Prcić prekomandovan u 1. tim Sochaux-a !
http://www.transfermarkt.de/de/sanjin-p ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 sep 2012, 13:39

Hajrović: Za sada igram za Švicarsku, a o BiH ću razmisliti

Mnogo se u posljednje vrijeme govorilo o potencijalnim novim Zmajevima. Jedan od njih je Izet Hajrović, mladi napadač Grasshoppera, no on još uvijek nije odlučio čiji dres seniorske reprezentacije će nositi.

Iako su neki mediji pisali da će Safet Sušić računati na Hajrovića nakon utakmica protiv Lihtenštajna i Latvije, 21-godišnji napadač u razgovoru za švicarske mediji istakao je da tu odluku još nije donio.

"Da, razgovarao sam sa Safetom Sušićem. Gledao me je nekoliko puta. Sigurno da ću razgovarati sa roditeljima o tome, ali na kraju ja ću biti taj koji će donijeti odluku. Za sada igram za mladu reprezentaciju Švicarske", rekao je Hajrović.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo do 21 godine nastavlja se sljedeće sedmice, a Švicarska će igrati protiv Španije i Estonije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 sep 2012, 17:09

zgembo89 je napisao/la:Hajrović: Za sada igram za Švicarsku, a o BiH ću razmisliti

Mnogo se u posljednje vrijeme govorilo o potencijalnim novim Zmajevima. Jedan od njih je Izet Hajrović, mladi napadač Grasshoppera, no on još uvijek nije odlučio čiji dres seniorske reprezentacije će nositi.

Iako su neki mediji pisali da će Safet Sušić računati na Hajrovića nakon utakmica protiv Lihtenštajna i Latvije, 21-godišnji napadač u razgovoru za švicarske mediji istakao je da tu odluku još nije donio.

"Da, razgovarao sam sa Safetom Sušićem. Gledao me je nekoliko puta. Sigurno da ću razgovarati sa roditeljima o tome, ali na kraju ja ću biti taj koji će donijeti odluku. Za sada igram za mladu reprezentaciju Švicarske", rekao je Hajrović.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo do 21 godine nastavlja se sljedeće sedmice, a Švicarska će igrati protiv Španije i Estonije.
Joj gade mi se ovi naši novinari. Potenciraju u zadnje vrijeme Hajrovića. Naslov i tekst niđe veze. Momak je rekao da igra z amladu kao što i igra. I šta je trebao reći. Popišat se na trenera U21 repke Švice i reći da je pokrenuo inicijativu i već odlučio da igra za BiH.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2012, 23:03

Milan Djuric je danas bio strijelac za Cremonese u porazu ove ekipe od 3-2.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 sep 2012, 23:05

zgembo89 je napisao/la:Hajrović: Za sada igram za Švicarsku, a o BiH ću razmisliti

Mudra izjava svaka cast Izetu...Ipak je ovo za mene jasno, igrace on za nas ako dobije poziv 100% ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2012, 23:51

Taj Halilovic ni u vc jos bez oca ne ide a tek da konta za koga ce igrat...A kad odraste nek igra za koga mu srce zeli...nasi sve sto trebaju je pratit i poslat pozive.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 sep 2012, 09:17

halilovic trenutno nije u situaciji da bira... ako bi u ovom uzrastu i odabrao BiH, to bi bio kraj njegove karijere prije nego sto je i pocela... halilovici (alen kao igrac, sejad kao trener u dinamu) imaju potpisane ugovore s klubom i s mamicem... slicno kao sto je eduardo imao ili jos uvijek ima... ove izjave se mogu komentarisati samo iz tog aspekta.. on ce igrati za sve mlade uzraste Hrvatske i ponasace se u skladu s tim... nastup za A repku je druga prica... kad do toga dodje, ako naravno postane igrac reprezentativnog kalibra, njegova odluka ce bit' BiH... ako ga naravno nasi budu zeljeli...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], forgempp, Rimes87 i 59 gostiju.